Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω στο κουκλακι αγορασα ενα ασπρο καπακι για το καλοκαιρι...

ετσι εχω δυο μαυρα καπακια(το ενα αχρησιμοποιητο για καβατζα οταν το πουλησω) και ενα ασπρο το οποιο ειναι OEM με το NFC πανω και απο πισω ειναι τελειο γιατι απλα δεν ειναι glossy.

Επισης αγορασα και αλλα δυο screenprotectors .

Τυχερος οποιος παρει το κινητο μου οταν το δωσω :D

Ναι σιγά την προίκα εσύ .... :rolleyes: :lol: :lol:

Το προτιμώ naked. Μόνο έτσι το απολαμβάνεις. Λεπτό και όμορφο. Οχι κουμούτσα...:shifty:

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι σιγά την προίκα εσύ .... :rolleyes: :lol: :lol:

Το προτιμώ naked. Μόνο έτσι το απολαμβάνεις. Λεπτό και όμορφο. Οχι κουμούτσα...:shifty:

μα γιατι να με νευριαζεις....τι κουμουτσα μου λες;Το καπακι της μπαταριας αλλαξα και εβαλα αυτο του ασπρου Nexus δεν του εβαλα θηκη ή back cover....

Κριμα και εισαι και Αλονσικος...περιμενα να εισαι πιο εξυπνος :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μα γιατι να με νευριαζεις....τι κουμουτσα μου λες;Το καπακι της μπαταριας αλλαξα και εβαλα αυτο του ασπρου Nexus δεν του εβαλα θηκη ή back cover....

Κριμα και εισαι και Αλονσικος...περιμενα να εισαι πιο εξυπνος :lol:

του άσπρου σε μαύρο;;; παναιαμ ταμτάκος το κανες...:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

του άσπρου σε μαύρο;;; παναιαμ ταμτάκος το κανες...:lol:

http://static.nexus-lab.com/wp-content/uploads/2011/02/white-google-nexus-s-photos-7.jpg μια χαρα ειναι...ασε που τωρα εχει και πιο στιβαρη αισθηση γιατι απο πισω δεν ειναι glossy...

εμενα μου αρεσει...

ελα να παρεις πατατεεεεεεεεε :lol:

ο καλυτερος συνδυασμος ειναι αυτος της At&t αλλα δεν μπαινει Ελλαδα και Ευρωπη αυτο το κινητο οποτε....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ωραίο το ΟΕΜ λευκό καπάκι. Το έχω σκεφτεί κι εγώ για να τα αλλάζω και θα το τσιμπήσω. Το αστείο είναι ότι έχω πάρει από ebay ήδη ένα Skinomi Carbon skin & Screen Protector αλλά δεν έχω πάρει το τηλέφωνο:lol::lol::lol: κι εκεί θέλω τη βοήθεια σας. Έχω βρει στο ebay από αμερική το μοντέλο με την amoled ξεκλείδωτο καινούργιο με τα μεταφορικά στα 267,70 €. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν υπάρχει περίπτωση το update σε ICS (ΟΤΑ) να μην υποστηρίζει καθόλου τα ελληνικά σαν γλώσσα (εξαιρείται το πληκτρολόγιο) ή δεν παίζει κάτι τέτοιο. Επίσης κάποια παιδιά εδώ έχουν αναφέρει ότι το update σε ICS για να τους έρθει ΟΤΑ έπρεπε να πάνε manual στην 2.3.6. Λέτε να έχω τέτοια θέματα γιατί δεν τα πάω καλά με τα φλασαρίσματα. Έχω ήδη μπρικάρει ένα ideos x5:D Επίσης αν πάθει κάτι η συσκευή το service εδώ θα το δέχεται στην εγγύηση με την απόδειξη του πωλητή στο ebay ή θα πρέπει να του το στείλω πίσω και θα μπλέξω. Έίμαι σε δίλημμα... Edited by leftis69

εγω στο κουκλακι αγορασα ενα ασπρο καπακι για το καλοκαιρι...

ετσι εχω δυο μαυρα καπακια(το ενα αχρησιμοποιητο για καβατζα οταν το πουλησω) και ενα ασπρο το οποιο ειναι OEM με το NFC πανω και απο πισω ειναι τελειο γιατι απλα δεν ειναι glossy.

Επισης αγορασα και αλλα δυο screenprotectors .

Τυχερος οποιος παρει το κινητο μου οταν το δωσω :D

Έχεις κανένα link; Μήπως να έπαιρνα κανένα εξτρά καπάκι αντί για τη skinomi carbon που σκεφτόμουν.

Ρε παιδες μια ερωτηση..το Google mapps γιατι το βλεπω να τρεχει σηνεχεια χωρις να το τρεχω εγω?Πως μπορω να το σταματησω αυτο?
Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/

Έχεις κανένα link; Μήπως να έπαιρνα κανένα εξτρά καπάκι αντί για τη skinomi carbon που σκεφτόμουν.

το αγορασα απο την ιδια την samsung στα 13Ε περιπου οποτε δεν εχω κανενα λινκ να δωσω.

:(

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Κμια ιδεα γιατι τρεχει μονο τ τ google mapps?Ειναι κλειστο το gps...PrefetcerService λεει οταν παταω πανω τ..
Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/

το αγορασα απο την ιδια την samsung στα 13Ε περιπου οποτε δεν εχω κανενα λινκ να δωσω.

Που; πως;

Για λέγε!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Είμαστε πολύ οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερομενες δώσε μας και αλλά στοιχεία :-)

Αυτό δεν ξέρω αν ταιριάζει στο δικό μας, μια και έχουμε λίγο διαφορετική διάσταση από το i9020...

Το Ι9023 ειναι λιγο πιο παχυ απ οτι ξερω και καπου διαβασα οτι δεν ταιριαζει το καπακι απ το Ι9020.

http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-1304914.html

Παίδες ας ελπίσουμε ότι ο pik θα μας δώσει τα φώτα του... :)

Ωραίο το ΟΕΜ λευκό καπάκι. Το έχω σκεφτεί κι εγώ για να τα αλλάζω και θα το τσιμπήσω. Το αστείο είναι ότι έχω πάρει από ebay ήδη ένα Skinomi Carbon skin & Screen Protector αλλά δεν έχω πάρει το τηλέφωνο:lol::lol::lol: κι εκεί θέλω τη βοήθεια σας. Έχω βρει στο ebay από αμερική το μοντέλο με την amoled ξεκλείδωτο καινούργιο με τα μεταφορικά στα 267,70 €. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν υπάρχει περίπτωση το update σε ICS (ΟΤΑ) να μην υποστηρίζει καθόλου τα ελληνικά σαν γλώσσα (εξαιρείται το πληκτρολόγιο) ή δεν παίζει κάτι τέτοιο. Επίσης κάποια παιδιά εδώ έχουν αναφέρει ότι το update σε ICS για να τους έρθει ΟΤΑ έπρεπε να πάνε manual στην 2.3.6. Λέτε να έχω τέτοια θέματα γιατί δεν τα πάω καλά με τα φλασαρίσματα. Έχω ήδη μπρικάρει ένα ideos x5:D Επίσης αν πάθει κάτι η συσκευή το service εδώ θα το δέχεται στην εγγύηση με την απόδειξη του πωλητή στο ebay ή θα πρέπει να του το στείλω πίσω και θα μπλέξω. Έίμαι σε δίλημμα...

Αν το κινητο ειναι καινουργιο λογικα δεν θα εχεις προβλημα με εγγυηση, αλλα για service μονο στη samsung. Αλλα μαγαζια που κανουν service πχΓερμανος δεν το αγγιζουν γιατι ειναι απο εξωτερικο. Εδω ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι με την S LCD, γιατι να παρεις την amoled? Αν το κινητο ειναι καινουργιο και οχι root τα update θα ερθουν κανονικα OTA. Ελληνικη γλωσσα υπαρχει και με την jb και ελληνικο πληκτρολογιο. Το nexus s ΔΕΝ μπρικαρει ο,τι και να το κανεις. Ειναι developers phone. Παντα υπαρχει λυση. Υπαρχει στο skroutz.gr το galaxy nexus στα 370 €. Αν σε παιρνει, παρ'το

Κμια ιδεα γιατι τρεχει μονο τ τ google mapps?Ειναι κλειστο το gps...PrefetcerService λεει οταν παταω πανω τ..

Αν δεν το χρησιμοποιεις καθολου πανε ρυθμισεις-εφαρμογες-ολα-maps-αναγκαστικη διακοπη. Θα αρχισει να τρεχει μονο οταν ξανα ανοιξεις την εφαρμογη. Αυτη ομως ειναι η λογικη του android. Να τρεχουν εφαρμογες στο παρασκηνιο. Free ram is wasted ram. Το gps δεν εχει σχεση με το οτι τρεχει το maps

Υπαρχει στο skroutz.gr το galaxy nexus στα 370 €. Αν σε παιρνει, παρ'το

Συγγνώμη, αλλά που το είδες στα 370€; Από ό,τι βλέπω στο skroutz η φθηνότερη τιμή του είναι στα 393.78€. Το ρωτάω γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι να το πάρω αν πέσει λίγο η τιμή του.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Στο θέμα μας λοιπόν. Το κινητο είναι ότι καλύτερο υπάρχει με υπογραφη google και τώρα θέλω να βάλω το LP Sense UI για να μοιάζει λίγο με το HTC έστω στο καιρο. Πως βλέπετε αυτή την εφαρμογη; Την δοκίμασα σε Xperia και είναι οκ. Εσείς;

Συγγνώμη, αλλά που το είδες στα 370€; Από ό,τι βλέπω στο skroutz η φθηνότερη τιμή του είναι στα 393.78€. Το ρωτάω γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι να το πάρω αν πέσει λίγο η τιμή του.

Μεχρι πριν κανα μήνα υπήρχε στα 370 και το ξέρω γιατί το πήρε ένας φίλος για τον οποίο είχα κάνει εγώ την αναζήτηση στο skroutz. Αν δεν βιάζεσαι, κάτσε να περάσει το καλοκαίρι και λογικά θα πέσει η τιμη του. Αλλά από την άλλη, το nexus s είναι value for money συσκευή και δεν πρόκειται να το μετανιώσεις αν το πάρεις

Είναι σωστή η συμπεριφορά, να σταματά το upload σε cloud εφαρμογή όταν σβήνει η οθόνη; (εννοώ όταν σκοτεινιάζει η οθόνη στο λεπτό μη χρήσης, που την έχω ρυθμίσει). Βάζω να ανεβάσει πέντε φωτογραφίες και αν δεν κρατώ το τηλέφωνο ενεργοποιημένο το upload διακόπτεται διαρκώς.

Το παρατήρησα πολλές φορές και είμαι βέβαιος ότι συμπεριφέρεται έτσι. Και θα σκεφτόμουν ότι φταίει η εφαρμογή, όχι το ICS, οκ. Αλλά τώρα κάτι μου λέει ότι γίνεται αυτό και όταν αναβαθμίζουμε ας πούμε μια σειρά εφαρμογών. Έχω δίκιο;

Έχετε προσέξει κάτι ανάλογο ή φταίει κάποια ρύθμισή μου;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Είναι σωστή η συμπεριφορά, να σταματά το upload σε cloud εφαρμογή όταν σβήνει η οθόνη; (εννοώ όταν σκοτεινιάζει η οθόνη στο λεπτό μη χρήσης, που την έχω ρυθμίσει). Βάζω να ανεβάσει πέντε φωτογραφίες και αν δεν κρατώ το τηλέφωνο ενεργοποιημένο το upload διακόπτεται διαρκώς.

Το παρατήρησα πολλές φορές και είμαι βέβαιος ότι συμπεριφέρεται έτσι. Και θα σκεφτόμουν ότι φταίει η εφαρμογή, όχι το ICS, οκ. Αλλά τώρα κάτι μου λέει ότι γίνεται αυτό και όταν αναβαθμίζουμε ας πούμε μια σειρά εφαρμογών. Έχω δίκιο;

Έχετε προσέξει κάτι ανάλογο ή φταίει κάποια ρύθμισή μου;

Settings > Wifi > Advanced > keep wifi on during sleep

μπορει να μου πει καποιος πως απενεργοποιω την φωνητικη κληση;; χρησιμοποιω bluetooth και πατιεται κατα λαθος το κουμπι και κανει κλησεις ειτε σε νουμερα ανυπαρκτα ειτε σε επαφες μου!!!

Μεχρι πριν κανα μήνα υπήρχε στα 370 και το ξέρω γιατί το πήρε ένας φίλος για τον οποίο είχα κάνει εγώ την αναζήτηση στο skroutz. Αν δεν βιάζεσαι, κάτσε να περάσει το καλοκαίρι και λογικά θα πέσει η τιμη του. Αλλά από την άλλη, το nexus s είναι value for money συσκευή και δεν πρόκειται να το μετανιώσεις αν το πάρεις

Εγώ νόμισα ότι τώρα έχει τόσο και απλά εγώ δεν το έβρισκα. Όσο για αυτό που αναφέρεις, σε πιστεύω γιατί από το Μάιο κοιτάω την τιμή του. Η χαμηλότερη τιμή που έχει πέσει ήταν στα 359, αλλά μετά άρχισε να ανεβαίνει πάλι. Συγκεκριμένα, σήμερα είναι στα 408. Βασικά θα περιμένω να πέσει κάπου στα 350 για να το αγοράσω.

Όσο για το Nexus S το έχω από πέρυσι στις 28 Ιουνίου (με την προσφορά που είχε το Πλαίσιο στα 299). Και φυσικά δεν το μετάνιωσα. Είναι από τα ελάχιστα κινητά που τα κράτησα πάνω από χρόνο. Και θα παραμείνω με αυτό μέχρι να πέσει το Galaxy Nexus. Είμαι πολύ τυχερός γιατί η πρώτη μου συσκευή έτυχε να είναι Nexus (τυχερός λόγω της προσφοράς). Μου αρέσει το κινητό να είναι καθαρό χωρίς τις διάφορες προσθήκες του εκάστοτε κατασκευαστή, που είναι και ο λόγος της καθυστέρησης των αναβαθμίσεων. Και φυσικά η πάρα πολύ καλή του υποστήριξη.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• The title was changed to Google Nexus S