kapsidi Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θά ήθελα να σας ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω στο nexus s το οποίο είναι το εξής: Αρκετές φορές απο την κατάσταση νάρκης όταν με καλεί κάποιος δεν λειτουργεί το πλήκρο της απάντησης καθόλου.Για να απαντήσω θα πρέπει να πατήσω το power για να σβήσει και να ανάψει κια μετά λειτουργεί κανονικά το πλήκτρο της απάντησης.Επίσης παρατήρησα ότι μάλλον την συγκεκριμένη στιγμή δεν λειτουργεί το touchscreen. Εν αναμονή κάποιας απάντησης και ελπίζω να μην είμαι εκτός του θέματος του forum.:lol: Ακριβώς το ίδιο το παθαίνω κι εγώ! Είμαι με stock και το πάθαινα και πριν και μετά από factory reset... Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Ακριβώς το ίδιο το παθαίνω κι εγώ! Είμαι με stock και το πάθαινα και πριν και μετά από factory reset... Μία από τα ίδια. Και το κάνει και αρκετά συχνά και είναι ΠΟΛΥ σπαστικό!!:mad: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Αν είχατε ενεργοποιημένο το Εμφάνιση αγγιγμάτων από τις Επιλογές προγραμματιστή θα βλέπατε ότι σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ήδη άγγιγμα σε κάποιο σημείο. Όταν το βγάζω εγώ απ' την τσέπη μου για να το σηκώσω παρατηρώ ότι συνήθως το άγγιγμα βρίσκεται πάνω πάνω τέρμα αριστερά στην οθόνη. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι λόγω ιδρώτα αλλά αφού πατήσω το power button 2 φορές για να ξανανοίξει η οθόνη εξαφανίζεται το πρόβλημα. Οπότε πρέπει να είναι κάποιο bug. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Ξέρετε αν κυκλοφορεί πουθενά; Μέχρι πρόσφατα το Πλαίσιο το είχε στο site του στα 250 ευρώ, αλλά τώρα δεν το βρίσκω... Γενικά θα το συνιστούσατε σήμερα ή πιστεύετε ότι σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πλέον καλύτερες επιλογές; Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Τι χρειάζεται για να διαβάζει το NexuS στικάκια; Έχω εγκαταστήσει το Busybox Installer και το USB Host Controller αλλά τζίφος. Κανένα άλλο πρόγραμμα; Κάτι που μου διαφεύγει; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Εκτός από αυτά χρειάζεται και έναν kernel που να υποστηρίζει USB host αλλά θα ένα USB hub με δίκη του τροφοδοσία μια και η θύρα του Nexus S δεν δίνει αρκετό ρεύμα. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Α, τόσα λίγα... Ε καλά, δε θα βάζω στικάκια στο κινητό! :lol: Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 εχω αρχισει να ψαχνω διαφορα free widget(κυριως καιρου) για να τα εγκαταστησω στο τηλεφωνο και ηθελα να ρωτησω ποιο θεωρειτε εσεις πιο καλο. επισης θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε εγκαταστησει καποιο antivirus στο τηλεφωνο και ποιο.χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 εχω αρχισει να ψαχνω διαφορα free widget(κυριως καιρου) για να τα εγκαταστησω στο τηλεφωνο και ηθελα να ρωτησω ποιο θεωρειτε εσεις πιο καλο. επισης θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε εγκαταστησει καποιο antivirus στο τηλεφωνο και ποιο.χρειαζεται? Από δωρεάν πολύ ωραίο είναι το weather love. Antivirus πιστεύω ότι δεν χρειάζονται τα κινητά, οι εταιρίες προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο βέβαια. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 εχω αρχισει να ψαχνω διαφορα free widget(κυριως καιρου) για να τα εγκαταστησω στο τηλεφωνο και ηθελα να ρωτησω ποιο θεωρειτε εσεις πιο καλο. Δες και αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.satok.gweather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5zYXRvay5nd2VhdGhlciJd Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) η διαδικασια ειναι η ιδια,οπως αυτη του να κατεβασεις ενα παιχνιδι και να το εγκαταστησεις στο τηλεφωνο σου ή εχει καποια ιδιαιτεροτητα(δηλαδη μπαινεις απο το internet του κινητου στην σελιδα και παω εκει το κατεβαζω?μετα πρεπει να το ενεργοποιησω με καποιο τροπο? Edited September 12, 2012 by manoschatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 η διαδικασια ειναι η ιδια,οπως αυτη του να κατεβασεις ενα παιχνιδι και να το εγκαταστησεις στο τηλεφωνο σου ή εχει καποια ιδιαιτεροτητα(δηλαδη μπαινεις απο το internet του κινητου στην σελιδα και παω εκει το κατεβαζω?μετα πρεπει να το ενεργοποιησω με καποιο τροπο? Είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία. Μπαίνεις από μάρκετ, το κατεβάζεις, εγκαθίσταται και μετά διαλέγεις το widget, κάνεις τις ρυθμίσεις που θέλεις και εμφανίζεται στην αρχική σου οθόνη. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Έχω παρατηρήσει ότι ώρες ώρες δεν λειτουργεί σωστά ο στοκ browser και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή η οποία να λειτουργεί ικανοποιητικά στο τηλέφωνο μας.. Λοιπόν το προτείνετε; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Chrome ασυζητητί. Ακόμα με τον στοκ είσαι; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ναι τον προεπιλεγμένο έχω ακόμη και μάλλον θα μετακομίσω σε chrome αλλά αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει κανείς που να λειτουργεί καλύτερα.. Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Εμένα μου είχε πέσει αρκετά βαρύς ο chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Εμένα μου είχε πέσει αρκετά βαρύς ο chrome Ούτε εγώ έμεινα ευχαριστημένος. Ο dolphin απο την άλλη είναι κορυφή :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Όντως, δεν τραβάει ιδίως με πολλά tabs ο chrome, αντίθετα στο GN είναι πολύ καλός. Opera, dolphin, boat είναι καλύτεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Σε ένα κινητό παλιότερα είχα opera mini και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος αν και μερικά site τα εμφάνιζε περίεργα.. Ίσως δοκιμάσω αυτόν να δω τι λέει Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 chrome και απο εμενα,σε αντιθεση με τα παιδια πιο πανω εμενα μου φενεται πιο ελαφρυς και γρηγορος απο dolphin..αλλα δοκιμασε τους ολους στην τελικη να δεις τι σε βολευει..1 λεπτο δουλεια ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Εμένα ρε παιδιά μου το βαρένει πολύ ο chrome. Εκτός ότι αποκρίνεται αργά, τρώει και πολύ μνήμη (και χωρίς πολλά tabs). Καταλήγει να μου κλείνει τον Launcher, γυρνάω στο home και φορτώνει ξανά εικονίδια... Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Η συζήτηση για τους Browsers είναι Off Topic. Αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε στο θέμα Android - προτάσεις: Πλοήγηση στο διαδίκτυο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musitsa Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλησπέρα! Σήμερα το μεσημέρι, όπως μίλαγα στο ίντερνετ με το κινητό μου (WiFi), κολλάει ξαφνικά. Το κλείνω από το power button, το ανοίγω και δουλεύει για περίπου 1 λεπτό. Αμέσως μετά που πατάω το Home button, μαυρίζει η οθόνη και το κινητό δεν ανταποκρινόταν. Βγάζω μπαταρία ξαναβάζω, και από τότε κολλάει στην διαδικασία Start Up με το σήμα της Jelly Bean σαν να κάνει μόνιμα load. Μέσα σε όλες αυτές τις φορές που δοκίμασα την ίδια διαδικασία, το σύνδεσα με το laptop, πήρα όλα τα αρχεία από το δίσκο του με copy-paste και μόλις πάτησα αποσύνδεση και Home button, μου βγάζει αναφορά το λογισμικό και μου γράφει "η εφαρμογή UI δεν αποκρίνεται", πατάω ΟΚ και η μαύρη οθόνη συνεχίζεται. Εκτοτε αυτή ήταν η πιο ανταποκρίσιμη αντίδραση του... ( Να σημειώσω ότι το κινητό έτρεχε ένα απλό Live Wallpaper, ένα widget καιρού και διάφορες άλλες συντομεύσεις που δεν είχαν προκαλέσει ποτέ πρόβλημα καθώς ήταν από το δικό του Official λογισμικό ). Μπορείτε να με βοηθήσετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Καλησπέρα σας, μάλλον έχω πρόβλημα με την συσκευή μου, δεν φορτίζει. Αρχικά σύνδεσα το κινητό με USB στον υπολογιστή και το άφηνα να φορτίζει (φόρτιζε κανονικά), μετά από 1 ώρα περίπου θέλω να περάσω 1-2 τραγούδι στην συσκευή και βλέπω ότι δεν έχει εμφανιστεί το μενού που σου επιτρέπει να ενεργοποιήσεις την σύνδεση της συσκευής με τον υπολογιστή αλλά παρόλο αυτά μπορεί και φορτίζει κανονικά. Βγάζω και βάζω το καλώδιο 2-3 φορές αλλά τίποτα αυτή την φορά ούτε φορτίζει. Κλείνω το κινητό, το ανοίγω πάλι τίποτα. Μπαίνω σε Recovery μπας και είναι πρόβλημα στο λογισμικό κάνω mount /sdcard, τίποτα. Δοκιμάζω με φορτιστή τοίχου, τίποτα. Βγάζω την μπαταρία και περιμένω 1-2 λεπτά την βάζω ξανά, ανοίγω το κινητό το βάζω να φορτίσει τίποτα. Το κλείνω και το βάζω στον φορτιστή, δείχνει σημάδια ζωής αλλά αντί να αρχίσει να φορτίσει το κινητό ανοίγει και δεν φορτίζει. Τα έφτυσε η micro USB πάμε γι' άλλο; Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Καλησπέρα! Σήμερα το μεσημέρι, όπως μίλαγα στο ίντερνετ με το κινητό μου (WiFi), κολλάει ξαφνικά. Το κλείνω από το power button, το ανοίγω και δουλεύει για περίπου 1 λεπτό. Αμέσως μετά που πατάω το Home button, μαυρίζει η οθόνη και το κινητό δεν ανταποκρινόταν. Βγάζω μπαταρία ξαναβάζω, και από τότε κολλάει στην διαδικασία Start Up με το σήμα της Jelly Bean σαν να κάνει μόνιμα load. Μέσα σε όλες αυτές τις φορές που δοκίμασα την ίδια διαδικασία, το σύνδεσα με το laptop, πήρα όλα τα αρχεία από το δίσκο του με copy-paste και μόλις πάτησα αποσύνδεση και Home button, μου βγάζει αναφορά το λογισμικό και μου γράφει "η εφαρμογή UI δεν αποκρίνεται", πατάω ΟΚ και η μαύρη οθόνη συνεχίζεται. Εκτοτε αυτή ήταν η πιο ανταποκρίσιμη αντίδραση του... ( Να σημειώσω ότι το κινητό έτρεχε ένα απλό Live Wallpaper, ένα widget καιρού και διάφορες άλλες συντομεύσεις που δεν είχαν προκαλέσει ποτέ πρόβλημα καθώς ήταν από το δικό του Official λογισμικό ). Μπορείτε να με βοηθήσετε ? Όταν το συνέδεσες με τον υπολογιστή και πήρες τα αρχεία ήταν ανοιχτό δηλαδή; Τώρα δεν ανοίγει καθόλου απ' ότι κατάλαβα, απλά σου δείχνει μόνο το bootanimation. Αφού πήρες τα αρχεία σου, και δεν έχεις κάτι άλλο που χρειάζεσαι, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις factory reset μέσω του στοκ recovery, Θα χάσεις τα πάντα εκτός από φωτό, μουσική κλπ Θα κλείσεις το κινητό και θα πατήσεις volume up και μετά συγχρόνως power. Θα δεις ένα μενού και με το κουμπιά της έντασης θα πας recovery και θα πατήσεις πάλι power. Θα εμφανιστεί ένα ρομπότ. Θα πατήσεις πάλι volume up και power. Θα επιλέξεις factory reset και όταν τελειώσει reboot now. Επαναλαμβάνω ότι εκεί δεν δουλεύει το touch και περιηγείσαι με τα κουμπιά της έντασης (πάνω κάτω) και όταν θέλεις να επιλέξεις κάτι πατάς το power. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts