Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Πρέπει να φταίει κάποια εφαρμογή σ'αυτό. Ειδικά το Viber προκαλούσε reboots σε πολλούς χρήστες (και σε μένα).

Αν δεις στα ROM features στο thread του xda, ο Carburano γράφει No Wipe (εξάλλου στο update κάνει αυτόματα wipe cache, wipe dalvik cache)

Ναι όμως δεν έχω viber...τι αλλο μπορει να φταίει ξέρουμε;

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!Κάτοχος του κινητού απο τον Δεκέμβριο του 2011 χωρίς προβλήματα,ήρθε η ώρα όμως για να με ταλαιπωρήσει..Γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις απο την συσκευή γι αυτό και δεν έχω περάσει custom rom έως τώρα.Στο θεμα μας!Απο την στιγμη που περασα την ics μεσω lg update tool το κινητο εδειχνε να ρουφαει την μπαταρια με χοντρο καλαμακι οταν ειχα ανοιχτο wi-fi η 3g..Τωρα ομως δειχνει να την ρουφαει διαρκως!Μεσα σε ενα βραδυ χανει απο 10-15% ενω πριν εχανε 2-3%.Πλεον μου κραταει 1,5 μερα αν δεν το πειραξω ενω αν του κανω μετρια χρηση μια μερα την βγαζει με το ζορι(με gingerbread και στην αρχη με ics εβγαζα 2 μερες ανετοτατα...Τι μπορω να κανω αρχικα για να δω αν φταιει το λογισμικο η πρεπει να παρω αλλη μπαταρια?Καποιο wipe αλλα με ευκολο τροπο χωρις να ξαναπερναω rom και αλλα τετοια υπαρχει?Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλησπέρα σας!

Χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας! :/

Είχα στο κινητό την stock 4.0.4,αλλά κολλούσε και ήθελα να βάλω την CM10.1 και συγκεκριμένα την [CM10.1][4.2.1][uNOFFICIAL][FEB06] temasek's UNOFFICIAL BUILD - V19a

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2090369

Έκανα πρώτα ροοτ το κινητό και πέρασα και την CWM.

Όταν μπήκα να περάσω την CM10.1, άρχισαν τα προβλήματα, δηλαδή:

Έκανα ότι λέει στο τόπικ του temasek:

1st Time Installing

Download the zip

Download Gapps

WIPE DATA/FACTORY RESET

Mounts & Storage ---> Format /system

Install the update zip from recovery

Install gapps

Reboot

Έφτασα μέχρι το Install the update zip from recovery, γιατί όταν πάτησα να εγκαταστήσει την ROM,μου έβγαλε σφάλμα. Έτσι, σκέφτηκα να κάνω ένα reboot.Από εκείνη την στιγμή, κόλλησε στο λογότυπο της LG και δεν κάνει τίποτα άλλο. Έβγαλα την μπαταρία,έκανα πάλι factory reset και dalvik cache αλλά τίποτα. Τι να κάνω;;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Edited by Sterios89

Καλησπέρα σας!

Είχα στο κινητό την stock 4.0.4,αλλά κολλούσε και ήθελα να βάλω την CM10.1 και συγκεκριμένα την [CM10.1][4.2.1][uNOFFICIAL][FEB06] temasek's UNOFFICIAL BUILD - V19a

1st Time Installing

Download the zip

Download Gapps

WIPE DATA/FACTORY RESET

Install gapps

Reboot

Έφτασα μέχρι το Install the update zip from recovery, γιατί όταν πάτησα να εγκαταστήσει την ROM,μου έβγαλε σφάλμα. Έτσι, σκέφτηκα να κάνω ένα reboot.Από εκείνη την στιγμή, κόλλησε στο λογότυπο της LG και δεν κάνει τίποτα άλλο. Έβγαλα την μπαταρία,έκανα πάλι factory reset και dalvik cache αλλά τίποτα. Τι να κάνω;;;

Μην απελπιζεσαι!

Η κακιστη ποιοτητα των εργοστασιακων ρομ και η αναγκη των χρηστων να πειραματιστουν με εναλλακτικες ρομ, με οτι αυτο συνεπαγεται, εχει αναγκασει καποιους προικισμενους developers να φτιαξουν καταπληκτικα εργαλεια. Ενα απο αυτα ειναι και το [TOOL] Full Brick Repair (Clean & Easy)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1975274

Να το πω απλα, οτι και να κανεις στο τηλεφωνο, μπορεις να το ξαναφερεις στη ζωη με αυτο το προγραμμα.

Τωρα, για απροβληματιστη ρομ, πηγαινε κανα-δυο σελιδες πισω στο νημα, απο το 11041 και κατω και ακολουθησε τις συμβουλες των συμφορουμιτων, η DM ρομ ειναι απλα καταπληκτικη! Μετα απο 8 ωρες υπνου, με ανοιχτο wifi, Csipsimple κ.α ειχα καταναλωση μολις 3%, πρωτη φορα στη ζωη μου.

Η ρομ ειναι ταχυτατη, βασιζεται στην 4.0.4 και απο οτι φαινεται εχει λυμενα ολα τα σοβαρα προβληματα που εχουν κανει αυτο το εξαιρετικο σε hardware τηλεφωνο σχεδον αχρηστο.

Edited by techlink

Καλησπέρα σας!

1st Time Installing

Download the zip

Download Gapps

WIPE DATA/FACTORY RESET

Install gapps

Reboot

Κανε οτι σου είπε ο φίλος από πάνω κ θα είσαι κομπλε.

Απλα για εμενα αν θες cm πήγαινε σε αυτήν του pengus cm10 που λειτουργεί αψογα σε σχέση με τις cm10.1 που εχουν κάποια bugs συν το οτι ο τεμασεκ σταμάτησε την εξέλιξη αυτής της ρομ.

Μην απελπιζεσαι!

Η κακιστη ποιοτητα των εργοστασιακων ρομ και η αναγκη των χρηστων να πειραματιστουν με εναλλακτικες ρομ, με οτι αυτο συνεπαγεται, εχει αναγκασει καποιους προικισμενους developers να φτιαξουν καταπληκτικα εργαλεια. Ενα απο αυτα ειναι και το [TOOL] Full Brick Repair (Clean & Easy)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1975274

Να το πω απλα, οτι και να κανεις στο τηλεφωνο, μπορεις να το ξαναφερεις στη ζωη με αυτο το προγραμμα.

Τωρα, για απροβληματιστη ρομ, πηγαινε κανα-δυο σελιδες πισω στο νημα, απο το 11041 και κατω και ακολουθησε τις συμβουλες των συμφορουμιτων, η DM ρομ ειναι απλα καταπληκτικη! Μετα απο 8 ωρες υπνου, με ανοιχτο wifi, Csipsimple κ.α ειχα καταναλωση μολις 3%, πρωτη φορα στη ζωη μου.

Η ρομ ειναι ταχυτατη, βασιζεται στην 4.0.4 και απο οτι φαινεται εχει λυμενα ολα τα σοβαρα προβληματα που εχουν κανει αυτο το εξαιρετικο σε hardware τηλεφωνο σχεδον αχρηστο.

Κανε οτι σου είπε ο φίλος από πάνω κ θα είσαι κομπλε.

Απλα για εμενα αν θες cm πήγαινε σε αυτήν του pengus cm10 που λειτουργεί αψογα σε σχέση με τις cm10.1 που εχουν κάποια bugs συν το οτι ο τεμασεκ σταμάτησε την εξέλιξη αυτής της ρομ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας παιδιά! Θα το δοκιμάσω τώρα το πρόγραμμα που μου είπατε, και ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Όσο για τις ROM,που τις βρίσκω; Έψαξα,αλλά την DM και την pengus δεν τις βρήκα :/ Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο λινκ για να τις κατεβάσω;

Επίσης, μπορώ να γυρίσω σε CM7 με ''απλό'' φλασάρισμα όπως έκανα όταν είχα την CM7 ή πρέπει να ξεκλειδώσω τον bootloader κτλ. αφού είχα την ICS;

Ευχαριστώ πολύ :)

Edited by Sterios89

έχω κάνει αναβάθμιση σε ics αλλά το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε. την ταχύτητα που λένε αρκετοί ότι είδαν δεν την είδα ποτέ, αυτό που πραγματικά υπάρχει είναι το smooth scrolling αλλά μαζί με αυτό κονόμησα μερικά σβησίματα χωρίς λόγο και μερικές φορές χτυπάει το τηλ χωρίς να ανάβει η οθόνη.

τέσπα δεν έμεινα καθόλου ιναοποιημένος και δεν έχω την όρεξη ούτε το χρόνο να καταλάβω πως περνίεται το DjangoManoucheX αφού λίγο που το κοίταξα μου φάνηκαν κινέζικα (μόνο και μόνο για να κατεβάσεις την ρομ πρέπει να κάνεις ένα ρέτζιστερ....).

Που μπορώ να βρω την κανονική ics για smartflash ώστε να την περάσω από την αρχή άλλη μία φορά μήπως και στρώση. Το τηλ ήταν μέτριο όταν το πήρα τώρα είναι σκέτη απογοήτευση αφού άλλες φορέ δουλεύει καλά και άλλες σέρνεται ο τόπος χωρίς λόγω και αιτία.

Υ.Γ. το πιο εκνευριστικό όλως πλέον με την ics όταν αλλάζεις μπαταρία χάνει ημερομηνία και ώρα....ΕΛΕΟΣ.

φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr

πρόβλημα: έχω στην εξωτερική κάρτα τα ringtones μου. Ενώ τα επιλέγω σαν ήχους κλήσης/ go sms δεν ακούγονται (τα στοκ/ αυτά στην εσωτερική ακούγονται). Αν πάω με τον ES File Explorer στην εξωτερική, όλοι οι ήχοι παίζουν κανονικά, άρα δεν είναι κατεστραμμένα αρχεία... Καμμιά ιδέα; (με Django Manouche X 1.4 και ΚοΒ NoOC 0.5)

πρόβλημα: έχω στην εξωτερική κάρτα τα ringtones μου. Ενώ τα επιλέγω σαν ήχους κλήσης/ go sms δεν ακούγονται (τα στοκ/ αυτά στην εσωτερική ακούγονται). Αν πάω με τον ES File Explorer στην εξωτερική, όλοι οι ήχοι παίζουν κανονικά, άρα δεν είναι κατεστραμμένα αρχεία... Καμμιά ιδέα; (με Django Manouche X 1.4 και ΚοΒ NoOC 0.5)

Το έκανε και σε μένα με DM X1.3 και Kowalski kernel. Απεγκατέστησα το LG Music player με το Titanium και έβαλα το ΤΤPOD ως default player. Επίσης άλλαξα το kernel σε KoB και περιμένω να δω αν θα το ξανακάνει.

Μετα απο αρκετο ψαξιμο και απειρες ωρες δοκιμης σε διαφορες custom Rom,πιστευω πως κατεληξα..

Lets play P.A.C.Man! σε καινουργιο bootloader με bb v30a..

Αποτελεσμα : Να εχω ενα πολυ smooth κινητο(ισως πιο Smooth απο ολες τις Rom),Ρυθμισεις AOKP και καλη μπαταρια καθως και dual panel στις ρυθμισεις!!

Tip:Οταν την φλασαρετε θα εχει εγκατεστημενο ενα ελεινο θεμα το οποιο μπορειται να αλλαξετε..Παγωστε και το PDroid γιατι λαγκαρει αρκετα το συστημα οταν κατεβαζεται εφαρμογες..

Μετα απο αρκετο ψαξιμο και απειρες ωρες δοκιμης σε διαφορες custom Rom,πιστευω πως κατεληξα..

Αποτελεσμα : Να εχω ενα πολυ smooth κινητο(ισως πιο Smooth απο ολες τις Rom),Ρυθμισεις AOKP και καλη μπαταρια καθως και dual panel στις ρυθμισεις!!

Tip:Οταν την φλασαρετε θα εχει εγκατεστημενο ενα ελεινο θεμα το οποιο μπορειται να αλλαξετε..Παγωστε και το PDroid γιατι λαγκαρει αρκετα το συστημα οταν κατεβαζεται εφαρμογες..

Υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί; σε σύγκριση με την γνωστή Django Manouche την προτιμάς;

ραδιοφωνο εχει;προβλημα στην κληση η τιποτα αλλο;

Υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί; σε σύγκριση με την γνωστή Django Manouche την προτιμάς;

Ολα οσα χρησιμοποιω λειτουργουν..

Για μένα είναι καλύτερη απο την DM X1.4..Παντα είχα κολημματα με την Dm και μερικές φορες sleep of death.Στη pacman δεν έχω συναντήσει τέτοια προβλήματα..

ραδιοφωνο εχει;προβλημα στην κληση η τιποτα αλλο;

Προβλήματα δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής..Οι κλήσεις δεν έχουν θέμα και ραδιόφωνο δεν χρησιμοποιω οποτε δεν ξέρω..Αμα μου πεις πως λεγετε η εφαρμογή μπορω να το δω..

Προβλήματα δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής..Οι κλήσεις δεν έχουν θέμα και ραδιόφωνο δεν χρησιμοποιω οποτε δεν ξέρω..Αμα μου πεις πως λεγετε η εφαρμογή μπορω να το δω..

μηπως μπορεις να δεις εαν έχει τιποτα που να λεει radio,fm ή κατι τετοιο;ευχαριστώ πολυ

μηπως μπορεις να δεις εαν έχει τιποτα που να λεει radio,fm ή κατι τετοιο;ευχαριστώ πολυ

Δεν έχει κάποια εφαρμογή..Υπάρχει μια στο μάρκετ αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται και αν δουλεύει..

Καλησπέρα παιδιά θέλω να σας ρωτησω πως μπορώ να rootaro official v30a δοκιμασα αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35138820 αλλα δεν πέτυχε κόλησε εκει που λεέι nvflash started και δεν έγινε τπτ.

μπορώ να rootaro με τον τρόπο που το είχα κανει στην παλια rom?

αυτό εδώ δλδ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529

Καλησπέρα παιδιά θέλω να σας ρωτησω πως μπορώ να rootaro official v30a δοκιμασα αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35138820 αλλα δεν πέτυχε κόλησε εκει που λεέι nvflash started και δεν έγινε τπτ.

μπορώ να rootaro με τον τρόπο που το είχα κανει στην παλια rom?

αυτό εδώ δλδ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529

root με αυτο πλεον και ελληνικοτατο!!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737

XPERIA Z1

root με αυτο πλεον και ελληνικοτατο!!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737

Καλά κόψε κάτι. Δεν έβγαλε Έλληνας το root.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

να κανω μια χαζη ερώτηση...

στο music player που έχει το κινητό πως μπόρω να βάλω ή να βγάλω φωτογραφιες για να δείχνει όταν παίζει;Γιατί τώρα μου βάζει από μονο του κάτι άσχετες φωτογραφίες που έχω από το άλμπουμ και δε μπορω να τις αλλαξω...

να κανω μια χαζη ερώτηση...

στο music player που έχει το κινητό πως μπόρω να βάλω ή να βγάλω φωτογραφιες για να δείχνει όταν παίζει;Γιατί τώρα μου βάζει από μονο του κάτι άσχετες φωτογραφίες που έχω από το άλμπουμ και δε μπορω να τις αλλαξω...

Αυτές οι φωτογραφίες βρίσκονται μέσα στο folder που έχεις τα αντίστοιχα κομμάτια, και είτε τις έβαλες εσύ, είτε τις κατέβασε αυτόματα ο player ψάχνοντας να βρει τι κομμάτια/albums έχεις...με έναν file explorer μπορείς να τις σβήσεις/αλλάξεις...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Αυτές οι φωτογραφίες βρίσκονται μέσα στο folder που έχεις τα αντίστοιχα κομμάτια, και είτε τις έβαλες εσύ, είτε τις κατέβασε αυτόματα ο player ψάχνοντας να βρει τι κομμάτια/albums έχεις...με έναν file explorer μπορείς να τις σβήσεις/αλλάξεις...

ναι όμως δε βρισκω επιλογη για να τα βρισκει μόνο του,αρα πάει μόνο χειροκίνητα;

έβαλα custom και στην αρχή απογοητεύτηκα μιάς και το κινητό κολούσε όταν επέστρεφα στην αρχική οθόνη αλλά.....

μετά απο κανα δυό ρεστάρτ που έκανα στην dm x1.4 πλέον το τηλέφωνο ήρθε στα ίσια του και πάει μαμιώντας

να μην λέω μεγάλες κουβέντες αλλά εδώ και 2-3 μέρες έχω επιτέλους το διπύρηνο που αγόρασα!

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Έχω dm 1.2 και παθαίνω συχνά sleep of death, κάποια ιδέα,? επίσης η πακμαν.ου φαίνεται κάπως περίπλοκη για να περάσει κάποιος οδηγός με λινκ.πΑπό κάποιον γνώστη?

Έχω dm 1.2 και παθαίνω συχνά sleep of death, κάποια ιδέα,? επίσης η πακμαν.ου φαίνεται κάπως περίπλοκη για να περάσει κάποιος οδηγός με λινκ.πΑπό κάποιον γνώστη?

Και εγώ την ίδια Έχω και δε παθαίνω τίποτα τέτοιο..Μήπως έχεις καμία εφαρμογή που μπορεί να προκαλεί πρόβλημα όπως το viber;

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)