P270 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 καλημερα να ρωτησω κατι εχει κανεις προβλημα με τον λογαριασμο στο google γιατι απο εχτες δεν συνχρονιζει και σημερα που αλλαξα rom δεν κανει συνδεσει με τιποτα με παει σε μια οθονη που λεει server settings αλλα εκει δεν καταλαβαινω τι πρεπει να γινει πρωτη φορα με παει ετσι η rom ειναι η 128 temasec το ιδιο και με cyanogenmod 7.2 ξερει καποιος κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Βασικά ποτέ δεν κατάλαβα διαφορές μεταξύ temasek και Official cm7, εκτός από τα σχεδόν καθηνερινά updates που δεν ξέρω αν προσθέουν / διορθώνουν τίποτα ουσιαστικό Όσοι δοκιμάσατε temasek τι έχετε να πείτε Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Παιδια το κινητο σημερα μου κανει το εξης ... Αναβοσβηνει η οθονη και τα κουμπια .... 3 Reboot εκανα ... μπαταρια εβγαλα .... παλι το κανει μετα απο λιγη ωρα ... τι επαθε ? Μου το χε ξανακανει πριν κανα μηνα 1 φορα ... αλλα με reboot εστρωσε ... Τι λετε οτι φταιει ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Παιδια το κινητο σημερα μου κανει το εξης ... Αναβοσβηνει η οθονη και τα κουμπια .... 3 Reboot εκανα ... μπαταρια εβγαλα .... παλι το κανει μετα απο λιγη ωρα ... τι επαθε ? Μου το χε ξανακανει πριν κανα μηνα 1 φορα ... αλλα με reboot εστρωσε ... Τι λετε οτι φταιει ? Ποια ROM ΦΟΡΑΣ...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Παιδια το κινητο σημερα μου κανει το εξης ... Αναβοσβηνει η οθονη και τα κουμπια .... 3 Reboot εκανα ... μπαταρια εβγαλα .... παλι το κανει μετα απο λιγη ωρα ... τι επαθε ? Μου το χε ξανακανει πριν κανα μηνα 1 φορα ... αλλα με reboot εστρωσε ... Τι λετε οτι φταιει ? Και εμένα από εχθές το κάνει φίλε μου.Περνάει κάποια ασθένεια μάλλον!:lol:Μπορεί να έσκασε από τι ζέστη που δεν πήρε και παγωτό καλοκαιριάτικα.Το βλέπω το χειμώνα να κριώνουν τα λαιμά του και να θέλει γιατρό!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ποια ROM ΦΟΡΑΣ...???? Αυτη που λεει στην υπογραφη μου ... Εντωμεταξυ δεν το κανει συνεχεια αλλα οποτε θυμαται σημερα πολλες φορες Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) ξέρει κάποιος απο που μπορεί να προκαλείτε αυτό? εγώ δεν ειμαι ουτε καν ροοτ και φοράω την μανισια 2,3,4. Edited July 12, 2012 by fotis_lyk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 ξέρει κάποιος απο που μπορεί να προκαλείτε αυτό? εγώ δεν ειμαι ουτε καν ροοτ και φοράω την μανισια 2,3,4. Το ίδιο συμβαίνει και σε μενα με v20r. δεν οφείλετε σε εφαρμογή. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) ε, από τι θα είναι ρε παιδιά; δεν θα είναι πρόβλημα hardware.... το πιο λογικο είναι να προσπαθεί να συγχρονίσει κάτι και δεν βρίσκει ανοιχτό wifi ή/ και 3G... πότε σας το κάνει αυτό; όταν το έχετε wifi κλειστό; μου το είχε κάνει καναδυο φορές, άνοιξα wifi, λογικά συγχρόνισε και μετά δεν το ξαναέκανε...., 3 δικές μου ερωτήσεις: 1) το Dr Android ROM http://www.doctorandroid.gr/2012/06/dr-android-rom-nexus-s.html το έχει δοκιμάσει κανείς; ή είναι μόνο για Nexus S ? 2) στο 2χ έχω τις εφαρμογές σε στυλ "κάθετο πλέγμα" (στοκ) και τις έχω χωρίσει σε folders (πχ Tools, Organizers κλπ ) Πως μπορώ να αλλάξω τη σειρά των folders?? Δηλ θέλω πρώτα να εμφανίζονται πχ τα Organizers και μετά τα Tools... 3) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι κέρδος έχω με το να μεταφέρω τις εφαρμογές από sd card <-> μνήμη κινητού; είναι απλά θέμα χώρου, ή κερδίζω σε ταχύτητα ας πούμε; (έχω επιπλέον και 2 GB εξωτερική sd card) Edited July 12, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 1. Δυστυχώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει. 2. Τελευταία φορά που είχα το στοκ launcher δεν είχα βρει τρόπο. Νομίζω η σειρά ήταν αυτή που τους είχες δημιουργήσει... 3. Γενικά δεν έχεις πλεονέκτημα, εκτός εάν γεμίσεις το partition του συστήματος πάρα πολύ, οπότε αρχίζει και καθυστερεί. Επίσης, όταν φλασάρεις κάτι που γράφει από πάνω το σύστημα, κρατάς τα δεδομένα σου εάν τα έχεις μεταφέρει στην sdcard (εσωτερική/εικονική ή εξωτερική). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Το ίδιο συμβαίνει και σε μενα με v20r. δεν οφείλετε σε εφαρμογή. Απο χθες το βραδυ και σημερα μια χαρα ... δεν ξερω τι γινεται και απο τι ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 καλησπερα σε ολους σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και θα ηθελα να ρωτησω εαν η μπαταρια του κραταει σε λογικα επιπεδα και εαν παρει το update για το παγωτακι.ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Η μπαταρία του είναι μια χαρά για smartphone. Τώρα από updates... θα πάρει ICS... soon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 καλησπερα σε ολους σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και θα ηθελα να ρωτησω εαν η μπαταρια του κραταει σε λογικα επιπεδα και εαν παρει το update για το παγωτακι.ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!! Για παγωτο προς νοεμβρη περιμενε το.Εγω θα σου ελεγα να το ψαξεις μεταχειρισμενο,καινουριο δεν αξιζει,ηδη εχει αρχισει κ πεθαινει το κινητο.Κ εγω απο νοεμβρη που βγαινει η επιδοτηση κ θα εχει πεσει η τιμη του γαλαξια,θα παω προς τα εκει Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 ρε παιδιά σαν πολύ δεν άργησε η V20R για γερμανικά 2Χ (εφόσον βγήκε η αντίστοιχη επόμενη για ελληνικά); υπάρχει περίπτωση να μην βγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη η κατι αλλο τελος παντον οταν θελουμε να ξεκλειδωσουμε το κινητο να μην παταμε συνεχεια το button on/off ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 παιδια αγγελια στο φορουμ υπαρχει να βαλω το τηλ για πουλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 παιδια αγγελια στο φορουμ υπαρχει να βαλω το τηλ για πουλημα? Αυτό Αγγελίες κινητών τι να είναι άραγε ? :p Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν μου ανοιγει λεει οτι δεν εχω δικαιωμα προσβασης.Προφανως γιαυτο δεν το εβρισκα. Τι κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 το δοκιμασα και εγω αλλα και σε εμενα μου λεει το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν μου ανοιγει λεει οτι δεν εχω δικαιωμα προσβασης.Προφανως γιαυτο δεν το εβρισκα. Τι κανω τωρα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Οι προδιαγραφές είναι τέτοιες που φαίνεται δεν τις καλύπτεις ακόμα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Δουλεύει κανονικά, οπότε πιθανότατα έχει να κάνει με χρόνο εγγραφής/αριθμό posts/δικαιώματα χρήστη. Στείλτε ένα ΠΜ στους διαχειριστές του myphone για να το βεβαιώσετε... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Υπάρχει μέσα στον κανονισμό, δεν υπάρχει λόγος να στέλνει pm, είναι ξεκάθαρο από το link του @Tsaglis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Guys ξέρετε αν γίνεται 3g video κλήση στην cm7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Και επισης ποια ειναι η τελευταια σταθερη και απροβληματιστη cm ? (Αμα εχετε και λινκ θα βολευε ) Γιατι το σκεφτομαι να την δοκιμασω ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts