Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγω πηρα σημερα το πρωι την αναβαθμιση...

πλεον το κινητο εχει αυτο το κατι που το κανει να μην θελω να το δωσω ακομα!

πληρες λειτουργικο...ομορφα γραφικα στην εναλλαγη και δεν εχω κανενα προβλημα με την ταχυτητα του...

Περισσοτερα σε δυο τρεις μερες.....

Οταν φτασουν και τα πρωτα roms οχι απλα θα πεταει αλλα προβλεπω να μην το αλλαζω τελικα με το μεγαλο του αδερφακι.

Οσον αφορα τα πισω καπακια που αναφερθηκε πολλα ποστς πισω,να αναφερω οτι οταν τα αγορασα δεν βρισκομουν Ελλαδα αλλα εξωτερικο και ο τοπικος αντιπροσωπος με 10Ε το ενα μου εδωσε ενα ασπρο και ενα μαυρο.

Ειναι ΟΕΜ και εχουν κανονικα NFC.

Δεν μπορω να κανω κατι για να σας αγορασω τωρα γιατι δεν βρισκομαι πλεον εκει αλλα Κερκυρα!

Και ναι μια και σημερα πηρε επισημα το ζελεδακι τωρα του αλλαζω και πισω καπακι παμε για το ασπρο και μονιμα

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως βλεπουμε το μοντελο του κινητου παιδια? Στην εκδοση βασικου φασματος αναφερει κωδικο I9023XX.....

Το flash μου δουλευει μια χαρα με τον stock browser . Στον opera εχω force close.
Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, κατεβαινει κανονικα η 4.1 και υστερα μου ζηταει επαννεκινηση, μολις επανερχεται βγαινει μια μπαρα που γεμιζει η οποια δεν προλαβαινει να γεμισει και βγαινει το ανδροιδες με ενα θαυμαστικο σε τριγωνο και το κινητο κολλαει που η μονη επιλογη ειναι να βγαλεις την μπαταρια για να συνελθει.

τι λετε? το κινητο το αγορασα μεταχειρισμενο και απο οτι μου ειπε δεν ειναι root αλλα δεν ορκιζομαι καθοτι νεος ακομα σε android.:D

Δεν ξερω τι σου ειπε ο προκατοχος αλλα σου το κανει γιατι εχει πειραχτει καποιο system file. Το επαθα κι εγω που ειχα αφαιρεσει την προεγκατεστημενη εφαρμογη Think free office και η μονη σου λυση ειναι restore ICS factory image και μετα παλι εγκατασταση της αναβαθμισης, εκτος και θες να ψαξεις το προβλημα και να αποκαταστησεις το αρχειο που δεν στο συνιστω...

Sony logo.gif

πως βλεπουμε το μοντελο του κινητου παιδια? Στην εκδοση βασικου φασματος αναφερει κωδικο I9023XX.....

Το 9023 έχεις, το ευρωπαϊκό μοντέλο με την slcd.

Oneplus 6 8/128

Περιμένοντας τo OTA και εγώ σκεφτόμουν να πάρω μία πιο διακριτική θήκη.

Αυτή που έχω την είχα πάρει από πλαίσιο μαζί με το κινητό. Μία τυπική θήκη συλικόνης, λίγο παχουλούλα. Καταλαβαίνω ότι το πάχος δίνει extra security αλλά θα ήθελα να δω κάτι που να μην αλλάζει τρομερά την όμορφη φόρμα του κινητού. Προτάσεις;

ήρθε και εδω το πρωί το JB. Επειδή κάποιοι ρώτησαν για το στυλ tv κλείσιμο οθόνης που είχαμε, ακόμα δεν έχω βγάλει ακρη τι γίνεται. Άλλες φορές κλείνει έτσι, άλλες φορές κατευθείαν.

παιδια εχει σημασια για το update που εχω κλειστο το sync?γιατι ακομα δεν εχει ερθει...
Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/

σαν πολλά μείον διαβάζω....:worry::ninja:

πολλά δεν θα το έλεγα. Πραγματικά πάει πολύ καλύτερα απο το ice cream, τώρα την κατανάλωση του θέλω να δω αλλά δεν περιμένω και θαύματα. Κατα τα άλλα, όλα πολύ καλύτερα

OTA update trick (works fine)

1. System settings

2. Apps

3. All

4. Google-Service-Framework

5. Delete Data

6. Force stop

7. Go to Homescreen

8. System settings

9. About Phone

10. System updates (last time of update checking should be 01.01.1970)

11. Check now

12. If not work go to point 1.

το έκανα 5 φορές, έλα χρυσό μου, έλα καλό μου... τίποτα..

Προφανώς ρε παιδιά και είναι τυχαίο. Μην προσπαθείτε άδικα. Κάποτε θα έρθει κ σε εμάς.

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εγω παντως μετα τις 6 φορες που εκανα το τρικ και μετα απο ενα restart και ξαναπροσπαθεια μετα παλι 2 φορες με το τρικ, τοτε την ειδε την αναβαθμιση. Την προηγουμενη φορα απο την 2.3.6 σε ics-4.0.4 παιζει να ημουν και απο τους τελευταιους που την ειδε την αναβαθμιση αρα δε ξερω κατα ποσο παιζει τελικα αυτο με το imei των συσκευων.

Οσο προχωραει η μερα και δουλευω το νεο γλυκακι τοσο περισσοτερο ενθουσιαζομαι. Τολμω να πω οτι μετα την ics που εδειχνε βαρια στη συσκευη, η jb δειχνει απιστευτα αναλαφρη και smooth. Ακομα δεν εχω κανει επαναφορα ρυθμισεων και εχω κρατησει τα παντα με το update και για πρωτη φορα φαινεται οτι στην google εκαναν καλη δουλεια. Απιστευτο value for money το nexus τελικα :)

ήρθε και εδω το πρωί το JB. Επειδή κάποιοι ρώτησαν για το στυλ tv κλείσιμο οθόνης που είχαμε, ακόμα δεν έχω βγάλει ακρη τι γίνεται. Άλλες φορές κλείνει έτσι, άλλες φορές κατευθείαν.

Σε εμένα κλείνει κατευθείαν είτε είμαι σε κάποιο πρόγραμμα είτε στο μενού είτε στην αρχική. κρίμα και μου άρεσε το ΤV εφέ :(

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

πολλά δεν θα το έλεγα. Πραγματικά πάει πολύ καλύτερα απο το ice cream, τώρα την κατανάλωση του θέλω να δω αλλά δεν περιμένω και θαύματα. Κατα τα άλλα, όλα πολύ καλύτερα

Καταναλωση αν και νωρις ακομα νομιζω ειναι σαν την 4.0.4 ics. Προφανως επειδη τωρα με την αναβαθμιση ολοι πειραζουν την συσκευη περισσοτερο μπορει να προκυψουν λαθος συμπερασματα αρχικα. Πηρα την αναβαθμιση χθες με 75% μπαταρια τωρα κανω φορτιση αλλα το ελιωσα οσο μπορουσα.

Προσωπικα εχω κολλησει με την αποκριση, δε τρωει αυτα τα σκαλωματα στο τηλεφωνικο καταλογο, στο launcher μετα απο κλεισιμο app κλπ και επειδη εχω αλλαξει πολλες συσκευες και με ios, η αποκριση ξεχωριζει και για μενα και πλεον κανει μπαμ η αναλαφρη χρηση. Ειδικα αν σκεφτεις το 2ετιας hardware της συσκευης, τοτε μιλαμε για τρελο optimized στο κωδικα του android στο nexus.

Για το crt off animation διαβασα διαφορα στο xda και εγω, να πω την αληθεια εμενα απο την αρχη του update δε το ειδα να το κανει. Δε ξερω τι παιζει, αλλα δεν υπαρχει και πλεον το κλεισιμο ανοιγμα ειναι ακαριαιο οπως και η υπολοιπη χρηση της συσκευης. Δεν υπαρχει και επιλογη για αλλο animTion απο οτι ειδα στα γρηγορα. Δε με χαλαει καθολου ομως. Προτιμω αποκριση με χιλια και τωρα ειμαι ικανοποιημενος τρομερα με το jb. Ελπιζω τα μπαγκς αν προκυψουν να μη με κανουν να μετανιωσω τα λογια αυτα:!:

Με την πρωτη κατευθεια κατεβαινει 114,4 ΜΒ.

Με το τρικ που ανα φερουν τα παιδια πιο πισω.

Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D

Το google now σας μιλαει;; εγω οτι και να του ρωτησα μου εβγαλε απαντηση αλλα στα μουγγά:) (εχω ρυθμισει γλωσσα Αγγλικα)

Παιδες με το trickaki δεν παιζει κανενα προβλημα ετσι?γιατι περιμενω χωρις το τρικακι αλλα δεν βεπω φως....
Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/

Το google now σας μιλαει;; εγω οτι και να του ρωτησα μου εβγαλε απαντηση αλλα στα μουγγά:) (εχω ρυθμισει γλωσσα Αγγλικα)

Δεν μιλάει σε όλα. Ρώτα ποιος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και θα σου το πει. Επίσης ανέβασε τον ήχο των media

Παιδες με το trickaki δεν παιζει κανενα προβλημα ετσι?γιατι περιμενω χωρις το τρικακι αλλα δεν βεπω φως....

Το μόνο που έχει αναφερθεί είναι να μην μπορείς για λίγο να κατεβάσεις εφαρμογές από play, μετά επανέρχεται, αλλά σπάνια και απ' ότι φαίνεται κανείς δεν έχει πάθει κάτι τέτοιο εδώ στο φόρουμ

Edited by karx

πρώτες εντυπώσεις:

( συν ) υπερηχητικό σε ταχύτητα

( συν ) επιτέλους ελληνικά στο ενσωματωμένο πληκτρολόγιο

( πλην ) έβγαλαν το tv effect στο κλείδωμα :(

Ι need a six month vacation, twice a year.

Παιδιά έχει έλθει το jb σε κανένα με συσκευή 9020 με amoled οθόνη;

Το δικό μου είναι από Αγγλία αγορασμένο άλλα όχι branded.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Google Nexus S