Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

καλημερα

να ρωτησω κατι εχει κανεις προβλημα με τον λογαριασμο στο google γιατι απο εχτες δεν συνχρονιζει και σημερα που αλλαξα rom δεν κανει συνδεσει με τιποτα με παει σε μια οθονη που λεει

server settings

αλλα εκει δεν καταλαβαινω τι πρεπει να γινει πρωτη φορα με παει ετσι

η rom ειναι η 128 temasec το ιδιο και με cyanogenmod 7.2

ξερει καποιος κατι;

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά ποτέ δεν κατάλαβα διαφορές μεταξύ temasek και Official cm7, εκτός από τα σχεδόν καθηνερινά updates που δεν ξέρω αν προσθέουν / διορθώνουν τίποτα ουσιαστικό

Όσοι δοκιμάσατε temasek τι έχετε να πείτε

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Παιδια το κινητο σημερα μου κανει το εξης ...

Αναβοσβηνει η οθονη και τα κουμπια ....

3 Reboot εκανα ... μπαταρια εβγαλα .... παλι το κανει μετα απο λιγη ωρα ... τι επαθε ?

Μου το χε ξανακανει πριν κανα μηνα 1 φορα ... αλλα με reboot εστρωσε ...

Τι λετε οτι φταιει ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

3 Reboot εκανα ... μπαταρια εβγαλα .... παλι το κανει μετα απο λιγη ωρα ... τι επαθε ?

Τι λετε οτι φταιει ?

Ποια ROM ΦΟΡΑΣ...????

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Τι λετε οτι φταιει ?

Και εμένα από εχθές το κάνει φίλε μου.Περνάει κάποια ασθένεια μάλλον!:lol:Μπορεί να έσκασε από τι ζέστη που δεν πήρε και παγωτό καλοκαιριάτικα.Το βλέπω το χειμώνα να κριώνουν τα λαιμά του και να θέλει γιατρό!:p

Ποια ROM ΦΟΡΑΣ...????

Αυτη που λεει στην υπογραφη μου ...

Εντωμεταξυ δεν το κανει συνεχεια αλλα οποτε θυμαται σημερα πολλες φορες

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

ξέρει κάποιος απο που μπορεί να προκαλείτε αυτό? εγώ δεν ειμαι ουτε καν ροοτ και φοράω την μανισια 2,3,4. Edited by fotis_lyk

ξέρει κάποιος απο που μπορεί να προκαλείτε αυτό? εγώ δεν ειμαι ουτε καν ροοτ και φοράω την μανισια 2,3,4.

Το ίδιο συμβαίνει και σε μενα με v20r. δεν οφείλετε σε εφαρμογή.

:ninja:

ε, από τι θα είναι ρε παιδιά; δεν θα είναι πρόβλημα hardware.... το πιο λογικο είναι να προσπαθεί να συγχρονίσει κάτι και δεν βρίσκει ανοιχτό wifi ή/ και 3G... πότε σας το κάνει αυτό; όταν το έχετε wifi κλειστό; μου το είχε κάνει καναδυο φορές, άνοιξα wifi, λογικά συγχρόνισε και μετά δεν το ξαναέκανε....,

3 δικές μου ερωτήσεις:

1) το Dr Android ROM http://www.doctorandroid.gr/2012/06/dr-android-rom-nexus-s.html

το έχει δοκιμάσει κανείς; ή είναι μόνο για Nexus S ?

2) στο 2χ έχω τις εφαρμογές σε στυλ "κάθετο πλέγμα" (στοκ) και τις έχω χωρίσει σε folders (πχ Tools, Organizers κλπ ) Πως μπορώ να αλλάξω τη σειρά των folders?? Δηλ θέλω πρώτα να εμφανίζονται πχ τα Organizers και μετά τα Tools...

3) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι κέρδος έχω με το να μεταφέρω τις εφαρμογές από sd card <-> μνήμη κινητού;

είναι απλά θέμα χώρου, ή κερδίζω σε ταχύτητα ας πούμε; (έχω επιπλέον και 2 GB εξωτερική sd card)

Edited by jaranor

1. Δυστυχώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

2. Τελευταία φορά που είχα το στοκ launcher δεν είχα βρει τρόπο. Νομίζω η σειρά ήταν αυτή που τους είχες δημιουργήσει...

3. Γενικά δεν έχεις πλεονέκτημα, εκτός εάν γεμίσεις το partition του συστήματος πάρα πολύ, οπότε αρχίζει και καθυστερεί. Επίσης, όταν φλασάρεις κάτι που γράφει από πάνω το σύστημα, κρατάς τα δεδομένα σου εάν τα έχεις μεταφέρει στην sdcard (εσωτερική/εικονική ή εξωτερική).

Το ίδιο συμβαίνει και σε μενα με v20r. δεν οφείλετε σε εφαρμογή.

Απο χθες το βραδυ και σημερα μια χαρα ... δεν ξερω τι γινεται και απο τι ...

καλησπερα σε ολους σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και θα ηθελα να ρωτησω εαν η μπαταρια του κραταει σε λογικα επιπεδα και εαν παρει το update για το παγωτακι.ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα σε ολους σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και θα ηθελα να ρωτησω εαν η μπαταρια του κραταει σε λογικα επιπεδα και εαν παρει το update για το παγωτακι.ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!

Για παγωτο προς νοεμβρη περιμενε το.Εγω θα σου ελεγα να το ψαξεις μεταχειρισμενο,καινουριο δεν αξιζει,ηδη εχει αρχισει κ πεθαινει το κινητο.Κ εγω απο νοεμβρη που βγαινει η επιδοτηση κ θα εχει πεσει η τιμη του γαλαξια,θα παω προς τα εκει

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

ρε παιδιά σαν πολύ δεν άργησε η V20R για γερμανικά 2Χ (εφόσον βγήκε η αντίστοιχη επόμενη για ελληνικά); υπάρχει περίπτωση να μην βγει;

παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη η κατι αλλο τελος παντον οταν θελουμε να ξεκλειδωσουμε το κινητο να μην παταμε συνεχεια το button on/off ???
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια αγγελια στο φορουμ υπαρχει να βαλω το τηλ για πουλημα?

Αυτό Αγγελίες κινητών τι να είναι άραγε ? :p

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν μου ανοιγει λεει οτι δεν εχω δικαιωμα προσβασης.Προφανως γιαυτο δεν το εβρισκα.

Τι κανω τωρα?

Ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν μου ανοιγει λεει οτι δεν εχω δικαιωμα προσβασης.Προφανως γιαυτο δεν το εβρισκα.

Τι κανω τωρα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736

Οι προδιαγραφές είναι τέτοιες που φαίνεται δεν τις καλύπτεις ακόμα.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δουλεύει κανονικά, οπότε πιθανότατα έχει να κάνει με χρόνο εγγραφής/αριθμό posts/δικαιώματα χρήστη. Στείλτε ένα ΠΜ στους διαχειριστές του myphone για να το βεβαιώσετε...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Και επισης ποια ειναι η τελευταια σταθερη και απροβληματιστη cm ? (Αμα εχετε και λινκ θα βολευε )

Γιατι το σκεφτομαι να την δοκιμασω ...

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)