magicmixball Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Έλεος....γιαυτό μελλοντικά LG τον π*υλο από εμένα.... Να ναι καλά οι public developers... Και απο μενα μια απο τα ιδια... Δεν προκειται να ξαναπαρω LG . Απλα το επομενο θα ειναι Google phone και ας ειναι χαμηλοτερων χαρακτηριστικων. Τουλαχιστον θα λαμβανω αναβαθμισεις για κανα χρονο και σχεδον αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 θα συμφωνήσω και εγώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 μπράβο ρε παιδιά, ωραίο κουράγιο δίνετε σε έναν -σχετικά- καινούριο αγοραστή :P (πλάκα κάνω... τα ήξερα πριν αγοράσω, αλλά...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Απλα απαραδεκτη η lg ως προς το software.Ποτε ξανα λοιπον,κ ας κανει το 4x 100-150€ λιγοτερο απο το S3,αν κ για το lte-II θα πηγαινα.Περιμενουμε να πεσει η τιμη στον γαλαξια,κ παμε για εκει. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Απλα απαραδεκτη η lg ως προς το software.Ποτε ξανα λοιπον,κ ας κανει το 4x 100-150€ λιγοτερο απο το S3,αν κ για το lte-II θα πηγαινα.Περιμενουμε να πεσει η τιμη στον γαλαξια,κ παμε για εκει. Ελάτε από εδώ (γαλαξίας Σ3) και δεν θα χάσετε! είναι αυτό που έπρεπε να είναι το 2Χ και το στερηθήκαμε τόσο καιρό (απροβλημάτιστο) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Και εγω ειχα πει δε ξαναπαιρνω LG και αυτο θα κανω, εκτος και αν αποδειξει πως αλλαξε νοοτροπια. Παντως εστω κι ετσι το 2X με Cm7 ηταν μια χαρα.Το ειχα καταευχαριστηθει... offtopic:Εγω για οικονομικους λογους δε πηγα στο s3 αλλα στο nexus και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 ναι ρε παιδιά, ακόμα κι αν πέσει η τιμή του S3 παραπάει... ο βασικός λόγος που επέλεξα το 2Χ ήταν το value for money, κάποιες υποχωρήσεις θα τις κάνεις προκεμένου να μην δώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου. Τώρα γιατί τους είναι τόοοοσο δύσκολο να βελτιστοποιήσουν κάποια πράγματα είναι άλλο θέμα.... offtopic 2: Περι Nexus, αν δεν το έχεις δει Άγγελε, ίσως σε ενδιαφέρει: εμένα μου άρεσε και μόνο που το είδα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν έχω κανένα απολύτως συμφέρον που να σχετίζεται με την LG. Ίσως να γίνομαι κουραστικός, αλλά το βασικό πρόβλημα του 2x είναι το Tegra 2, και το πείσμα της nvidia να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό (τον κώδικα για) τους drivers για το τσιπάκι της. Αυτό είναι και το σημείο που υστερεί το 2x σε σχέση με άλλα τηλέφωνα, αφού κάνει δύσκολη και αργή την ανάπτυξη από τρίτους (xda, CM, κλπ). Θα θυμάστε άλλωστε την πρόσφατη γκρίνια για τις καθυστερήσεις ICS σε Note, S3 κλπ, που έχουν Samsung hardware, πολύ όμοιο με το Galaxy Nexus - κακώς η LG φαίνεται να ξεχωρίζει σαν εξαίρεση του κανόνα. Το 2x δεν είναι τόσο τραγικό στις ενημερώσεις από την LG (όχι στα νούμερα του λειτουργικού, αλλά στις δυνατότητες και απόδοση που έχει σε κάθε δεδομένη στιγμή) και το stock UI είναι πιο ελαφρύ από Sense, Touchwiz κλπ. Ειδικά δε για τα χρήματα που κοστίζει τώρα, παραμένει μια τίμια και αποτελεσματική συσκευή. Δείτε και τι έχει να πει ο μπαμπάς του Linux, Linus Torvalds για την nvidia. Υπενθυμίζω ότι το android φοράει linux kernel. Ο λόγος που προσωπικά άφησα πίσω το 2x μου είναι ότι πήγα σε Nexus, και μπορώ να πώ έχοντας ζήσει το περιβόητο "google experience" ότι δεν θέλω να γυρίσω πίσω σε άλλο branded android. Εάν το αποφάσιζα όμως, η LG θα ήταν ξανά σοβαρός διεκδικητής των χρημάτων μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Και εγω ειχα πει δε ξαναπαιρνω LG και αυτο θα κανω, εκτος και αν αποδειξει πως αλλαξε νοοτροπια. Παντως εστω κι ετσι το 2X με Cm7 ηταν μια χαρα.Το ειχα καταευχαριστηθει... offtopic:Εγω για οικονομικους λογους δε πηγα στο s3 αλλα στο nexus και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Φίλε Αγγελε ξέρεις μήπως στην CM7 π είχες αν μπορούσες να χρησιμοποίησεις το HDMI για να το συνδέσεις με την TVs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 @jaranor Το εχω δει και ψηνομαι πολυ να το δοκιμασω συντομα @minast Εχεις δικιο για την nvidia αλλα αυτο ευελπιστω πως θα αλλαξει αφου το nexus 7 φοραει tegra 3. @sokinsohim Ναι φιλε μου κανονικοτατα!Δεν ειχα κανενα προβλημα. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 @sokinsohim Ναι φιλε μου κανονικοτατα!Δεν ειχα κανενα προβλημα. Ξέρεις αν γίνεται να συνδεσω με μονιτορ αλλά ο ήχος να βγαίνει από το κινητό κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Εδω με πιανεις αδιαβαστο!! Δεν το ειχα δοκιμασει ποτε αλλα απο οτι θυμαμαι δεν ειχε και πολλες επιλογες στις ρυθμισεις του HDMI Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Εδω με πιανεις αδιαβαστο!! Δεν το ειχα δοκιμασει ποτε αλλα απο οτι θυμαμαι δεν ειχε και πολλες επιλογες στις ρυθμισεις του HDMI Μήπως μπορείς να μ πεις π είναι οι ρυθμίσεις γενικά του HDMI να το ψάξω λίγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Μήπως μπορείς να μ πεις π είναι οι ρυθμίσεις γενικά του HDMI να το ψάξω λίγο? Εχω αποχωριστει τη συσκευη εδω και αρκετο καιρο και η μνημη δεν ειναι απο τα δυνατα μου σημεια.Καλυτερα να σου πει καποιος αλλος Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Thanx... Οποίος μπορεί να βοηθήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Thanx... Οποίος μπορεί να βοηθήσει.. Εχε ξεχωριστο τοπικ η cm7,ρωτα εκει καλυτερα ή στο αντιστοιχο τοπικ στο xda Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Εχε ξεχωριστο τοπικ η cm7,ρωτα εκει καλυτερα ή στο αντιστοιχο τοπικ στο xda Τελικά δοκίμασα σε μονιτορ με HDMI κ συνδεσα τα ακουστικά στο κινητό κ όλα καλά έστω κ έτσι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 αξιζει η αγορα του μεταχειρισμενο τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 αξιζει η αγορα του μεταχειρισμενο τωρα? Αναλογα τα λεφτα.με 150€ το πολυ πιστευω αξιζει Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 ακουγεται στο νετ οτι κυκλοφορισε στην ιταλια η v20t.μαλλον θα ειναι η τελευταια gb rom μετα παμε για παγωτακι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 ακουγεται στο νετ οτι κυκλοφορισε στην ιταλια η v20t.μαλλον θα ειναι η τελευταια gb rom μετα παμε για παγωτακι.. Ελπιζω να αξιζει η αναμονη για το παγωτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 αμα δεν το δω, δεν πιστευω τιποτα. δεκεμβρη μηνα θα μας ερθει το παγωτο, και τοτε θα ειναι εποχη για μπακλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) Οταν ολοι οι αλλοι θα περιμενουν την Jelly Bean εμεις ακομα θα κανουμε ονειρα για το παγωτο....:p Πλεον εχω συμβιβαστει με την 2,3,4 και δεν μου κανει ιδιαιτερη αισθηση για οτιδηποτε. Σχεδον καλα παιζει παρα τα οποια κολληματακια της. Τσαμπα τα λεφτα που εδωσα για 2πυρηνο. Μπορουσα με ενα οικονομικοτερο μονοπυρηνο να εκανα καλλιστα την ιδια και ισως και καλυτερα την δουλεια μου και με λιγοτερα λεφτα. Απλα οπως ειπα και πιο πριν πλεον μονο google phone για να ειμαι ησυχος.... (χτες ειδα σε xperia mini να εχει παρει αναβαθμιση. Η Sony πλεον μου κλεινει καλα το ματι σε επομενη συσκευη.) Edited July 5, 2012 by magicmixball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Με την ανακοίνωση του Nexus tablet υποψιάζομαι ότι τα Tegra θα πάρουν λίγο τα πάνω τους...η nvidia μπορεί να ασχοληθεί λίγο και σίγουρα θα υποχρεωθεί να δώσει κώδικα στη google που θα γυρίσει πίσω στην κοινότητα. Βέβαια άλλο Tegra 3, άλλο Tegra 2... Ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisa13 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Μετά απο αγορά του κινητού (δεύτερο χέρι) να προσθέσω και εγώ κάποιες λεπτομέρειες και ερωτήσεις που εχω.. - Σας συσκευή, ποιότητα και εμφάνιση μου αρέσει πολύ (γι' αυτό και το πήρα) - Η εσωτερική μνήμη του (ο άλλος λόγος που το πήρα -βασικός-) - Έχει αρκετά όμορφα widget απο την LG Είδα όμως ότι το ηχείο του τηλεφώνου δεν είναι τόσο δυνατό όπως του Desire που είχα. Όπως και η δόνηση. Είναι πολύ πιο αδύναμη. Τις τελευταίες 2 ημέρες μου έκανε και κάποια θέματα. Σας έχει τύχει να το φορτίζεται και να κολλήσει τελείως? Να μην ανοίγει? Αναγκαστικά έβγαλα τη μπαταρία. Επίσης έχω κάποια restart απο το πουθενά. Τέλος έκανα μια δοκιμή με τη μπαταρία του (καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του κινητού το είχε ανοίξει 1-2 φορές). Με πλήρη αποφόρτιση και πλήρη φόρτιση +3G, bluetooth (ακουστικά), ομιλία περίπου 3 με 3,5 ώρες, περιήγηση στο internet και λίγο σκαλισμα μου κράτησε 1 ημέρα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για τα restart και τα κολλήματα? Είχατε ίδια κατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts