sokinsohim Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας συγκρίνει Django Manouche X 1.6.1 με Paranoid Android 2.6 Build 10?? εγώ δεν μπορώ γιατί χρειάζομαι το κινητό καθημερινά... :O Εγω έχω την paranoid. Ειναι παρααα πολύ καλή σε ολα. Εδω και αρκετές εκδόσεις έχουν σταματήσει οι επανεκκίνησεις και γενικα εχει γινει solid stable. Η τελευταία εκδοση μου δίνει 2.5-3 ώρες screen on time με τον kovalski kernel. Ταχύτητα και smoothness cm10 που ποτέ δεν ξαναείδα πιο πριν. Ακομα και ραδιόφωνο μπορώ να εχω με το spirit ul. Ειχα δοκιμασει τις αρχικες εκδόσεις του django και δεν με ειχαν πείσει. Γενικα πόσο on screen time βγαζετε με μια φόρτιση? (wifi Facebook tapatalk maps και γενικα apps χρήση?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Εγω έχω την paranoid. Ειναι παρααα πολύ καλή σε ολα. Εδω και αρκετές εκδόσεις έχουν σταματήσει οι επανεκκίνησεις και γενικα εχει γινει solid stable. Η τελευταία εκδοση μου δίνει 2.5-3 ώρες screen on time με τον kovalski kernel. Ταχύτητα και smoothness cm10 που ποτέ δεν ξαναείδα πιο πριν. Ακομα και ραδιόφωνο μπορώ να εχω με το spirit ul. Ειχα δοκιμασει τις αρχικες εκδόσεις του django και δεν με ειχαν πείσει. Γενικα πόσο on screen time βγαζετε με μια φόρτιση? (wifi Facebook tapatalk maps και γενικα apps χρήση?) το spirit πως το εκανες να δουλεψει;;;εμενα δε δουλευει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 το spirit πως το εκανες να δουλεψει;;;εμενα δε δουλευει... Το spirit ul v. mar11 version.... Αυτό μου δούλεψε αμέσως. :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Μετά από καιρό που έχω να ασχοληθώ με custom ROMs και αφού πλέον έχω βαρεθεί κάπως την CM 10.1,που χρησιμοποιώ,θα ήθελα τα φώτα σας! Θέλω να μου προτείνετε μια ROM,για νέο bootloader,σταθερή ή τουλάχιστον να μην έχει ενοχλητικά θέματα,αρκετά smooth και να έχει διάρκεια... να μη μπουκώνει μετά την εγκατάσταση αρκετών εφαρμογών! Έχω διαβάσει καλά σχόλια για την ParanoidAndroid 2.6 αλλά και την DjangoManouche 1.4... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Μετά από καιρό που έχω να ασχοληθώ με custom ROMs και αφού πλέον έχω βαρεθεί κάπως την CM 10.1,που χρησιμοποιώ,θα ήθελα τα φώτα σας! Θέλω να μου προτείνετε μια ROM,για νέο bootloader,σταθερή ή τουλάχιστον να μην έχει ενοχλητικά θέματα,αρκετά smooth και να έχει διάρκεια... να μη μπουκώνει μετά την εγκατάσταση αρκετών εφαρμογών! Έχω διαβάσει καλά σχόλια για την ParanoidAndroid 2.6 αλλά και την DjangoManouche 1.4... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας! :happy: εχω djangomanouche 1,6 και εχω βαλει καμια 100+ εφαρμογες και παει μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 εχω djangomanouche 1,6 και εχω βαλει καμια 100+ εφαρμογες και παει μια χαρα... Ειδικά με το Update που έβγαλε (1.6.1) είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ειδικά με το Update που έβγαλε (1.6.1) είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο! αμα την παερασω απλα απο πανω θα δημιουργηθει προβλημα;γιατι βαριεμαι παλι full wipe... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Παιδια εσπασα την οθονη μου,τωρα πως την επισκευαζω?μια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Αξίζει να δώσω το 2χ και να πάρω το 4χ ? Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 αμα την παερασω απλα απο πανω θα δημιουργηθει προβλημα;γιατι βαριεμαι παλι full wipe... Ο Developer προτείνει full wipe γιατί έχει αρκετές αλλαγές και μπορείς να έχεις αρκετά θέματα. Πέρασα την 1.6 το μεσημέρι και την επόμενη την 1.6.1 με full wipe. Αν θέλεις την γνώμη μου αξίζει ο κόπος;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 αμα την παερασω απλα απο πανω θα δημιουργηθει προβλημα;γιατι βαριεμαι παλι full wipe... χρησιμοποίησε το Super Backup https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pZGVhLmJhY2t1cC5zbXNjb250YWN0cyJd για να κάνεις backup τα πάντα. Μεταφέρεις τον φάκελο στον υπολογιστή ή στην εξωτερική κάρτα SD, κάνεις full wipe, φλασάρεις τη ΡΟΜ που θέλεις, και μετά κάνεις επαναφορά (οι εφαρμογές μαζί με ρυθμίσεις, saves κλπ). Δεν έχει πολύ κόπο νομίζω, απλά θα πάρει λίγη ώρα. Εγώ έτσι είχα κάνει για να περάσω από DMX σε PA 2.6 και δεν χάθηκε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justmanos Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) Για το φίλο που ρωτάει, το Lg 4x αξίζει από όλες τις απόψεις. Είναι ωραίο εμφανισιακά με μεγάλη οθόνη, πάει σφαίρα, το λειτουργικό του είναι αρκετά σταθερό και γενικά είναι το καλύτερο στα λεφτά του. Πέρασα τη νέα DMX rom, αλλά χωρίς χαρακτηριστικά όπως zram, ram supercharger και fast dormancy για να βελτιστοποιήσω τη διάρκεια της μπαταρίας που με ενφιαφέρει περισσότερο. α. Για ποιο λόγο συνδέεται κάθε μέρα αυτόματα στο internet? Έχω Lg home, κανένα widget και αν ξεχάσω το 3g ανοικτό χρεώνομαι άσκοπα. Κατεβάζει τίποτα δεδομένα για το gps (πχ το maps να τρέχει αυτόματα σε background)? β. Cronjobs για να ελευθερώνει περιοδικά ram είναι μόνο? Κάνει τίποτα? Δε διάβασα πολλές αναφορές γι'αυτό στο internet. Έπειτα το Adblock δεν ξέρω αν κάνει δουλειά. Για όσους θέλουν να απενεργοποιήσουν το CRT effect (καταναλώνει μπαταρία): Settings->Developer options->Window animation scale: 0.5x Το gallery app του optimus g δε μου αρέσει, καλύτερο το stock. Edited April 7, 2013 by justmanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Παιδια εσπασα την οθονη μου,τωρα πως την επισκευαζω?μια βοηθεια Δες αν έχει σπάσει η οθόνη ή/και το digitizer (είναι ξεχωριστά κομμάτια), παρήγγειλέ τα από eBay (15€ έκαστο), δες 2-3 videos στο YouTube που εξηγούν εις βάθος την αλλαγή τους (το digitizer είναι πιο δύσκολο καθώς είναι κολλημένο με το frame), οπλίσουν με νυστέρι, πιστολάκι μαλλιών, κατσαβιδάκια και μια καλή κόλλα και σε 30-40' το έχεις διορθώσει :cool: Αξίζει να δώσω το 2χ και να πάρω το 4χ ? Σου φτάνει το 2Χ ? Αν ναι, όχι δεν αξίζει. Τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες "αβαρείες" θα έχεις από την LG. Αν δεν σου φτάνει, τότε ναι, έχει καλή τιμή και σαν τετραπύρηνο πάει πολύ πιο γρήγορα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Ο Developer προτείνει full wipe γιατί έχει αρκετές αλλαγές και μπορείς να έχεις αρκετά θέματα. Πέρασα την 1.6 το μεσημέρι και την επόμενη την 1.6.1 με full wipe. Αν θέλεις την γνώμη μου αξίζει ο κόπος;) Μπορείς να πεις καμία διαφορά που έχουν αυτές οι 2; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Μπορείς να πεις καμία διαφορά που έχουν αυτές οι 2; Ευχαριστώ πολύ Έχει changelog στο θέμα του... Χονδρικά άλλαξε πρόγραμμα για την διαχείρηση της CPU και επίσης δημιούργησε scripts για καλύτερο ram management. Έχω το κινητό ανοιχτό 4 μέρες χωρίς κανένα restart και δεν μου έχει κάνει ούτε ένα κόλλημα Περασέ τη rom με κλειστά μάτια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Δες αν έχει σπάσει η οθόνη ή/και το digitizer (είναι ξεχωριστά κομμάτια), παρήγγειλέ τα από eBay (15€ έκαστο), δες 2-3 videos στο YouTube που εξηγούν εις βάθος την αλλαγή τους (το digitizer είναι πιο δύσκολο καθώς είναι κολλημένο με το frame), οπλίσουν με νυστέρι, πιστολάκι μαλλιών, κατσαβιδάκια και μια καλή κόλλα και σε 30-40' το έχεις διορθώσει Ευχαριστω για τις πληροφοριες,πως θα δω αν εσπασε και το ditilizer,το τηλ λειτουργει κανονικοτατα,οπως το βλεπω το προβλημα εστιαζεται μονο στο γυαλι,πρεπει να δω κατι ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Δες αν έχει σπάσει η οθόνη ή/και το digitizer (είναι ξεχωριστά κομμάτια), παρήγγειλέ τα από eBay (15€ έκαστο), δες 2-3 videos στο YouTube που εξηγούν εις βάθος την αλλαγή τους (το digitizer είναι πιο δύσκολο καθώς είναι κολλημένο με το frame), οπλίσου με νυστέρι, πιστολάκι μαλλιών, κατσαβιδάκια και μια καλή κόλλα και σε 30-40' το έχεις διορθώσει Ευχαριστω για τις πληροφοριες,πως θα δω αν εσπασε και το ditilizer,το τηλ λειτουργει κανονικοτατα,οπως το βλεπω το προβλημα εστιαζεται μονο στο γυαλι,πρεπει να δω κατι ακομα? Δυστυχώς δεν μπορείς εύκολα να δεις αν έχει ραγίσει και η LCD από κάτω, θα πρέπει να το κοιτάξεις πολύ προσεκτικά και υπό διάφορες γωνίες για να διακρίνεις αν ένα ράγισμα είναι του γυαλιού/digitizer ή της LCD από κάτω. Μεταξύ τους έχουν απόσταση μερικά μικρόμετρα, θέλει πολύ προσοχή και καλό φωτισμό. Ή μπορείς να το λύσεις, να φτάσεις μέχρι την LCD (που είναι γρήγορο και εύκολο) και να δεις αν είναι σπασμένη και αυτή. Συνήθως το digitizer/γυαλί είναι το πρώτο που σπάει. Μπορεί να σου φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά -και όντως έτσι να είναι- αλλά αν θες να το κάνεις καινούριο πρέπει να δεις αν χρειάζεται να πάρεις το ένα από τα δύο ή και τα δύο ανταλλακτικά... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Για να περάσω την djangomanouche 1,6,1 ..... πρέπει να βάλω τον καινουργιο Bootloader ? Μετα ποιο να διαλέξω το 30Α η το 30Β ? κάπου πήρε το μάτι μου και DjANGO MANOUUCHE 1.7.1 ... Την έχει δοκιμάσει κανείς ? ΤΥ !!:) Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Για να περάσω την djangomanouche 1,6,1 ..... πρέπει να βάλω τον καινουργιο Bootloader ? Μετα ποιο να διαλέξω το 30Α η το 30Β ? κάπου πήρε το μάτι μου και DjANGO MANOUUCHE 1.7.1 ... Την έχει δοκιμάσει κανείς ? ΤΥ !!:) Ναι τον καινούργιο..βάλε το 30Α που έχει και ελληνικά.. 1.7.1;!;! Βγήκε καινούργια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Η τελευταία είναι η 1.6.1 και ετοιμάζει την 1.6.5 Θέλεις τον νεο bootloader και twrp recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς την απόρριψη κλήσεων (blacklist) που έχει στο στοκ ICS? Δεν το έχω μπροστά μου αλλά είναι κάτι σαν: Dialer -> Επιλογές -> Απόρριψη κλήσεων. Κάθε φορά που το επέλεξα, ακόμα και μετά από επανεκκίνηση, κράσαρε ο dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς την απόρριψη κλήσεων (blacklist) που έχει στο στοκ ICS? Δεν το έχω μπροστά μου αλλά είναι κάτι σαν: Dialer -> Επιλογές -> Απόρριψη κλήσεων. Κάθε φορά που το επέλεξα, ακόμα και μετά από επανεκκίνηση, κράσαρε ο dialer. Σε DMX 1.6.1 δεν έχω θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Γιατί με τον stock browser σε κάποια site κολλάει και καποιες φορές κλείνει τελίως; Πχ στο skroutz οταν εψαχνα για κινητα και πατουσα να μπω να δω τις τιμες από κάποιο εκεί έδειχνε μια άσπρη σελίδα, και στο insomnia.gr οταν μπαινω κολλαει τελιως και κλεινει μονος του Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Παίδες από jelly bean υπάρχει καμιά ρομ για το κινητό μας? Για καθημερινή χρήση, όχι τίγκα στα bugs? Κανά link παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Παίδες από jelly bean υπάρχει καμιά ρομ για το κινητό μας? Για καθημερινή χρήση, όχι τίγκα στα bugs? Κανά link παίζει? Paranoid Android v2.6 - Build 11 του ΤonyP (βασισμένη σε 4.1.2): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2097807 δεν ξέρω αν λειτουργεί το bluetooth, το HDMI δεν λειτουργεί, από τα υπόλοιπα, αν ακολουθήσεις τις οδηγίες δεν θα έχεις πρόβλημα. Πάντως ετοιμάζει νέα ROM βασισμένη σε 4.2.2 (το λέω γιατί ίσως χρειαστεί full wipe, αν θέλεις να περιμένεις - ίσως και να μην χρειαστεί ανάλογα τις αλλαγές που θα κάνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts