suspect21 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Εγω μιλησα για γραφικα, και για ποιοτητα παιχνιδιων φιλε μου. Το αν μπορεις να τα παιξεις στην οθονη του κινητου ειναι "Αλλο θεμα". Σας ειχα πει πιο πανω. Ο επομενος Nvidia tegra 3 θα εχει "Αγγιζει" Την ισχυ ενος Core 2 Duo απο Notebook. (Αυτο το δηλωνει η ιδια η Nvidia). Σκεψου λοιπον και την "Υποστηριξη" Που θα εχει απ ολες τις "Κορυφαιες" Εταιριες παιχνιδιων, και το PUZZLE θα σου λυθει φιλε μου. εγω μιλαω για gameplay, οχι για χειρισμο, αλλο το ενα αλλο δεν ξερω αμα καταλαβαινεις τις διαφορες... το gameplay ειναι μαλλον το μεγαλυτερο συστατικο της επιτυχιας για ενα καλο παιχνιδι το snes παρ'ολο τα πρωτογονα γραφικα του ειχε φοβερο gameplay, που θα ζηλευε και το "μουρατο" psp οποτε φοβερο gameplay θα μπορουσε να δωθει και στα παιχνιδια των τωρινων επεξεργαστων-καρτων γραφικων απλα δεν υπαρχει το ενδιαφερον των developers απο οτι φαινεται δεν ξερω τι θα ειναι αυτο ωστε να τους δωσει το κινητρο-ενδιαφερον για να σχεδιασουν σωστα παιχνιδια σχετικα με την υποστηριξη ειναι κατι που θα το δουμε στην πραξη τελος ο tegra3 με επιδοσεις ενος c2d και chip gma500, ειμαι σιγουρος οτι θα τα πηγαινει πολυ καλα στα παιχνιδια... :lol::lol: ωστοσο ακομη και αυτος ομως νομιζω οτι αργει ακομη πολυ... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) τελος ο tegra3 με επιδοσεις ενος c2d και chip gma500, ειμαι σιγουρος οτι θα τα πηγαινει πολυ καλα στα παιχνιδια... :lol::lol: ωστοσο ακομη και αυτος ομως νομιζω οτι αργει ακομη πολυ... GMA 500?? :blink: Τι λες φιλε μου?? Η ΙΣΧΥΣ που θα εχει η καρτα γραφικων του Nvidia Tegra 3 δε θα συγκρινεται ουτε με το PSP που θα κυκλοφορησει. Εχεις διαβασει για τι μιλαμε φιλε μου? Για να το λες αυτο μαλλον οχι. Κι οσο για τους Developers παιχνιδιων το κατα ποσο θα υποστηριξουν τον Nvidia Tegra , εδω θα ειμαστε για να το δεις. Εγω ηδη κραταω το μηνυμα σου για να στο θυμισω.. Edited March 24, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 GMA 500?? :blink: Τι λες φιλε μου?? Η ΙΣΧΥΣ που θα εχει η καρτα γραφικων του Nvidia Tegra 3 δε θα συγκρινεται ουτε με το PSP που θα κυκλοφορησει. Εχεις διαβασει για τι μιλαμε φιλε μου? Για να το λες αυτο μαλλον οχι. :blink: το c2d που λες ειναι επεξεργαστης ενας επεξεργαστης απο μονος του δεν λεει τιποτα, η καρτα γραφικων ειναι αυτη που παιζει ρολο τα notebooks που λες που κυκλοφορουν με τον c2d αν δεν εχουν αυτονομη καρτα γραφικων κυκλοφορουν με τις dedicated gma 500, 900, 950 κτλ ;) τελος παντων, ας ερθει με το καλο ο tegra 3 και στα κινητα να δουμε τι ψαρια πιανει... :) και ξαναλεω το θεμα δεν ειναι τα γραφικα, και γραφικα του ds να ειχε θα ηταν πολυ καλα το θεμα ειναι το gameplay γιατι αυτη τη στιγμη το παιχνιδι με το καλυτερο gameplay στο android ειναι το angry birds και το robe defense :lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) το c2d που λες ειναι επεξεργαστης ενας επεξεργαστης απο μονος του δεν λεει τιποτα, η καρτα γραφικων ειναι αυτη που παιζει ρολο τα notebooks που λες που κυκλοφορουν με τον c2d αν δεν εχουν αυτονομη καρτα γραφικων κυκλοφορουν με τις dedicated gma 500, 900, 950 κτλ ;) τελος παντων, ας ερθει με το καλο ο tegra 3 και στα κινητα να δουμε τι ψαρια πιανει... :) και ξαναλεω το θεμα δεν ειναι τα γραφικα, και γραφικα του ds να ειχε θα ηταν πολυ καλα το θεμα ειναι το gameplay γιατι αυτη τη στιγμη το παιχνιδι με το καλυτερο gameplay στο android ειναι το angry birds και το robe defense :lol::lol: Συγνωμη καταλαβαινεις τι σου λεω..? Τι μου λες τωρα? Τι σχεση εχει η Intel gma 500 με την καρτα γραφικων του Nvidia Tegra 3 ? Κι οσο για παιχνιδια και για να μου αναφερεις το angry birds και το robe defense, καταλαβα τι εχεις δει... :wacko: Παρε προς το παρον αυτα , Dungeon Defenders FW Deluxe , NEED FOR SPEED Shift , N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance HD , Brothers in arms 2 Global Front HD , Asphalt 6 Adrenaline HD , Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction , PES 2011 Pro Evolution Soccer , και περιμενε και λιγο καιρο και μετα ελα πες μου. Του χρονου τετοια μερα φιλε μου, δεν θα πιστευεις στα ματια σου στα παιχνιδια του Android και το κυριοτερο στην ισχυ των Tegra. (Τωρα ξεκινησε η Nvidia με τους Tegra "Μην" το ξεχνας αυτο..) Εδω θα μαστε να δεις μην ανησυχεις ... Edited March 24, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) Συγνωμη καταλαβαινεις τι σου λεω..? Τι μου λες τωρα? Τι σχεση εχει η Intel gma 500 με την καρτα γραφικων του Nvidia Tegra 3 ? Κι οσο για παιχνιδια και για να μου αναφερεις το angry birds και το robe defense, καταλαβα τι εχεις δει... :wacko: Παρε προς το παρον αυτα , Dungeon Defenders FW Deluxe , NEED FOR SPEED Shift , N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance HD , Brothers in arms 2 Global Front HD , Asphalt 6 Adrenaline HD , Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction , PES 2011 Pro Evolution Soccer , και περιμενε και λιγο καιρο και μετα ελα πες μου. Του χρονου τετοια μερα φιλε μου, δεν θα πιστευεις στα ματια σου στα παιχνιδια του Android και το κυριοτερο στην ισχυ των Tegra. (Τωρα ξεκινησε η Nvidia με τους Tegra "Μην" το ξεχνας αυτο..) Εδω θα μαστε να δεις μην ανησυχεις ... ο gma500 εχει να κανει σχετικα με τον παραλληλισμο σου σχετικα με tegra και c2d εγω σου λεω για gameplay, εσυ εξακολουθεις να μου λες για ισχυ... :rolleyes: (αλλα λογια να αγαπιομαστε... :lol:) εχω παιξει και καποια απο αυτα που λες, αλλα το να στριβω το αμαξακι στο nfs με το γυροσκοπιο μου φαινεται γελοιο οπως και το να χειριζομαι ηρωες στο dungeon στην 4" οθονουλα τελος παντων δεν νομιζω να συνενοηθουμε και βγηκαμε και offtopic ps και με αυτο το τι λες και τι λες, κατανταει κουραστικο στο τελος γραφω και ξερω τι λεω :) Edited March 24, 2011 by suspect21 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 οσο για το αν ειναι παιδικη χαρα...ας μην παιρνουμε τοσο σοβαρα τα πραγματα σε τελικη ενα τηλ ειναι δεν ειναι η ψυχη μας...ξερεις οτι σε συμπαθω οκ?εντελως φιλικα και μην με παρεξηγεις... Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης. Απλά όταν ξεφεύγουμε παρατηρούνται τραγελαφικές συζητήσεις. Αν δεν κρατήσουμε το θέμα εδώ σε λογικά πλαίσια... είναι πανεύκολο να ξεφύγει πάλι (όπως και έγινε με την άστοχη σύγκριση GPU)! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Εγω μιλησα για γραφικα, και για ποιοτητα παιχνιδιων φιλε μου. Όχι, εσύ μίλησες μόνο για γραφικά και τέλος. Για ποιότητα παιχνιδιού σου μιλάει τόσα posts τώρα ο suspect21 αλλά είναι σαν να μιλάει σε τοίχο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλά τα λέει ο athanasso... ξεφεύγουμε πολύ με το θέμα gpu.. αλλά από την άλλη, έχουμε και την καθυστέρηση του κινητού οπότε λίγο δικαιολογημένα. Τουλάχιστον παιδιά μην ανεβάζετε τους τόνους, μην το κάνουμε fight club εδω μέσα! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) Έβλεπα ένα hands-on του optimus 2x , ή T-mobile G2X όπως ονομάζεται στην αμερική , στο οποίο φαίνεται η συσκευή να τρέχει native android !!! Αυτό άραγε έγινε επειδή είναι branded ?Σιγά το branded εδώ που τα λέμε , ένα T-mobile του κότσαραν στην κορυφή και μετά όλο vanilla android !! Άμα είναι έτσι να το κάνει branded και η voda , δεν έχω πρόβλημα !!! p.s. Α και το καπάκι τους είναι μαύρο , όχι καφέ/γκρι hybrid , τι στο καλό είναι το δικό μας ... Edited March 24, 2011 by tsamo Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 p.s. Α και το καπάκι τους είναι μαύρο , όχι καφέ/γκρι hybrid , τι στο καλό είναι το δικό μας ... καφεσκατουλι σκουρο το δικο μας, αν και δε μ'αρεσει κα8ολου, ευτηχως ειναι τοσο σκουρο που το λες και μαυρουλι αν εχεις φαντασια.....:happy: Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 παιδια, πολυ το κουρασατε με τα γραφικα και τα παιχνιδια το θεμα. Λυστε το με pm ή σε αλλο topic. Και για να επιστρεψουμε, το πλαισιο πλεον δινει σαν ημερομηνια διαθεσης την 5 απριλιου. Οχι οτι εχει καθολου αξιοπιστια πλεον, αλλα ειπα να το αναφερω. Τουλαχιστον ας εβαζαν ημερομηνια διαθεσης την πρωταπριλια, να ειμασταν προετοιμασμενοι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Έβλεπα ένα hands-on του optimus 2x , ή T-mobile G2X όπως ονομάζεται στην αμερική , στο οποίο φαίνεται η συσκευή να τρέχει native android !!! Αυτό άραγε έγινε επειδή είναι branded ?Σιγά το branded εδώ που τα λέμε , ένα T-mobile του κότσαραν στην κορυφή και μετά όλο vanilla android !! Άμα είναι έτσι να το κάνει branded και η voda , δεν έχω πρόβλημα !!! p.s. Α και το καπάκι τους είναι μαύρο , όχι καφέ/γκρι hybrid , τι στο καλό είναι το δικό μας ... Ετσι θα το βγαλει η Tmobile με καθαρο vanilla! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Τελευταία φορά που επεμβαίνω στο θέμα αυτό, μη με αναγκάσετε να ξαναέρθω. Να είστε όλοι κόσμιοι και εντός θέματος:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Ετσι θα το βγαλει η Tmobile με καθαρο vanilla! Εδώ πάντως άλλα λέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Εδώ πάντως άλλα λέει... Και εδω αλλα δειχνει δες τις εικονες! http://www.bgr.com/2011/03/22/t-mobile-g2x-android-smartphone-hands-on/# Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Εδώ πάντως άλλα λέει... Αν προσέξεις , στην κορυφή της συσκευής γράφει LG και όχι T-mobile ενώ στο πλάι του βίντεο έχει ένα ταμπελάκι που γράφει LG Optimus 2x και όχι T-mobile G2x . Άρα παρά την περιγραφή που λέει T-Mobile LG Optimus 2X First Look and Walk Through , η συσκευή είναι η ευρωπαική έκδοση . Δες αυτό το βίντεο : Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 (edited) Απο τον paul του modaco ClockworkMod 3.0.1.4 Beta 1 for the Optimus 2X will be online tomorrow, it's uploading now and i'm going to do a lot more testing tonight (yes, I'm insane, I know!) NVFlash Setup Instructions + Drivers (links active!), Windows Edition Okay, So I suspect a few of you are going to want to jump on the NVFlash train that Paul is easing out of the station at the moment. NVFLash is the Nvidia utility for writing to the ROM on your Tegra2 phone, reading details and otherwise critical low level functions. For all intents and purposes this is akin to fastboot for many devices (although not the same as). Whilst I'm not 100% certain I believe this is the only way to install a custom recovery on your Optimus 2x (when one is released) and therefore, if you hope to install a custom ROM, you will need to get NVFlash up and running. Below are the simple instructions and links to the necessary files. QUOTE ** WARNING ** NVFlash is a powerful utility that works at a very low level on your phone. There are few safety mechanisms built into a tool like this because it is intended for use by people with suitable training. NVFlash can not physically damage your phone but it can render it inoperable. It is unlikely to create an irrecoverable situation but it does have the power to create a situation that you can not recover from yourself requiring factory maintenance. Warranty coverage for your phone is not assured after using NVFlash. Please proceed with the use of the tool carefully and at your own risk. Neither myself nor MoDaCo can be held accountable for any consequences from the use of NVFlash on your phone. Get Software Grab the NVFlash utility from here: http://djmcnz.batteryboss.org/stuff/NVFlash.zip Extract the contents of that archive to a single directory Grab the NVidia boot-recovery driver from here: http://djmcnz.batteryboss.org/stuff/nvmobileboot.rar Extract the contents of that archive to a different directory Prepare Phone Power down phone Remove battery Hold VOL_DWN+VOL_UP & plug in USB connection from computer (note, your phone will not visibly respond but it will boot to APX mode quickly) Open Device Manager in Windows and you should see "APX Device" listed with an error If not, rinse and repeat Install Driver Right click on the APX device Select 'Update driver software' Select 'Browse my computer...' Select 'Let me pick...' Select 'Have disk' Browse to directory to extracted the *driver* software to above Select 'NVIDIA USB Boot-recovery driver for mobile devices' Accept any warnings, including the big red alert (you may need to disable UAC) Now in Device Manager under 'USB Controllers' you should have an 'NVIDIA USB Boot-recovery driver for mobile devices' If not, uninstall the driver, reboot, rinse and repeat Testing Navigate the the directory you extracted the NVFlash archive to Run a harmless command such as "nvflash --sync" You should get something back like: CODE Nvflash started rcm version 0X20001 System Information: chip name: unknown chip id: 0x20 major: 1 minor: 3 chip sku: 0xf chip uid: 0x0280404444803457 macrovision: disabled hdcp: enabled sbk burned: false dk burned: false boot device: emmc operating mode: 3 device config strap: 0 device config fuse: 17 sdram config strap: 0 If so, you're good to go, now just be patient... smile.gif Edited March 25, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 παιδες απο οτι εχω δει παντως υπαρχει μια σχετικη κινητικοτητα στο xda για το optimus x2 και αυτο ειναι αφανταστα καλο :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 παιδες απο οτι εχω δει παντως υπαρχει μια σχετικη κινητικοτητα στο xda για το optimus x2 και αυτο ειναι αφανταστα καλο :) Το έχει πάρει ο Paul από modaco το κινητό οπότε είναι ήδη σε καλό δρόμο το development του! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Το έχει πάρει ο Paul από modaco το κινητό οπότε είναι ήδη σε καλό δρόμο το development του! Αυτό είναι πολύ καλό... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 (edited) στην αγγλια ερχεται με την V10b εκδοση First stock expected w/c 28th March (w/c=week commencing) http://www.clove.co.uk/lg-optimus-2x Edited March 25, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 στην αγγλια ερχεται με την V10b εκδοση v10b? τι διαφορα εχει αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-review-564p6.php The loudspeaker is generally very quiet and you’ll miss phone calls in loud environments. Πάντως είναι απογοητευτικό στην ένταση του ήχου παρόλο που το review επικαιροποιηθηκε με retail συσκευή πλέον δεν άλλαξε τίποτα,είναι below average.....και έχει και 500 €.....:(:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Ας ευχηθούμε να σώζεται με κάποιο software update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 v10b? τι διαφορα εχει αυτη; εχει βγει και v10c, αλλά ακομα και την v10a να εχεις δεν θα κανει update στην c γιατι απλα δεν ειναι αναβαθμισμενες εκδοσεις, αλλά προσαρμογες αναλογα με το brand της καθε συσκευης και την χωρα που προοριζεται, τουλαχιστον αυτα υποστηριζουν στο xda αυτο παντως με το ηχειο το ειχα δει και εγω σε σουηδικο συγκριτικο, απο την αλλη δεν το καταλαβαινω, οκ αν παιζει με μικρη ενταση απλα την ανεβαζεις μερικεσ σκαλες πιο πανω και εισαι οκ φανταζομαι, εκτος αν μιλανε οτι παιζει χαμηλα ακομα και οταν ειναι στο μαξιμουμ το μεγαφωνακι Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts