Anathering Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μεγειες φιλε. Στη cm11 ανακαλυψα το εξης τωρα που εκανα 2 φορες επανεκινηση. Οσες εφαρμογες μεταφερω στην sd με το super toolbox, οταν ξανανοιγω το κινητο ειναι εξαφανισμενες... Οι υπολοιπες, οσες ειναι phone only, ειναι ολες εκει.. Τι εχει συμβει, γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπερα!!Εχω και γω 3 χρονια το κινητο και εχω φαει τη ζωη μου ψαχνοντας για μια σωστη ρομ!Να εχει καμερα,gps και να μην κολλαει προπαντων...Εχω δοκιμασει CM11 και το κινητο σερνεται!!Ξερετε καποια καλη??Που να ικανοποιει τα παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Καλησπερα!!Εχω και γω 3 χρονια το κινητο και εχω φαει τη ζωη μου ψαχνοντας για μια σωστη ρομ!Να εχει καμερα,gps και να μην κολλαει προπαντων...Εχω δοκιμασει CM11 και το κινητο σερνεται!!Ξερετε καποια καλη??Που να ικανοποιει τα παραπανω? Το έχω 3 1/2 χρόνια (τώρα το έχει η γυναίκα μου, εγώ πήγα στο LG G2) έχω δοκιμάσει τα πάντα, και η μόνη Rom που τρέχει απροβλημάτιστα είναι η LG 2X DjangoManoucheX1.2_KoB_NoOC_30a με kernel OC_KingOfBirds0.2SDFix και με συνεργασία με το GREENIFY δεν έχει κωλύματα. Δοκίμασε την με καθαρή εγκατάσταση Πρώτα πέρνα την DjangoManoucheX1.2 και καπάκι το kernel OC_KingOfBirds ..!!!;) Αν θες να τα κατεβάσεις, τα έχω ανάβαση στο Dropbox. Edited September 9, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 αν είσαι ακόμα με CM11 δοκίμασε το greenify και μετά δες αν χρειάζεσαι άλλη ROM. Είναι η καλύτερη περίπτωση κατά την άποψή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μετά από άπειρα φλασαρισματα ρομ αυτό που ξέρω είναι πως όντως η DJ Manouche Rom είναι ίσως η πιο σταθερή.Απλά μέρα από κάποιον καιρό βαραίνει κ γίνεται λίγο αργή το οποίο λύνεται με ένα επαναφλασαρισμα της. Cm11 μπορεί να δίνει σχετικά την smooth κύλιση γενικά αλλά έχει ένα μεγάλο θέμα με τα χαμηλά read /write speeds στην sdcard.Όπως κ επίσης δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορη κ έχει κάποια bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δεν αντεξα με την cm11 και ξαναγυρισα σε cm10.2 στο τελευταιο build...Προς το παρον ειναι τελειο αλλα αν αρχισει να κανει τα δικα του θα παω για dmx..Ειχα δοκιμασει cm11 με greenify και ειχα τα ιδια αποτελεσματα..Ευχαριστω για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Το έχω 3 1/2 χρόνια (τώρα το έχει η γυναίκα μου, εγώ πήγα στο LG G2) έχω δοκιμάσει τα πάντα, και η μόνη Rom που τρέχει απροβλημάτιστα είναι η LG 2X DjangoManoucheX1.2_KoB_NoOC_30a με kernel OC_KingOfBirds0.2SDFix και με συνεργασία με το GREENIFY δεν έχει κωλύματα. Δοκίμασε την με καθαρή εγκατάσταση Πρώτα πέρνα την DjangoManoucheX1.2 και καπάκι το kernel OC_KingOfBirds ..!!!;) Αν θες να τα κατεβάσεις, τα έχω ανάβαση στο Dropbox. Ποσην ωρα παιρνει στην αρχη να διαβασει την sd;Γιατι παει αρκετα αργα εμενα... Επισης εχει και εκδοση πιο μετα ,γτ δε βαζεις την πιο καινουργια; Edited September 11, 2014 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 δοκιμαστε την Optix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 δοκιμαστε την Optix για πες μας πληροφορίες.... διαφορές με CM11 κλπ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Βασιζεται σε στοκ ρομ,ειναι ελαφρια και δεν εχει προβληματα.Εχω την optix r6 ,πριν λιγες μερες βγηκε καινουργια (OptiX_S1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ποσην ωρα παιρνει στην αρχη να διαβασει την sd;Γιατι παει αρκετα αργα εμενα... Επισης εχει και εκδοση πιο μετα ,γτ δε βαζεις την πιο καινουργια; Ανάλογα πόσο μεγάλη είναι η κάρτα & πόσα αρχεία έχεις και τι αρχεία...!!! πάντως αργη οπως και να εχει. Το λέω τώρα που έχω στα χέρια μου το LG G2 που οι χρόνοι έχουν μηδενιστεί... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 πάντως έχει βγεί από εχθές το βράδυ CM11 M10. Θα δω και την Optix.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 πάντως έχει βγεί από εχθές το βράδυ CM11 M10. Θα δω και την Optix.... Για δες και πες μας τη γνώμη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Προσπαθώ να επαναφέρω το κινητό σε στοκ ρομ. Κάνω όλη την διαδικασία από το λινκ εδω (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1127849). Και μόλις φτάνει το τέλος με την ολοκλήρωση και μου βγάζει το κινητό το σήμα της LG, το κρατάει 2-3 δευτερόλεπτα, σβήνει και το ξανανάβει. Δεν φορτώνει δηλαδή στην αρχή. Άμα βγάλω το usb και βάλω μπαταρία, το ανοίξω μου βγάζει την παλία rom (cyanogen). Καμιά ιδέα? Κάποιος άλλος τρόπος να το γυρίσω σε στοκ ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Τσέκαρε με αυτό το tool νομίζω μπορείς να βάλεις πάλι την στοκ http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Με αυτό δοκιμάζω και κάνω όλα τα βήματα, παρόλα αυτά στο τέλος παραμένει η CM μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδια δεν βρισκω πουθενα λινκ να δουλευει για να κατεβασω την V20s σε kdz (ηταν η τελευταια GB αν θυμαμαι σωστα ) . Την εχει καποιος ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
betalabs Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 την έχω εγώ και την πέρασα στο δικό μου p990 downgrade από 4.04 v30a.ειναι 2 αρχεία και τα έκανα install με το AIO-ToolKit_v6.0 ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα παρόμοιο πρόβλημα και το διόρθωσα μέσω του cwm recovery.Από εκεί έκανα wipe/format τα partition και την cash του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Η V20s ειναι η τελευταια gingerbread πριν την V30 ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
betalabs Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Νομίζω πως ναι ,την πέρασα πρόσφατα στο δικό μου με το AIO-TOOLKIT V6.0 .Είναι σε 2 αρχεία (bin ,fls).To είχα βρει και σε kdz αρχείο αλλά έπρεπε με ένα εργαλείο να το μετατρέψω σε bin,fls.Τώρα μετά από update πέρασα ξανά την v30a.Μου έβγαλε το λάδι να τα κάνω ολα αυτά γιατί πέρα από να βρεις τα αρχεία ,εργαλεία και της οδηγίες η κάθε διαδικασία έβγαζε προβλήματα που έπρεπε να βρω λύση. τελικά τώρα έχω την official v30a που δουλεύει ακόμα χωρίς προβλήματα.Ευτυχώς το κινητό το έχω σαν δεύτερο και δεν με πειράζει να κάνω τα πειράματα μου με αυτό. Ενώ εχω περάσει και δοκιμάσει πολλές roms περιμένω μέχρι να βγει μια stable rom με android 4.4 για να φλασαρω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Έχω δώσει εδώ και αρκετούς μήνες στον πατέρα μου το αγαπημένο p990 και με ενημέρωσε πριν κάποιες μέρες ο,τι έχει αρχίσει και του κάνει κουλά με την μπαταρία, τις κλήσεις κλπ. Απ' ο,τι θυμάμαι του είχα περάσει την TheROM με τον kowalski (?!?!) kernel. Όποιος το παρακολουθεί ακόμα το θέμα θα ήθελα να μου προτείνει κάποια ROM να του φλασάρω η οποία θα είναι όσο το δυνατόν περισσότερο bug free και που δεν θα ρουφάει την μπαταρία. Απαραίτητη προϋποθεση είναι να υποστηρίζει πλήρως Ελληνικά και να μην έχει προβλήματα με το σήμα (signal drops) κλπ. Ευχαριστώ!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Tonyp build 05 που εχω και στην υπογραφη μου... η πιο stable που ειχα ποτε Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το σκ που θα βρω χρόνο λέω να την περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
betalabs Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Έχω δώσει εδώ και αρκετούς μήνες στον πατέρα μου το αγαπημένο p990 και με ενημέρωσε πριν κάποιες μέρες ο,τι έχει αρχίσει και του κάνει κουλά με την μπαταρία, τις κλήσεις κλπ. Απ' ο,τι θυμάμαι του είχα περάσει την TheROM με τον kowalski (?!?!) kernel. Όποιος το παρακολουθεί ακόμα το θέμα θα ήθελα να μου προτείνει κάποια ROM να του φλασάρω η οποία θα είναι όσο το δυνατόν περισσότερο bug free και που δεν θα ρουφάει την μπαταρία. Απαραίτητη προϋποθεση είναι να υποστηρίζει πλήρως Ελληνικά και να μην έχει προβλήματα με το σήμα (signal drops) κλπ. Ευχαριστώ!! ;) μήπως έχεις κανένα Link με την rom να μην ψαχνόμαστε .Στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265329 που λέει ότι είναι discontinued !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ναι το λινκ που εβαλες ειναι Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts