mariodj Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Προβληματα διαβασα ομως για την 2.3.4 Κάποια προβλήματα ειναι υποκειμενικά, δηλαδή ανάλογα με τι έχει φόρτωση το τηλέφωνο ο κάθε χρήστης, που σημαίνει πως κάποια/ες εφαρμογές μπορούν να δημιουργούν προβλήματα όπως να ''σέρνεται'' η να ''κολλά''. Και αλλά να ειναι αντικειμενικά, βλέπε κλείδωμα GPS όπου λύνεται εάν αφήσεις τον δέκτη του GPS να τρέχει και όταν χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα πλοηγήσεις να βρίσκει σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) υπαρχει apn app που να δουλειει στην 2.3.4 και να μπλοκαρει την προσβαση στο internet? δεν εχω βρει κατι... Edited December 12, 2011 by Mpoumpis106 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Όταν περάσεις την 2.3.4. V20L τότε θα τρέχει καλύτερα. Την εκανα την αναβαθμιση και μου φαινεται ολιγον πιο smooth Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 υπαρχει apn app που να δουλειει στην 2.3.4 και να μπλοκαρει την προσβαση στο internet? δεν εχω βρει κατι... Με το σχετικό διακόπτη που περιλαμβάνεται στο beautiful widget δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ποιο app χρησιμοποίησες και δεν σου δούλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Κάποια προβλήματα ειναι υποκειμενικά, δηλαδή ανάλογα με τι έχει φόρτωση το τηλέφωνο ο κάθε χρήστης, που σημαίνει πως κάποια/ες εφαρμογές μπορούν να δημιουργούν προβλήματα όπως να ''σέρνεται'' η να ''κολλά''. Και αλλά να ειναι αντικειμενικά, βλέπε κλείδωμα GPS όπου λύνεται εάν αφήσεις τον δέκτη του GPS να τρέχει και όταν χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα πλοηγήσεις να βρίσκει σήμα. Προς το παρον δεν εχω προσωπικη εμπειρια . Ενα παλικαρι ειπε οτι κολλαει πολυ στο scroll . Εγω μολις παρω το κινητο τι να κανω ? Να την βαλω ή καλυτερα οχι ? Με την 2.2 που λογικα θα χει ειχαμε προβληματα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Προς το παρον δεν εχω προσωπικη εμπειρια . Ενα παλικαρι ειπε οτι κολλαει πολυ στο scroll . Εγω μολις παρω το κινητο τι να κανω ? Να την βαλω ή καλυτερα οχι ? Με την 2.2 που λογικα θα χει ειχαμε προβληματα ? Βαλτην 2.3 Το μονο προβλημα που εχει ανσφερθει ειναι αυτο με το gps. Εγω μολις την εβαλα. Μου φαινεται πως πηγαινει καλυτερα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Με το σχετικό διακόπτη που περιλαμβάνεται στο beautiful widget δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ποιο app χρησιμοποίησες και δεν σου δούλεψε; APN manager APNonoff APN switch και άλλα πολλά.. Κάτι σε free δεν υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 εγω παντος αυριο κατα πασα πιθανοτητα (αν δεν στραβωσει τπτ) θα αντικαταστησω το optimus black με το optimus 2x συν κατι λιγα ευρω. τι λετε, εκανα καλα?? Η ποιοτητα αναπαραγωγης μεσω του hdmi κρινεται ικανοποιητικη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 εγω παντος αυριο κατα πασα πιθανοτητα (αν δεν στραβωσει τπτ) θα αντικαταστησω το optimus black με το optimus 2x συν κατι λιγα ευρω. τι λετε, εκανα καλα?? Η ποιοτητα αναπαραγωγης μεσω του hdmi κρινεται ικανοποιητικη?? καλημερα! Ειχα κ εγω το black δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος το 2x ειναι παρα πολυ καλο μην ανησυχεις! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ρε παίδες, σκέφτομαι να πάρω προστατευτικές μεμβράνες οθόνης για το 2x. Έχετε να μου προτείνεται τίποτα καλό και φτηνό σχετικά η να πάω σε e-bay φάση με 0.99€ τις 3? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ρε παίδες, σκέφτομαι να πάρω προστατευτικές μεμβράνες οθόνης για το 2x. Έχετε να μου προτείνεται τίποτα καλό και φτηνό σχετικά η να πάω σε e-bay φάση με 0.99€ τις 3? Πάρε από eBay ότι βρεις σε αξεσουάρ και βλέπεις αν σου κάνουν...εγώ πήρα τα πάντα από ebay (βάση, θήκη, protectors, φορτιστή κλπ), έδωσα 8-9 ευρώ, και το πολύ-πολύ αν δεν μου κάνουν παίρνω άλλα...γιατί να δώσεις 15-20€ για τα ίδια πράγματα και τελικά να μη σου κάνουν ούτε αυτά ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Πάρε από eBay ότι βρεις σε αξεσουάρ και βλέπεις αν σου κάνουν...εγώ πήρα τα πάντα από ebay (βάση, θήκη, protectors, φορτιστή κλπ), έδωσα 8-9 ευρώ, και το πολύ-πολύ αν δεν μου κάνουν παίρνω άλλα...γιατί να δώσεις 15-20€ για τα ίδια πράγματα και τελικά να μη σου κάνουν ούτε αυτά ? Thanx! Το έχω ξανακάνει για το wfs απλά έλεγα μπας και τα πολύ φτηνά του e-bay είναι μάπες! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Οσοι εχετε κανει αναβαθμιση,ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε για την φωτεινοτητα των touch buttons??? Κανενας ρε παιδια??? Edited December 15, 2011 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Παιδια ειμαι καινουριος στις μοντιες του Android και χρειαζομαι καποιες απαντησεις. Εχω διαβασει τους οδηγους για root, αν χρειαστει ομως να κανω unroot αυτο γινεται ευκολα μεσω Super One Click παλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Παιδια ειμαι καινουριος στις μοντιες του Android και χρειαζομαι καποιες απαντησεις. Εχω διαβασει τους οδηγους για root, αν χρειαστει ομως να κανω unroot αυτο γινεται ευκολα μεσω Super One Click παλι; Με όποιον τρόπο το έκανες μπορείς να το ξεκάνεις... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Σε καθε αναβαθμιση χανονται ολες οι εφαρμογες και οι ρυθμισεις που εχω κανει ? Νομιζω μεσω του LG tool δεν χανονται ετσι ? ΟΤΑ χανονται ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Δεν εχω κανει root ακομα. Απλα θελω να ξερω αν μπορω να γυρισω πισω αν παει κατι στραβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Σε καθε αναβαθμιση χανονται ολες οι εφαρμογες και οι ρυθμισεις που εχω κανει ? Νομιζω μεσω του LG tool δεν χανονται ετσι ? ΟΤΑ χανονται ? Μέσω LG (σελίδα) δεν χάνεις τίποτα.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 παιδια εβαλα την cm7 204 και δεν υπηρχε το μαρκετ μεσα.ιναι λογικο?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ναι.Κατεβασε τα gapps απο εδω (20110828 Universal) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Λοιπον εχω καποιες αποριες σχετικα με το optimus και το andoid.. 1ον)Τι ειναι root(το σχετικο τοπικ λεει πως γινεται και οχι τι ειναι..) 2ον)Πως μπορω να κανω εγκατασταση παιχνιδια στην εξωτερικη καρτα μνημης που το εχω βαλει γιατι η αλλη δεν εχει χωρο(Σε μερικα παιχνιδια δεν μπορει να μου κατεβασει το data επειδη δεν εχει χωρο ομως στην καρτα μνημης εχω αρκετο χωρο) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Λοιπον εχω καποιες αποριες σχετικα με το optimus και το andoid.. 1ον)Τι ειναι root(το σχετικο τοπικ λεει πως γινεται και οχι τι ειναι..) 2ον)Πως μπορω να κανω εγκατασταση παιχνιδια στην εξωτερικη καρτα μνημης που το εχω βαλει γιατι η αλλη δεν εχει χωρο(Σε μερικα παιχνιδια δεν μπορει να μου κατεβασει το data επειδη δεν εχει χωρο ομως στην καρτα μνημης εχω αρκετο χωρο) Ευχαριστώ 1.)Το Root είναι σε γενικές γραμμές η διαδικασία που αποκτάς δικαιώματα SuperUser στη συσκευή σου.Έτσι μπορείς να περάσεις custom ROMs, μπορείς να περάσεις custom kernels για overclock, να αφαιρέσεις Ads από εφαρμογές, να πάρεις screenshots, να πάρεις αντίγραφα ασφαλείας του συστήματος και γενικά μπορείς να κάνεις πολλά! 2) Νομίζω πως στη συγκεκριμένη συσκευή μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές μόνο στην εσωτερική SDcard που έχει. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 2) Νομίζω πως στη συγκεκριμένη συσκευή μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές μόνο στην εσωτερική SDcard που έχει. Ευχαριστώ πολυ για της πληροφοριες φιλε... Ξερει καποιος με σιγουρια για την εγκατασταση εφαρμογων???Μην αρχισω να σβηνω τσαμπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Λοιπον εχω καποιες αποριες σχετικα με το optimus και το andoid.. 1ον)Τι ειναι root(το σχετικο τοπικ λεει πως γινεται και οχι τι ειναι..) 2ον)Πως μπορω να κανω εγκατασταση παιχνιδια στην εξωτερικη καρτα μνημης που το εχω βαλει γιατι η αλλη δεν εχει χωρο(Σε μερικα παιχνιδια δεν μπορει να μου κατεβασει το data επειδη δεν εχει χωρο ομως στην καρτα μνημης εχω αρκετο χωρο) Ευχαριστώ συμπληρωνω o root για το linux και σε προεκταση για το android ειναι οτι για τα windows ο administrator. Ουσιαστικα σου επιτρεπει να πειραξεις αρχεια συστηματος αρα και να χρησιμοποιησεις καποιες εφαρμογες με "extra" λειτουργειες. Δες πχ σε αυτο το post http://www.insomnia.gr/topic/423897-top-android-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-q4-2011/ στην ενοτητα "συστημα" πολλες εφαρμογες που εχω βαλει θέλουν root. Το καλο με το κινητο μας ειναι οτι δεν απαιτητε root για να βαλεις custom rom μιας και ολα περνανε με nvflash. Το κινητο μας αναφερει την εσωτερικη μνημη στην directory /mnt/sdcard και την microsd στο /mnt/sdcard/_ExternalSD Για να περασεις εφαρμογες στην microsd ο πιο καλος τροπος νομιζω ειναι να ανταλαξεις τα mount points τους απο το αρχειο /etc/vold.fstab Για να το κανεις αυτο πρεπει να εισαι root. Η μπορεις απλα να βαλεις custom rom cyanogenmod Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ευχαριστώ πολυ για της πληροφοριες φιλε... Ξερει καποιος με σιγουρια για την εγκατασταση εφαρμογων???Μην αρχισω να σβηνω τσαμπα.. Στην SD που προσθέτεις εσύ δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές. Μπορείς να έχεις photos, music, videos και documents, αλλά όχι εφαρμογές/δεδομένα εφαρμογών. Εκτός και αν κάνεις "ταρζανιές" που ΔΕΝ τις προτείνω...ειδικά αν είσαι καινούριος χρήστης... Άρα μόνο τα 7GB περίπου που έχεις στην εσωτερική "κάρτα" μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Αν τα γέμισες, είτε σβήνεις είτε περιμένεις μέχρι να τελειώσεις κάποιο παιχνίδι και τότε σβήνεις :lol: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts