Rospy7 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 HELP.Πως θα κανω buckup το stock κινητο μου;Ωστε αν μου βγαλει καποιο προβλημα μετα απο root και αλλαγη ROM να μπορεσω να το επαναφερω σε εργοστασιακες ρυθμισεις για να μην εχω προβλημα με την εγγυηση και την LG.Πειτε μου γιατι με τρωει το χερι μου για overclocking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 HELP.Πως θα κανω buckup το stock κινητο μου;Ωστε αν μου βγαλει καποιο προβλημα μετα απο root και αλλαγη ROM να μπορεσω να το επαναφερω σε εργοστασιακες ρυθμισεις για να μην εχω προβλημα με την εγγυηση και την LG.Πειτε μου γιατι με τρωει το χερι μου για overclocking. Πρέπει να κάνεις root, backup - πείραγμα πείραγμα πείραγμα πείραγμα πείραγμα - restore backup, unroot, παράδωση πίσω στην vodafone. Το σκέφτομαι και εγώ γιατί μάλλον έχω προβληματική συσκευή :/ Η μπαταρία δεν κρατάει 10 ώρες αν παίξω λίγο. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Έψαξα στο thread αλλά δεν βρήκα τίποτα. Η τιμή sar της συσκευής ποιά είναι; Οπως λεει στο εγχειριδιο, μεγιστη τιμη ΣΕΑ στο αυτι 0.545W/kg, ενω για το σωμα ειναι 0.897W/kg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Πρέπει να κάνεις root, backup - πείραγμα πείραγμα πείραγμα πείραγμα πείραγμα - restore backup, unroot, παράδωση πίσω στην vodafone. Το σκέφτομαι και εγώ γιατί μάλλον έχω προβληματική συσκευή :/ Η μπαταρία δεν κρατάει 10 ώρες αν παίξω λίγο. Με το root υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει η μπαταρια;Εχω και εγω το ιδιο προβλημα μου κραταει πολυ λιγο μου εχει τυχη να εχω βγαλει το κινητο απο την φωρτηση 100% μπαταρια το σβηνω το αναβω στα καπακια και μου πηγε στο 25%.Το εκανα αυτο γιατι εβλεπα οτι η μπαταρια μου ειχε θεμα συνηθως στις 10 με 12 ωρες τελειωνει.Το αναγνωριζει αυτο η εγγυηση;Ας απαντηση καποιος αν μπορει.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Με το root υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει η μπαταρια;Εχω και εγω το ιδιο προβλημα μου κραταει πολυ λιγο μου εχει τυχη να εχω βγαλει το κινητο απο την φωρτηση 100% μπαταρια το σβηνω το αναβω στα καπακια και μου πηγε στο 25%.Το εκανα αυτο γιατι εβλεπα οτι η μπαταρια μου ειχε θεμα συνηθως στις 10 με 12 ωρες τελειωνει.Το αναγνωριζει αυτο η εγγυηση;Ας απαντηση καποιος αν μπορει.:wacko: Αυτα, για προβληματικες μπαταριες μου ακουγονται, παρα για προβληματικη συσκευη. Ζητηστε αντικατασταση συσκευης παιδια, αν δεν εχουν περασει οι 14 μερες που οριζει ο νομος. Αλλαγη μπαταριας οποσδηποτε παντως απαιτειστε, ακομη κι αν περασαν οι 14 μερες. Μην το αφησετε ετσι. Δεν εχουν ολα το ιδιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Κανείς άλλος δεν έχει lag?? ουτε εμενε lagarei φιλε μου...και με την stock αλλα και με cook rom δεν lagarei Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Αυτα, για προβληματικες μπαταριες μου ακουγονται, παρα για προβληματικη συσκευη. Ζητηστε αντικατασταση συσκευης παιδια, αν δεν εχουν περασει οι 14 μερες που οριζει ο νομος. Αλλαγη μπαταριας οποσδηποτε παντως απαιτειστε, ακομη κι αν περασαν οι 14 μερες. Μην το αφησετε ετσι. Δεν εχουν ολα το ιδιο προβλημα. +100000000.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Οπως λεει στο εγχειριδιο, μεγιστη τιμη ΣΕΑ στο αυτι 0.545W/kg, ενω για το σωμα ειναι 0.897W/kg. Ευχαριστώ, δεν είναι κι άσχημα. Αυτα, για προβληματικες μπαταριες μου ακουγονται, παρα για προβληματικη συσκευη. Ζητηστε αντικατασταση συσκευης παιδια, αν δεν εχουν περασει οι 14 μερες που οριζει ο νομος. Αλλαγη μπαταριας οποσδηποτε παντως απαιτειστε, ακομη κι αν περασαν οι 14 μερες. Μην το αφησετε ετσι. Δεν εχουν ολα το ιδιο προβλημα. Για να βοηθηθούμε όλοι, συμφωνούμε οτι η φυσιολογική κατανάλωση είναι με μια αρκετή (όχι μεγάλη) χρήση μας κρατάει μια ημέρα+; Φυσιολογική - αρκετή χρήση εννοώ οτι αφ' ενός είναι καινούργια συσκευή οπότε ασχολούμαστε μ' αυτήν, αλλά όχι συνέχεια. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Εχει αφαιρεσει κανεις το αλουμινοχαρτο απο την κεραια και εχει δει διαφορα στην ληψη σηματος? σκεφτομαι οτι για να εχει μπει εκει μαλλον καποιο ρολο θα εχει(μαλλον για προστασια της κεραιας)! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1023053 Y.Γ εμενα η μπαταρια με κανονικη χρηση κραταει ανετα μια μερα πλεον! Edited April 19, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Αυτα, για προβληματικες μπαταριες μου ακουγονται, παρα για προβληματικη συσκευη. Ζητηστε αντικατασταση συσκευης παιδια, αν δεν εχουν περασει οι 14 μερες που οριζει ο νομος. Αλλαγη μπαταριας οποσδηποτε παντως απαιτειστε, ακομη κι αν περασαν οι 14 μερες. Μην το αφησετε ετσι. Δεν εχουν ολα το ιδιο προβλημα. Συγγνώμη.. ποιός νόμος και ποιές 14 ημέρες;; ! Για πες γιατί με ενδιαφέρει.. σε 2 μέρες τελειώνουν οι 14 μέρες μου! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=H4WD1Xrln9E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=H4WD1Xrln9E Πριν καν κάνω κλικ ήμουν απλά 100% σίγουρος ότι θα είναι το 2Χ με CM7 Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Συγγνώμη.. ποιός νόμος και ποιές 14 ημέρες;; ! Για πες γιατί με ενδιαφέρει.. σε 2 μέρες τελειώνουν οι 14 μέρες μου! Φιλε μου jastonas, 14 μερες ειναι βαση νομου. 100%100 σιγουρο αυτο που σου λεω. Τσεκαρισμενο. Ζητα αντικατασταση. Edit: Νομος 3587/2007 . Edited April 19, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Φιλε μου jastonas, 14 μερες ειναι βαση νομου. 100%100 σιγουρο αυτο που σου λεω. Τσεκαρισμενο. Αυτό που δεν κατάλαβα καλά είναι πως... μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση εντός 14 ημερών; Ακόμα και αν δεν έχει πρόβλημα; Γιατί πως θα πείσω τον άλλον ότι η μπαταρία μου ξεζουμίζεται μόνη της; Εγώ μπορεί να το ξέρω γιατί το συγκρίνω με εσάς εδωμέσα αλλά είναι περίεργο το θέμα μπαταρίας... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Αυτό που δεν κατάλαβα καλά είναι πως... μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση εντός 14 ημερών; Ακόμα και αν δεν έχει πρόβλημα; Γιατί πως θα πείσω τον άλλον ότι η μπαταρία μου ξεζουμίζεται μόνη της; Εγώ μπορεί να το ξέρω γιατί το συγκρίνω με εσάς εδωμέσα αλλά είναι περίεργο το θέμα μπαταρίας... "Συμφωνα με το νομο 3587/2007 που εφαρμοζεται και στις συναλλαγες μεσω διαδικτιου, "Υπαρχει δικαιωμα αδικαιολογητης υπαναχωρησης" η αμεσης αντικαταστασης εντος 14 ημερων απο την παραλαβη του προιοντος" . Αν θες, παιρνεις και τα χρηματα σου πισω, φιλε μου jastonas ακομη και να μην εχει "Απολυτως τιποτα". Μονο και μονο γιατι μετανοιωσες. Αυτο φτανει. Edit : Τυπωσε αυτο, και πηγαινε στο καταστημα φιλε μου jastonas. http://www.esathena.gr/uploads/n3587_2007.pdf Edited April 19, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Πρέπει να κάνεις root, backup - πείραγμα πείραγμα πείραγμα πείραγμα πείραγμα - restore backup, unroot, παράδωση πίσω στην vodafone. Τονίζω ότι μιλάς για Nandroid backup μέσα από το clockworkmod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Μήπως έχεις τσεκαρισμένο στις ρυθμίσεις για τα ασύρματα δίκτυα το Use only 2G Networks ; (Settings->Wireless & Networks->Mobile Network settings) τελικα μιλησα με την voda και επειδη εκανα αλλαγη προγραμματος δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα απο οτι μου ειπαν και εχουν κανει downgrade την ταχυτητα που μπορω να λαμβανω ετσι ωστε να μην υπερχρεωθω,αυριο λογια θα ισχυει το καινουργιο προγραμμα οποτε ειδωμεν να ρωτησω κατι ακομα μαλλον χαζο?αριστερα απο το λογοτυπο της lg πανω απο την οθονη την ειναι αυτο που εχει?στην αρχη νομιζα φλας αλλα δεν ειναι ξερει καποιος να μου απαντησει? Edited April 19, 2011 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 να ρωτησω κατι ακομα μαλλον χαζο?αριστερα απο το λογοτυπο της lg πανω απο την οθονη την ειναι αυτο που εχει?στην αρχη νομιζα φλας αλλα δεν ειναι ξερει καποιος να μου απαντησει? O σένσορας της οθόνης. Πως νομίζεις ότι σβήνει η οθόνη όταν το βάζεις στο αυτί σου όταν μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 και χαθηκε ο κοσμος να το κανουν να μην φαινεται?τεσπα Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 ή έστω να βάζαν δίπλα του φωτάκι ειδοπο'ιησης..αχ htc :p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Καλό το τηλέφωνο για όσο λειτουργεί σωστά, αλλά άρχισα να απογοητεύομαι. Μου το κάνει καθημερινά σε ανύποπτο χρόνο, ενώ δείχνει να δουλεύει (έχει σήμα στις μπάρες και γράφει το όνομα του πάροχου στην lock screen ) παρόλα αυτά όταν με παίρνουν τηλέφωνο ενώ τους δείχνει να καλεί, το τηλέφωνο δεν δουλεύει και όταν προσπαθώ να πάρω εγώ τηλέφωνο δεν κάνει τίποτε και μετά από προσπάθειες κάποιες φορές βγάζει το πληκτρολόγιο για να δώσω το pin. Έχει κανείς άλλος τέτοια συμπεριφορά από την συσκευή του. Πάντως διάβασα στο xda-developers ότι γίνετε χαμός με περίεργες συμπεριφορές σε αρκετές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Δεν κάνεις καλύτερα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να δεις τι γίνεται...; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Καλό το τηλέφωνο για όσο λειτουργεί σωστά, αλλά άρχισα να απογοητεύομαι. Μου το κάνει καθημερινά σε ανύποπτο χρόνο, ενώ δείχνει να δουλεύει (έχει σήμα στις μπάρες και γράφει το όνομα του πάροχου στην lock screen ) παρόλα αυτά όταν με παίρνουν τηλέφωνο ενώ τους δείχνει να καλεί, το τηλέφωνο δεν δουλεύει και όταν προσπαθώ να πάρω εγώ τηλέφωνο δεν κάνει τίποτε και μετά από προσπάθειες κάποιες φορές βγάζει το πληκτρολόγιο για να δώσω το pin. Έχει κανείς άλλος τέτοια συμπεριφορά από την συσκευή του. Πάντως διάβασα στο xda-developers ότι γίνετε χαμός με περίεργες συμπεριφορές σε αρκετές συσκευές. πιο πολύ για πρόβλημα τη sim μου ακούγεται. Κάθε φορά που αλλάζετε τηλέφωνο να καθαρίζετε τις επαφές της κάρτας sim. Κάθε συσκευή ακουμπά λίγο διαφορετικά στις επαφές και θέλουν καθάρισμα για να φύγει η όποια "μάκα" έχει επάνω Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Συνήθως όταν είναι πρόβλημα μη καλής επαφής της sim στις μπάρες με το σήμα βγάζει ένα κόκκινο x. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις τηλέφωνο. Ενώ στη δική μου περίπτωση οι ενδείξεις δεν σε προδιαθέτουν για μη λειτουργία του τηλεφώνου. Πάντως θα προσπαθήσω να κάνω hard reset αφού πρώτα τελειώσει το Lg pc suite to back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) παιδιά να πω την αμαρτία μου μου λείπει το bb στορμ μου όταν με 3g ανοίγω browser στο 2x.. μα και 3-4 φορές πιο αργό..και καλά ανοίγει κ τα flash το 2χ...θα θελε:whip: ομοίως και στην κάμερα τα 3,15>>8 mp του 2χ..εύκολα κιόλας, απίστευτο! (σε κοντινές φωτό το τσέκαρα) Edited April 19, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts