D_Angelos Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Μετα απο αρκετο ψαξιμο και απειρες ωρες δοκιμης σε διαφορες custom Rom,πιστευω πως κατεληξα.. Lets play P.A.C.Man! σε καινουργιο bootloader με bb v30a.. Αποτελεσμα : Να εχω ενα πολυ smooth κινητο(ισως πιο Smooth απο ολες τις Rom),Ρυθμισεις AOKP και καλη μπαταρια καθως και dual panel στις ρυθμισεις!! Tip:Οταν την φλασαρετε θα εχει εγκατεστημενο ενα ελεινο θεμα το οποιο μπορειται να αλλαξετε..Παγωστε και το PDroid γιατι λαγκαρει αρκετα το συστημα οταν κατεβαζεται εφαρμογες.. ραδιοφωνο εχει;προβλημα στην κληση η τιποτα αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί; σε σύγκριση με την γνωστή Django Manouche την προτιμάς; Ολα οσα χρησιμοποιω λειτουργουν.. Για μένα είναι καλύτερη απο την DM X1.4..Παντα είχα κολημματα με την Dm και μερικές φορες sleep of death.Στη pacman δεν έχω συναντήσει τέτοια προβλήματα.. ραδιοφωνο εχει;προβλημα στην κληση η τιποτα αλλο; Προβλήματα δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής..Οι κλήσεις δεν έχουν θέμα και ραδιόφωνο δεν χρησιμοποιω οποτε δεν ξέρω..Αμα μου πεις πως λεγετε η εφαρμογή μπορω να το δω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Προβλήματα δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής..Οι κλήσεις δεν έχουν θέμα και ραδιόφωνο δεν χρησιμοποιω οποτε δεν ξέρω..Αμα μου πεις πως λεγετε η εφαρμογή μπορω να το δω.. μηπως μπορεις να δεις εαν έχει τιποτα που να λεει radio,fm ή κατι τετοιο;ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2013025 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 μηπως μπορεις να δεις εαν έχει τιποτα που να λεει radio,fm ή κατι τετοιο;ευχαριστώ πολυ Δεν έχει κάποια εφαρμογή..Υπάρχει μια στο μάρκετ αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται και αν δουλεύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis7 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά θέλω να σας ρωτησω πως μπορώ να rootaro official v30a δοκιμασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35138820 αλλα δεν πέτυχε κόλησε εκει που λεέι nvflash started και δεν έγινε τπτ. μπορώ να rootaro με τον τρόπο που το είχα κανει στην παλια rom? αυτό εδώ δλδ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλησπέρα παιδιά θέλω να σας ρωτησω πως μπορώ να rootaro official v30a δοκιμασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35138820 αλλα δεν πέτυχε κόλησε εκει που λεέι nvflash started και δεν έγινε τπτ. μπορώ να rootaro με τον τρόπο που το είχα κανει στην παλια rom? αυτό εδώ δλδ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 root με αυτο πλεον και ελληνικοτατο!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 root με αυτο πλεον και ελληνικοτατο!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Καλά κόψε κάτι. Δεν έβγαλε Έλληνας το root. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 να κανω μια χαζη ερώτηση... στο music player που έχει το κινητό πως μπόρω να βάλω ή να βγάλω φωτογραφιες για να δείχνει όταν παίζει;Γιατί τώρα μου βάζει από μονο του κάτι άσχετες φωτογραφίες που έχω από το άλμπουμ και δε μπορω να τις αλλαξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 να κανω μια χαζη ερώτηση... στο music player που έχει το κινητό πως μπόρω να βάλω ή να βγάλω φωτογραφιες για να δείχνει όταν παίζει;Γιατί τώρα μου βάζει από μονο του κάτι άσχετες φωτογραφίες που έχω από το άλμπουμ και δε μπορω να τις αλλαξω... Αυτές οι φωτογραφίες βρίσκονται μέσα στο folder που έχεις τα αντίστοιχα κομμάτια, και είτε τις έβαλες εσύ, είτε τις κατέβασε αυτόματα ο player ψάχνοντας να βρει τι κομμάτια/albums έχεις...με έναν file explorer μπορείς να τις σβήσεις/αλλάξεις... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Αυτές οι φωτογραφίες βρίσκονται μέσα στο folder που έχεις τα αντίστοιχα κομμάτια, και είτε τις έβαλες εσύ, είτε τις κατέβασε αυτόματα ο player ψάχνοντας να βρει τι κομμάτια/albums έχεις...με έναν file explorer μπορείς να τις σβήσεις/αλλάξεις... ναι όμως δε βρισκω επιλογη για να τα βρισκει μόνο του,αρα πάει μόνο χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 έβαλα custom και στην αρχή απογοητεύτηκα μιάς και το κινητό κολούσε όταν επέστρεφα στην αρχική οθόνη αλλά..... μετά απο κανα δυό ρεστάρτ που έκανα στην dm x1.4 πλέον το τηλέφωνο ήρθε στα ίσια του και πάει μαμιώντας να μην λέω μεγάλες κουβέντες αλλά εδώ και 2-3 μέρες έχω επιτέλους το διπύρηνο που αγόρασα! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Έχω dm 1.2 και παθαίνω συχνά sleep of death, κάποια ιδέα,? επίσης η πακμαν.ου φαίνεται κάπως περίπλοκη για να περάσει κάποιος οδηγός με λινκ.πΑπό κάποιον γνώστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Έχω dm 1.2 και παθαίνω συχνά sleep of death, κάποια ιδέα,? επίσης η πακμαν.ου φαίνεται κάπως περίπλοκη για να περάσει κάποιος οδηγός με λινκ.πΑπό κάποιον γνώστη? Και εγώ την ίδια Έχω και δε παθαίνω τίποτα τέτοιο..Μήπως έχεις καμία εφαρμογή που μπορεί να προκαλεί πρόβλημα όπως το viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ναι όμως δε βρισκω επιλογη για να τα βρισκει μόνο του,αρα πάει μόνο χειροκίνητα; Δεν υπάρχει επιλογή, το κάνει αυτόματα μόνος του ο player (όποιον player και αν έχεις). Το χειροκίνητο είναι αν έχεις βάλει εσύ μέσα εικόνες, αν λες πως δεν το έκανες, το έκανε αυτόματα ο player. Θες file explorer, πας στο Music, επιλέγεις να βλέπεις και τα hidden/system αρχεία, και θα δεις 4-5 εικόνες σε κάθε folder.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 @AndrewK κανένα θέμα με την Let'sPlay PACMan σου έχει εμφανιστεί πλέον; Wifi/ 3G drain υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλά κόψε κάτι. Δεν έβγαλε Έλληνας το root. Καλα προσγειωσου.Δεν ειπε κανεις οτι εβγαλε το root Ελληνας.Τη συνολικη προσπαθεια και δουλεια του συγκεκριμενου εργαλειου επικροτουμε που ειναι απο Ελληνικα χερια και ας ειναι απο 12 διαφορετικα ατομα απο διαφορετικα μερη του κοσμου. Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 @AndrewK κανένα θέμα με την Let'sPlay PACMan σου έχει εμφανιστεί πλέον; Wifi/ 3G drain υπάρχει; Μέχρι σήμερα συνεχίζει να είναι smooth και να μην έχει βγάλει προβλήματα..Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο drain σε WiFi ή 3g.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλα προσγειωσου.Δεν ειπε κανεις οτι εβγαλε το root Ελληνας.Τη συνολικη προσπαθεια και δουλεια του συγκεκριμενου εργαλειου επικροτουμε που ειναι απο Ελληνικα χερια και ας ειναι απο 12 διαφορετικα ατομα απο διαφορετικα μερη του κοσμου. σωστά, και εξάλλου αν ήταν 5 λεπτά κόπος γιατί δεν το έκαναν τόσο καιρό τόσοι και τόσοι άλλοι; ή κάποιος από εμάς; Μέχρι σήμερα συνεχίζει να είναι smooth και να μην έχει βγάλει προβλήματα..Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο drain σε WiFi ή 3g.. ωραία, με ψήνεις ;) μόλις βρω χρόνο θα τη δοκιμάσω :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 BTW προτείνω τπ συγκεκριμένο recovery όσοι έχετε new BL καθώς με το CWM όλα προβλήματα είχα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108075 Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Έχω δύο κινητά στο ένα την 1,2 και στο άλλο την 1,ενώ με ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές, είναι κάτω από δέκα και άπλ ες, το τηλέφωνο με την 1,2 άρχισε τα προβλήματα με τα από δέκα μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 καλησπερα! ειμαι με cm 10.1 nightly εδω και 2 βδομαδες περιπου! μπορω να πω οτι το κινητο αλλαξε αρκετα και ειναι πολυ πιο smooth και γρηγορο απο πριν! απλα εχω την εντυπωση οτι τρωει καποια κοληματα οταν φορτωνει / ανοιγει καποιες εφαρμογες που και που (πχ fb messanger, viber) .... .. εχει συμβει σε καναν αλλο? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 βγήκε και Let´s play P.A.C-Man 19.9.0 - Jellybean 4.2.1!! αλλά πρέπει να έχει ένα προβληματάκι αυτή τη στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 το συγκεκριμένο κινητό με εγγυηση μέχρι τον Ιούλιο που μας ερχεται πόσο μπορεί να το κοστολογήσει κάποιος? Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Εχω την CM10.1 temasek εδω και 2 εβδομαδες περιπου ... Ολα καλα , μεχρι που τις 2 τελευταιες μερες μου κανει το εξης . Οταν εχω ανοιχτο μαζι και wifi και data , τα σηματα και των δυο ειναι γκρι ... που απο οτι καταλαβα ειναι σαν απενεργοποιημενα ... Μονο με data ολα καλα ... Υπαρχει ποιο σταθερη CM10.1 απο αυτη ??? ( που εκτος αυτου ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη ρομ ) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts