Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Είσαι πρώτος!! :) Σε ευχαριστώ! Μετά από αυτή τη διαδικάσία, αν χρειαστεί, μπορείς να γυρίσεις σε stock recovery;

Ναι μπορεις με παρομοιο τροπο η με τον τροπο του sticky

Κανονικα σε 6 μηνες το κοστος κατασκευης μιας ηέκτρονικης συσκευης πεφτει στο μισο. Βαλε και το κακο ονομα που εβγαλε το κινητο με την 10b και οτι η αρχικη τιμη ηταν στα 470...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπόψη ότι για την αναβάθμιση σε 2.3 δεν γίνεται (ακόμα?) μέσω ΟΤΑ. Θέλει PC.

Για τα Ολλανδικά έχει βγεί η v20M, λογικά είναι διαθέσιμη με το LG tool.

Αν για κάποιο λόγο δεν πετύχει δοκιμάστε σε δεύτερο PC και μετά ή με τους τρόπους των οδηγών του Αγγελου ή το στέλνετε στο σερβις.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Εγώ πέρασα την v20L σύμφωνα με το post στη σελίδα 340 του συγκεκριμένου θέματος και μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος. Το κινητό είναι και έμένα Ολλανδικό. Αξίζει να πάω στη V20M μέσω του KDZ file;

Αν αξίζει και πάω το root θα παραμείνει? Ποιές οι διαφορές με την V20L;

Σχετικά με το APN ακόμα δεν βρήκα widget που να το απενεργοποιεί...Έφτιαξα ένα fake APN μέχρι να βρεθεί κάτι... Έχετε κάτι υπόψιν σας;

Σχετικά με το APN ακόμα δεν βρήκα widget που να το απενεργοποιεί...Έφτιαξα ένα fake APN μέχρι να βρεθεί κάτι... Έχετε κάτι υπόψιν σας;

Δοκίμασε το Extended.Controls.5.4.7.Android το έχω εγκαταστήσει και ανοιγοκλείνει το apn μια χαρά!

@Tsaglis ευχαριστω θα το κανω μολις το φορτισω ...

Πρεπει να απενεργοποιησω στο Λογαριαμοι & συγχρονισμο τα Δεδομενα φοντου και το Αυτοματος συγχρονισμος για να μην τρωει data ή μονο αυτα που μου πες ?

Μπορω να ορισω καπως να κανει update οταν ενεργοποιειται το wifi ?

Τις εφαρμογες τις κλεινω με το Home ή πρεπει να παταω κατι αλλο ?

Y.Γ Sorry που σας ζαλιζω αλλα καταλαβαινετε ειναι ο ενθουσιασμος .... θυμηθειται και σας ...

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Για όσους τα έχουν ήδη χρησιμοποιήσει, αλλά και για όσους θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν για να κάνουν πιο smooth το UI, οι καλύτεροι launchers που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι ο GoLauncher EX και ο LauncherPro. Ο δεύτερος δεν έχει κάποιο update εδώ και καιρό, αλλά για μένα παραμένει ο πιο smooth και ωραίος launcher...Βέβαια ο GoLauncher έχει πιο πολλές δυνατότητες, περισσότερα widgets κλπ....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Εμένα ο go launcher EX μου φαίνεται πιο smooth.

Για κάποιο λόγο εμένα μου "κολλάει", αρχίζει και σέρνεται και 1-2 φορές έκανε και restart μόνος του....και δεν έχω πειράξει τίποτα...απλώς έχω βάλει όλα τα widgets που έχει....

Ενώ με τα ίδια screens, ίδιο αριθμό widgets, και ίδια background processes, o LauncherPro πάει σφαίρα...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

καλησπερα. δοκιμασα διαφορους player για αναπαραγωγη αρχειων mkv και ο μονος που με ικανοποιησε ηταν ο mx video player με hw accelerator για την εικονα και sw για τον ηχο. και παλι ομως σε μερικες περιπτωσεις κανει σπασιματα.

δοκιμασα ακομα τον rockplayer kai mobo player αλλα ειναι πολυ χειροτεροι. καμια ιδεα για κατι καλυτερο?

Καλησπέρα! Έχει παρατήρησή, κανεις με την cyanogen μεταπτωσεις στο σήμα;
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Μολις ειδα στο LG update tool οτι βγηκε και vodafone Germany V20d, εμενα ειναι vf Germany αλλα εχω περασει την V20L δοκιμασα αλλα λεει δεν υποστηριζεται το μοντελο, εαν την περασει καποιος ας μας πει εντυπώσεις:):):)
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Που θα βρω την 725 κανενα Λίνκ ;κ η διαδικασία είναι η ίδια με το πέρασμα κάποιας ρομ;ευχαριστώ!
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Τι εγινε η ζωντανη ταπετσαρια με το ονομα πυροτεχνηματα μετα το update??Τωρα εχει μια με το ονομα fireworks αλλα δεν ειναι ιδια..Που μπορω να βρω την παλια??

Edit..Την βρηκα...Οποιος την θελει Pm..

Edited by andrewk

Που θα βρω την 725 κανενα Λίνκ ;κ η διαδικασία είναι η ίδια με το πέρασμα κάποιας ρομ;ευχαριστώ!

εδω εισαι. Διαλέγεις baseband. Μην βαλεις το 725 gingerbread αλλα το 725 froyo

http://android.modaco.com/topic/335494-11-nov-smartflash-stock-baseband-release-103521-20110725-v20l-version/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας εμαι καινουργιος χρηστης 2χ,πριν ειχα se x10i,το κινιτο μου φαινεται αρκετα γρηγορο,παρολα αυτα διαβαζοντας εδω μεσα,εχω καταλαβει οτι με ροοτ θα πηγαινει σφαιρα...εχω καποιες αποριες,που χρειαζομαι βοηθεια,αν κανω ροοτ

-μπορω να σβησω την stock app για τηλεφωνα,επαφες,αλμπουμ,αφυπνιση,launcher,κτλ?

-υπαρχει custom rom που να βελτιωνει συνολικα το τηλ,και την λειτουργια της φωτο και του βιντεο?

...και θα ηθελα βοηθεια στο θεμα της πλοηγησης οπου δεν εχω ιδεα,και χρειαζομαι κατι πολυ οικονομικο;)

ευχαριστω προκαταβολικα

Edited by ioannis82
δεν βγαινει ολο το κειμενο

Παιδια για να χρησιμποιησω το GPS πρεπει να εχω και το "Να χρησιμοποιουνται ασυρματα δικτυα" επιλεγμενο; Αν δεν εχω επιλεξει αυτη την επιλογη δεν βρισκει την θεση μου στον χαρτη με την καμια.

όχι ΔΕ πρέπει.

εφόσον το χρησιμοποιείς κλειδωνει γρήγορα δορυφόρους.

αλλι'ως πρέπει να περιμένεις ώρα και σε ανοιχτο ουρανό

Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα ποση ωρα παιρνει να βρει δορυφορο; Περιμενω κανα 5λεπτο αλλα τιποτα.

αναλόγως! αν είσαι ανάμεσα σε κτίρια ΑΡΓΕΙ. σε ανοιχτό ουρανό εμένα έκανε κάνα 5λεπτο την πρωτη φορα

υπάρχουν και κάποιες εφαρμογες όσον αφορά το gps (gps fix, gps test)

Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα ποση ωρα παιρνει να βρει δορυφορο; Περιμενω κανα 5λεπτο αλλα τιποτα.

ποια Rom έχεις μέσα 2.2.2. V10D η 2.3.4 V20L.? και ποιο πρόγραμμα πλοηγήσεις χρησιμοποιείς..?

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Εχω την 2.3.4 και δοκιμαζω στο Google Maps. Θα δοκιμασω και σε σημειο που να μην εχει κτηρια για να δω. Πρεπει να εχω 3g ενεργοποιημενο;

Θέλω να πάρω μια extended μπαταρία για το κινητό. Έχει κανένας κάτι αξιόλογο κατα νου; Έχει πολλές στο ebay αλλά ρωτάω για να δω αν υπάρχει κανένας που να έχει δοκιμάσει...
Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Θέλω να πάρω μια extended μπαταρία για το κινητό. Έχει κανένας κάτι αξιόλογο κατα νου; Έχει πολλές στο ebay αλλά ρωτάω για να δω αν υπάρχει κανένας που να έχει δοκιμάσει...

Υπάρχουν οι μπαταρίες που είναι σαν μαούνες, που έρχονται και με διαοφρετικό πίσω καπάκι για να χωράνε. Αυτές έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Οι υπόλοιπες που είναι στο κανονικό μέγεθος υπόσχονται αλλά σπάνια παραδίδουν παραπάνω από την μαμά.

Πρότασή μου είναι πάρε μια δυο γνήσιες, από ebay, θα σου κοστίζουν ελάχιστα. Πήρα μία genuine στα 9 ευρώ.

Μετά βρήκα και αυτό με δύο μπαταρίες και εξωτερικό φορτιστή (θέλει όμως αντάπτορα για την πρίζα.) Πήρε γνωστός μου από τον ίδιο για το LG optimus black και δείχνουν καλές (ίδιες με τις μαμά).

Δεν σου υπογράφω ότι είναι genuine αλλά έτσι φαίνονται/συμπεριφέρονται.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)