Jump to content

mobile_freak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mobile_freak

  1. Εφαρμογές-> Ρυθμίσεις-> Στοιχεία ελέγχου ασύρματου δικτύου->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Χρηση μονο δικτυων 2G
  2. Σχετικά με τις (δωρεάν) εφαρμογές διάβασε αυτό: Σύμφωνα με την εταιρεία στατιστικών για τα app stores, Distimo, το Android Market της Google περιέχει, πλέον, περισσότερες δωρεάν εφαρμογές (134.342) από το App Store της Apple για το iPhone (121.845). Η εταιρεία προβλέπει ότι σε πέντε μήνες, το Android Market θα είναι το μεγαλύτερο κατάστημα με βάση τον αριθμό των εφαρμογών, ακολουθούμενο από το App Store για iPhone και iPad, το Windows Phone Marketplace, το BlackBerry App World, και το Nokia Ovi Store, θεωρώντας ότι όλα τα παραπάνω καταστήματα θα διατηρήσουν τον τωρινό ρυθμό ανάπτυξης. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=503196
  3. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το 2Χ. Είναι φανταστικό κινητό και τπροσωπικά δεν μπορούσα να περιμένω για το πότε θα κυκλοφορούσε το επόμενο διπύρηνο κινητό. Ασε που το πήρα με λιγότερα από 300ευρώ λόγω επιδότησης απο voda.
  4. Δεν είναι λάθος η έννοια νήμα. Εννοεί όλη τη σειρά επικοινωνίας (thread στα αγγλικά) γι' αυτο και το έκαναν νήμα.
  5. Υπάρχει επιλογή για να διαλέξεις αν θελεις να βλέπεις τις επαφές από την μόνο από την κάρτα ή μόνο από την μνήμη του τηλεφώνου ή και από τα δύο. Εχει ρυθμιστή φωτεινότητας στον έλεγχο ισχύος. Ναι σβήνει η οθόνη όταν μιλάς.
  6. Δεν είναι ογκωδες το κινητό. Το αντίθετο μάλιστα. Στον μέσο όρο των διαστάσεων των smartphones είναι. Η οθόνη του είναι πολύ καλή και μεγαλύτερη του iphone γι' αυτό σου φαινόταν έτσι. Αξίζει τα λεφτά του.
  7. Λογικά θα πρέπει να έχει τον ιδιο κωδικό με παλαιότερα κινητά της LG
  8. Όχι. Δεν θα φορτίζει με κλειστό PC
  9. ΤΟ κινητό προς το παρόν το δίνει αποκλειστικά η vodafone στα δικά της και στο πλαίσιο. Ισως αργότερα το δώσει κι η cosmote μέσα απο τον γερμανό. Πάρε να τους ρωτήσεις καλύτερα.
  10. Λογικά δεν θα καθυστερήσει. Άμεσα θα πρέπει να το χεις. Αλλά καλύτερα ρώτα την voda.
  11. Φυσικά και κάνει. Το HC σημαίνει High capacitance
  12. Το HDMI έχει νοήμα. Οτι και να λεμε δεν ειναι το ιδιο να βλεπεις τα βιντεακια σου στις 4 ιντσες και το ιδιο συνδεοντας το πανευκολα στην ΤV σου.
  13. Με κλειστά μάτια. Το κινητό τα σπάει. Το έχω δυο μέρες τώρα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. εγώ το εχω χωρις ταινια και το βαζω μαζι με κλειδια κλπ και δεν εχει παθει τιποτα... Μετα απο τις κριτιικες και τα συγκριτικα που διαβασα και παιζοντας με το κινητο το σαβ/κο προσωπικα πιστευω οτι δεν υπαρχει καλυτερο κινητο με αυτα τα χρηματα.
  14. Εγω το πηρα σημερα παντως. Σιγα μην περιμενω τα αλλα δυο που θα ναι τουλαχιστον 100 ευρω ακριβοτερα.
  15. Συμφωνω κι εγω. Ειναι απιστευτα γρηγορο που ειναι και το σημαντικοτερο για μενα. Και η οθονη του πολυ καλη. Απορώ με αυτα που γραφουν καποιοι. Η LG ξεπερασε τον εαυτο της με αυτη την συσκευη.
  16. Η LG έχει γενικά πολύ καλό after sales service. Αν παίζει καμένο pixel (χλωμό) θα στο αλλάξουν το κινητό.
  17. Δεν παίζει. Η πρώτη αναβάθμιση του κινητού σε 2,3 όταν με το καλό έρθει θα ναι δωρεάν.
  18. Καφέ σκούρο είναι το πίσω μέρος της συσκευής.
  19. Εννοείται φίλε μου οτι κάνει βιντοκλήσεις.
  20. Προς το παρόν δίνεται ΜΟΝΟ από vodafone στα δικά της μαγαζιά και στο πλαίσιο. Αργότερα λογικά μπορεί να το βγάλουν κι οι άλλοι αλλά πάρε καλύτερα στη cosmote για πιο σίγουρα.
  21. Ναι. Στο κύριο μενού θα βρεις το LG App Advisor (Σύμβουλος εφαρμογών) όπου θα βρεις τις τοπ εφαρμογές ειδικά για την Ελλάδα. Βολεύει γενικά.
  22. Η οθόνη του 2X είναι Scratch proof Δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=mt4hi_lIfmI Αν θες μπορείς να αφήσεις και την προστατευτική ταινία που έχει στο κουτί για να το προφυλάξεις απο τις δαχτυλιές.
  23. Και η απόδοση του είναι πολύ καλή (το τσέκαρα μέσα σε ΜΜΜ με πολύ φασαρία...) και το μενού πολύ εύχρηστο. Πλέον δεν χρειάζεται να κουβαλάω και το ipod μαζί μου...
  24. ΟΧΙ καμία. Θα μπορείς να κάνεις αναβαθμίσεις όταν αυτές είναι διαθέσιμες.
×
×
  • Create New...