rama Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Αμήν ... και πάνω που άρχισε να το κατεβάζει έπεσε ο router, περίμενα για να κάνει boot για να συνεχίσει το κατέβασμα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Απείραχτο - και ακόμα περιμένω. Και την άλλη φορά ήμουν αν θυμάμαι καλά στους τελευταίους. Ελήφθη και εδώ... Άρα σιγά σιγά θα το πάρει και ο τελευταίος... Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Αν ο Opera με το που πάει να ανοίξει... κλείνει πήγαινε στο applications, βρες το opera και κάνε clear data Αυτό διορθώθηκε πλέον. Βγήκε και μια αναβάθμιση χθες. Δεν μπορώ όμως να ανοίξω video μέσα σε καμιά σελίδα. Επίσης η επιλογή για υποστήριξη flash που είχε o opera στα settings δεν υπάρχει πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk66 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Μονο εγω δηλαδη ειμαι δυσαρεστιμενος απο την αναβαθμιση? Γιατι η 4.0.4 μου φαινεται καλυτερη. Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Εμένα αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι το πόσο έχουν nexus και είναι σε στοκ ρομ :-P Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Λοιπον παιδια πηρα σημερα το galaxy nexus προσφορα πλαισιο και εχω να πω οτι η αναβαθμιση τελικα βελτιωσε και μετρησε πολυ περισσοτερο στο nexus s. Για αυτο μη διαμαρτυρεστε. Ακομα και το galaxy nexus που ηταν ελληνικο ειχε θεμα και την αναβαθμιση δε θα την εβλεπε ποτε παρα μονο σε 1-1,5 μηνα το χειροτερο. Αναγκαστικα να περασω αλλη ρομ αλλα χωρις να χασω εγγυηση (διαβαστε το νημα του galaxy nexus για να καταλαβετε-επεσα σε samsung branded συσκευη). Αλλα μονο στο σερφαρισμα διακρινεις καποια διαφορα εξαιτιας του καλυτερου hw και αυτη οχι μεγαλη! Σε ολη την αλλη χρηση που του κανω τα κινητα ιδια πανε. 6 ωρες μαξ μου κρατησε η μπαταρια του galaxy nexus αλλα το ξεζουμισα τελειως και ακομα δεν εχει στρωσει. Ολα αυτα τα λεω με πληρη αντικειμενικοτητα και οποιος θελει πιστευει. Πλεον εχω και τα 2 και θα κρατησω το νεο εξαιτιας μεγαλυτερης και καλυτερης οθονης. Συνεπως μη μασατε το κινητακι ειναι σουπερ παρα την ηλικια του και η goοgle του εδωσε τρελο optimization και αερα με την jb. Πραγματικα δε πιστευω να υπαρχει αλλο μονοπυρηνο να πηγαινει ετσι με επισημη ρομ. Ανετα πιστευω οτι καποιος με nexus s τωρα με jb αν δεν τον ενοχλουν τα λιγα mp ή το οτι δε μπορει να τραβηξει hd video δεν εχει λογο να παει σε 2πυρηνο επομενης γενιας, καλλιστα μπορει να περιμενει το επομενο hw συσκευων! Edited July 25, 2012 by pappasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Η καλύτερη είδηση είναι ότι έχει άριστη σχετικά απόδοση μπαταρίας αλλα θα φροντίζει πλήρως; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Η καλύτερη είδηση είναι ότι έχει άριστη σχετικά απόδοση μπαταρίας αλλα θα φροντίζει πλήρως; Αν εννοεις φορτιζει, τοτε εγω που το κοιταξα ειδα οτι παλι μεχρι το 95% παει πληρως το nexus s ακομα και μετα την αναβαθμιση. Αλλα αφου δε παιζει προβλημα και εχει συζητηθει αρκετα γιατι να σε πειραζει? εκτος αν σε εχασα και λες κατι αλλο. Για την ακριβεια δεν ξερω αν και το galaxy nexus παει οντως τερμα, τωρα που κανω την κανονικη πρωτη φορτισει θα το διαπιστωσω. Edited July 25, 2012 by pappasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ofis Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Εμένα αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι το πόσο έχουν nexus και είναι σε στοκ ρομ :-P Μα όπως το βλέπω είναι ένα από τα θετικά του να έχεις την επίσημη συσκευή, να κάθεσαι, όυτε καν ψάξιμο σε browsers, και να έρχεται η νέα έκδοση από το πουθενά. Δεν έχει/είχε και το καλύτερο hardware έτσι και αλλιώς. Και για κύρια/ επαγγελματική συσκευη δεν ξέρω πως θα εμπιστεύεται κανείς τις μόντες και τα κοψοραψίματα που κάνει ένα άγνωστος Modder και βγάζει δικιές του ρομ, και για ασφάλεια και για σταθερότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Καλά, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, να έχεις Nexus και να μην το...πειράξεις λίγο είναι λίγο αμαρτία :P Αλλά πάντα εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας και πόσο ξέρει ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Μα όπως το βλέπω είναι ένα από τα θετικά του να έχεις την επίσημη συσκευή, να κάθεσαι, όυτε καν ψάξιμο σε browsers, και να έρχεται η νέα έκδοση από το πουθενά. Δεν έχει/είχε και το καλύτερο hardware έτσι και αλλιώς. Και για κύρια/ επαγγελματική συσκευη δεν ξέρω πως θα εμπιστεύεται κανείς τις μόντες και τα κοψοραψίματα που κάνει ένα άγνωστος Modder και βγάζει δικιές του ρομ, και για ασφάλεια και για σταθερότητα. Ασε, βάλε τη στοκιά σου δίπλα σε ένα καλομαγειρεμένο και θα σου πω πως θα νοιώσεις τότε... Οι "άγνωστοι" devs αυτή τη στιγμή διορθώνουν τα bugs των "γνωστών" devs της Google και δίνουν στην rom δυνατότητες τις οποίες ΠΟΤΕ δεν θα δει κάποιος απο την Google. Και σχετικά με το "κύρια/επαγγελματική" συσκευή... και οι επαγγελματίες έχουν ψυχή ;) Καλά, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, να έχεις Nexus και να μην το...πειράξεις λίγο είναι λίγο αμαρτία :P Αλλά πάντα εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας και πόσο ξέρει ο καθένας. Πέστα χρυσόστομε, το πιο ευκολοπείραχτο κινητό με την άπειρη υποστήριξη στο xda και να το αφήσεις με "μαμα"; :blink: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Στο Google Now σας εμφανιζει καμια αλλη καρτελα περα απο τον καιρο; Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 το live wallpaper με τα μικρόβια που παίζει να το βρω γιατί με την jelly το έχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Στις αναπάντητες έχετε στα notifications επιλογές για άμεση κλήση η μήνυμα? Γιατί εγώ δεν είδα και τέτοιο...μήπως πρέπει να έχεις ορίσει default numbers πρώτα στην επαφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Ρε παιδια για βοηθηστε με λιγο. Πως γινεται να σημειωσω ενα αριθμο κατα η διαρκεια μιας κλησης?? Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι ενω εγω παω στον dialer και το γραφω, μολις τερματισω την κληση χανεται το νουμερο :blink: Εχει κανει καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Ρε παιδια για βοηθηστε με λιγο. Πως γινεται να σημειωσω ενα αριθμο κατα η διαρκεια μιας κλησης?? Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι ενω εγω παω στον dialer και το γραφω, μολις τερματισω την κληση χανεται το νουμερο :blink: Εχει κανει καμια ιδεα?? Πάτα home και στην συνέχεια άνοιξε ένα πρόγραμμα για notes ή ένα text editor... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Στις αναπάντητες έχετε στα notifications επιλογές για άμεση κλήση η μήνυμα? Γιατί εγώ δεν είδα και τέτοιο...μήπως πρέπει να έχεις ορίσει default numbers πρώτα στην επαφή? Εσειρες με τα δυο δαχτυλα το notification της αναπαντητης προς τα κατω? Καν'το και θα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Σε εσάς δουλέυει το Google Now? Μόλις πατάω στη search bar ή απο την lock screen πάει να φορτώσει κάτι για 1 sec και με πάει αμέσως στο search με λευκή οθόνη και δεν εμφανίζει τις καρτέλες του google now. Παίζει κάτι με την Ελλάδα, με το κινητό? Γενικά δουλέυει σε εσάς όπως το βλέπουμε στα videos? Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εσειρες με τα δυο δαχτυλα το notification της αναπαντητης προς τα κατω? Καν'το και θα δεις Thanx man! Σε όσα jelly bean reviews είχα διαβάσει, δεν αναφερόταν πουθενά και νόμιζα ότι είναι έτσι από default! Και όχι για να δικαιολογηθω, αλλά δεν βρίσκω πολύ πρακτικό το swipe με τα δάχτυλα σε μέγεθος μιας σειράς γραμμή...άσε που μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι μπουφοι σαν κι εμένα που να το ψάχνουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Σε λίγο έρχεται ένας φίλος με το Nexus S του να του δείξω 5 πράγματα. Μου είπε πως έψαξε πάρα πολύ αλλά δεν βρήκε τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο (περασμένη 4.1) . Δεν το βρήκε , ή όντως δεν έχει? Το ρωτάω απο τώρα μήπως προλάβω να λάβω απάντηση μέχρι να χει φύγει :p Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Eννοείται πως έχει ελληνικά το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο. Ρυθμίσεις >Γλώσσα και Εισαγωγή > Ρυθμίσεις πληκτρολογίου > Γλώσσες Εισόδου. :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 καλησπερες. επειδη εχει κολλησει ο εγκεφαλος απο την ζεστη,:D εχω milestone 5 στο nexus s. ακομα δεν μου εχει ερθει η jb. μηπως γνωριζει καποιο παιδι που πηγενω στο κινητο για να δω τις διαθεσιμες ενημερωσεις? για download? ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Αν έχεις custom rom δεν πρόκειται να σου έρθει ΟΤΑ από όσο ξέρω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Είσαι με custom ROM οπότε δεν θα σου έρθει ειδοποίηση για OTA αναβάθμιση σε 4.1. Για να γίνει αυτό θα πρέπει είτε να είσαι σε stock 4.0.4 είτε να περάσεις κατευθείαν μια custom ROM ή την stock 4.1 Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 ευχαριστω πολυ παιδες. να ειστε καλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts