jotsou Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Γεια σας και πάλι . Έχω την τελευταία gueste και έχω ένα θέμα με την ανοιχτή ακρόαση. Ο συνομιλητής μου ακούει τη φωνή του. Έχετε διαπιστώσει κάτι παρόμοιο ; Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ… Τίποτα κανείς;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ρε παιδια για βοηθηστε καποιος ... Εχω κατεβασσει το FIFA και δεν μπορω να το ανοιξω γιατι θελει να κατεβασει 1,5 gb για να παιξει .... Μονο στην εξωτερικη υπαρχει τοσος χωρος ... Πως θα το κανω να τα αποθηκευσει στην εξωτερικη ? (ή να παει ολο στην εξωτερικη ?) Να πάει όλο στην εξωτερική δεν γίνεται, πάντα μένει κάτι στην εσωτερική κάρτα. Συνήθως όμως όλα τα παιχνίδια που θέλουν data τα στέλνουν στην εξωτερική. Μόνο σε μερικά LG (και δη στο 2Χ) μπερδεύει το πράγμα λόγω της πατέντας που κάνουν για να βλέπει και τις δύο σαν κάρτες. Για το FIFA δεν θυμάμαι, αλλά αν σου λέει ότι δεν υπάρχει χώρος, μόνο αν έχεις custom ROM μπορείς να κάνεις κάτι...με stock ROM μόνο να αδειάσεις -προσωρινά- την εσωτερική και μετά να τα ξαναμεταφέρεις πίσω.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Τίποτα κανείς;;;;; Αν ο συνομιλητής σου ακούει τον εαυτό του όταν είναι σε μεγάφωνο, προφανώς δεν μπορεί να απομονωθεί επαρκώς ο ήχος που πιάνει το μικρόφωνό σου. Εάν χαμηλώσεις το μεγάφωνο θα ελαττωθεί το πρόβλημα. Δεν υπάρχει πιο έξυπνος τρόπος - δε νομίζω ότι μπορείς να παραμετροποιήσεις echo cancellation σε κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
85755 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ρε παιδια για βοηθηστε καποιος ... Εχω κατεβασσει το FIFA και δεν μπορω να το ανοιξω γιατι θελει να κατεβασει 1,5 gb για να παιξει .... Μονο στην εξωτερικη υπαρχει τοσος χωρος ... Πως θα το κανω να τα αποθηκευσει στην εξωτερικη ? (ή να παει ολο στην εξωτερικη ?) Ψάξε για το "directory bind" στο google ή στο xda. Κάνε το FIFA εγκατάσταση κανονικά στην εσωτερική κάρτα και μετά κάνε ένα ίδιο κενό κατάλογο για τα data στην εξωτερική κάρτα με την ίδια ακριβώς διαδρομή όπως ειναι τα data στην εσωτερική. Ξεκίνα το directory bind ενεργοποίησε το root access και μετά στο preferences τσεκάρισε και τα "bind on boot" και "alternate dbase mgmt". Μετά επέλεξε "Add new netry" για να καθορίσεις τους καταλόγους στις 2 κάρτες. Στο πρωτο πεδίο source data (/sdcard/external_sd/) θα βάλεις το κενό κατάλογο που έκανες πριν. Στο δεύτερο πεδίο mount target (/sdcard/) θα βάλεις τον κατάλογο της εγκατάστασης. Θα τσεκάρεις το transer files from target to data και μετά πάτα το Add για να στα μεταφέρει. Μετά που θα τελιώσει στην αρχική οθόνη του bind θα τσεκάρεις αυτο που θα σου βγάλει και θα πατήσεις τη δισκετα να γίνει πρασινη. Το έχω κάνει για το tomtom και δουλεύει άψογα Παράθεση Sony Ericsson P800 - Sony Ericsson P990 - HTC P3300 - HTC KAISER - LG GT540 - LG Optimus 2X - Lenovo S939 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Αυτό βέβαια δεν λύνει το πρόβλημα ότι πρέπει να βρει εξαρχής το χώρο στην εσωτερική μνήμη για την εγκατάσταση. Αναρωτιέμαι εάν θα δούλευε και η εξής αφελής προσέγγιση: 1. Εγκατάσταση κανονικά στην εσωτερική μνήμη. 2. Μεταφορά των δεδομένων του παιχνιδιού στην SD. 3. Soft link στην παλιά τοποθεσία που να δείχνει στη νέα (ln -s path_neoy_fakeloy path_palioy-fakeloy από γραμμή εντολών) Φαντάζομαι ότι όλο και κάτι παραπάνω θα κάνει η εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Ψάξε για το "directory bind" στο google ή στο xda. Κάνε το FIFA εγκατάσταση κανονικά στην εσωτερική κάρτα και μετά κάνε ένα ίδιο κενό κατάλογο για τα data στην εξωτερική κάρτα με την ίδια ακριβώς διαδρομή όπως ειναι τα data στην εσωτερική. Ξεκίνα το directory bind ενεργοποίησε το root access και μετά στο preferences τσεκάρισε και τα "bind on boot" και "alternate dbase mgmt". Μετά επέλεξε "Add new netry" για να καθορίσεις τους καταλόγους στις 2 κάρτες. Στο πρωτο πεδίο source data (/sdcard/external_sd/) θα βάλεις το κενό κατάλογο που έκανες πριν. Στο δεύτερο πεδίο mount target (/sdcard/) θα βάλεις τον κατάλογο της εγκατάστασης. Θα τσεκάρεις το transer files from target to data και μετά πάτα το Add για να στα μεταφέρει. Μετά που θα τελιώσει στην αρχική οθόνη του bind θα τσεκάρεις αυτο που θα σου βγάλει και θα πατήσεις τη δισκετα να γίνει πρασινη. Το έχω κάνει για το tomtom και δουλεύει άψογα Τα έκανα όλα αυτά και μου βγάζει μια οθόνη copying files και μετά γράφει cleaning app..αλλά δε μου βγάζει τίποτα στην αρχική οθόνη...τι μπορώ να κάνω; Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι η external sd βρίσκεται στο /mnt/emmc οπότε πέτυχε... Ξέρει κανείς πως να το κάνω να είναι στο external_sd Edited October 18, 2012 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
85755 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Τα έκανα όλα αυτά και μου βγάζει μια οθόνη copying files και μετά γράφει cleaning app..αλλά δε μου βγάζει τίποτα στην αρχική οθόνη...τι μπορώ να κάνω; Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι η external sd βρίσκεται στο /mnt/emmc οπότε πέτυχε... Ξέρει κανείς πως να το κάνω να είναι στο external_sd Δοκίμασε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4225289#post4225289 Παράθεση Sony Ericsson P800 - Sony Ericsson P990 - HTC P3300 - HTC KAISER - LG GT540 - LG Optimus 2X - Lenovo S939 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 είπα να δοκιμάσω το GSam Battery Monitor που προτάθηκε παραπάνω, για να δω αν έχω κάτι περίεργο στην κατανάλωση της μπαταρίας, και το Phone Radio ενώ ήταν 20% περίπου, χθες και σήμερα είναι 44 - 47%... υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό; τι ακριβώς σημαίνει;; Υ.Γ: από xda - ο κώδικας της ICS για το SU660 αναμένεται μέχρι την άλλη Παρασκευή... (σύμφωνα με τα email - απαντήσεις της LG....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 είπα να δοκιμάσω το GSam Battery Monitor που προτάθηκε παραπάνω, για να δω αν έχω κάτι περίεργο στην κατανάλωση της μπαταρίας, και το Phone Radio ενώ ήταν 20% περίπου, χθες και σήμερα είναι 44 - 47%... υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό; τι ακριβώς σημαίνει;; Υ.Γ: από xda - ο κώδικας της ICS για το SU660 αναμένεται μέχρι την άλλη Παρασκευή... (σύμφωνα με τα email - απαντήσεις της LG....) Κοιτα,αν πχ σημερα χαλασες 100 "μοναδες" μπαταριας,τις 20 στην κεραια κ τις υπολοιπες σε αλλες εφαρμογες κ την επομενη μερα ξοδεψες 50 μοναδες μπαταριας,παλι οι 20 περιπου θα ειναι της κεραιας κ οι υπολοιπες αλλου.Σαν ποσοστο ομως,την μια μερα ειναι 20% κ την επομενη 40%.Ομως η κεραια το ιδιο ξοδευει. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) κάτι τέτοια φαντάστηκα, απλά επειδή αναφέρθηκε ότι ίσως είναι πρόβλημα RIL είπα να ρίξω την ερώτηση... :cool: απάντηση της LG σε ερώτηση χρήστη "πότε θα βγει η επίσημη ICS": The original upgrade announcement was a general statement issued from headquarters. Each country was responsible for evaluating its product line to determine an upgrade schedule based on the individual market needs. As such, each smartphone is reviewed on a case-by-case, and country-by-country basis to plan and roll out OS upgrades. Based on this evaluation and LG’s renewed focus on innovation, the Optimus LTE will receive the ICS upgrade in late summer. All LG smartphones released in 2012 come readily available with ICS OS, including the LG Optimus L7 and Optimus L5. σαν να λένε "εσάς με το 2χ σας γράφουμε εκεί που δεν πιάνει η μελάνη".... τουλάχιστον κάποιος κούνησε τα δαχτυλάκια του να απαντήσει θα μου πεις... Edited October 20, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Δε πειραζει συμφωνα με το δικο μου evaluation δε παιζει να ξαναπαρω κινητο LG στον αιωνα τον απαντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλησπέρα σε όλους ! Λοιπόν το κινητό τρέχει Cyanogem mod 7,2 με Kernel 2.6.32.59-p990-gdtemasek@snappy-OC 2012614#1. Έχω θέμα με την μπαταρία η οποία σε χρήση 3g και πλοήγηση στο internet πέφτει κατακόρυφα, δηλαδή μισή ώρα στο facebook τρώει 15-20%... Καμιά ιδέα...? Άλλη rom? άλλο kernel? Μήπως να αγοασω κάποια άλλη μπαταρία μεγαλύτερη και αν ναι ποιά? Κάθε γνώμη/λύση δεκτή μιας και τώρα που ξεκίνησε η σχολή έικαι εκτός σπιτιού 10+ ώρες και αντιμετοπίζω πρόβλημα με την μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλησπέρα σε όλους ! Λοιπόν το κινητό τρέχει Cyanogem mod 7,2 με Kernel 2.6.32.59-p990-gdtemasek@snappy-OC 2012614#1. Έχω θέμα με την μπαταρία η οποία σε χρήση 3g και πλοήγηση στο internet πέφτει κατακόρυφα, δηλαδή μισή ώρα στο facebook τρώει 15-20%... Καμιά ιδέα...? Άλλη rom? άλλο kernel? Μήπως να αγοασω κάποια άλλη μπαταρία μεγαλύτερη και αν ναι ποιά? Κάθε γνώμη/λύση δεκτή μιας και τώρα που ξεκίνησε η σχολή έικαι εκτός σπιτιού 10+ ώρες και αντιμετοπίζω πρόβλημα με την μπαταρία! Gueste v3.8 EXT3 βαλε..Εχει καλη διαχειρηση μπαταριας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Τελη οκτωβρη και εμεις περιμενουμε ακομα την official ics...Τι να πω..Μεχρι και το source code αργει να βγαλει για το Su660..Κατι ακουγεται οτι θα βγει το source code πριν απο την παρασκευη και οτι λογικα την αλλη εβδομαδα θα τρεχουμε stable cm10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Μακαρι να εχετε καλα νεα παιδια! Αλλωστε το πηρε το 2X η αδερφη του κουμπαρου μου φυσικα μετα απο δικη μου προταση μιας και το πετυχα στις αγγελιες του φορουμ εναντι 160€ οποτε για να προσφερω εκει υποστηριξη πρεπει να ξερω τι παζει ακομα σε αυτο και σαν κερασακι αναφερω πως σκοπευω μολις καλυτερεψω λιγο οικονομικα προς γιορτες μερια να παρω ενα για τη γυναικα μου που της αρεσε πολυ αναλογως σε τι τιμη κυμαινεται (40€ διαφορα εδωσα για να παω απο 2Χ σε S2) αλλιως οι εναλλακτικες ειναι πολλες. Οφτοπικ 1 : Δε θα σταματησω να παρακολουθω το θεμα εδω παρολο που περασα σε 4Χ αλλωστε το θελει το κραξιμο η lg ανεξαρτητως μοντελου! Οφτοπικ 2 : Πραγματικα το 4Χ ειναι value for money , μισο κλικ πισω απο το S3 αλλα με αρκετα λεφτα λιγοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1442727 Είδα αυτό το τόπικ για το real racing 2 ότι παίζει στο lgp990 .Έχω την Gueste2X Hybrid Revolution v3.8 ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω να τρέξει; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Δεν παιζει σε σενα??Εισαι σιγουρος??Δηλαδη δεν το ανοιγει καθολου??Δοκιμασε αλλη version.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ και κατέληξα ότι για να σε βγάζει η μπαταρία μέχρι το βράδυ (απο 06:00 έως 21:00) πρέπει να έχεις το κινητό σε 2G και όταν το χρειάζεσαι πραγματικά τότε να ενεργοποιείς το 3G. Την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας (και μνήμης) την έχω με την ROM του temasek και symbi0sis kernel. Το κινητό το έχω 15 μήνες και η μπαταρία έχει παρόμοια συμπεριφορά ότι rom και kernel έχω φλασάρει. Για να είμαι απόλυτα σαφής με 100% μπαταρία στις 06:00 και με wifi,bluetooth,2G data, συνέχεια on και 30-45 min ομιλία, emails, 20-30min σερφάρισμα, 1-2 βιντεοκλήσεις με skype, το βραδάκι έχω από 25-35% μπαταρία. Το κινητό μας θα ήταν ιδανικό κατά την γνώμη μου εάν είχε ~2000mA μπαταρία και JB , αλλά τι λέω τώρα..... ειδικά για JB μια και που η Lies Good ούτε ICS δεν μας δίνει... :mad: Ειδικά τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ο καιρός αρχίζει να ψυχραίνει, φροντίζει για την υγεία μας μήπως αρρωστήσουμε με παγωτό το χειμώνα... Το ότι έχουμε βγάλει χτικιό μέχρι τώρα δεν την ενοχλεί, το παγωτάκι την μάρανε... :chair: Καλησπέρα σε όλους ! Λοιπόν το κινητό τρέχει Cyanogem mod 7,2 με Kernel 2.6.32.59-p990-gdtemasek@snappy-OC 2012614#1. Έχω θέμα με την μπαταρία η οποία σε χρήση 3g και πλοήγηση στο internet πέφτει κατακόρυφα, δηλαδή μισή ώρα στο facebook τρώει 15-20%... Καμιά ιδέα...? Άλλη rom? άλλο kernel? Μήπως να αγοασω κάποια άλλη μπαταρία μεγαλύτερη και αν ναι ποιά? Κάθε γνώμη/λύση δεκτή μιας και τώρα που ξεκίνησε η σχολή έικαι εκτός σπιτιού 10+ ώρες και αντιμετοπίζω πρόβλημα με την μπαταρία! Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Δεν παιζει σε σενα??Εισαι σιγουρος??Δηλαδη δεν το ανοιγει καθολου??Δοκιμασε αλλη version.. ανοιγει και μετα με στελνει στην αρχικη αφου δειχνει το ωιωτεο το αρχικο...τι να κατεβασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Λοιπόν παιδιά έχω πρόβλημα από χτές με το κινητό. Το είχα πάνω σε ένα τραπέζι και σε κάποια φάση καταλαβαίνω ότι έχει πάνω στην οθόνη νερά. Βγάζω τη θήκη, το κάλυμμα καπάκι, τη μπαταρία, τη sim και ακόμα και εκεί που μπαίνει η sim είχε νερά !!!! Το σκουπίζω όπως-όπως γιατί είχε και σκοτάδι, το ανοίγω και μου λέει ότι δεν υπάρχει sim. Σήμερα που ήμουν πιο νηφάλιος το ζέστανα λίγο με πιστολάκι και προσπάθησα να το κάνω να λειτουργήσει με 2 διαφορετικές sim. Με το ζόρι άνοιξε και όταν άνοιξε έγραφε λάθος ώρα και ημερομηνία ενώ έκανε και επανεκκινήσεις από μόνο του. Αυτή τη στιγμή φορτίζει αλλά δεν εμπιστεύομαι τη λειτουργία του. Μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει κατευθείαν να το πάω στην Lg ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 φίλε, κατά την γνώμη μου (χωρίς να ξέρω κάτι) κακώς το άνοιξες επι τόπου... μου έχει τύχει να πέσει παλιό sonyericsson (όχι smartphone βέβαια) σε μπανιέρα με λίγο νερό, αλλά βράχηκε αρκετά. Το "έλυσα" όσο περισσότερο γίνεται (μπαταρίες, sim, καπάκια κλπ) το σκούπισα καλά, και μετά το άφησα επάνω σε χαρτί κουζίνας όλο το βράδυ με τέτοιο τρόπο ώστε ότι σταγόνες έχουν μείνει μέσα να "ρέουν" προς τα κάτω (δηλ κάπως το στήριξα κάθετα). Την επόμενη μέρα δούλευε κανονικά. Τώρα στη περίπτωση του 2x, δεν ξέρω αν παθαίνει μια κι έξω κάτι η οθόνη του (πχ βραχυκύκλωμα και -> dead ?? ) τα άλλα μέρη δεν θα τα φοβόμουν τόσο. Θα πρότεινα να το τινάξεις καλά ώστε να φύγουν ότι μικρο-σταγόνες έχουν μείνει (λέω τώρα), να το λύσεις πάλι και να μην το φορτίσεις, άσ'το και 2ημερο αν γίνεται κάπου να εξατμιστεί ό,τι έχει μείνει μέσα, να στεγνώσει (χωρίς πιστολάκι). Μετά δοκιμάζεις αν λειτουργεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Έπρεπε να δω αν φορτίζει γιατί είχα ξεμείνει από μπαταρία και το θέμα είναι ότι το χρειάζομαι το κινητό και ειδικά αύριο μαθαύριο. Πάντως το φύσηξα με αέρα από κομπρεσσέρ (προσεκτικά) , το στέγνωσα κάποιες στιγμές με πιστολάκι και το έβαλα για 2-3 λεπτά κάτω από μια λάμπα. Αυτή τη στιγμή λειτουργεί σωστά αλλά : αν το απενεργοποιήσω ανοίγει επιτόπου από μόνο του και όταν ανοίγει λέει ότι είναι 1 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 2.01πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Έπρεπε να δω αν φορτίζει γιατί είχα ξεμείνει από μπαταρία και το θέμα είναι ότι το χρειάζομαι το κινητό και ειδικά αύριο μαθαύριο. Πάντως το φύσηξα με αέρα από κομπρεσσέρ (προσεκτικά) , το στέγνωσα κάποιες στιγμές με πιστολάκι και το έβαλα για 2-3 λεπτά κάτω από μια λάμπα. Αυτή τη στιγμή λειτουργεί σωστά αλλά : αν το απενεργοποιήσω ανοίγει επιτόπου από μόνο του και όταν ανοίγει λέει ότι είναι 1 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 2.01πμ. Κάπου υπάρχει ακόμα νερό και κάνει βραχυκύκλωμα. Κάνε εκ νέου στέγνωμα.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Οφτοπικ 1 : Δε θα σταματησω να παρακολουθω το θεμα εδω παρολο που περασα σε 4Χ αλλωστε το θελει το κραξιμο η lg ανεξαρτητως μοντελου! Οφτοπικ 2 : Πραγματικα το 4Χ ειναι value for money , μισο κλικ πισω απο το S3 αλλα με αρκετα λεφτα λιγοτερα. Ακριβως ετσι ηταν και το 2χ σε συγκριση με το S2 , γι αυτο το πηρα εγω (και οι περισσοτεροι νομιζω) Αλλα , επειδη πραγματικα ειναι απαραδεκτη η LG σε υποστηριξη software ... θα το σκεφτω παρα πολυ να ξαναπαρω LG , εκτος και αν συμφερει οικονομικα και οτι εχω να χασω ειναι λιγο σε συγκριση με καποιο αλλο μοντελο . Το μονο καλο ειναι οτι τελευταια με 2 εφαρμογες που εκανα freeze και πολλες αλλες disable autorun , ειναι αρκετα καλυτερο σε αποκριση , και συνηθως μετα την 3η μερα αρχιζει να ξεμενει απο ram , οποτε κανω ενα reboot και ειμαι παλι καλα ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Ακριβως ετσι ηταν και το 2χ σε συγκριση με το S2 , γι αυτο το πηρα εγω (και οι περισσοτεροι νομιζω) Αλλα , επειδη πραγματικα ειναι απαραδεκτη η LG σε υποστηριξη software ... θα το σκεφτω παρα πολυ να ξαναπαρω LG , εκτος και αν συμφερει οικονομικα και οτι εχω να χασω ειναι λιγο σε συγκριση με καποιο αλλο μοντελο . Το μονο καλο ειναι οτι τελευταια με 2 εφαρμογες που εκανα freeze και πολλες αλλες disable autorun , ειναι αρκετα καλυτερο σε αποκριση , και συνηθως μετα την 3η μερα αρχιζει να ξεμενει απο ram , οποτε κανω ενα reboot και ειμαι παλι καλα ... Εγώ πάλι πήρα τηλέφωνο με ελαφρώς μικρότερα specs (Samsung Galaxy Nexus) και νομίζω ότι το UI είναι έτοιμο προς απογείωση :p Πραγματικά κρίμα και άδικο ένα τόσο καλό hardware σαν του LG να χαντακώνεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό επειδή η LG δεν μπορεί να κάνει το προφανές και να βγάλει ICS εδώ και 1 χρόνο.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts