Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Εννοείται :p Πάντως η CM7.2 φαίνεται να έχει 1-2 θεματάκια με τη φόρτιση, αφού π.χ. χθες το είχα συνεχώς με USB στο PC, το έσκισα σε WiFi, updates, installations κλπ, πριν φύγω μου έδειχνε 33%, και μετά από 1,5 ώρα ήταν ψόφιο....

Για κάνε ένα πείραμα αν θέλεις...Κάνε μια πλήρη φόρτιση το βράδυ από πρίζα και μετά χρησιμοποιησέ το normal για να δεις την αυτονομία...

Κάτι έτρεχε από πίσω λογικά για να σου καταναλώσει το 33% της μπαταρίας σε 1.5 ώρα...

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για κάνε ένα πείραμα αν θέλεις...Κάνε μια πλήρη φόρτιση το βράδυ από πρίζα και μετά χρησιμοποιησέ το normal για να δεις την αυτονομία...

Κάτι έτρεχε από πίσω λογικά για να σου καταναλώσει το 33% της μπαταρίας σε 1.5 ώρα...

Αυτό περίπου κάνω σήμερα. Full φόρτιση με το δικό του φορτιστή, και από το πρωί μόνο τηλεφωνήματα + WiFi + SMS...για να δούμε...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Αυτό περίπου κάνω σήμερα. Full φόρτιση με το δικό του φορτιστή, και από το πρωί μόνο τηλεφωνήματα + WiFi + SMS...για να δούμε...

περιμένω αποτελέμστα:)!!!!μέχρι τώρα σε τι επίπεδα βρίσκεσαι;

Παίδες το Gps παίζει?

Με βάζετε άσχημα στην πρίζα να του περάσω custom...

Αν σας είναι εύκολο μπορώ να έχω τα threads/links των αρχείων για να τα κατεβάσω?

Edited by gepall

περιμένω αποτελέμστα:)!!!!μέχρι τώρα σε τι επίπεδα βρίσκεσαι;

Μέχρι τώρα στο 83%, και έχω μιλήσει ήδη σχεδόν μία ώρα, μόνιμα on το WiFi, συν 5-6 μυνήματα...

Παίδες το Gps παίζει?

Αν σας είναι εύκολο μπορώ να έχω τα threads/links των αρχείων για να τα κατεβάσω?

Μια χαρά παίζει, με το Google Maps ή με το Weather widget κάνει lock σε δευτερόλεπτα, ασχέτως πόση ώρα είναι κλειστό ή σε ποια περιοχή το έκλεισα. Βέβαια το GPS το έχω πάντα ανοιχτό, οπότε ίσως να παίζει και αυτό το ρόλο του. Το βασικό link είναι αυτό Temasek's CM7.2

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Από αυτονομία με το παραπάνω στήσιμο σε τι επίπεδα βρίσκεσαι?

Από το πρωί 9π.μ. μέχρι το μεσημέρι 9μ.μ. καταναλώνει 60% περίπου με 7-8 τηλέφωνα, και κάνα δυο φορές internet..!!!πρεπει να κρατά μια μέρα λογικά.;) και το GPS O.K.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μέχρι τώρα στο 83%, και έχω μιλήσει ήδη σχεδόν μία ώρα, μόνιμα on το WiFi, συν 5-6 μυνήματα...

Μια χαρά παίζει, με το Google Maps ή με το Weather widget κάνει lock σε δευτερόλεπτα, ασχέτως πόση ώρα είναι κλειστό ή σε ποια περιοχή το έκλεισα. Βέβαια το GPS το έχω πάντα ανοιχτό, οπότε ίσως να παίζει και αυτό το ρόλο του. Το βασικό link είναι αυτό Temasek's CM7.2

Με wifi & GPS on και την χρηση που του εχεις κανει μου ακουγεται αρκετα καλα...

Οποτε μπορέσεις και δεν βαριέσαι ανέβασε ένα screenshot με την χρήση της μπαταρίας μέχρι τώρα!

Πέρασα την τελευταία του temasek (130) και δοκίμασα το κινητό και με τον kernel του temasec αλλά και τον τελευταίο του ETANA. Τουλάχιστον στο δικό μου ο OC kernel του temasek μου κάθεται καλύτερα από του ΕΤΑΝΑ, και εξηγώ: η μπαταρία φορτίζει μέχρι 99% και "αδειάζει¨πιο γρήγορα!! Την κυριακή εβλεπα F1 στην tv και στο κινητο το F1 line timing 2012. Το αποτελεσμα; Από 85% στις 15.00 στις 15.55 εσβησε από μπαταρία!!!Στο προηγούμενο αγώνα με temasek είχα 35% από 90%!! Εχω επίσης και κάποια θεματάκια με το wifi. Σε αντίθεση με τον ΕΤΑΝΑ, ο kernel του temasek δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα και με full χρήση(wifi συνέχεια on, 2G data συνέχεια on,ομιλία , emails και σερφάρισμα) το βράδυ δεν έχω ποτέ λιγότερο από 20%.
Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Στο 80% στις 2.19 (από 7.30πμ που άνοιξε)

Εννοούσα screenshot από την χρήση μπαταρίας αλλά και αυτό που ανέβασες ωραίο είναι:cool: (Το wallpaper τέλειο!!)

Έχω απορία να δώ πως θα σε πάει μέχρι τέλος της ημέρας...

Αναμένω ενημέρωση:D

με full χρήση(wifi συνέχεια on, 2G data συνέχεια on,ομιλία , emails και σερφάρισμα) το βράδυ δεν έχω ποτέ λιγότερο από 20%.

Για την χρήση που αναφέρεις θεωρώ πως είναι καλά...

Edited by Mpoumpis106

Πέρασα την τελευταία του temasek (130) και δοκίμασα το κινητό και με τον kernel του temasec αλλά και τον τελευταίο του ETANA. Τουλάχιστον στο δικό μου ο OC kernel του temasek μου κάθεται καλύτερα από του ΕΤΑΝΑ, και εξηγώ: η μπαταρία φορτίζει μέχρι 99% και "αδειάζει¨πιο γρήγορα!! Την κυριακή εβλεπα F1 στην tv και στο κινητο το F1 line timing 2012. Το αποτελεσμα; Από 85% στις 15.00 στις 15.55 εσβησε από μπαταρία!!!Στο προηγούμενο αγώνα με temasek είχα 35% από 90%!! Εχω επίσης και κάποια θεματάκια με το wifi. Σε αντίθεση με τον ΕΤΑΝΑ, ο kernel του temasek δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα και με full χρήση(wifi συνέχεια on, 2G data συνέχεια on,ομιλία , emails και σερφάρισμα) το βράδυ δεν έχω ποτέ λιγότερο από 20%.

Γνωμη μου,αφοτου δοκιμασα ολους τους ετανα κ τον oc του temasek,εμεινα με τον στοκ cm,χωρις oc,κ το κινητο εχει ιδια ταχυτητα περιπου,μπαταρια κραταει πολυ περισσοτερο παρολο το συνεχομενο 3g κ αποφευγεις το lagging κ τα κολληματα που σε οδηγουν σε reboot.Εχω να κανω reboot πανω απο 8-9 μερες κ φοραω κ τον go launcher που το εχει το βαρος του.

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Γνωμη μου,αφοτου δοκιμασα ολους τους ετανα κ τον oc του temasek,εμεινα με τον στοκ cm,χωρις oc,κ το κινητο εχει ιδια ταχυτητα περιπου,μπαταρια κραταει πολυ περισσοτερο παρολο το συνεχομενο 3g κ αποφευγεις το lagging κ τα κολληματα που σε οδηγουν σε reboot.Εχω να κανω reboot πανω απο 8-9 μερες κ φοραω κ τον go launcher που το εχει το βαρος του.

Εσυ δηλαδή φίλε μου με stock kernel τη αυτονομία βλέπεις?

Παίδες το Gps παίζει?

_Rom cm7kang-O2x-RC3-130.zip

http://www.mediafire.com/temasek#3edh9d36u710w

_gapps

https://rapidshare.com/files/1397932959/gapps-gb-20110828-signed.zip

_camera

http://www.mediafire.com/?6c2jtth54a2bxcc

_Flash player 10.3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310222

_kernel 290512-1926-OC-temasek.zip

http://temasek.hopto.org/?dir=LG%20Optimus%202x%20-%20p990/temasek%27s%20kernel

Τα παραπάνω τα περνάς με την σειρά που τα έχω..!!! το kernel ειναι προερωτικο. Αν είσαι ικανοποιημένος με την kernel του cm7kang, τότε ο.κ. αν θες να το υπερχρονίσεις στα.... ελαχ. συχνότητα 324 MHz & μεγισ. συχνότητα 1408 MHz. (ειναι πανεύκολο να το κάνεις). το περνάς και αργότερα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι υποχρεωτικό να έχουμε εξωτερική sdcard

Βήμα 1ο:

Κατεβάζουμε την Custom Rom που μας ενδιαφέρει από XDA-Forums,modaco κτλ(υπάρχουν άφθονες πληροφορίες και απόψεις στο forum μας)

Tα αρχεία της κάθε Custom Rom είναι της μορφής ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.zip.

Δε κάνουμε unzip και αντιγράφουμε το zip αρχείο στην εξωτερική sdcard μας.

Μπορούμε να την αντιγράψουμε όπου θέλουμε μέσα στην sdcard αλλά είναι προτιμότερο να την βάλουμε στο root της κάρτας ώστε να μη την ψάχνουμε σε φακέλους-υποφακέλους αργότερα.

Βήμα 2ο:

Τώρα πρέπει να μπούμε σε Recovery mode.

Κλείνουμε το κινητό.

Ανοίγουμε το κινητό κρατώντας πατημένα το Power και το Volume down μέχρι να μπούμε στο μενού της Recovery. Με τα κουμπιά της έντασης ήχου πάμε πάνω κάτω στο μενού ενώ με το power επιλεγούμε(αντίστοιχο του enter)

Περίπτωση 1η:

Aν είμαστε από stock rom πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε wipe(θα σβηστούν όλα τα δεδομένα μας δυστυχώς).Πηγαίνουμε wipe data/factory το επιλέγουμε και μετά yes. Κάνουμε το ίδιο και στο wipe cache partition.

Περίπτωση 2η:

Aν είμαστε από custom rom και απλά αναβαθμίζουμε δε χρειάζεται wipe data/factory εκτός και αν το αναφέρει ο Developer(από εκεί που κατεβάζουμε την rom).Σε αυτή την περίπτωση έχουμε μια ακόμη χρήσιμη επιλογή μέσω του nandroid backup-restore.

Αφού κάναμε τα wipes μας(περίπτωση 1) ή τα backup μας(περίπτωση 2) είμαστε έτοιμοι για φλασάρισμα.

Βήμα 3ο:

Στη recovery πάμε στο «install zip from sdcard» και το επιλέγουμε.

Πάμε στο «choose zip from sdcard» και το επιλέγουμε.

Τώρα θα μας βγάλει σε μορφή λίστας τα περιεχόμενα της εξωτερικής sdcard, βρίσκουμε το αρχείο zip της custom rom και το επιλέγουμε.

Πατάμε «yes» για επιβεβαίωση και περιμένουμε μέχρι να τελειώσει.

Αυτό ήταν, πατάμε «reboot system now» και το τηλέφωνο θα ανοίξει με τη καινούρια μας rom.(το πρώτο reboot μετά το φλασάρισμα αργεί αρκετά)

SOS

το 3ο:Βήμα το επαναλαμβανουμε χορεις να κανουμε «reboot system now» σηνεχεια και για τα 4 αρχεια..!!! στο τέλος κάνουμε «reboot system now»

Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG 2X

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529#3

Edited by mariodj

....το kernel ειναι προερωτικο....

Αυτό σημαίνει να "αγαπάς" το κινητό σου :lol::lol::lol:

Η παραπάνω διαδικασία είναι η "προβλεπόμενη", αν σας πάει κάτι στραβά εδώ είμαστε...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

ερωτήσεις /απορίες (όχι που δεν θα έκανα)

1) Δηλ αν δεν βάλω kernel απλά δεν έχω υπερχρονισμό, σωστά; Αλλά θα τρέχει χωρίς lag η cm7?? Θέλω να εξοικονομίσω μπαταρία όσο γίνεται...

2) βλέπω ότι περνάς χειροκίνητα (εκτός από τα gapps) και το flash. Αυτά σε ενδεχόμενες αναβαθμίσεις, βγαίνει ενημέρωση αυτόματα; ή πρέπει να τα κατεβάσω χειροκίνητα και να τα αναβαθμίσω αλλιώς;

3) πείτε ότι την περνάω την CM. Υπάρχει κάποιος "έξυπνος" τρόπος να ξαναπεράσω ότι εφαρμογές/ επαφές/ μηνύματα είχα με την στοκ; (το Titanium διάβασα προκαλέι προβληματάκια)

4) -άσχετο- οι επαφές μου ΔΕΝ συγχρονίζονται με το gmail μου... έχω ρυθμίσει τα σχετικά σωστά... (λογαριασμούς, τσέκαρα ότι χρειάζεται, έχω πατήσει και "συγχρονισμός τώρα" κλπ) αλλά δεν εμφανίζονται στις επαφές από τον browser... καμιά ιδέα;;

ερωτήσεις /απορίες (όχι που δεν θα έκανα)

1) Δηλ αν δεν βάλω kernel απλά δεν έχω υπερχρονισμό, σωστά; Αλλά θα τρέχει χωρίς lag η cm7?? Θέλω να εξοικονομίσω μπαταρία όσο γίνεται...

2) βλέπω ότι περνάς χειροκίνητα (εκτός από τα gapps) και το flash. Αυτά σε ενδεχόμενες αναβαθμίσεις, βγαίνει ενημέρωση αυτόματα; ή πρέπει να τα κατεβάσω χειροκίνητα και να τα αναβαθμίσω αλλιώς;

3) πείτε ότι την περνάω την CM. Υπάρχει κάποιος "έξυπνος" τρόπος να ξαναπεράσω ότι εφαρμογές/ επαφές/ μηνύματα είχα με την στοκ; (το Titanium διάβασα προκαλέι προβληματάκια)

4) -άσχετο- οι επαφές μου ΔΕΝ συγχρονίζονται με το gmail μου... έχω ρυθμίσει τα σχετικά σωστά... (λογαριασμούς, τσέκαρα ότι χρειάζεται, έχω πατήσει και "συγχρονισμός τώρα" κλπ) αλλά δεν εμφανίζονται στις επαφές από τον browser... καμιά ιδέα;;

1) Σωστά. Είτε μένεις με τον stock, είτε βάλεις κάποιον o/ced, λίγες διαφορές καταλαβαίνεις

2) Ότι έχεις εγκατεστημένο και ΔΕΝ είναι πειραγμένο, το "βλέπεις" από το market, άρα κάνει update

3) To Titanium μια χαρά μου δούλεψε. Μπορείς επίσης να πάρεις full backup και να κάνεις restore, αλλά σε αυτή τη περίπτωση μπορείς να επαναφέρεις και προβληματικές εφαρμογές/ρυθμίσεις.

4) Εγώ κάνω τη δουλειά μέσω Outlook και MyPhoneExplorer, δοκίμασε να τα περάσεις από εκεί μήπως και δουλέψει

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

1) Σωστά. Είτε μένεις με τον stock, είτε βάλεις κάποιον o/ced, λίγες διαφορές καταλαβαίνεις

thanks για τις απαντήσεις :)

stock εννοείς της CM7, έτσι; όχι της LG.. Γιατί φαντάζομαι οι διαφορές μεταξύ LG stock - CM7 χωρίς υπερχρονισμό/ kernel θα είναι εμφανείς! αλλιώς γιατί να τη βάλω;

<a href="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4221057" class="internal">Αρχικό μήνυμα από batman_13</a><br />

<br />

Εσυ δηλαδή φίλε μου με stock kernel τη αυτονομία βλέπεις?

Κοιτα,απο τις 8 το πρωι,με 3g συνεχεια ανοιχτο οταν εχει 3g δικτυο,καθολου wifi κ ραδιο,robinson(παιχνιδι..) 30λεπτο,νορμαλ κλησεις κ μνμ,browsing 1ωρα,μεχρι τις 22:00 εχω κανα 5-20%.Το βραδυ το κλεινω το 3g,το πρωι θα εχω 1-10%.Αλλα αυτα μετα απο 7-8 φορτισεις κ 3-4 μερες που τα ειχα περασει.

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

thanks για τις απαντήσεις :)

stock εννοείς της CM7, έτσι; όχι της LG.. Γιατί φαντάζομαι οι διαφορές μεταξύ LG stock - CM7 χωρίς υπερχρονισμό/ kernel θα είναι εμφανείς! αλλιώς γιατί να τη βάλω;

Προφανώς. Ο stock -καραstock- της LG έχει διάφορα θεματάκια/προβληματάκια, ενώ οι "πειραγμένοι" έχουν περισσότερες δυνατότητες και ρυθμίσεις, πέραν του overclocking...αν μπεις στις Ρυθμίσεις ενός πειραγμένου kernel θα δεις μεγάλες διαφορές στην ποσότητα και ποιότητα διαθέσιμων ρυθμίσεων.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

ρε παιδιά τι διαφορα έχει η cm-7.2.0-p990.zip με την cm7kang-O2x-130.zip ??

και εφόσον βάλω κάποια, τα μελλοντικά μικρο-updates τα κάνω με φλασάρισμα από CWM recovery?

γιατι παραπάνω προτείνεται η flash 10.3 και όχι η v 11 ?? ; έχει πρόβλημα η τελευταία;

Edited by jaranor

και εφόσον βάλω κάποια, τα μελλοντικά μικρο-updates τα κάνω με φλασάρισμα από CWM recovery?

γιατι παραπάνω προτείνεται η flash 10.3 και όχι η v 11 ?? ; έχει πρόβλημα η τελευταία;

Για την διαφορά δεν ξέρω..... εγώ έχω την cm7kang-O2x-130 και κάθε φορά που βγαίνει καινούργια (131-132 κτλπ) απλά την περνάω από πάνω με CWM recovery χωρείς να χώνω τίποτα από αρχεία και στήσιμο στο τηλέφωνο, αλλά ξαναπερνώ την camera και την kernel. Για την flash 10.3 πολύ σωστά λες....έχει πρόβλημα συμβατότητας η τελευταία αλλά τρέχει με 1.000 και 10.3.;)

Και μια τελευταια photo στις 9.30 το βραδυ (με μιση ωρα φορτιση απο USB)

Όποτε το κινητό βγάζει θεωρητικά μια μέρα με normal χρήση σωστά?

Η CM 7.2.0 είναι μία σταθερή έκδοση που βγήκε αρκετούς μήνες πριν. Αλλά από τότε έχει πέσει πολύ νερό στο αυλάκι και έχουν υπάρξει πολλές βελτιώσεις/προσθήκες κλπ. H CM7 του Temasek τις περιλαμβάνει όλες και επιπλέον κάποια cherry picks που δεν έχουν ακόμα συγχωνευτεί με την CM7. Είναι πολύ πολύ πιο καινούρια έκδοση.

Τα επόμενα updates, εφόσον είναι βασισμένα στην CM7 τα περνάς απλά από πάνω, δεν χρειάζεται κανένα wipe. Μόνο αν θέλεις διαφορετικό kernel πρέπει να τον περνάς κάθε φορά (όπως και τα mods πχ την κάμερα)

Το flash 10.3 είναι το τελευταίο που δουλεύει σωστά με τη συσκευή μας σε cm7. Τα επόμενα έχουν προβλήματα με σπασίματα και άγρια πιξελιάσματα, καθιστώντας πχ την θέαση των ταινιών στο youtube αδύνατη.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)