Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Ακολούθησα τον παρακάτω οδηγό και έχω κολλήσει στο βήμα 2 μιας και δεν βρίσκω πουθενά το αρχείο flash_windows_NO-FULLWIPE.bat. Τι δεν κάνω σωστά; Μπορώ τώρα που έχω αφήσει την διαδικασία στην μέση, να πάω σε κάποια άλλη μέθοδο όπως π.χ. να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα του spyko;

http://www.adslgr.com/forum/threads/549332-LG-Optimus-2X/page15

Εφόσον έχεις κάνει copy την ROM που θέλεις στην εξωτερική κάρτα (όπως λέιε το βήμα 1) μπορείς.

Με το δικό μου toolkit --> option 4 θα επιλέξεις ICS layout θα επιλέξεις και recovery που συνιστά o chef και συνεχίζεις από βήμα 4 του οδηγού σου απλά δεν θα έχει καμμία rom εκείνη την ώρα, θα πας σε recovery και θα κάνεις install αυτή που κόπιαρες.

Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εφόσον έχεις κάνει copy την ROM που θέλεις στην εξωτερική κάρτα (όπως λέιε το βήμα 1) μπορείς.

Με το δικό μου toolkit --> option 4 θα επιλέξεις ICS layout θα επιλέξεις και recovery που συνιστά o chef και συνεχίζεις από βήμα 4 του οδηγού σου απλά δεν θα έχει καμμία rom εκείνη την ώρα, θα πας σε recovery και θα κάνεις install αυτή που κόπιαρες.

Σε ευχαριστώ πολύ. Ήθελα να ακολουθήσω την διαδικασία με το toolkit αλλά επειδή με βοήθησε κάποιος γνωστός μου για να ξεμπερδέψω (μιας και παιδευόμουν ώρες), έβαλα δύο αρχειάκια στο smartflash και πέρασα την stock ics. Θα την χρησιμοποιήσω λίγες μέρες να δω πως πάει και αν δεν μου κάνει τότε πάω κατευθείαν στο toolkit!

Kαλημέρα παιδιά.Απο τότε που έβαλα την ics στο κινητό και αντιμετωπίζω το εξής προβλήμα: Μπορεί να κλέισω το κινητό το βράδυ με 80% μπαταρία και να ξυπνήσω και να έχει πάει στο 10% και να πρέπει να το βάζω για φόρτιση !Αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε με την 2.3.Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Γενικότερα αυτό το κινητό ένας μπελάς είναι,δεν μπορεί η Lg να βγάλει ένα software της προκοπής..

lol α ναι το είχα προσέξει κ εγώ αυτό....

Χώρια ότι η μπαταρία είναι χάλια με την official ICS ( με django δεν έχω θέμα μεγάλο) είχα παρατηρήσει ότι άφηνα το βράδυ το κινητό (80% πχ) το πρωί που θα το κοίταζα θα ήταν στο 10%.... χώρια ότι λέω οκ ..... όσο κρατήσει... και μετά από 2 ώρα η μπατρία ήταν στο 60% ... LOL! :D

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Μπορω να πω πως Rom του civato εχει αξιοπρεπης αποδοση μπαταριας ( οπως cm7) oχι οπως του DjangoManouche(που ειχε και καποια τυχαια reboot σε εμενα) που την ρουφαγε με το μπουρι της σομπας. :p

Απο αποδοση μακραν καλυτερη απο GingerBread κ αρκετα καλυτερη απο cm7.Μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι και το κινητο πλεον διχνει καποια καλα στοιχεια επιτελους.

Απο εμενα σας την προτεινω να την περασετε αφοβα.(deodoxed version).:thumbup:

Μπορω να πω πως Rom του civato εχει αξιοπρεπης αποδοση μπαταριας ( οπως cm7) oχι οπως του DjangoManouche(που ειχε και καποια τυχαια reboot σε εμενα) που την ρουφαγε με το μπουρι της σομπας. :p

Απο αποδοση μακραν καλυτερη απο GingerBread κ αρκετα καλυτερη απο cm7.Μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι και το κινητο πλεον διχνει καποια καλα στοιχεια επιτελους.

Απο εμενα σας την προτεινω να την περασετε αφοβα.(deodoxed version).:thumbup:

φίλε κάποιοι παραπονιούνται για τυχαία reboot και για το bug όταν πας να το φορτίσεις χωρίς να ξεκλειδώσεις την οθόνη. Σου έχει τύχει καθόλου κάτι τέτοιο; Πόσο καιρό την χρησιμοποιείς;

Είμαι με stock V30A -δυσαρεστημένος- και σκέφτομαι να την δοκιμάσω...

Λοιπόν παρατήρησα ότι έχασε τρείς μόλις εφαρμογές σε σχέση με πριν που θα τις ξανακατεβασω. Συγκεκριμένα είναι το taxibeat,gazzetta, και αποτελέσματα του πάμε στοίχημα. Η εφαρμογή NDrive υπήρχε κανονικά αλλά ήθελε όλα τα update απ'την αρχή. Αυτή που είδα ότι χάθηκε τελείως όμως είναι η FSecure και για να κατέβει θέλει 10 ευρώ νομίζω. Αυτά μέχρι στιγμής. Η μπαταρία από χθες στις δέκα το βράδυ μέχρι τώρα είναι στο 87%.

έκανα εγκατασταση μια νέα ρομ αλλά όταν πήγα να ανοίξω την κάμερα ή το άλμπουμ μου έλεγε να βάλω εξωτερική κάρτα,ενώ έχω μια 32αρα...και αναγνωρίζει σαν αποθηκευτικό χώρο την 32αρα αλλά δεν διαβάζει καθόλου την εσωτερική κάρτα...τι να κάνω;

ευχαριστώ πολύ

Kαλημέρα παιδιά.Απο τότε που έβαλα την ics στο κινητό και αντιμετωπίζω το εξής προβλήμα: Μπορεί να κλέισω το κινητό το βράδυ με 80% μπαταρία και να ξυπνήσω και να έχει πάει στο 10% και να πρέπει να το βάζω για φόρτιση !Αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε με την 2.3.Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Γενικότερα αυτό το κινητό ένας μπελάς είναι,δεν μπορεί η Lg να βγάλει ένα software της προκοπής..

Reboot το χεις κανει ?

Εμενα μου το κανε μια φορα την επομενη μερα απο το update αυτο ....

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Reboot το χεις κανει ?

Εμενα μου το κανε μια φορα την επομενη μερα απο το update αυτο ....

πολλες φορές...

ούτε στον υπολογιστη το διαβάζει...

Ποιο προτίνεις free ; Επιπλέον δε δουλεύει το flash player ενώ είναι εγκατεστημένο. Δηλαδή αν πάω σε σελίδα στο internet μέσω browser και έχει κάποιο βίντεο από YouTube δε το διαβάζει και βγάζει ένα μπλε κυβάκια με ερωτηματικό. Τι πρέπει να κάνω ;

έκανα εγκατασταση μια νέα ρομ αλλά όταν πήγα να ανοίξω την κάμερα ή το άλμπουμ μου έλεγε να βάλω εξωτερική κάρτα,ενώ έχω μια 32αρα...και αναγνωρίζει σαν αποθηκευτικό χώρο την 32αρα αλλά δεν διαβάζει καθόλου την εσωτερική κάρτα...τι να κάνω;

ευχαριστώ πολύ

Προφανώς έχεις βάλει μια CMxx ROM. Αν ναι, πήγαινε στο ΑΙΟ-Toolkit thread και κατέβασε το attached CMxx_IntSD-Mount-Fix_AfterRepartitioning.zip βάλτο στην εξωτερική κάρτα σου μπες σε recovery και κάνε το install. Κάνει re-format την εσωτερική και μετά θα την βλέπει.

Γράφω και γιατί συμβαίνει.

Προφανώς έχεις βάλει μια CMxx ROM. Αν ναι, πήγαινε στο ΑΙΟ-Toolkit thread και κατέβασε το attached CMxx_IntSD-Mount-Fix_AfterRepartitioning.zip βάλτο στην εξωτερική κάρτα σου μπες σε recovery και κάνε το install. Κάνει re-format την εσωτερική και μετά θα την βλέπει.

ειναι ευκολο να στειλεις λινκ;

ειναι ευκολο να στειλεις λινκ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737

φίλε κάποιοι παραπονιούνται για τυχαία reboot και για το bug όταν πας να το φορτίσεις χωρίς να ξεκλειδώσεις την οθόνη. Σου έχει τύχει καθόλου κάτι τέτοιο; Πόσο καιρό την χρησιμοποιείς;

Είμαι με stock V30A -δυσαρεστημένος- και σκέφτομαι να την δοκιμάσω...

Reboots οχι.

Bug φορτισης οχι.

Η πιο λειτουργικη rom μεχρι τωρα σιγουρα στην προτεινω.:)

οταν λες re format μέσω του recovery;αν ναι απο που;

ευχαριστω πολυ

οταν λες re format μέσω του recovery;αν ναι απο που;

ευχαριστω πολυ

Ξέχνα την λέξη re-format. Εσύ κάνε το install από recovery (vol- & Pwr) όπως κάνεις install την ROM. Αυτό θα κάνει την δουλειά του. Μετά κάνε boot κανονικά.

Edited by spyko

Λοιπον σχετικα με την ics stock.. Μπαταρια δεν με τυραναει..εχω απο συνηθια το easy save battery και κραταει 2,5 μερες. Δεδομενα δεν τα εχω ανοιχτα ολη μερα αλλα οταν ειμαι εκτος σπιτιου για mail κτλ. Το wifi τρωει σαν τα δεδομενα..δηλ 2% το λεπτο περιπου:cry: οταν με πηραν τηλ δεν πατιοταν η παντηση..σαν να κολλησε.. Δεν ειναι βασικο κινητο μου πλεων (ενα lumia με εβγαλε ασπρο προσωπο χωρις το παμικρο) τελικα η στοκ ειναι οτι καλυτερο μεχρι να δουμε τιποτα σταθερο απο cyanogenmod
iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

Η Vodafone στα Branded τηλεφωνα ποτε σκοπευει να βαλει την ics,μας εχει σπασει τα νευρα.:mad:

Safe τρόπος για root σε στοκ Ics ?

Επίσης μπορώ να κάνω κάτι που δεν μου βγάζει το ημερολόγιο στα γραφικά στοιχεία ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Έχει δοκιμάσει κανένας cm10 στο καινούργιο bootloader?Δεν υπάρχει πια το call bug αλλά δεν ξέρω τι κανει απο μπαταρία..

Έχω την V30A..! ποιο απο τα παρακάτω πατάω για να κάνω Root ??? και ποιο αρχείο (rar) να βάλω στην sd...???

μήπως χρειάζεται και κάτι ακόμα στην sd??? η είμαι ο.κ.;) και πως ξέρουμε οτι έγινε Root..???

http://s1.directupload.net/images/121224/wwvhsx82.pnghttp://s14.directupload.net/images/121224/mwlhnlmd.png

όλα ο.κ. η απαντήσεις ήρθαν απο το ψάξιμο..!!!;););)

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Η Vodafone στα Branded τηλεφωνα ποτε σκοπευει να βαλει την ics,μας εχει σπασει τα νευρα.:mad:

Να υπολογίζεις περίπου ένα μήνα μετά από όταν βγει για European Open..κάλιο αργά παρά ποτέ :)

Παιδια καλημερα και χρονια πολλα!

Τρομερο προβλημα προ ολιγων λεπτων...

Η μπαταρια ηταν περιπου στο 33%. Παω να συνδεθω στο wifi και ξαφνικα βγαζει 1% και κλεινει το τηλεφωνο. Το βαζω στη φορτιση, το ανοιγω κλπ,αλλα παρεμενε κολλημενο στο 1%.. Το ξανακλεινω βγαζω τη μπαταρια και τη φυσαω λιγο, ξαναβαζω να φορτισει και το ανοιγω, αρχικα εδειχνε 5%, μετα απο λιγο πεφτει στο 3% και τωρα ξαναεπεσε στον πατο του 1%,και αν το βγαλω απο τη φορτιση θα κλεισει...

Σε περιπτωση που χρειαζεται ειμαι με την official 4.0.4. Δεν εκανα κατι περιεργο,ουτε καποια εφαρμογη εβαλα καινουργια...

Τι φρικη εφαγε ρε γμτ... Τα τιναξε η μπαταρια???

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)