jaranor Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 ποιά σας έβγαλε; γιατί εγώ μόλις τσέκαρα με το λινκ με το ΙΜΕΙ (Γερμανικό) και μου βγάζει V20R (από V20Q)!!!!! ρε τόσο δύσκολο είναι το ICS??!!!! τι πρέπει να γίνει πια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Της γυναικας μου απο Ρουμανια δεν εχει κατι ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sviric Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Κόλλησε κατά την ώρα της αναβάθμισης(είχα κανει ροοτ και CMW). Τώρα φλασαρα την V20r με smartflash και η αναβάθμιση προχωράει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 μου εβαλε την V20r τι μ.... ελεγε για ice cream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Κατσε να δουμε ο αλλος ο φιλος τι περναει μεσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sviric Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Κατσε να δουμε ο αλλος ο φιλος τι περναει μεσα.... Μου έλεγε ICS και μου πέρασε την V20s.Αυτοί εκεί στην LG είναι αδιόρθωτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Μηπως μπερδευτηκαν; Αλλωστε μην περιμενετε και καμια ανακοινωση....και εμεις με το 4Χ τυχαια πηραμε ενημερωση και απο στομα σε στομα την εβαλαν ολοι.... Τα χριστουγεννα ειναι κοντα , οποτε δεν θα αργησουν που ακομα...Εγω λεω να μιλησει καποιος με Live chat της Lg (το εκανα πριν) και να αναφερει καποιος αυτη την ιστορια.Θα εχει να πει κανεις κατι ; Η οπως παντα θα το μεταφερουν στο εργοστασιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 μήπως πριν την ICS είναι για κάποιο λόγο αναγκαστική μια τέτοια αναβάθμιση; λέω εγώ τώρα.... changelog υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Δεν ειναι απιθανο αυτο.Ενας φιλος που πηρε χτες το 4Χ το εβαλε στον υπολογιστη το τηλεφωνο και απο την V10e που ειχε το τηλεφωνο , πρωτα του περασε την v10f και μετα στο καπακι περασε την v10h που ειναι χτεσινη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Άντε βρε, συγχαρητήρια! :) Εγώ δεν ξερουτάρω το δικό μου και βαριέμαι να αλλάζω τα partitions (για να βάλω την official), αλλά περιμένω τον Ricardo να δώσει μια 100% σταθερή CM10.1!! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 ΧΑΧΑ Βγηκε αναβαθμιση ,,, απο 20R πηρα 20S ... γελαω πραγματικα ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Χωρις να θελω να σας απογοητευσω η 20s υπαρχει πολυ καιρο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 ΧΑΧΑ Βγηκε αναβαθμιση ,,, απο 20R πηρα 20S ... γελαω πραγματικα ... Γερμανικο εχεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εντάξει μην είμαστε ανυπόμονοι.. όταν βγει με το καλό... θα την πάρει όλως ο κόσμος... και τελευταίοι στην ελλάδα... οπότε τα leaks μας μένουν να ασχοληθούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtakis Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) ναι αμε ..........εφαγα πανω απο μια ωρα για να κανω αναβαθμηση V20r............τραγικα πραγματα........οπως βλεπουμε και γερμανικο που εχω δεν γινεται τιποτις........... by the way...........το ics που το ειδε το tool της lg???:confused: να σας πω την διαφορα που εχει το nexus 7........ που εχω την τυχη να δουλευω εδω και λιγες μερες??? πφφφ....τεσπα Edited December 5, 2012 by gtakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) εγω μολις το δοκιμασα με το app της real.gr να δω αν γινεται αυτο που θες,κ οταν παταω στο λινκ στο app,μου ανοιγει κατευθειαν τον opera να το κατεβασω απο κει,οποτε μηπως εχει αλλαξει η εφαρμογη τις προεπιλογες της? Δεν το ειχα ξαναπατησει για να ξερω :(:( Μήπως γνωριζει κανεις πως θα σεταρω το τηλεφωνο ετσι ωστε να με ρωταει τι να κανει το link (Λήψη η εκτέλεση) ? Με την μαμα ΡΟΜ γινόταν :mad::mad: τώρα απλά ανοίγει το link του βιντεο η της φωτογραφίας χωρις να ρωταει τιποτα. Αυτό είναι το μόνο αρνητικό που έχω με το custom (7.2 cm)Lg μου. Ολα τα αλλα είναι ΤΖΑΜΙΙΙΙ :D:D. Edited December 6, 2012 by godpanos Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Τρέχω εδώ και δύο μέρες την rom v28g του Topogigi Κατεβάζω και την V30a που έχει βγάλει (experimental) για την v28g, γενικά είμαι ευχαριστημένος, lagαρει βέβαια που και που (πιο πολύ από την cm10) αλλά δουλεύει σχετικά σωστά στο σύνολο. Είναι δηλαδή αξιοποιήσιμο το τηλέφωνο. Λένε ότι η 30α είναι πιο καλή σε αυτό, θα δούμε. Και η μπαταρία πέφτει αρκετά αργά, καμία σχέση με την CM10 που την ρούφαγε με μπουρί! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Με ρωτησε ο tonyp τι καναμε(σαν χωρα) κ μας εδωσε η lg το παγωτο στην Ελλαδα πρωτα,πως το καταφεραμε αυτο! Ρε παιδια μην ανακοινωνετε οτι να ναι στο xda ή αλλου,σιγουρεψτε το κ μετα. Θα αρχισουν να πιστευουν οτι εκτος απο την siemens,λαδωσαμε κ την lg :p Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 :(:( Μήπως γνωριζει κανεις πως θα σεταρω το τηλεφωνο ετσι ωστε να με ρωταει τι να κανει το link (Λήψη η εκτέλεση) ? Με την μαμα ΡΟΜ γινόταν :mad::mad: τώρα απλά ανοίγει το link του βιντεο η της φωτογραφίας χωρις να ρωταει τιποτα. Αυτό είναι το μόνο αρνητικό που έχω με το custom (7.2 cm)Lg μου. Ολα τα αλλα είναι ΤΖΑΜΙΙΙΙ :D:D. Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> βρίσκεις όλους τους browsers που έχεις και κάνεις Εκκαθάριση Προεπιλογών Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 προσπαθω να βαλω το τηλ απο το πρωι σε software update για να περασω την 30αρα και δεν μπαινει. εμφανιζεται στιγμιαια το soft.updt και μετα τιποτα μαυρο. πρωτη φορα μου το κανει αυτο. ξερει κανεις τι μπορει να φταει? απο drivers κλπ ειμαι οκ. Εχεις την μπαταρια κουμπωμενη ; χωρις μπαταρια φυσικα αλλα τωρα εχω μεγαλυτερο προβλημα ! μετα απο αρκετες προσπαθειες το τηλ ξαφνικα νεκρωσε τελειως ουτε ανοιγει ουτε τιποτα! οταν το συνδεσω στο pc για soft.updt μονο ο ηχος της συνδεσης στο Pc ακουγετε και τιποτα αλλο .γενικα dead to τηλ. να το στειλω στην lg η εχει τελειωσει ? Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 χωρις μπαταρια φυσικα αλλα τωρα εχω μεγαλυτερο προβλημα ! μετα απο αρκετες προσπαθειες το τηλ ξαφνικα νεκρωσε τελειως ουτε ανοιγει ουτε τιποτα! οταν το συνδεσω στο pc για soft.updt μονο ο ηχος της συνδεσης στο Pc ακουγετε και τιποτα αλλο .γενικα dead to τηλ. να το στειλω στην lg η εχει τελειωσει ? Το τηλ αυτο ποτε δεν τελειωνει!Φλασαρε με nvflash του romero(δες xda σχετικα) κ θα εισαι μια χαρα.Τα εχω παθει αυτα πολλες φορες... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Το εχουμε πει αυτο το κινητο δεν παθαινει τιποτα..Nvflash και εισαι κομπλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) Σε γερμανικό από 20q με αναβάθμισε σε 20r τώρα. Άραγε σε 20s πότε ? Για ICS υπάρχει προοπτική ? :rolleyes: Edit: Μετά από μία ημέρα χρήσης με την 20r, πρέπει να παραδεχτώ πως δεν έχω πια καμμία βιασύνη για ics. Επιτέλους σταμάτησαν τα κολλήματα και το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Edited December 7, 2012 by aggmanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Μην ανχωνεστε αμα βγει ics για οποιοδηποτε ευρωπαικο μομτελο θα μπορουμε να την φλασαρουμε και στα δικα μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts