PMNEDM Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Δεν στεκει αυτο,μια εφαρμογη οπως οι υπολοιπες ειναι κι αυτη.εκανες reboot? Μετα το reboot οντως εστρωσε. Τωρα γιατι το κανε αυτο και γιατι εστρωσε, ενας θεος ξερει. :P Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 To titanium κανει backup την εφαρμογη+δεδομενα,και οταν θελεις επαναφορα,κανεις μονο το ενα απο τα δυο ή κ τα δυο Στην επαναφορα δεν βλεπω πουθενα να λεει μονο για δεδομενα ... ποια επιλογη λες εσυ ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Στην επαναφορα δεν βλεπω πουθενα να λεει μονο για δεδομενα ... ποια επιλογη λες εσυ ? Πατώντας πάνω στην εφαρμογή που θες να επαναφέρεις, σου βγάζει ένα popup που ρωτάει "Μόνο Δεδομένα", "Μόνο Εφαρμογή", "Εφαρμογή και Δεδομένα"....δεν μπορεί να μη το βλέπεις :p Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Και το MyBackup Pro νομίζω το κάνει, αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ μαζί του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Κανένα νέο για την επίσημη stock rom ics έχουμε γιατί απ'οτι βλέπω μπορεί να μείνουμε και με την 2.3.. Οπως το ειπες φιλε,κανενα νεο... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Επισημη Ics κατα την γνωμη μου θα παρουμε σιγουρα..Ηδη η 28g ειναι αρκετα σταθερη.. Batman χτυπησες το G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Πατώντας πάνω στην εφαρμογή που θες να επαναφέρεις, σου βγάζει ένα popup που ρωτάει "Μόνο Δεδομένα", "Μόνο Εφαρμογή", "Εφαρμογή και Δεδομένα"....δεν μπορεί να μη το βλέπεις :p Oκ τωρα το βρηκα ... πηγαινα στη μαζικη λειτουργια και δεν εβλεπα κατι ... παντως ειναι λιγο πολυ παιδεμα μια μια εφαρμογη ... θα επρεπε να χε τετοια μαζικη λειτουργια Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 η 28G λένε έχει τα προβληματάκια της... αλλά από την άλλη ίσως είναι κοντά στην επίσημη... λέτε και η official ICS να'χει κολλήματα σαν την Gingerbread;;..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Καλησπερα παιδια... επιδη βαρεθηκα να περιμενω και εγω καποια επισιμη αναβαθμιση ειπα να το κανω root! ποια rom μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 λέτε και η official ICS να'χει κολλήματα σαν την Gingerbread;;..... Όχι. Το κινητό είναι άψογο πλέον. Αργησαν σχεδόν 2 χρόνια αλλά κατάφεραν επιτέλους να βγάλουν σωστό software για το κινητό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Όχι. Το κινητό είναι άψογο πλέον. Αργησαν σχεδόν 2 χρόνια αλλά κατάφεραν επιτέλους να βγάλουν σωστό software για το κινητό.... μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην πεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ρε παιδια κανονικα θα επρεπε να περιμενετε stable cm10,οχι official ics,τωρα θα την μαθουμε την lg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Μπα εδώ και πόσες μέρες με την leaked και το κινητό πετάει. Απλά τώρα μου κακοφαίνεται ακόμα πιο πολύ που οι άχρηστοι στην LG μας πουλήσαν ένα κινητό γεμάτο bugs αδιαφορώντας τόσο καιρό γιατι σαν hardware το κινητό ήταν(και ακόμα ειναι) άψογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ρε παιδια κανονικα θα επρεπε να περιμενετε stable cm10,οχι official ics,τωρα θα την μαθουμε την lg? Ακόμα είναι νωρίς για πλήρως λειτουργική CM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Εγώ με βλέπω να περιμένω stable cm10. Είμαι με temasek και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να δοκιμάσω κάτι άλλο αφού είναι μια χαρά το κινητό. Κάποιοι που παρακολουθούν xda τι βλέπετε θα βγάλουν stable cm10 ή υπάρχουν προβλήματα με drivers κλπ.; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Όχι. Το κινητό είναι άψογο πλέον. Αργησαν σχεδόν 2 χρόνια αλλά κατάφεραν επιτέλους να βγάλουν σωστό software για το κινητό.... Λαγκάρη τρελά ώρες ώρες η leaked. Πολύ όμορφη αλλά όχι έτοιμη προς το παρών. Την φαντάζομαι με κάποιον custom kernel και χωρις Lag και τρελένομαι!:p:p Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Καλημερα παιδες το rootara επιτελους και γω!!(αν και ψιλοασχετος) Εβαλα την rom "gueste2x_v3.5_Hybrid_Revolution" επιδη διαβασα οτι ειναι σταθερη... και μεχρι τωρα δεν λεω καλη ειναι αλλα ειναι 2.3.7 !!! ποια εκδοση μου προτινετε για ICS?? και κατι που μπορω να βρω το official back up προγραμμα του κινητου μας η καποιο που να χρησιμουποιει τον ιδιο τυπο αρχειων?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Επισημη Ics κατα την γνωμη μου θα παρουμε σιγουρα..Ηδη η 28g ειναι αρκετα σταθερη.. Batman χτυπησες το G? Περιμενω αντρεα να κυκλοφορισει λιγο,να διαβασω πιθανα προβληματα κ φυσικα να παρει jb,δεν την ξαναπαταω με την lg :p Oκ τωρα το βρηκα ... πηγαινα στη μαζικη λειτουργια και δεν εβλεπα κατι ... παντως ειναι λιγο πολυ παιδεμα μια μια εφαρμογη ... θα επρεπε να χε τετοια μαζικη λειτουργια Εχει μαζικη αν το αγορασεις,εγω το εχω Edited November 15, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Πηγα στο topic... "Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG 2X" αλλα δεν μπορω να κατεβασω το Greece/Italy Firmware τα αλλα (drivers και smartflash ) τα εχω κατεβασει... help!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Εντάξει..τα έχω δει όλα με αυτή τη συσκευή πια.... Μου έβγαλε θέμα στις κλήσεις και με την 28e leak.... Δε με άκουγαν όσοι με καλούσαν και μόνο με restart επανερχόταν. Μόνο μια φορά μου το έχει κάνει,αλλά είναι αρκετή για να τα πάρω στο κρανίο μετά και τις Nightly CM10 που είχαν αυτό το πρόβλημα. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? (Μάλλον είμαι ο μόνος...) Μια είναι η λύση... Πέταμα στη θάλασσα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Εντάξει..τα έχω δει όλα με αυτή τη συσκευή πια.... Μου έβγαλε θέμα στις κλήσεις και με την 28e leak.... Δε με άκουγαν όσοι με καλούσαν και μόνο με restart επανερχόταν. Μόνο μια φορά μου το έχει κάνει,αλλά είναι αρκετή για να τα πάρω στο κρανίο μετά και τις Nightly CM10 που είχαν αυτό το πρόβλημα. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? (Μάλλον είμαι ο μόνος...) Μια είναι η λύση... Πέταμα στη θάλασσα! :lol: Μήπως χρησιμοποιείς την έκδοση από tonyp και harsh; Αν ναι, λογικό είναι γιατί ο kernel αυτής της έκδοσης βασίζεται στα sources του cm10 με αποτέλεσμα να φέρνει κάποια bugs από το cm10 και στην stock έκδοση. Η έκδοση του stefan που είναι απείραχτη με τον original kernel λογικά δεν πρέπει να έχει τέτοια προβλήματα. Edited November 15, 2012 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή; για πείτε να τη βάλω ή όχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή; για πείτε να τη βάλω ή όχι.... Φιλε αυτη εχω την vlite εκδοση που λεει και πιστευω ειναι τελεια. Ουτε ενα κολλημα ουτε μια φορα προβλημα με τις κλησεις. Δεν την αλλαζω μεχρι να βγει stable cm 10 για κανεναν λογο. :) edit: τωρα ειδα την ονομασε standard εκδοση. Edited November 16, 2012 by an8rwpofagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) Φιλε αυτη εχω την vlite εκδοση που λεει και πιστευω ειναι τελεια. Ουτε ενα κολλημα ουτε μια φορα προβλημα με τις κλησεις. Δεν την αλλαζω μεχρι να βγει stable cm 10 για κανεναν λογο. :) edit: τωρα ειδα την ονομασε standard εκδοση. τι διαφορα έχει η lite με την άλλη;πήγα να κάνω αυτά που λέει για την άλλη αλλά το αφησα καλύτερα μη γίνει και τίποτα... edit:Δε μπορεί να διαβάσει την εξωτερική sd...τι να κάνω; Edited November 16, 2012 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SARJETIS Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 εχω βαλει την cm10 και ειναι ασταθης και θελω να ξερουταρο το κινητο και να το γυρισω σε στοκ πως γινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts