Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Δημ. (edited)

BTW προσοχή με την Django ... πήγα σήμερα να περάσω την Χ1,1 (ναι σήμερα βγήκε και 1.2 μάλλιστα αργότερα...) κ έχω μείνει με ένα endless loop...

κ ο μ*****ς ξέχασα να κάνω nandroid backup :p

Βασικά έκανα άλλα είχε md5 mismatch... -_-

edit: Ευκαιρία να δοκιμάσω κ την flex-icer :D

Edited by jedimastermaniac
Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610
  • Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημ.

Παιδιά Καλή Χρονιά (αν και εμένα ο νέος χρόνος με βρίσκει χωρίς κινητό). Έχω το εξής πρόβλημα:

Είχα CM7.

Έβαλα με το AIO Tool του Σπύρου και την επιλογή 7 την stock V30A.

Επειδή το κινητό έτρωγε διάφορα κολλήματα, είπα να δοκιμάσω την DjangoManoucheX1.2_KoB_NoOC_30b.zip οπότε:

Έκανα Root με την επιλογή 3 του Tool και μετά πέρασα το zip και το έκανα εγκατάσταση.

Άνοιξα το κινητό όλα καλά μόνο που σε κάποια ανυποψίαστη στιγμή έκλεισε. Το πάτησα να ανοίξει και έμεινε μόνιμα στο ανθρωπάκι με την κιθάρα. Από τότε δεν ξαναάνοιξε.

Δοκίμασα ξανά την επιλογή 7 αλλά κάτι μου λέει για λάθος partitions.

Δοκίμασα να αλλάξω partitions με το 4 αλλά πλέον δεν ξέρω τι έχει πάει λάθος. Το κινητό δεν ανοίγει.

Ξέρει κάποιος τα βήματα για να περάσω από την αρχή κάτι που σίγουρα να λειτουργεί;

Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Δημ. (edited)
Παιδιά Καλή Χρονιά (αν και εμένα ο νέος χρόνος με βρίσκει χωρίς κινητό). Έχω το εξής πρόβλημα:

Είχα CM7.

Έβαλα με το AIO Tool του Σπύρου και την επιλογή 7 την stock V30A.

Επειδή το κινητό έτρωγε διάφορα κολλήματα, είπα να δοκιμάσω την DjangoManoucheX1.2_KoB_NoOC_30b.zip οπότε:

Έκανα Root με την επιλογή 3 του Tool και μετά πέρασα το zip και το έκανα εγκατάσταση.

Άνοιξα το κινητό όλα καλά μόνο που σε κάποια ανυποψίαστη στιγμή έκλεισε. Το πάτησα να ανοίξει και έμεινε μόνιμα στο ανθρωπάκι με την κιθάρα. Από τότε δεν ξαναάνοιξε.

Δοκίμασα ξανά την επιλογή 7 αλλά κάτι μου λέει για λάθος partitions.

Δοκίμασα να αλλάξω partitions με το 4 αλλά πλέον δεν ξέρω τι έχει πάει λάθος. Το κινητό δεν ανοίγει.

Ξέρει κάποιος τα βήματα για να περάσω από την αρχή κάτι που σίγουρα να λειτουργεί;

Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Θα σε βρει με κινητό μην ανησυχείς.

Πολλοί έχουν διάφορα με την DM1.2

Κατ'αρχάς με την επιλογή 4 όλα έχουν σβηστεί και έχεις μόνο recovery. (εκτός αν έκανες και τίποτα άλλο μετά οπότε ξανακάνε το 4).

Αφού είσαι σε recovery επιλογή mounts & storage, USB storage.

σύνδεσε το στο USB, θα παραπονεθούν τα windows ότι το ένα drive θέλει format (κάρτα SD), αγνόησε το, πήγαινε στο άλλο (εξωτερική κάρτα) και κάνε copy την DM 1.1 αν θες DM αλλοιώς την flex του civato (έχω την 3.0a/b με kob kernel, δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής)

Unmount από το recovery και φλάσαρε την.

συγχρόνησε και τα contacts σου και είσαι έτοιμος.

Edit: Πληροφοριακά τo smartflash καμμιά φορά θέλει και 2η ή και 3η προσπάθεια.

Edited by spyko
Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA
Δημ.
Θα σε βρει με κινητό μην ανησυχείς.

Πολλοί έχουν διάφορα με την DM1.2

Κατ'αρχάς με την επιλογή 4 όλα έχουν σβηστεί και έχεις μόνο recovery. (εκτός αν έκανες και τίποτα άλλο μετά οπότε ξανακάνε το 4).

Αφού είσαι σε recovery επιλογή mounts & storage, USB storage.

σύνδεσε το στο USB, θα παραπονεθούν τα windows ότι το ένα drive θέλει format (κάρτα SD), αγνόησε το, πήγαινε στο άλλο (εξωτερική κάρτα) και κάνε copy την DM 1.1 αν θες DM αλλοιώς την flex του civato (έχω την 3.0a/b με kob kernel, δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής)

Unmount από το recovery και φλάσαρε την.

συγχρόνησε και τα contacts σου και είσαι έτοιμος.

Edit: Πληροφοριακά τo smartflash καμμιά φορά θέλει και 2η ή και 3η προσπάθεια.

Όντως έχω κινητό πριν το 2013 :D Έβαλα την DM αν και δεν της έχω πολύ εμπιστοσύνη (ειδικά αυτό το believing in Zeus στην εγκατάσταση...)

Ευχαριστώ Σπύρο!

Δημ.
Πολλοί έχουν διάφορα με την DM1.2.

Τι διάφορα;

Να μην τη βάλω ακόμα δηλαδή;

Και τα έχουν και με την 1.2 V30A ή μόνο με την 1.2 V30B;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δημ.
Τι διάφορα;

Να μην τη βάλω ακόμα δηλαδή;

Και τα έχουν και με την 1.2 V30A ή μόνο με την 1.2 V30B;

Έτυχε να διαβάσω ότι κάποιοι είχαν ακριβώς το πρόβλημα του grad.

Δεν λέω μην την βάλετε προς θεού.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει κάνει κάποιος μετά (καμμιά ρύθμιση ίσως, κάποια εφαρμογή ή οτιδήποτε)

Ο grad zήτησε κάτι που θα δουλεψει σίγουρα και πρότεινα αυτό που έχω δοκιμάσει.

Αυτά

Πρέπει να φύγω

Καλή Χρονιά !!

Δημ.
Ρε παιδιά για πείτε τι να βάλω γιατί το κινητό το έχω σαν 1ο γιατί με αυτή που έχω εγώ όλο προβλήματα είναι..

Τι ρομ φορας;;

Καλη χρονια παιδια!!

Δημ. (edited)
Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές. Μια βοήθεια θέλω σχετικά με την αναβάθμιση σε ΙCS.Αρχικά με ποιο πρόγραμμα από τα δύο την κάνετε PC Suite IV ή PC Suite? Με το πρώτο διαβάζει κανονικά την συσκευή,βρίσκει την αναβάθμιση αλλά όταν με πετάει στο Support Tool δεν βρίσκει την αναβάθμιση. Με το δεύτερο δεν διαβάζει καθόλου τη συσκευή μέσω USB.

Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω? Το κινητό είναι με την stock ROM της LG V20s. Μήπως τελικά δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση ή την έχουν πάρει όλοι;

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Είχα κι εγώ το ίδιο θέμα με σένα και την ίδια stock ROM, την V20s. Ενώ μου έβρισκε την αναβάθμιση μέσω το PC Suite IV, το Mobile Support Tool δεν μου την έβγαζε, παρόλο που το κινητό μου το είχα πάρει απ'το Πλαίσιο (δεν ήταν branded δηλαδή).

Έβαλα την ICS με το AllInOneToolkit του Σπύρου. Πολύ εύκολη διαδικασία αρκεί να κάνεις backup γιατί εμένα μου διέγραψε όλα τα multimedia.

Τώρα που έχω ICS, το PC Suite βλέπει το κινητό μου οπότε κράτησα αυτό και έσβησα το IV (με Gingerbread δεν μου το διάβαζε).

Edited by calliope82
Δημ. (edited)
Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές. Μια βοήθεια θέλω σχετικά με την αναβάθμιση σε ΙCS.Αρχικά με ποιο πρόγραμμα από τα δύο την κάνετε PC Suite IV ή PC Suite? Με το πρώτο διαβάζει κανονικά την συσκευή,βρίσκει την αναβάθμιση αλλά όταν με πετάει στο Support Tool δεν βρίσκει την αναβάθμιση. Με το δεύτερο δεν διαβάζει καθόλου τη συσκευή μέσω USB.

Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω? Το κινητό είναι με την stock ROM της LG V20s. Μήπως τελικά δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση ή την έχουν πάρει όλοι;

Μπες εδώ και οπου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ βάζεις το IME της συσκευή σου και θα δεις ποια Rom είναι διαθέσιμη..!!!

http://s7.directupload.net/images/130101/vykjpt69.png

έχω επίσης περάσει εδώ και 2 μέρες την LG 2X civato_FLEX_ICER_Rev3.0-Deodexed και χθες που κατεβαζα ενα song απο youtube έκανε το πρώτο

Reboot....! κατά τα άλλα όλα ο.κ. και τρέχει μια χαρά..!!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δημ.
jellybam v3.2.0

Ευτυχισμενο το 2013!!!

Βάλε djangomanouche 1.2 oc..εγώ έχω την 1.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος!Βέβαια έχει βγει και πιο καινούργια αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα..

Κάποιος με είχε ρωτήσει για το τι κανει η μπαταρία με δεδομένα;;Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα,θα ενημερωσω σύντομα...

Κανενα νεο απο cm10 χωρίς call bug και wifi drain?

Δημ.
Συμφορουμήτες καλή χρονιά!Εχω το 2χ 1χρονο είναι από vf γερμανιας μετα από ατελείωτες αλλαγές με σμ7 εως 135.4εφτασε η ρομ, έβαλα με σμαρτφλας (αφού έκανα τα αρχεία από kdz σε bin) την404 ειμαι αρκετα ευχαριστημένος το έχω σαν κυριο τηλ με κανα 2παιχνιδια, εφαρμογές ότι χρειαζομαι gps καλο, το μονο που ειδα είναι ότι αργει λιγο να ανοιξει τις εφαρμογες απο μπαταρια είναι ποιο καλο από πρην και δεν μου εσβησε μονο του.Λεω να παω σε σ3 μιας και βρηκα το 16γιγ ελλ 435ευρω,θα κρατησω και το 2χ σαν δευρτερο θελω καμια αποψη για την αλλαγή αυτή,ευχαριστω.
Δημ.

Εγκατέστησα την DM 1.2 30B oc, όλα καλά μέχρι στιγμής, ΑΛΛΑ δεν έχει ελληνικά;;;; Τι κουλό είναι αυτό;

Τώρα το widget της ημερομηνίας μου βγάζει ημερομηνία στα αγγλικά και δε μου αρέσει καθόλου.

Δημ.
Εγκατέστησα την DM 1.2 30B oc, όλα καλά μέχρι στιγμής, ΑΛΛΑ δεν έχει ελληνικά;;;; Τι κουλό είναι αυτό;

Τώρα το widget της ημερομηνίας μου βγάζει ημερομηνία στα αγγλικά και δε μου αρέσει καθόλου.

κι εγω σημερα εβαλα την stock 30b και δεν εχει ελληνικα! υπαρχει τροπος?

XPERIA Z1
Δημ. (edited)

Και εγώ πήγα να την βάλω αλλά έκανε λέει format στην external,εκει που ήταν το zip...τώρα δεν έχω τίποτα μέσα,τι κάνω;

μου βγάζει

E:error in /emmc/download/DjangoManoucheX1.1KoBOC12.zip

(Status 0)

installation aborted

Edited by D_Angelos
Δημ.
κι εγω σημερα εβαλα την stock 30b και δεν εχει ελληνικα! υπαρχει τροπος?

Παιδιά η V30B είναι για χώρες κοντά στην Ινδία, Βιετνάμ κλπ, όντως δεν έχει ελληνικά (νομίζω όμως έχει Αγγλικά, Ιταλικά; κάπου έχει τη λίστα στο xda). Μακάρι να υπήρχε τρόπος να κάνει τα ελληνικά port κάποιος developer γιατί παραδόξως η V30B είναι πιο γρήγορη από την V30A!! ενώ υποτίθεται είναι η ίδια ROM :blink:

Δημ.
Παιδιά η V30B είναι για χώρες κοντά στην Ινδία, Βιετνάμ κλπ, όντως δεν έχει ελληνικά (νομίζω όμως έχει Αγγλικά, Ιταλικά; κάπου έχει τη λίστα στο xda). Μακάρι να υπήρχε τρόπος να κάνει τα ελληνικά port κάποιος developer γιατί παραδόξως η V30B είναι πιο γρήγορη από την V30A!! ενώ υποτίθεται είναι η ίδια ROM :blink:

Oντως ετσι ειναι τελικα δεν εχει ελληνικα!

XPERIA Z1
Δημ. (edited)
πως την κανατε εγκατασταση;

Είδα τα posts σου στο XDA. Για πες μου λίγο την ιστορία

σε ποια Rom ήσουνα, ποια version cwm και τι έκανες.

Α τα περί format στην external.. και άλλα κουφά που λέει κατά την εγκατάσταση, είναι για πλάκα.

Edited by spyko
Δημ.
Είδα τα posts σου στο XDA. Για πες μου λίγο την ιστορία

σε ποια Rom ήσουνα, ποια version cwm και τι έκανες.

ειχα jellybam ,εχω cwm v5.0.2.8 και έβαλα το zip στην ext.το έκανα εγκατασταση και οταν έλεγε formating external sd σταματουσε,μετα το έβαλα στην εσωτερικη και πάλι το ίδιο...

Δημ.

παιδια καλησπερα και καλες γιορτες! θα ηθελα μια ολοκληρωμενη γνωμη σχετικα με το κινητο! διαβασα οτι κανει πολλα reboots και τρωει βαρια κολληματα και απο την αλλη οτι ειναι καταπληκτικο δεν κολλαει καθολου με πολλες εφαρμογες! θελω να το αγορασω το κινητο αλλα ειλικρινα ειμαι πολυ μπερδεμενος! ειδα επισης οτι σκοραρει 2500 στο QUADRANT

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημ. (edited)
ειχα jellybam ,εχω cwm v5.0.2.8 και έβαλα το zip στην ext.το έκανα εγκατασταση και οταν έλεγε formating external sd σταματουσε,μετα το έβαλα στην εσωτερικη και πάλι το ίδιο...

Αυτή δεν είναι για OLD partition layout? ή κάνω λάθος? Τουλάχιστον δεν λέει ότι είναι για το νέο ICS ή για νέο bootloader.

Αν ναι, φίλε μου πώς να βάλεις ICS σε παλιό layout?

Βαριέμαι να ξαναγράφω οπότε πάρε αυτό που έγραψα για κάποιον πριν

1) Backup sd-card --> option 1 if you have any personal files

2) Make sure you have your contacts somewhere safe (google account or on PC)

3) copy a ROM zip in external sd

4) Change partitions to ICS layout --> option 4

5) Enter recovery and flash the ROM from external sd.

Edited by spyko
Δημ.

ποση ωρα περιμενες οταν ελεγε format external sd? γιατι σε εμενα εμεινε εκει περιπου 4-5 λεπτα και μετα συνεχισε κανονικα την εγκατασταση και ηταν οκ.

XPERIA Z1