Jump to content

tsiro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsiro

  1. Έχω πρόβλημα με τις αναδυόμενες ειδοποιήσεις του Gmail. Έρχονται ειδοποιήσεις αλλά δεν εμφανίζονται στην κορυφή της οθόνης. Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα. Έχει κανείς το ίδιο θέμα?
  2. Μου πετάει συνέχεια αυτό, ξέρει κανείς τι γίνεται?
  3. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-Ελληνικός-οδηγός-ενεργοποίησης-Δικαιωμάτων-Ειδοποιήσεων-στην-MIUI-8/
  4. Ξέρει κανείς τι είναι αυτές οι κινεζικές εφαρμογες κάτω κάτω?
  5. καλησπερα σε ολους κατοχος εδω και λιγες μερες του κινητου αντιμετωπιζω ενα θεμα που δεν ξερω αν ειναι bug η δεν εχω δωσει καποια αδεια στις εφαρμογες για να δουλεψουν σωστα. οταν παω στην συλλογη να κανω αποστολη καποιας φωτο στο messenger,viber,mail κλπ δεν το κανει και λεει οτι η εκαστοτε εφαρμογη σταματησε,εαν παω μεσω messenger η αλλης εφαρμογης και επιλεξω φωτο την στελνει κανονικα. ειμαι με global dev. edit μολις τωρα ειδα οτι μεσω google photos στελνει κανονικα, αρα υποθετω το προβλημα εχει να κανει με την gallery του κινητου.
  6. tsiro

    Meizu M2 Note

    Ανεβηκε στο επισημο http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1
  7. tsiro

    Meizu M2 Note

    [/color] Έκανα τλκ αλλαγή id και αναβάθμισα κανονικά μέσω ota. Νομίζω είναι η καλύτερη λύση τλκ.
  8. tsiro

    Meizu M2 Note

    καλημερα σε ολους προσπαθω να αναβαθμισω σε 4.5.4.2I μεσω εντολης στο terminal (δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανω) και μου βγαζει το εξης dd: /sdcard/system-i.img no such file or directory καμμια ιδεα ...?
  9. tsiro

    Meizu M2 Note

    Ok Σε ευχαριστώ πολύ
  10. tsiro

    Meizu M2 Note

    απλα πεταξες το update zip στη συσκευη και εκανες εγκατασταση ?
  11. tsiro

    Meizu M2 Note

    Καλησπέρα σε όλους Με περασμένη την 4.5.4i έχετε daydream? γιατί δεν το βρίσκω πουθενά
  12. δεν δουλευει εκτος και αν κανω καποιο λαθος το οποιο δεν μπορω να καταλαβω, εχει κανεις καμμια αλλη ιδεα δεδομενου οτι δεν δουλευει το power button?
  13. εχω jellyshot 4.2.1 εκει που με ρωταει τη rom εχω να βαλω soju-crespo android any build ? η custom rom jb ? το θεικο ειναι στο service μου λενε καντο unroot και φερτο!!!
  14. Λοιπον ακουστε ... χαλασε το power button οπως εχει συμβει σε αρκετους και στα πλαισια της εγγυησης το πηγα στο service η απαντηση την οποια και περιμενα ηταν οτι root κινητα δεν καλυπτονται μπλα μπλα...εκτος απο οτι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι το θεμα ειναι πως θα το επαναφερω χωρις power button για να το ξαναπαω! καμια ιδεα? βρηκα αυτο για να δουμε... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1984858
  15. τελικα καποιο προβλημα της rom πρεπει να ηταν ... με jellyshot δουλευει κανονικα
  16. Καλησπερα προς ολους εχω ενα προβλημα με την συνδεση του κινητου με το pc και θα ηθελα τη βοηθεια σας, αφου το συνδεσω με usb παταω ενεργοποιηση αποθ. χωρου καθυστερει λιγο και μετα μου βγαζει το σημα των CM (εχω rom cm 10.1) και τελικα γυρναει πισω χωρις να συνδεθει ποτε, σημερα πρωτη φορα το κανει λετε να ξαναφλασαρω τη rom ?
  17. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755738 αντιμετωπιζει κανεις αλλος το προβλημα που αναφερετε εδω? απο εχθες μου εχει σπασει τα νευρα,τρωει φοβερα κολληματα !
  18. ναι ειμαι 4.1.1 !!! θα δοκιμασω να περασω και την πρωτη μου ρομ, ευχαριστω και παλι!
  19. λοιπον η αποστολη πετυχε! ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σας! τελικα ειναι αρκετα ευκολο να το κανεις σε παει μονο του ,τωρα βεβαια τι καταλαβαινει ο καθενας ειναι αλλο θεμα...και μιας που ειμαι ρουτ θα ψαχτουμε και για μια καλη ρομ.
  20. ok θα το κανω ξανα root και βλεπουμε υ.γ Karx με αυτο το toolkit κανουμε root απο οτι καταλαβα? και το unzip to kanoyme μεσα sthn sd?
  21. το εκανα αλλα μου βγαζει αποτυχια πληρους προσβασης root
  22. λοιπον το αφηνω να τρεξει και μολις κανω install μου βγαζει το εξης ... i am unable to verify whether or not certain utilities needed for this application to run are present and functional on your device. this problem could be cause by a device that is not properly rooted or by superuser settings that are misconfigured.
  23. οχι με το που το ανοιγω μου λεει σφαλμα δεν μπορουμε να αποκτησουμε προσβαση root ...οπα λεει ομως και οτι να βεβαιωθω αν ειμαι rooy και περιλαμβανει η ρομ kai to busybox
×
×
  • Create New...