Starback Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Καλημέρα σας, Έκανα χθες μια καταπληκτική μ@λ@κία και χρησιμοποιώντας micro sim adaptor κατάφερα να σπάσω τρία pins από το sim reader. Μήπως τυχόν κάποιος φίλος έχει παρόμοια εμπειρία και πρόταση για καλό service στην Θεσσαλονίκη και ίσως και κόστος? Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamasterix Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Καλημέρα σας, Έκανα χθες μια καταπληκτική μ@λ@κία και χρησιμοποιώντας micro sim adaptor κατάφερα να σπάσω τρία pins από το sim reader. Μήπως τυχόν κάποιος φίλος έχει παρόμοια εμπειρία και πρόταση για καλό service στην Θεσσαλονίκη και ίσως και κόστος? Ευχαριστώ! κατι ειχα διαβασει, αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος πως οποιος ειναι συνδρομητης στη forthnet εχει το προνομια να φτιαχνει σε πολυ λιγη ωρα το samsung κινητο του..(τωρα δεν θυμαμαι αν αυτο ισχυει μονο για αθηνα ή πανελλαδικα) τωρα κοιτα να σε καλυψει η εγγυηση γιατι απο κατι αλλα κινητα ειδα πως εβγαινε ασυμφορο το κοστος επισκευης :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχει service η Smartec Θεσσαλονίκη δυστυχώς. Πήγα ρώτησα σε άλλο εξουσιοδοτημένο και γύρω στο €50 πάει η ταρίφα. Είδωμεν... μπορεί να ψάξω να βρω από internet το ανταλλακτικό και να κάνω μόνος μου την αλλαγή τελικά... Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik007 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Θα τον πουλούσα σούμπιτο, δεν έχω καμιά χρησιμότητα για γάιδαρο στο διαμέρισμά μου. Προτείνεις να πουλήσω την 4.0.4; Σόρυ, αλλά από ότι είχα διαπιστώσει ο κόσμος εντός και εκτός συνόρων ήθελε την αναβάθμιση από 4.0.3 σε 4.0.4 περισσότερο από ότι ο σμίγκολ το ( my precious) δαχτυλίδι. Αν επιτρέπεται, για ποιό λόγο δεν θέλεις την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Σόρυ, αλλά από ότι είχα διαπιστώσει ο κόσμος εντός και εκτός συνόρων ήθελε την αναβάθμιση από 4.0.3 σε 4.0.4 περισσότερο από ότι ο σμίγκολ το ( my precious) δαχτυλίδι. Αν επιτρέπεται, για ποιό λόγο δεν θέλεις την αναβάθμιση? Γιατί βαριέται την όλη μανούρα για να δει την στοκια και μετά να ξανακαστομαρει... λογικό μου ακούγεται... γιαυτό και εγώ έβαλα τη 4.0.4 rooted... Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/web-offers/motorola-atrix-mb680-smartphone-mayro/prod2050052pp/ εστω και web buy σε περιορισμενη διαθεσιμοτητα ή 399Ε με lapdock http://www.multirama.gr/products/product?pid=0629194&catid=100800 του multirama ειναι εκθεσειακα με 6 μηνες εγγυηση. στο public και κει νομιζω οτι ειναι παρα πολυ λιγα τα κομματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Έτσι ναι. Τι να κάνουμε. Δυστυχώς αυτό δε διορθώνεται (το μόνο αρνητικό του ίσως)! αγοράζεις ένα se mw600 bt handsfeee me radio με 32€ και ξεμπερδευεις! Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 καλημερα...γνωριζει καποιος αν υπαρχει τροπος να μπλοκαρω τις κλησεις με αποκρυψη???ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 αγοράζεις ένα se mw600 bt handsfeee me radio με 32€ και ξεμπερδευεις! Σωστοοοοοοος!!! Μπράβο ρε φίλε! Δεν είχε πάει καν το μυαλό μου σε κάτι τέτοιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik007 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλημέρα, το προηγούμενο Samsung μου που δεν ηταν smartphone είχε μια πολύ ωραία λειτουργία, όταν πατούσα τα πρώτα ψηψία στο πληκτρολόγιο αυτό "μάντευε" ποιούς αριθμούς είχα κανει ή είχα δεχτεί κλήση (χωρίς να είναι καταχωρημένοι στον τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής. Αυτό ήταν πρακτικά πολύ χρήσιμο. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια λειτουργία ή εφαρμογή για το nexus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 καλημέρα παιδιά Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα σε όλους!! Είμαι καινούριος με το nexus s και ήθελα να σας ρωτήσω σε πόση ώρα περίπου σας φορτίζει full 100% ? εγώ στις 3 ώρες πάντα φτάνει εως το 95%..μέχρι εκεί πάει? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 καλημέρα παιδιά Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα σε όλους!! Είμαι καινούριος με το nexus s και ήθελα να σας ρωτήσω σε πόση ώρα περίπου σας φορτίζει full 100% ? εγώ στις 3 ώρες πάντα φτάνει εως το 95%..μέχρι εκεί πάει? Ναι, για λόγους συντήρησης της μπαταρίας. Αν διαβάσεις σε προηγούμενα post θα δεις ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Ναι, για λόγους συντήρησης της μπαταρίας. Αν διαβάσεις σε προηγούμενα post θα δεις ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές. οπότε είναι φυσιολογικό...το άφησα τώρα επιπλέον μια ώρα από τις 3 και πήγε μέχρι 96% Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Ναι, μέχρι 96% πάει η μπαταρία στο Nexus S όταν είναι σε stock κατάσταση. Όπως σου είπε και o athanaso77 γίνεται για λόγους συντήρησης της μπαταρίας. Δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 συνήθως σε πόση ώρα φορτίζει φουλ το κινητό από το 10% ? είναι λάθος που το άφησα 3 ώρες και το ξαναέβαλα αμέσως για άλλη 1 ώρα? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Όχι λάθος δεν είναι μιας και η μπαταρία είναι λιθίου οπότε δεν έχει κανένα πρόβλημά η μπαταρία Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλημέρα, το προηγούμενο Samsung μου που δεν ηταν smartphone είχε μια πολύ ωραία λειτουργία, όταν πατούσα τα πρώτα ψηψία στο πληκτρολόγιο αυτό "μάντευε" ποιούς αριθμούς είχα κανει ή είχα δεχτεί κλήση (χωρίς να είναι καταχωρημένοι στον τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής. Αυτό ήταν πρακτικά πολύ χρήσιμο. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια λειτουργία ή εφαρμογή για το nexus; To ίδιο είχε και το HTC Desire μου. Έχει να κάνει με τον dialer. Αυτός που χρησιμοποιείται στο S μας δεν έχει αυτή τη λειτουργία, δυστυχώς. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτή τη θήκη της nillkin. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Την έχει αγοράσει κανείς απο εδώ για να πει τη γνώμη του? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik007 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 οπότε είναι φυσιολογικό...το άφησα τώρα επιπλέον μια ώρα από τις 3 και πήγε μέχρι 96% Ωστόσο εχω παρατηρήσει με το δικό μου πως όταν παίζω κάποιο παιχνιδι κ ειναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο στην πρίζα μπορεί να φτάσει κ το 100% χωρις να ξέρω πάντως τις επιπτώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτή τη θήκη της nillkin. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Την έχει αγοράσει κανείς απο εδώ για να πει τη γνώμη του? την εχω εγω...ειναι οντως οτι καλυτερο κυκλοφορει σε σιλικονη. Εφαρμοζει τελεια και προστατευει. ΑΛΛΑ κανει το κινητο ασχημο οπως αλλωστε καθε θηκη σιλικονης. Εγω που ειχα μονο mesh θηκες δεν την κρατησα πανω απο εβδομαδα την εβγαλα. Επισης εχει πολυ καλη ζελατινα οθονης δωρο το πακετακι ε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτή τη θήκη της nillkin. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Την έχει αγοράσει κανείς απο εδώ για να πει τη γνώμη του? Και εγώ την έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Τα μόνα αρνητικά είναι 1) το κινητό χάνει λίγο την αρχική του κομψότητα (αλλά πλέον δεν σου γλιστράει από τα χέρια ) και 2) τα κουμπιά ενεργοποιούνται με ελάχιστη προσπάθεια με αποτέλεσμα να λειτουργούν όταν δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά (αυτό διορθώνεται με ένα κοπίδι κόβοντας τα κουμπιά της θήκης και μπορείς να τα ελέγχεις καλύτερα - πιο δύσκολα από ότι χωρίς θήκη αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα. ) Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Πόσο % είναι φυσιολογικό να πέφτει η μπαταρία μέσα σε ένα βράδυ; Με ή χωρίς ξυπνητήρι. Παλιά (με 2.3.4 - 4.0.3) θυμάμαι να χάνω 3-4% ενώ τώρα η μείωση είναι πάνω από 10% :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Και γιατί να σκας; Τι διαφορά έχει αν πέσει 3-4 ή 10% αφού μπορείς το βράδυ έτσι και αλλιώς να το βάλεις για φόρτιση; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Kαλημερα και χρονια πολλα...τις τελευταιες 2 μερες η οθονη του κινητου αναβοσβηνει συνεχως απο μονη της...ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο???επισης θα ξαναρωτησω αν υπαρχει τροπος να μπλοκαρω τις κλησεις με αποκρυψη...ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Kαλημερα και χρονια πολλα...τις τελευταιες 2 μερες η οθονη του κινητου αναβοσβηνει συνεχως απο μονη της...ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο???επισης θα ξαναρωτησω αν υπαρχει τροπος να μπλοκαρω τις κλησεις με αποκρυψη...ευχαριστω πολυ... Χρησιμοποιείς το Go Locker; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts