Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

ποιά σας έβγαλε; γιατί εγώ μόλις τσέκαρα με το λινκ με το ΙΜΕΙ (Γερμανικό) και μου βγάζει V20R (από V20Q)!!!!! ρε τόσο δύσκολο είναι το ICS??!!!! τι πρέπει να γίνει πια......

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κόλλησε κατά την ώρα της αναβάθμισης(είχα κανει ροοτ και CMW).

Τώρα φλασαρα την V20r με smartflash και η αναβάθμιση προχωράει κανονικά.

Μηπως μπερδευτηκαν; Αλλωστε μην περιμενετε και καμια ανακοινωση....και εμεις με το 4Χ τυχαια πηραμε ενημερωση και απο στομα σε στομα την εβαλαν ολοι....

Τα χριστουγεννα ειναι κοντα , οποτε δεν θα αργησουν που ακομα...Εγω λεω να μιλησει καποιος με Live chat της Lg (το εκανα πριν) και να αναφερει καποιος αυτη την ιστορια.Θα εχει να πει κανεις κατι ; Η οπως παντα θα το μεταφερουν στο εργοστασιο;

Δεν ειναι απιθανο αυτο.Ενας φιλος που πηρε χτες το 4Χ το εβαλε στον υπολογιστη το τηλεφωνο και απο την V10e που ειχε το τηλεφωνο , πρωτα του περασε την v10f και μετα στο καπακι περασε την v10h που ειναι χτεσινη...

Άντε βρε, συγχαρητήρια! :)

Εγώ δεν ξερουτάρω το δικό μου και βαριέμαι να αλλάζω τα partitions (για να βάλω την official), αλλά περιμένω τον Ricardo να δώσει μια 100% σταθερή CM10.1!!

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΧΑΧΑ

Βγηκε αναβαθμιση ,,, απο 20R πηρα 20S ... γελαω πραγματικα ...

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Εντάξει μην είμαστε ανυπόμονοι.. όταν βγει με το καλό... θα την πάρει όλως ο κόσμος... και τελευταίοι στην ελλάδα... οπότε τα leaks μας μένουν να ασχοληθούμε...

ναι αμε ..........εφαγα πανω απο μια ωρα για να κανω αναβαθμηση V20r............τραγικα πραγματα........οπως βλεπουμε και γερμανικο που εχω δεν γινεται τιποτις........... by the way...........το ics που το ειδε το tool της lg???:confused:

να σας πω την διαφορα που εχει το nexus 7........ που εχω την τυχη να δουλευω εδω και λιγες μερες??? πφφφ....τεσπα

Edited by gtakis

εγω μολις το δοκιμασα με το app της real.gr να δω αν γινεται αυτο που θες,κ οταν παταω στο λινκ στο app,μου ανοιγει κατευθειαν τον opera να το κατεβασω απο κει,οποτε μηπως εχει αλλαξει η εφαρμογη τις προεπιλογες της?

Δεν το ειχα ξαναπατησει για να ξερω

:(:( Μήπως γνωριζει κανεις πως θα σεταρω το τηλεφωνο ετσι ωστε να με ρωταει τι να κανει το link (Λήψη η εκτέλεση) ?

Με την μαμα ΡΟΜ γινόταν :mad::mad: τώρα απλά ανοίγει το link του βιντεο η της φωτογραφίας χωρις να ρωταει τιποτα.

Αυτό είναι το μόνο αρνητικό που έχω με το custom (7.2 cm)Lg μου. Ολα τα αλλα είναι ΤΖΑΜΙΙΙΙ :D:D.

Edited by godpanos

http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif

Where are you going Karamitro ??

Τρέχω εδώ και δύο μέρες την rom v28g του Topogigi

Κατεβάζω και την V30a που έχει βγάλει (experimental)

για την v28g, γενικά είμαι ευχαριστημένος, lagαρει βέβαια που και που (πιο πολύ από την cm10) αλλά δουλεύει σχετικά σωστά στο σύνολο. Είναι δηλαδή αξιοποιήσιμο το τηλέφωνο. Λένε ότι η 30α είναι πιο καλή σε αυτό, θα δούμε.

Και η μπαταρία πέφτει αρκετά αργά, καμία σχέση με την CM10 που την ρούφαγε με μπουρί!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Με ρωτησε ο tonyp τι καναμε(σαν χωρα) κ μας εδωσε η lg το παγωτο στην Ελλαδα πρωτα,πως το καταφεραμε αυτο!

Ρε παιδια μην ανακοινωνετε οτι να ναι στο xda ή αλλου,σιγουρεψτε το κ μετα.

Θα αρχισουν να πιστευουν οτι εκτος απο την siemens,λαδωσαμε κ την lg :p

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

:(:( Μήπως γνωριζει κανεις πως θα σεταρω το τηλεφωνο ετσι ωστε να με ρωταει τι να κανει το link (Λήψη η εκτέλεση) ?

Με την μαμα ΡΟΜ γινόταν :mad::mad: τώρα απλά ανοίγει το link του βιντεο η της φωτογραφίας χωρις να ρωταει τιποτα.

Αυτό είναι το μόνο αρνητικό που έχω με το custom (7.2 cm)Lg μου. Ολα τα αλλα είναι ΤΖΑΜΙΙΙΙ :D:D.

Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> βρίσκεις όλους τους browsers που έχεις και κάνεις Εκκαθάριση Προεπιλογών

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

προσπαθω να βαλω το τηλ απο το πρωι σε software update για να περασω την 30αρα και δεν μπαινει. εμφανιζεται στιγμιαια το soft.updt και μετα τιποτα μαυρο.

πρωτη φορα μου το κανει αυτο.

ξερει κανεις τι μπορει να φταει?

απο drivers κλπ ειμαι οκ.

Εχεις την μπαταρια κουμπωμενη ;

χωρις μπαταρια φυσικα

αλλα τωρα εχω μεγαλυτερο προβλημα ! μετα απο αρκετες προσπαθειες το τηλ ξαφνικα νεκρωσε τελειως ουτε ανοιγει ουτε τιποτα! οταν το συνδεσω στο pc για soft.updt μονο ο ηχος της συνδεσης στο Pc ακουγετε και τιποτα αλλο .γενικα dead to τηλ.

να το στειλω στην lg η εχει τελειωσει ?

XPERIA Z1

χωρις μπαταρια φυσικα

αλλα τωρα εχω μεγαλυτερο προβλημα ! μετα απο αρκετες προσπαθειες το τηλ ξαφνικα νεκρωσε τελειως ουτε ανοιγει ουτε τιποτα! οταν το συνδεσω στο pc για soft.updt μονο ο ηχος της συνδεσης στο Pc ακουγετε και τιποτα αλλο .γενικα dead to τηλ.

να το στειλω στην lg η εχει τελειωσει ?

Το τηλ αυτο ποτε δεν τελειωνει!Φλασαρε με nvflash του romero(δες xda σχετικα) κ θα εισαι μια χαρα.Τα εχω παθει αυτα πολλες φορες...

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Σε γερμανικό από 20q με αναβάθμισε σε 20r τώρα.

Άραγε σε 20s πότε ?

Για ICS υπάρχει προοπτική ? :rolleyes:

Edit:

Μετά από μία ημέρα χρήσης με την 20r, πρέπει να παραδεχτώ πως δεν έχω πια καμμία βιασύνη για ics. Επιτέλους σταμάτησαν τα κολλήματα και το τηλέφωνο πάει σφαίρα.

Edited by aggmanos

Μην ανχωνεστε αμα βγει ics για οποιοδηποτε ευρωπαικο μομτελο θα μπορουμε να την φλασαρουμε και στα δικα μας..

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)