denkar13 Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια Επιτελους βρηκα χρονο και ασχολήθηκα με το κιν μου και το εργαλειο του Σπυρου που τον ευχαριστώ πολύ ειναι οντως καταπληκτικο! Περασα αναγκαστικά Djangomanouche 1.2 γιατι στην τεμασεκ εχανα μυνηματα και τηλεφωνα δλδ χτυπουσε και δεν εβλεπα τιποτα αυτο ειχε ασχημα αποτελέσματα τελος παντων τωρα αυτη κανει καινουργιο κολπο δεν μου διαβαζει την καρτα μνημης κολαλει στο 9% Αν μπορει καποιος να βοηθησει... Παράθεση
spyko Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια Επιτελους βρηκα χρονο και ασχολήθηκα με το κιν μου και το εργαλειο του Σπυρου που τον ευχαριστώ πολύ ειναι οντως καταπληκτικο! Περασα αναγκαστικά Djangomanouche 1.2 γιατι στην τεμασεκ εχανα μυνηματα και τηλεφωνα δλδ χτυπουσε και δεν εβλεπα τιποτα αυτο ειχε ασχημα αποτελέσματα τελος παντων τωρα αυτη κανει καινουργιο κολπο δεν μου διαβαζει την καρτα μνημης κολαλει στο 9% Αν μπορει καποιος να βοηθησει... Έχει κάνει update τον kernel σήμερα, είχε ξεχάσει το fix για το sd scanning. ρίξε τον νέο kernel από πάνω. Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA
D_Angelos Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 Αυτή δεν είναι για OLD partition layout? ή κάνω λάθος? Τουλάχιστον δεν λέει ότι είναι για το νέο ICS ή για νέο bootloader. Αν ναι, φίλε μου πώς να βάλεις ICS σε παλιό layout? Βαριέμαι να ξαναγράφω οπότε πάρε αυτό που έγραψα για κάποιον πριν 1) Backup sd-card --> option 1 if you have any personal files 2) Make sure you have your contacts somewhere safe (google account or on PC) 3) copy a ROM zip in external sd 4) Change partitions to ICS layout --> option 4 5) Enter recovery and flash the ROM from external sd. Ευχαριστώ πολύ εβαλα την 1.1 αφου η αλλη δεν εχει ελληνικα οπως λετε...τωρα ειναι στο σημα το django... μπορω να κανω πιο γρηγορο το media scan γιατι ακουσα αργει. Παράθεση
spyko Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ εβαλα την 1.1 αφου η αλλη δεν εχει ελληνικα οπως λετε...τωρα ειναι στο σημα το django... μπορω να κανω πιο γρηγορο το media scan γιατι ακουσα αργει. 1.2 versions υπάρχουν 2 μία 1.2 V30A και μία 1.2 V30B Ρε παιδιά έλεος. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ούτε τα βασικά δεν διαβάζετε πριν ρίξετε μια rom? Εγώ που δεν την έχω βάλει ποτέ .... Ούτε καν τα προηγούμενα posts εδώ ? Edited January 1, 2013 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA
denkar13 Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 Έχει κάνει update τον kernel σήμερα, είχε ξεχάσει το fix για το sd scanning. ρίξε τον νέο kernel από πάνω. Ναι τον εκανα αλλα παλι δεν την διαβαζει...δοκιμασα μαλιστα και τους 2 για NoOC αλλα τιποτα δεν εγινε τωρα κολλαει στο 10% οχι στο 9...κατα τα αλλα φαινετε καλουτσικο αν και εκανε κατι περιεργα με την μπαταρια που δεν τα καταλαβα αλλα αν δεν διαβαζει την καρτα μνημης δεν γινεται :/ τι προτινεται να κανω; την Χ 1.2 30Α εχω Παράθεση
spyko Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 (edited) Ναι τον εκανα αλλα παλι δεν την διαβαζει...δοκιμασα μαλιστα και τους 2 για NoOC αλλα τιποτα δεν εγινε τωρα κολλαει στο 10% οχι στο 9...κατα τα αλλα φαινετε καλουτσικο αν και εκανε κατι περιεργα με την μπαταρια που δεν τα καταλαβα αλλα αν δεν διαβαζει την καρτα μνημης δεν γινεται :/ τι προτινεται να κανω; την Χ 1.2 30Α εχω Προφανώς έχεις τρέξει option 4 για να βάλεις την DM από Temasek που ήσουνα. Οπότε η sdcard έγινε format. 1) Βάλε το intSD-MountFix.zip (από το CWM φάκελο) στην external, αν δεν μπορείς γιατί έχει κολλήσει. Βγάλε μπαταρία ξαναβάλε την μπες σε recovery και ενεργοποίησε το USB storage από mounts and storage. Κάνε το copy και μετά unmount 2) κάνε το install, 3) και μετά κάνε reboot. Edited January 1, 2013 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA
denkar13 Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 Προφανώς έχεις τρέξει option 4 για να βάλεις την DM από Temasek που ήσουνα. Οπότε η sdcard έγινε format. Βάλε το intSD-MountFix.zip (από το CWM φάκελο) στην external, αν δεν μπορείς γιατί έχει κολλήσει. βγάλε μπαταρία ξαναβάλε την μπες σε recovery και ενεργοποίησε από USB storage από mounts and storage. Κάνε το copy μπες σε recovery κάνε το install, και μετά κάνε reboot. Ναι το 7 και μετα 4 ετρεξα Που το βρισκω αυτο και θα χαθουν τα δεδομενα της καρτας; Παράθεση
spyko Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 (edited) Ναι το 7 και μετα 4 ετρεξα Που το βρισκω αυτο και θα χαθουν τα δεδομενα της καρτας; Το που θα το βρεις το έγραψα Αν έκανες 7 και έβαλες stock ICS δεν χρειαζόταν το 4 αλλά το 8 και απλά έπρεπε να την αφήσεις να φορτώσει πρώτα μία φορά. To 4 προειδοποιεί ότι σβήνει και την εσωτερική. Δεν πειράζει την εξωτερική. Τώρα κάνε αυτά που σου έγραψα στο προηγούμενο post. ------------------------------------------------------------------------------------------ Μέχρι και pdf έχω βάλει μέσα με το τι κάνει η κάθε επιλογή, αλλά το διάβασε κανείς... ? Edited January 1, 2013 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA
denkar13 Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 Το που θα το βρεις το έγραψα Αν έκανες 7 και έβαλες stock ICS δεν χρειαζόταν το 4. απλά έπρεπε να την αφήσεις να φορτώσει πρώτα μία φορά. To 4 προειδοποιεί ότι σβήνει και την εσωτερική. Δεν πειράζει την εξωτερική. Τώρα κάνε αυτά που σου έγραψα στο προηγούμενο post. Διαβασα και εψαξα στον φακελο CWM του Toolkit στον clockworkmod της εξωτερικης η εσωτερικη δεν εχει τετοιο φακελο...που ειναι αυτο και μετα την επομενη διαδικασια δεν την καταλαβα μηπως εχεις κανει συντακτικα λαθοι; Παράθεση
spyko Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 (edited) Διαβασα και εψαξα στον φακελο CWM του Toolkit στον clockworkmod της εξωτερικης η εσωτερικη δεν εχει τετοιο φακελο...που ειναι αυτο και μετα την επομενη διαδικασια δεν την καταλαβα μηπως εχεις κανει συντακτικα λαθοι; Στον CWM του toolkit. Ποια version toolkit έχεις? Αν δεν είναι η τελευταία πάρε το αρχείο από το thread. Είναι attached και εκεί. Καλό είναι να έχετε πάντα την τελευταία version. Περίμενε. η εσωτερικη δεν εχει τετοιο φακελο δηλαδή την βλέπεις κανονικά από το PC? τότε άκυρο, γιατί το zip αυτό δεν θα κάνει τίποτα. Νόμιζα ότι μπορεί να μην ήταν φορμαρισμένη. Δες στην εξωτερική κάτω από το clockworkmod στον backup φάκελο. Βλέπεις φάκελο blob? Edited January 1, 2013 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA
denkar13 Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 Στον CWM του toolkit. Ποια version toolkit έχεις? Αν δεν είναι η τελευταία πάρε το αρχείο από το thread. Είναι attached και εκεί. Καλό είναι να έχετε πάντα την τελευταία version. Περίμενε. η εσωτερικη δεν εχει τετοιο φακελο δηλαδή την βλέπεις κανονικά από το PC? τότε άκυρο, γιατί το zip αυτό δεν θα κάνει τίποτα. Νόμιζα ότι μπορεί να μην ήταν φορμαρισμένη. Δες στην εξωτερική κάτω από το clockworkmod στον backup φάκελο. Βλέπεις φάκελο blob? Εχω την V2.0 Το βαζω σε mass storage και τις βλεπω και τις 2 κανονικα Στην εξωτερικη μεσα στην clockworkmod εχει εναν φακελο backup εναν download και αλλα 4 αρχεια μονα τους ουτε αυτον τον blob δλδ... Παράθεση
spyko Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 (edited) Εχω την V2.0 Το βαζω σε mass storage και τις βλεπω και τις 2 κανονικα Στην εξωτερικη μεσα στην clockworkmod εχει εναν φακελο backup εναν download και αλλα 4 αρχεια μονα τους ουτε αυτον τον blob δλδ... Μέσα στον clockworkmod\backup εννοώ. όχι χύμα στην εξωτερική. Α οκ. Τέλος πάντων. Κάπου ίσως υπάρχουν πάρα πολλά αρχεία και για αυτό καθυστερεί το scanning. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς ένα .nomedia αρχείο κάπου στην εσωτερική, συνήθως υπάρχει ένα στο Android\data. κάνε το copy σε όποιο φάκελο έχει πολλά αρχεία και δεν χρειάζεται να τα ψάχνει το scanning δηλαδή δεν είναι media αρχεία. Με αυτό τον τρόπο του λες να μην ψάχνει μέσα σε αυτούς τους φακέλους από κει που είναι το αρχείο αυτό και κάτω. Ισως αυτό βοηθήσει. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Edited January 2, 2013 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA
denkar13 Δημ. January 1, 2013 Δημ. January 1, 2013 Μέσα στον clockworkmod\backup εννοώ. όχι χύμα στην εξωτερική Ναι δεν υπαρχει τετοιος φακελος μονο 2 φακελοι απο backup που κανα πριν βαλω την DjangoManouche και μετα Παράθεση
spyko Δημ. January 2, 2013 Δημ. January 2, 2013 Ναι δεν υπαρχει τετοιος φακελος μονο 2 φακελοι απο backup που κανα πριν βαλω την DjangoManouche και μετα Αργεί το forum. Έχω κάνει update το προηγούμενο post. Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA
civil_s Δημ. January 2, 2013 Δημ. January 2, 2013 Καλημέρα και καλή χρονιά! Είχα κι εγώ το ίδιο θέμα με σένα και την ίδια stock ROM, την V20s. Ενώ μου έβρισκε την αναβάθμιση μέσω το PC Suite IV, το Mobile Support Tool δεν μου την έβγαζε, παρόλο που το κινητό μου το είχα πάρει απ'το Πλαίσιο (δεν ήταν branded δηλαδή). Έβαλα την ICS με το AllInOneToolkit του Σπύρου. Πολύ εύκολη διαδικασία αρκεί να κάνεις backup γιατί εμένα μου διέγραψε όλα τα multimedia. Τώρα που έχω ICS, το PC Suite βλέπει το κινητό μου οπότε κράτησα αυτό και έσβησα το IV (με Gingerbread δεν μου το διάβαζε). Αρχικά,που θα βρω το AllInOneToolkit και οδηγίες και δεύτερον,με το AllInOneToolkit στο κινητό θα περαστεί η επίσημη ICS που δόθηκε από την LG ή κάποια custom ROM? Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω κάποια custom ROM...ακόμα Παράθεση
spyko Δημ. January 2, 2013 Δημ. January 2, 2013 Αρχικά,που θα βρω το AllInOneToolkit και οδηγίες και δεύτερον,με το AllInOneToolkit στο κινητό θα περαστεί η επίσημη ICS που δόθηκε από την LG ή κάποια custom ROM? Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω κάποια custom ROM...ακόμα Μήπως ψάχνοντας και διαβάζοντας λίγο ??? --------------------------------------------------- Τελικά καλά μας λένε τεμπέληδες και ότι τα θέλουμε όλα έτοιμα.... Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA
calliope82 Δημ. January 2, 2013 Δημ. January 2, 2013 Αρχικά,που θα βρω το AllInOneToolkit και οδηγίες και δεύτερον,με το AllInOneToolkit στο κινητό θα περαστεί η επίσημη ICS που δόθηκε από την LG ή κάποια custom ROM? Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω κάποια custom ROM...ακόμα Την επίσημη θα βάλεις, ούτε εγώ έχω βάλει custom Rom. Εδώ είναι το AllInOneToolKit και θα κάνεις την ενέργεια 6. Την ΙCS θα την κατεβάσεις από εδώ. :) Παράθεση
tzacool2 Δημ. January 2, 2013 Δημ. January 2, 2013 Ναι τον εκανα αλλα παλι δεν την διαβαζει...δοκιμασα μαλιστα και τους 2 για NoOC αλλα τιποτα δεν εγινε τωρα κολλαει στο 10% οχι στο 9...κατα τα αλλα φαινετε καλουτσικο αν και εκανε κατι περιεργα με την μπαταρια που δεν τα καταλαβα αλλα αν δεν διαβαζει την καρτα μνημης δεν γινεται :/ τι προτινεται να κανω; την Χ 1.2 30Α εχω μηπως φταιει η καρτα? το δικο μου με 30b τις διαβαζει σφαιρα και τις 2. Παράθεση XPERIA Z1
michalis1961 Δημ. January 2, 2013 Δημ. January 2, 2013 Έκανα extract την AIO-P990-ToolKit_v3.6.exe επάνω στον φάκελο AIO-P990-ToolKit_v3.0 που είχα την 3.0 version και από τότε η επιλογή 1 και η επιλογή 5 μου βγάζουν μήνυμα This script cannot run as standalone script. Please run Toolkit.cmd Ενώ πριν την αναβάθμιση δούλευαν κανονικά. Τι έκανα λάθος; Παράθεση
tzacool2 Δημ. January 2, 2013 Δημ. January 2, 2013 εβαλα εχθες την 1.2 v30b του DM. προσπαθω να βαλω σημερα την 30a και μου βγαζει το εξης: E:cant open /emmc/django....zip.(bad)installation aborted. οποια εκδοση της 1.2 v30Α του dm προσπαθω να flashαρω μου το βγαζει.οταν διαλεγω την 30b την περναει κανονικα. υπαρχει περιπτωση να φταιει το zip?να ειναι κατεστραμενο? τα εχω κατεβασει 2 φορες το καθενα. Παράθεση XPERIA Z1
spyko Δημ. January 2, 2013 Δημ. January 2, 2013 (edited) Έκανα extract την AIO-P990-ToolKit_v3.6.exe επάνω στον φάκελο AIO-P990-ToolKit_v3.0 που είχα την 3.0 version και από τότε η επιλογή 1 και η επιλογή 5 μου βγάζουν μήνυμα This script cannot run as standalone script. Please run Toolkit.cmd Ενώ πριν την αναβάθμιση δούλευαν κανονικά. Τι έκανα λάθος; Σβήσε όλο το φάκελο και κάνε το extract ξανά. ή δεν έχουν πέσει τα αρχεία στους σωστούς φακέλους (γιατί δεν επέλεξες τον αρχικό AIO-P990-ToolKit_v3.0) ή προσπαθείς να τρέξεις το backuprestore.cmd ή το Extract-KDZ-BIN.cmd κατευθείαν. Μόνα τους επίτηδες βγάζουν αυτό το μήνυμα. Καλλούνται από το κυρίως πρόγραμμα. Edited January 2, 2013 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA
jaranor Δημ. January 2, 2013 Δημ. January 2, 2013 εβαλα εχθες την 1.2 v30b του DM. προσπαθω να βαλω σημερα την 30a και μου βγαζει το εξης: E:cant open /emmc/django....zip.(bad)installation aborted. οποια εκδοση της 1.2 v30Α του dm προσπαθω να flashαρω μου το βγαζει.οταν διαλεγω την 30b την περναει κανονικα. υπαρχει περιπτωση να φταιει το zip?να ειναι κατεστραμενο? τα εχω κατεβασει 2 φορες το καθενα. ναι, κατά 99% είναι κατεστραμμένο το zip, συνέβη σε πολλούς. Ξανακατέβασε και προσπάθησε. Παράθεση
michalis1961 Δημ. January 2, 2013 Δημ. January 2, 2013 Σβήσε όλο το φάκελο και κάνε το extract ξανά. ή δεν έχουν πέσει τα αρχεία στους σωστούς φακέλους (γιατί δεν επέλεξες τον αρχικό AIO-P990-ToolKit_v3.0) ή προσπαθείς να τρέξεις το backuprestore.cmd ή το Extract-KDZ-BIN.cmd κατευθείαν. Μόνα τους επίτηδες βγάζουν αυτό το μήνυμα. Καλλούνται από το κυρίως πρόγραμμα. Ξανά κατέβασα το AIO-P990-Toolkit_v3.0.7z και το AIO-P990-Toolkit_v3.6.exe από το site. Έκανα extract το AIO-P990-Toolkit_v3.0.7z και μου δημιούργησε έναν κατάλογο AIO-P990-ToolKit_v3.0, δοκίμασα και έτρεξα το P990-ToolKit.cmd και οι δύο επιλογές 1 και 5 δούλευαν κανονικά μετά έτρεξα το AIO-P990-Toolkit_v3.6.exe και του είπα να το κάνει extract στον φάκελο AIO-P990-Toolkit_v3.0 από εκεί και πέρα δοκιμάζοντας είτε το αρχείο που δημιουργείτε έξω από τον φάκελο ή το P990-ToolKit.cmd ή το ToolKit.cmd μέσα από τον φάκελο ToolKitFiles μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Παράθεση
spyko Δημ. January 2, 2013 Δημ. January 2, 2013 (edited) Ξανά κατέβασα το AIO-P990-Toolkit_v3.0.7z και το AIO-P990-Toolkit_v3.6.exe από το site. Έκανα extract το AIO-P990-Toolkit_v3.0.7z και μου δημιούργησε έναν κατάλογο AIO-P990-ToolKit_v3.0, δοκίμασα και έτρεξα το P990-ToolKit.cmd και οι δύο επιλογές 1 και 5 δούλευαν κανονικά μετά έτρεξα το AIO-P990-Toolkit_v3.6.exe και του είπα να το κάνει extract στον φάκελο AIO-P990-Toolkit_v3.0 από εκεί και πέρα δοκιμάζοντας είτε το αρχείο που δημιουργείτε έξω από τον φάκελο ή το P990-ToolKit.cmd ή το ToolKit.cmd μέσα από τον φάκελο ToolKitFiles μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Δικό μου λάθος. Κάνε rename τον φάκελο και βάλε ένα space μέσα π.χ AIO-P990-ToolKit v3.6 και δοκίμασε πάλι πρέπει να δουλεύει. θα το φτιάξω στην επόμενη version. Απλά εγώ έτυχε να έχω space σε παραπάνω φάκελο από αυτόν και δεν το παρατήρησα ποτέ. Ευχαριστώ για την παρατήρηση Edited January 2, 2013 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA
michalis1961 Δημ. January 2, 2013 Δημ. January 2, 2013 Δικό μου λάθος. Κάνε rename τον φάκελο και βάλε ένα space μέσα π.χ AIO-P990-ToolKit v3.6 και δοκίμασε πάλι πρέπει να δουλεύει. θα το φτιάξω στην επόμενη version. Απλά εγώ έτυχε να έχω space σε παραπάνω φάκελο από αυτόν και δεν το παρατήρησα ποτέ. Ευχαριστώ για την παρατήρηση Πράγματι έτσι ήθελε για να δουλέψει. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση
Recommended Posts