Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Ρε παιδια το κινητο το χω απτον φεβρουαριο και μου σερνεται και κολλαει συνεχως

Εχετε καμια ιδεα για να τρεχει πιο γρηγορα?

Εχω την εκδοση 2.2.2 Αντροιντ, θα παρει καμια αναβαθμιση?

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντάξει, είπαμε, αλλά έχουν βγει ένα κάρο επίσημα updates από τότε. Κάνε καμιά αναβάθμιση. Με froyo είσαι ακόμα;

Πήγα σήμερα για service το κινητό και αλλάχτηκαν η καλωδιοταινία που έχει πάνω την υποδοχή της κάρτας sim και η μπαταρία. Όλα έγιναν από το νερό που έπεσε μέσα. Η μπαταρία έχει ένα μικρό αυτοκόλλητο πάνω (δείκτης) που είχε γίνει πορτοκαλί. Η καλωδιοταινία είχε οξειδωθεί και δε δούλευε σωστά. Το κόστος ήταν 49.70 € νομίζω. Η μπαταρία κόστιζε 10€.

Εχει φτασει μεχρι 2.3.4 20s..Αναβαθμισε το θα δεις τρελη διαφορα..

Έχω κουραστεί,πραγματικά,με το LG μου... Αυτό το θέμα με το κόλλημα που τρώει λες και ξεμένει από RAM και είσαι αναγκασμένος να κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής είναι τρομερά εκνευριστικό...

Για ποιο λόγο το κάνει αυτό...; Ξέρω,έχει χιλιοειπωθεί λογικά η λύση σε αυτό (μέσω εγκατάστασης custom ROM,Kernel κ.λ.π.) και που οφείλεται ( ίσως στο κακό software της LG? :X ).

Έχω android v 2.3.4 και τη stock rom V20s. Θέλω πολύ να περιμένω την αναβάθμιση σε android ICS και ίσως σε κάποια άλλη stock rom που θα βγει λογικά στα καπάκια,αλλά βαρέθηκα να περιμένω μπας και δω άσπρη μέρα από τη μεριά της LG...

Θα ήθελα τα φώτα σας,ως προς την πιο σταθερή,smooth και με λιγότερα bug,custom ROM! Μιας και είμαι σκράπας πάνω σε αυτό το θέμα γιατί πρώτη φορά το επιχειρώ,για να μη γεμίζουμε και το thread με άσκοπα post,όποιος έχει την όρεξη να με καθοδηγήσει με βασικές πληροφορίες πάνω στο θέμα ας μου στείλει pm! :D

Έχω κουραστεί,πραγματικά,με το LG μου... Αυτό το θέμα με το κόλλημα που τρώει λες και ξεμένει από RAM και είσαι αναγκασμένος να κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής είναι τρομερά εκνευριστικό...

Για ποιο λόγο το κάνει αυτό...; Ξέρω,έχει χιλιοειπωθεί λογικά η λύση σε αυτό (μέσω εγκατάστασης custom ROM,Kernel κ.λ.π.) και που οφείλεται ( ίσως στο κακό software της LG? :X ).

Έχω android v 2.3.4 και τη stock rom V20s. Θέλω πολύ να περιμένω την αναβάθμιση σε android ICS και ίσως σε κάποια άλλη stock rom που θα βγει λογικά στα καπάκια,αλλά βαρέθηκα να περιμένω μπας και δω άσπρη μέρα από τη μεριά της LG...

Θα ήθελα τα φώτα σας,ως προς την πιο σταθερή,smooth και με λιγότερα bug,custom ROM! Μιας και είμαι σκράπας πάνω σε αυτό το θέμα γιατί πρώτη φορά το επιχειρώ,για να μη γεμίζουμε και το thread με άσκοπα post,όποιος έχει την όρεξη να με καθοδηγήσει με βασικές πληροφορίες πάνω στο θέμα ας μου στείλει pm! :D

Εγώ ήμουν με Temasek CM7 + kernel, ενώ πολλοί εδώ μέσα είναι πολύ ευχαριστημένοι με την Gueste. Νομίζω αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Ξεκινα κανοντας αυτα τα βηματα για να ξεκλειδωσεις τη συσκευη . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037751

Ρομ δοκιμασε αυτη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1421425 ειχα παλιοτερη απο αυτη και ηταν αψογη.

μέχρι εχθές δοκίμαζα τον Symbi0sis kernel και απογοητεύτηκα... Υποτίθεται θα ήταν ο πιο smooth, αλλά μετά από μισή μέρα κολλούσε παντού.... έκανα επανεκκινήσεις, καθαρισμό μνήμης κάθε τόσο, αλλά τα ίδια... (ως και το screenlocker lag-αρε πολύ συχνά)... σε cm7.2 temasek.

Η Gueste επίσης δεν μου άρεσε (δεν τη δοκίμασα αρκετά όμως).

Άρα πρότασή μου αυτό που προτείνει και ο Ace, η (πολύ ώριμη - και αυτό μετράει) CM7.2 temasek kang με kernel του temasek επίσης (και χωρίς overclocking για εξοικονόμηση ενέργειας), νομίζω είναι -σχεδόν- τέλεια.

Edited by jaranor

μέχρι εχθές δοκίμαζα τον Symbi0sis kernel και απογοητεύτηκα... Υποτίθεται θα ήταν ο πιο smooth, αλλά μετά από μισή μέρα κολλούσε παντού.... έκανα επανεκκινήσεις, καθαρισμό μνήμης κάθε τόσο, αλλά τα ίδια... (ως και το screenlocker lag-αρε πολύ συχνά)... σε cm7.2 temasek.

Η Gueste επίσης δεν μου άρεσε (δεν τη δοκίμασα αρκετά όμως).

Άρα πρότασή μου αυτό που προτείνει και ο Ace, η (πολύ ώριμη - και αυτό μετράει) CM7.2 temasek kang με kernel του temasek επίσης (και χωρίς overclocking για εξοικονόμηση ενέργειας), νομίζω είναι -σχεδόν- τέλεια.

Δοκίμασε και πες και σε μας μήπως τη βάλω και εγώ....

Εγώ ήμουν με Temasek CM7 + kernel, ενώ πολλοί εδώ μέσα είναι πολύ ευχαριστημένοι με την Gueste. Νομίζω αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές....

Ξεκινα κανοντας αυτα τα βηματα για να ξεκλειδωσεις τη συσκευη . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037751

Ρομ δοκιμασε αυτη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1421425 ειχα παλιοτερη απο αυτη και ηταν αψογη.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας! :)

Μια τελευταία ερώτηση. Το θεματάκι που παρέθεσα,με την "τελειωμένη" RAM,λύνεται εάν τελικά βάλω custom ROM?

Ευχαριστώ και πάλι! ;)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας! :)

Μια τελευταία ερώτηση. Το θεματάκι που παρέθεσα,με την "τελειωμένη" RAM,λύνεται εάν τελικά βάλω custom ROM?

Ευχαριστώ και πάλι! ;)

Γεγονος ειναι πως οι custom εχουν πολυ καλυτερη διαχειριση μνημης αλλα στην τελικη εχε ενα task manager να κλεινει τα παντα με το σβησιμο οθονης και δε θα εχεις προβλημα.Εγω με στοκ μια χαρα ετρεχε ετσι με 200mb ελευθερα.

Με τις custom μπορεις να κανεις ramhack οσο θελεις.

Συμβουλη προς ολους οσους δοκιμαζουν custom roms.Για να ειναι αντικειμενικη η κριση σας,πρεπει καθε φορα που κανετε install ακομη κ ενα απλο update,να κανετε full wipe κ τα apps που ειχατε να ΜΗΝ τα κανετε επαναφορα με διαφορα προγραμματα στυλ titanium.Εχω αλλαξει καμια 15αρια ρομς στους 18 μηνες που το εχω,κ cm7,cm9 κ στοκατζιδικες κ ics leak.

Το συμπερασμα μου ειναι οτι ενω η μνημη λειτουργει κανονικοτατα κ γρηγορα κ σμουθ,οταν κανω επαναφορα εφαρμογων αρχιζουν τα λαγκαρισματα κ τα κολληματα.Μπορειτε να κανετε το εξης,κατεβασμα εφαρμογων απο το μαρκετ μονοι σας,και επαναφορα ΜΟΝΟ δεδομενων απο το τιτανιουμ.Ετσι δεν θα εχετε προβλημα.

Κ γενικα,ολοι οι devs το λενε,καθε εκδοση τους θελει full wipe,αλλιως μπορει να εχετε προβληματα,τα οποια να μην τους τα αναφερετε γιατι δεν εχετε κανει σωστο installation(χωρις full wipe).

Σημαντικο ειναι κ το ταιριασμα ril/bb,με το getril,τα περισοτερα bat drainings οφειλονται εκει.Κατεβαστε κ το gsam να βλεπετε ποιες εφαρμογες χρησιμοποιουν το τηλ σας κ τρωνε μπαταρια.Κ γενικα μετα απο καθε update,θελεις 3-4 μερες για να κρινεις την μπαταρια,οχι σε 5 λεπτα με το που τελειωσε το install.

Ολα αυτα τα γραφω για να βοηθηθουν νεοι χρηστες,αμαθοι σε τετοια "κολπα",κ γιατι μου στελνετε ενα καρο πμ ρωτωντας με τι να κανετε τωρα,ενω πριν δεν κανατε οτι πρεπει,γιατι δεν διαβασατε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις οδηγιες του dev καθε μνημης.Τα πμ μου τα κοιταω μια στο τοσο,καθοτι κατα 99.9% μπαινω απο tapatalk pro στο φορουμ κ δεν μου βγαζει ειδοποιηση για νεα πμ,πρεπει εγω να το πατησω να δω.Οποτε μνμ του στυλ:"εεεεεεεεεεεεεεεε φιλε δεν θα μου πεις?" δεν εχουν νοημα,αλλα με τετοια ετσι κι αλλιως δεν ασχολουμαι.

Σορρυ για το μεγαλο ποστ,αλλα ειδικα,οι νεοι διαβαστε το,καθοτι κατα 85% οι ερωτησεις σας εχουν απαντηθει ξανα..κ ξανα κ ξανα...

Εχω βοηθησει πολυ κοσμο εδω μεσα,θα συνεχισω να το κανω,αλλα ανθρωπους που μου λενε "δεν εκανα full wipe και λαγκαρει συνεχεια,τι μπορω να κανω?",δεν μπορω να κανω κατι γιατι δεν εκανε σωστο installation.Τα διαφορα task managers,βαζουν τα προβληματα κατω απο το χαλακι,δεν τα λυνουν.Χρησιμοποιηστε το back button παρατεταμενα για kill manager(οσοι ειστε σε cm7 based rom,ρυθμιστε το πρωτα).

Παρεπιπτωντως,ωραιο το νεο play store που εβαλε την λιστα.

Edited by batman_13
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Ποιος εχει ξεμεινει με stock unroot να chekαρει αυριο για ics??

Εκτός του ότι γελάμε στη σκέψη ότι μπορεί να βγει τελικά ICS, δε χρειάζεσαι το τηλέφωνο γι' αυτό.

Απλά δοκιμάζεις τη διεύθυνση:

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=###############

όπου # = το IMEI σου.

Δεν ξερω τι θα παιχτει ρε παιδια..Κατι ακουγεται οτι αυριο θα βγει source code για το su660..εμενα πιο πολυ αυτο με ενδιαφερει γιατι η ics πατατα θα ειναι..Καποιοι λενε θα βγει και η ics για το p990..Αντε να δουμε αμα θα τελειωσει επιτελους η αναμονη..

@batman_13

ωρες ωρες το κινητο μου σκαλωνει και παιρνει κατι κοληματα (ειδικα με wifi η 3g ανοιχτα) !!

λες να φταιει που δεν κανω full wipe οταν βαζω νεα rom? μονο dalvin cache κανω! με το fuul wipe δεν τα χανεις ολα ομως? (επαφες μηνυματα εφαρμογες κλπ)

γιατι η ics πατατα θα ειναι..

Αν κρινω απο το leak με το V30c για system απο SU660 δεν θα το ελεγα..

Το χω 10 μερες ετσι για καθημερινη χρηση ετσι και το κινητο πεταει.Και απο μπαταρια και απο smoothness.

αντιγραφο ασφαλειας μονο με titanium back up?

αυτη η rom ειναι αξιοπιστη η να περιμενω να βγει επισημα η ics?

[ROM] NOVAHD Returns | LG UI 3.0 | Highly Customizable | Update 2 - 10/17/12

Stock έχω, αλλά rooted. Μόνο unrooted παίρνουν ΟΤΑ αναβαθμίσεις ?

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με το ρουτ.Το μονο που ζηταει ειναι να διαβασει το προγραμμα αναβαθμισης οτι υπαρχει επισημη στοκ εκδοση μεσα ωστε να μπορει να "δει" αν υπαρχει νεα η οχι.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)