Guest triptico Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Επαναληψη γιατι ισως εγινε παρανοηση: Πηγαίνεις: Τηλεφωνο>Ρυθμισεις κλησης>Γρηγορες απαντησεις και κανεις κλικ πανω σε μια απο τις ετοιμες απαντησεις. Ετσι σε αφηνει να τις αλλαξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osotirasas Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Επαναληψη γιατι ισως εγινε παρανοηση: Πηγαίνεις: Τηλεφωνο>Ρυθμισεις κλησης>Γρηγορες απαντησεις και κανεις κλικ πανω σε μια απο τις ετοιμες απαντησεις. Ετσι σε αφηνει να τις αλλαξεις... Έχεις απόλυτο δίκιο, ευχαριστώ!! Τυχαία σήμερα το πρωί βρήκα τις ρυθμίσεις κλήσεων, οπότε μετά ήταν απλό!! Ευχαριστώ για τη συνδρομή σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Παιδιά δεν λειτουργεί το κουμπάκι που ανοίγει και κλείνει το κινητό τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λογισμικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παιδιά δεν λειτουργεί το κουμπάκι που ανοίγει και κλείνει το κινητό τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λογισμικού; Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία. Οταν την ξαναβάλεις αν ανοιξει απο μόνο του το κινητό τότε έχει κολήσει το κουμπί. Το έπαθα και εγώ με το κιν του γαμπρού μου πρίν απο 1 μήνα περίπου. Το πήγα στην Smartec στην Θεσσαλονίκη και σε 20 λεπτά το πήρα πίσω με νέο κουμπί. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να έχει κάψει πλακέτα αλλά ειναι λίγο σπάνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία. Οταν την ξαναβάλεις αν ανοιξει απο μόνο του το κινητό τότε έχει κολήσει το κουμπί. Το έπαθα και εγώ με το κιν του γαμπρού μου πρίν απο 1 μήνα περίπου. Το πήγα στην Smartec στην Θεσσαλονίκη και σε 20 λεπτά το πήρα πίσω με νέο κουμπί. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να έχει κάψει πλακέτα αλλά ειναι λίγο σπάνιο. Ναι φίλε μου αυτό είναι όταν βάζω την μπαταρία παίρνει αμέσως... Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να μου το περάσουν στην εγγύηση η οποία λήγει σε 10 μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ναι φίλε μου αυτό είναι όταν βάζω την μπαταρία παίρνει αμέσως... Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να μου το περάσουν στην εγγύηση η οποία λήγει σε 10 μέρες! Απλά να ξέρεις, αν εισαι ροοτ ή με custom ρομ θα πρέπει το κινητό να το επαναφέρεις σε μαμά κατάσταση χωρίς ροοτ και με κλειδωμένω bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Απλά να ξέρεις, αν εισαι ροοτ ή με custom ρομ θα πρέπει το κινητό να το επαναφέρεις σε μαμά κατάσταση χωρίς ροοτ και με κλειδωμένω bootloader. ok ούτε ξέρω τι ακριβώς είναι αυτά που λες δεν το έχω πειράξει καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Παίδες το κινητό μου σέρνεται λιγάκι.. Το έχω 2 χρόνια δε λέω, αλλά τι να κάνω να το στρώσω λιγάκι? Υπάρχει εφαρμογή να καθαρίζει RAM και σχετικά? Μη μου πείτε για factory reset γιατί βαριέμαι τα backup και το σετάρισμα μετά :p Επίσης, είναι λογικό να έχω μείνει ακόμα στην 4.1.2?? Τι pure android είναι τότε?? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Παίδες το κινητό μου σέρνεται λιγάκι.. Το έχω 2 χρόνια δε λέω, αλλά τι να κάνω να το στρώσω λιγάκι? Υπάρχει εφαρμογή να καθαρίζει RAM και σχετικά? Μη μου πείτε για factory reset γιατί βαριέμαι τα backup και το σετάρισμα μετά :p Επίσης, είναι λογικό να έχω μείνει ακόμα στην 4.1.2?? Τι pure android είναι τότε?? Thanks! Εγώ δοκιμάζω το τελευταίο καιρό το Greenify που κάνει αυτόματη διαχείριση των εφαρμογών με ένα πιο ευγενικό τρόπο από άλλες εφαρμογές που "σκοτώνουν" τις εφαρμογές. Αυτό τις αφήνει ανοιχτές όταν τις χρησιμοποιείς και όταν περάσει λίγη ώρα κόβει τις background διεργασίες. Γενικά φαίνεται καλό τις λίγες μέρες που το χρησιμοποιώ. Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 θα ήθελα τη βοηθειά σας με ενα περιεργο προβλημα που αντιμετωπίζω όταν χρησιμοποιω το gps ( οποιοδηποτε προγραμμα) και έχω το κινητο στο φορτιστή αυτοκινήτου , το κινητό δεν φορτίζει με αποτέλεσμα μετά από κάποιες ώρες ταξίδι να μένω απο μπαταρία. Το κινητό δείχνει να φορτίζει αλλά η μπαταρία πέφτει. Αν κλείσω το gps τότε φορτίζει κανονικά. Συμβαίνει σε κανένα αλλό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Είναι καθαρά θέμα κατανάλωσης - παροχής. Ο φορτιστής του αυτοκινήτου σου, υποθέτω κάποιος noname ή κάποιος που δίνει ρεύμα όσο το USB του PC, δίνει λιγότερα mAh, απ' όσα το κινητό σου καταναλώνει, με το GPS και την οθόνη σε λειτουργία. Θα πρέπει να ψάξεις κάποιον φορτιστή που είναι φτιαγμένος για τέτοια χρήση. Συνήθως, οι επώνυμοι (samsung, motorola κλπ) είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Είναι καθαρά θέμα κατανάλωσης - παροχής. Ο φορτιστής του αυτοκινήτου σου, υποθέτω κάποιος noname ή κάποιος που δίνει ρεύμα όσο το USB του PC, δίνει λιγότερα mAh, απ' όσα το κινητό σου καταναλώνει, με το GPS και την οθόνη σε λειτουργία. Θα πρέπει να ψάξεις κάποιον φορτιστή που είναι φτιαγμένος για τέτοια χρήση. Συνήθως, οι επώνυμοι (samsung, motorola κλπ) είναι. έχω ενα ανταπτορα αυτοκινήτου usb turbo x και πάνω σε αυτόν βάζω το καλώδιο usb που είχε η συσκευασία του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Πηρα ενα μεταχειρισμενο nexus s. ερωτησεις: Εχουνε ξεκλειδωτο bootloader απο το εργοστασιο η ο πωλητης ελεγε φουμαρα;και η τοπ custom rom ποιαεινα; Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Τα κινητά της Google δίνουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις, όπως και να ξανακλειδώσεις, τον bootloader, με μα απλή εντολή. Σε σχέση με άλλα κινητά, που πρέπει να καταφύγεις σε εξαιρετικά δύσκολες και πολλές φορές επικίνδυνες για το κινητό μεθόδους, μπορείς να πεις ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Για να διαπιστώσεις εύκολα εάν ο bootloader στο κινητό σου είναι πράγματι ξεκλείδωτος και όχι με την έννοια που ανέφερα παραπάνω, απενεργοποίησέ το. Όταν το ενεργοποιήσεις, θα δεις το λογότυπο της Google και από κάτω ένα λουκέτο. Εάν αυτό είναι ανοικτό, ο bootloader είναι ξεκλείδωτος, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, είναι κλειδωμένος. Τα κινητά από το εργοστάσιο έχουν τον bootloader κλειδωμένο. Αν ο πωλητής, όταν έλεγε ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος από το εργοστάσιο, το έλεγε στο πλαίσιο που ανέφερα αρχικά, τότε δεν έλεγε "φούμαρα". Εάν το έλεγε, για να καλύψει το γεγονός ότι στο κινητό που σου πούλησε, ο bootloader έχει ξεκλειδώσει (ανοικτή κλειδαριά), τότε μάλλον κάτι άλλο είχε στο μυαλό του. Όπως κι αν έχει, στην πράξη δεν υπάρχει καμία διαφορά και δεδομένου ότι είναι εύκολο να αναστραφεί η διαδικασία του ξεκλειδώματος, δε χρειάζεται ν' ανησυχείς ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο θέμα. Για custom ROM ρίξε μια ματιά στο άλλο thread του Nexus S. Θα κινηθείς μεταξύ Cyanogenmod 10.1, jellyshot ή Slimbean. Edited August 23, 2013 by vman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Πιο κατατοπιστικος δεν γινεται! Ξεκινησα το σκαλισμα.Το τηλεφωνο ητανε root.Περασα το titaniun αλλα δεν σβηνει εφαρμογες,και το εκανα με το root explorer,και με το titanium παγωσα αλλες. Μετα περασα με επιτυχια το kernel marmita και εκανα το lite overclocking στα 1096 GHz με κατωτερο τα 200 ΜΗz..... Mια επανεκινηση και βλεπω 250mb ram.......Ενταξει,καμμια σχεση το κινητακι ζωηρεψε συν οτι του περασα 3gb υλικο στη μνημη και 15 εφαρμογες.Oπως το πηρα πρωτη μερα στο antutu εδειξε 3150 και σημερα 3600....:-) Nα ρωτησω, 1)με το titanium τι παιζει,το εχω πληρες.γιατι δεν διαγραφει και μονο παγωνει? 2)Λιστα με το τι μπορω να διαγραψω αφοβα? 3)Μια custom rom βασισμενη σε GB η ICS θα πηγαινε ακομα καλυτερα? Edited August 24, 2013 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Είναι καθαρά θέμα κατανάλωσης - παροχής. Ο φορτιστής του αυτοκινήτου σου, υποθέτω κάποιος noname ή κάποιος που δίνει ρεύμα όσο το USB του PC, δίνει λιγότερα mAh, απ' όσα το κινητό σου καταναλώνει, με το GPS και την οθόνη σε λειτουργία. Θα πρέπει να ψάξεις κάποιον φορτιστή που είναι φτιαγμένος για τέτοια χρήση. Συνήθως, οι επώνυμοι (samsung, motorola κλπ) είναι. δοκίμασα και άλλους 2 φορτιστες αυτοκινήτου (επώνυμους) αλλά το ίδιο μου κάνει. Στον φορτιστή ρεύματος όμως φορτίζει κανονικά με ενεργοποιημένο gps wifi bluetooth κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliza_k Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 γεια σας, εδω και πόσες ωρες προσπαθώ να λειτουργήσω το κινητο μου αλλα δεν γίνεται τπτ. παταω το δεξι κουμπι στο πλαι για το ανοιγμα μ εμφανιζει κανονικα το σημα της google οπως πρεπει και μετα τα χρωματα της google που αυτο το εκανε για 1 λεπτο για να κανει restart το κινητο , τώρα η οθονη με τα χρωματα της google αντι για 1 λεπτο ειναι τωρα για κανα τεταρτο και αφου με βαλει στην αρχικη σελιδα''επιφανεια-φοντο κινητου'' δεν μπορω να ΑΓΓΙΞΩ ΤΠΤ εκει στην οθονη ουτε καν να χαμηλωσω και την ενταση για παραδειγμα, εκει στην επιφανεια, για κανα 10λεπτο , εμφανιζει και εξαφανιζει τα 4 εικονιδια στο κατω μερος μεχρι που κλεινει ξανα και εμφανιζονται παλι τα χρωματα της google στην εκκινηση. με προβληματιζει γιατι ανοιγει κανονικα, αρα η μπαταρια δεν εχει καει,σωστα?και ουτε νερο επεσε πανω σε περιπτωση να οφειλεται ολο αυτο στο νερο... σας παρακαλω .:( ΗΕΕΕΕΕLP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 γεια σας, εδω και πόσες ωρες προσπαθώ να λειτουργήσω το κινητο μου αλλα δεν γίνεται τπτ. παταω το δεξι κουμπι στο πλαι για το ανοιγμα μ εμφανιζει κανονικα το σημα της google οπως πρεπει και μετα τα χρωματα της google που αυτο το εκανε για 1 λεπτο για να κανει restart το κινητο , τώρα η οθονη με τα χρωματα της google αντι για 1 λεπτο ειναι τωρα για κανα τεταρτο και αφου με βαλει στην αρχικη σελιδα''επιφανεια-φοντο κινητου'' δεν μπορω να ΑΓΓΙΞΩ ΤΠΤ εκει στην οθονη ουτε καν να χαμηλωσω και την ενταση για παραδειγμα, εκει στην επιφανεια, για κανα 10λεπτο , εμφανιζει και εξαφανιζει τα 4 εικονιδια στο κατω μερος μεχρι που κλεινει ξανα και εμφανιζονται παλι τα χρωματα της google στην εκκινηση. με προβληματιζει γιατι ανοιγει κανονικα, αρα η μπαταρια δεν εχει καει,σωστα?και ουτε νερο επεσε πανω σε περιπτωση να οφειλεται ολο αυτο στο νερο... σας παρακαλω .:( ΗΕΕΕΕΕLP Δείχνει να έχει στραβώσει κάτι με το λειτουργικό. Θα συνιστούσα ένα factory reset. Είναι πλήρως στοκ το τηλέφωνο ή πειραγμένο και αν ναι τι έχει αλλάξει; rom, recovery, kernel; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εγώ δοκιμάζω το τελευταίο καιρό το Greenify που κάνει αυτόματη διαχείριση των εφαρμογών με ένα πιο ευγενικό τρόπο από άλλες εφαρμογές που "σκοτώνουν" τις εφαρμογές. Αυτό τις αφήνει ανοιχτές όταν τις χρησιμοποιείς και όταν περάσει λίγη ώρα κόβει τις background διεργασίες. Γενικά φαίνεται καλό τις λίγες μέρες που το χρησιμοποιώ. Κάτι που να μην απαιτεί root? Έκανα factory reset, ξανά πέρασα εφαρμογές (εκτός από κάποιες που δε χρησιμοποιώ ουσιαστικά) αλλά και πάλι σέρνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Έχω εδώ και δύο ώρες που δε μου αναγνωρίζει καμία sim. Πρέπει να έχει στραβώσει ή σπάσει κάποιο σιδεράκι εκεί στη θήκη της κάρτας sim. Έχει τύχει σε κανένα σας κάτι παρόμοιο; Ο μοναδικός τρόπος είναι να το στείλω στην αντιπροσωπεία; Καμία ιδέα μήπως πόσο θα κοστίσει; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εδώ και καιρό ψαχνόμουνα να κάνω root το nexus s αλλά το ανέβαλα λόγω έλλειψης χρόνου.. Το κινητό είχε αρχίσει να γίνεται βαρύ και δυσκίνητο. Ώσπου εγκατέστησα το Clean Master. Αψογο! Το κινητό απέκτησε τη σβελτάδα που είχε προ 2ετίας. Try it. Περιμένω εντυπώσεις. Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 καλο είναι κατα καιρους να κανουμε καθαρισμό της cache. και ελευθερωνει χωρο στη sd/μνήμη αλλά και ξεμπουκωνει και το κινητο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 καλο είναι κατα καιρους να κανουμε καθαρισμό της cache. και ελευθερωνει χωρο στη sd/μνήμη αλλά και ξεμπουκωνει και το κινητο Είχα χρησιμοποιήσει και άλλα παρόμοια apps αλλά εχω την εντύπωση πως το Clean Master υπερέχει με διαφορά.. γιαυτό και η επισήμανση Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Εδώ και καιρό ψαχνόμουνα να κάνω root το nexus s αλλά το ανέβαλα λόγω έλλειψης χρόνου.. Το κινητό είχε αρχίσει να γίνεται βαρύ και δυσκίνητο. Ώσπου εγκατέστησα το Clean Master. Αψογο! Το κινητό απέκτησε τη σβελτάδα που είχε προ 2ετίας. Try it. Περιμένω εντυπώσεις. Το εγκατέστησα μόλις γιατί η κατάσταση ήταν τραγική. Το κινητό σερνόταν και ήταν για πέταμα. Θα το δοκιμάσω και θα πω εντυπώσεις. Έχεις να προτείνεις κάποιες ρυθμίσεις στην εφαρμογή? Εσύ πως τη δουλεύεις δλδ? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Το εγκατέστησα μόλις γιατί η κατάσταση ήταν τραγική. Το κινητό σερνόταν και ήταν για πέταμα. Θα το δοκιμάσω και θα πω εντυπώσεις. Έχεις να προτείνεις κάποιες ρυθμίσεις στην εφαρμογή? Εσύ πως τη δουλεύεις δλδ? Thanks! Καμιά αλλαγή στις ρυθμίσεις, τις default άφησα. Λοιπόν? Εντυπώσεις? Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts