Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Έλεος....γιαυτό μελλοντικά LG τον π*υλο από εμένα....

Να ναι καλά οι public developers...

Και απο μενα μια απο τα ιδια... Δεν προκειται να ξαναπαρω LG .

Απλα το επομενο θα ειναι Google phone και ας ειναι χαμηλοτερων χαρακτηριστικων. Τουλαχιστον θα λαμβανω αναβαθμισεις για κανα χρονο και σχεδον αμεσα.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπράβο ρε παιδιά, ωραίο κουράγιο δίνετε σε έναν -σχετικά- καινούριο αγοραστή :P (πλάκα κάνω... τα ήξερα πριν αγοράσω, αλλά...)

Απλα απαραδεκτη η lg ως προς το software.Ποτε ξανα λοιπον,κ ας κανει το 4x 100-150€ λιγοτερο απο το S3,αν κ για το lte-II θα πηγαινα.Περιμενουμε να πεσει η τιμη στον γαλαξια,κ παμε για εκει.
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Απλα απαραδεκτη η lg ως προς το software.Ποτε ξανα λοιπον,κ ας κανει το 4x 100-150€ λιγοτερο απο το S3,αν κ για το lte-II θα πηγαινα.Περιμενουμε να πεσει η τιμη στον γαλαξια,κ παμε για εκει.

Ελάτε από εδώ (γαλαξίας Σ3) και δεν θα χάσετε! είναι αυτό που έπρεπε να είναι το 2Χ και το στερηθήκαμε τόσο καιρό (απροβλημάτιστο)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Και εγω ειχα πει δε ξαναπαιρνω LG και αυτο θα κανω, εκτος και αν αποδειξει πως αλλαξε νοοτροπια.

Παντως εστω κι ετσι το 2X με Cm7 ηταν μια χαρα.Το ειχα καταευχαριστηθει...

offtopic:Εγω για οικονομικους λογους δε πηγα στο s3 αλλα στο nexus και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

ναι ρε παιδιά, ακόμα κι αν πέσει η τιμή του S3 παραπάει... ο βασικός λόγος που επέλεξα το 2Χ ήταν το value for money, κάποιες υποχωρήσεις θα τις κάνεις προκεμένου να μην δώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου. Τώρα γιατί τους είναι τόοοοσο δύσκολο να βελτιστοποιήσουν κάποια πράγματα είναι άλλο θέμα....

offtopic 2: Περι Nexus, αν δεν το έχεις δει Άγγελε, ίσως σε ενδιαφέρει:

εμένα μου άρεσε και μόνο που το είδα ;)

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν έχω κανένα απολύτως συμφέρον που να σχετίζεται με την LG.

Ίσως να γίνομαι κουραστικός, αλλά το βασικό πρόβλημα του 2x είναι το Tegra 2, και το πείσμα της nvidia να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό (τον κώδικα για) τους drivers για το τσιπάκι της. Αυτό είναι και το σημείο που υστερεί το 2x σε σχέση με άλλα τηλέφωνα, αφού κάνει δύσκολη και αργή την ανάπτυξη από τρίτους (xda, CM, κλπ).

Θα θυμάστε άλλωστε την πρόσφατη γκρίνια για τις καθυστερήσεις ICS σε Note, S3 κλπ, που έχουν Samsung hardware, πολύ όμοιο με το Galaxy Nexus - κακώς η LG φαίνεται να ξεχωρίζει σαν εξαίρεση του κανόνα.

Το 2x δεν είναι τόσο τραγικό στις ενημερώσεις από την LG (όχι στα νούμερα του λειτουργικού, αλλά στις δυνατότητες και απόδοση που έχει σε κάθε δεδομένη στιγμή) και το stock UI είναι πιο ελαφρύ από Sense, Touchwiz κλπ. Ειδικά δε για τα χρήματα που κοστίζει τώρα, παραμένει μια τίμια και αποτελεσματική συσκευή.

Δείτε και τι έχει να πει ο μπαμπάς του Linux, Linus Torvalds για την nvidia. Υπενθυμίζω ότι το android φοράει linux kernel.

Ο λόγος που προσωπικά άφησα πίσω το 2x μου είναι ότι πήγα σε Nexus, και μπορώ να πώ έχοντας ζήσει το περιβόητο "google experience" ότι δεν θέλω να γυρίσω πίσω σε άλλο branded android. Εάν το αποφάσιζα όμως, η LG θα ήταν ξανά σοβαρός διεκδικητής των χρημάτων μου...

Και εγω ειχα πει δε ξαναπαιρνω LG και αυτο θα κανω, εκτος και αν αποδειξει πως αλλαξε νοοτροπια.

Παντως εστω κι ετσι το 2X με Cm7 ηταν μια χαρα.Το ειχα καταευχαριστηθει...

offtopic:Εγω για οικονομικους λογους δε πηγα στο s3 αλλα στο nexus και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Φίλε Αγγελε ξέρεις μήπως στην CM7 π είχες αν μπορούσες να χρησιμοποίησεις το HDMI για να το συνδέσεις με την TVs?

@jaranor

Το εχω δει και ψηνομαι πολυ να το δοκιμασω συντομα

@minast

Εχεις δικιο για την nvidia αλλα αυτο ευελπιστω πως θα αλλαξει αφου το nexus 7 φοραει tegra 3.

@sokinsohim

Ναι φιλε μου κανονικοτατα!Δεν ειχα κανενα προβλημα.

@sokinsohim

Ναι φιλε μου κανονικοτατα!Δεν ειχα κανενα προβλημα.

Ξέρεις αν γίνεται να συνδεσω με μονιτορ αλλά ο ήχος να βγαίνει από το κινητό κανονικά?

Εδω με πιανεις αδιαβαστο!!

Δεν το ειχα δοκιμασει ποτε αλλα απο οτι θυμαμαι δεν ειχε και πολλες επιλογες στις ρυθμισεις του HDMI

Εδω με πιανεις αδιαβαστο!!

Δεν το ειχα δοκιμασει ποτε αλλα απο οτι θυμαμαι δεν ειχε και πολλες επιλογες στις ρυθμισεις του HDMI

Μήπως μπορείς να μ πεις π είναι οι ρυθμίσεις γενικά του HDMI να το ψάξω λίγο?

Μήπως μπορείς να μ πεις π είναι οι ρυθμίσεις γενικά του HDMI να το ψάξω λίγο?

Εχω αποχωριστει τη συσκευη εδω και αρκετο καιρο και η μνημη δεν ειναι απο τα δυνατα μου σημεια.Καλυτερα να σου πει καποιος αλλος

Thanx...

Οποίος μπορεί να βοηθήσει..

Εχε ξεχωριστο τοπικ η cm7,ρωτα εκει καλυτερα ή στο αντιστοιχο τοπικ στο xda

Εχε ξεχωριστο τοπικ η cm7,ρωτα εκει καλυτερα ή στο αντιστοιχο τοπικ στο xda

Τελικά δοκίμασα σε μονιτορ με HDMI κ συνδεσα τα ακουστικά στο κινητό κ όλα καλά έστω κ έτσι. :)

αξιζει η αγορα του μεταχειρισμενο τωρα?

Αναλογα τα λεφτα.με 150€ το πολυ πιστευω αξιζει

ακουγεται στο νετ οτι κυκλοφορισε στην ιταλια η v20t.μαλλον θα ειναι η τελευταια gb rom μετα παμε για παγωτακι..

Ελπιζω να αξιζει η αναμονη για το παγωτο..

αμα δεν το δω, δεν πιστευω τιποτα. δεκεμβρη μηνα θα μας ερθει το παγωτο, και τοτε θα ειναι εποχη για μπακλαβα

Οταν ολοι οι αλλοι θα περιμενουν την Jelly Bean εμεις ακομα θα κανουμε ονειρα για το παγωτο....:p

Πλεον εχω συμβιβαστει με την 2,3,4 και δεν μου κανει ιδιαιτερη αισθηση για οτιδηποτε. Σχεδον καλα παιζει παρα τα οποια κολληματακια της. Τσαμπα τα λεφτα που εδωσα για 2πυρηνο. Μπορουσα με ενα οικονομικοτερο μονοπυρηνο να εκανα καλλιστα την ιδια και ισως και καλυτερα την δουλεια μου και με λιγοτερα λεφτα.

Απλα οπως ειπα και πιο πριν πλεον μονο google phone για να ειμαι ησυχος....

(χτες ειδα σε xperia mini να εχει παρει αναβαθμιση. Η Sony πλεον μου κλεινει καλα το ματι σε επομενη συσκευη.)

Edited by magicmixball

Με την ανακοίνωση του Nexus tablet υποψιάζομαι ότι τα Tegra θα πάρουν λίγο τα πάνω τους...η nvidia μπορεί να ασχοληθεί λίγο και σίγουρα θα υποχρεωθεί να δώσει κώδικα στη google που θα γυρίσει πίσω στην κοινότητα. Βέβαια άλλο Tegra 3, άλλο Tegra 2... Ίδωμεν.

Μετά απο αγορά του κινητού (δεύτερο χέρι) να προσθέσω και εγώ κάποιες λεπτομέρειες και ερωτήσεις που εχω..

- Σας συσκευή, ποιότητα και εμφάνιση μου αρέσει πολύ (γι' αυτό και το πήρα)

- Η εσωτερική μνήμη του (ο άλλος λόγος που το πήρα -βασικός-)

- Έχει αρκετά όμορφα widget απο την LG

Είδα όμως ότι το ηχείο του τηλεφώνου δεν είναι τόσο δυνατό όπως του Desire που είχα. Όπως και η δόνηση. Είναι πολύ πιο αδύναμη.

Τις τελευταίες 2 ημέρες μου έκανε και κάποια θέματα.

Σας έχει τύχει να το φορτίζεται και να κολλήσει τελείως? Να μην ανοίγει? Αναγκαστικά έβγαλα τη μπαταρία.

Επίσης έχω κάποια restart απο το πουθενά.

Τέλος έκανα μια δοκιμή με τη μπαταρία του (καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του κινητού το είχε ανοίξει 1-2 φορές). Με πλήρη αποφόρτιση και πλήρη φόρτιση +3G, bluetooth (ακουστικά), ομιλία περίπου 3 με 3,5 ώρες, περιήγηση στο internet και λίγο σκαλισμα μου κράτησε 1 ημέρα.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για τα restart και τα κολλήματα? Είχατε ίδια κατάσταση?

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)