Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, εντάξει όλα αυτά, αλλά πρέπει να δούμε αν κάτι "ξυπνάει" το κινητό. Θα πατήσεις συγχρόνως το πλήκτρο που ανοίγεις το κινητό και το κάτω πλήκτρο της έντασης για 2 δευτερόλεπτα και θα βγάλει φωτογραφία την οθόνη του κινητού.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ανεβασα 2 photos

δωστε καμια βοηθεια γιατι εχω μουρλαθει να το φορτιζω καθε μερα

Εβαλα και μια πηοτο απο την διαχειρηση πργραμματων με μια υπηρεσια της googleπου τρεχει

Edited by keymaster123
Συνένωση Μηνυμάτων
Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/

Ωραίος, πάτα και το γράφημα να το δείξει μεγάλο και βγάλε άλλη μία φωτο αν δεν σου είναι κόπος. Όντως είναι περίεργο αυτό με τις υπηρεσίες google, αλλά δεν φαίνεται να είναι και τραγική η μπαταρία. Αν κρατούσε 8 ώρες, τότε θα είχε πρόβλημα. Πάντως κάθε μέρα θα το φορτίζεις κι ας βρούμε το πρόβλημα, άντε να κρατάει και λίγο την επόμενη.

Πάτα εκεί που λέει 17ω 30λ με μπαταρία.

Edited by karx

Το εβαλα για φορτισμα γιαυτο εχει μια μικρη ανοδο στο τελος..Το θεμα ειναι οτι δεν τ δουλεβω πολυ και τελιωνει ετσι.....Αυτες τις υπηρεσιες Google τις βγαζει σε εσενα?

Αυτο μ ειπες να ανεβασω?

Edited by keymaster123

Φταιει το 3g?Το εκλεισα τωρα....

Τις υπηρεσιες googleeτις εχεις εσυ στην μπαταρια?

Αυτο το 30% Για τις υπηρεσιες google δεν μπορω να το βλεπω :P\ Τι γινεται με αυτο?

Edited by keymaster123

Το εβαλα για φορτισμα γιαυτο εχει μια μικρη ανοδο στο τελος..Το θεμα ειναι οτι δεν τ δουλεβω πολυ και τελιωνει ετσι.....Αυτες τις υπηρεσιες Google τις βγαζει σε εσενα?

Λοιπόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τώρα θέλει υπομονή να βρούμε τη λύση.

Καταρχήν έχεις πολύ κακό σήμα και δεύτερον το κινητό δεν κοιμάται ποτέ.

Εμένα δεν έχει καν υπηρεσίες google στην μπαταρία.

Λοιπόν πάμε πρώτα για το σήμα. Πήγαινε ρυθμίσεις > Περισσότερα > mobile networks > και δες αν είναι τικαρισμένο το να χρησιμοποιεί μόνο 2g. Επίσης να είναι απενεργοποιημένο το data. Μετά κάνε ένα πίσω και κλείσε το NFC αν είναι ανοιχτό.

Υγ: Αγγλικά ξέρεις ε; Ρωτάω καλού κακού γιατί το δικό μου το έχω αγγλικά και δεν ξέρω πως τα λέει ακριβώς στα ελληνικά.

Οκ τα εκανα αυτα...Με τις υπηρεσιες google τι μπορω να κανω?

Στη συνέχεια πήγαινε Accounts and Sync και πάνω δεξιά έχει ένα toggle κοίτα να είναι off.

Πίσω και μετά Location services και ξετίκαρε τα όλα.

Πίσω πάλι Backup and reset, ξετίκαρε το πρώτο.

Αυτά.

Αυτα τα ειχα κανει απο πριν..Υπαρχει τιποτα αλλο?Να απενεργοποιησω εφαρμογες η τιποτα αλλο?

Θα μπορούσες να βάλεις αυτό για να μάθεις τι ακριβώς ξυπνάει το κινητό. Απλά θα χρειαστεί να το αφήσεις μια μέρα και μετά αύριο ξαναποστάρεις τι λέει η εφαρμογή. Θα πατήσεις να δεις τα wakelocks

Όχι απλά θα πάρει περισσότερη ώρα.

Επίσης καλό πρόγραμμα για να βλέπεις ποιες εφαρμογές τρώνε αρκετό επεξεργαστή είναι το watchdog task manager

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zomut.watchdoglite

Oneplus 6 8/128

εχετε να μου προτεινετε καποιο λειτουργικο που να μην καταναλωνει πολυ ram και να ειναι καλο?

εχετε να μου προτεινετε καποιο λειτουργικο που να μην καταναλωνει πολυ ram και να ειναι καλο?

Είσαι λίγο off-topic μου φαίνεται. Τί εννοείς; Για κινητό μιλάς; Για το κινητό μας λες για κάποια custom ROM;

Πες μας και τί ακριβώς ψάχνεις γιατί λέγοντας απλά "να είναι καλό"¨δεν είναι και πολύ σαφές.

Πάντως εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313951 μπορείς να δεις το θέμα για τις διάφορες ROM που κυκλοφορούν καθώς επίσης λινκ και οδηγίες εγκατάστασης.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Παιδια μεθαύριο θα έχω το κινητο στο ΣΠΙΤΙ, να το αναβάθμιση και θέλω να μάθω αν παει στην 4.0.4 ή να το αφήσω όπως είναι...

παιδια θελω τη βοηθεια σας....σημερα το πηρα το κινητο και με το που το συνδεσα στο wifi μετα απο λιγο μου εβγαλε μυνημα για την αναβαθμιση σε 4.0.4. Την κατεβασε και μετα στην επανεκινηση ενω προχωρουσε η μπαρα της αναβαθμισης σταματησε και εβγαλε το ανρθωπακι του android με ενα τριγωνο και ενα θαυμαστικο. Έτσι εχει μείνει εδω και ωρα....τι κανω;;;

Αρχικά μην αγχώνεσαι. Αυτό το κινητό επανέρχεται ότι λάθος και να έχει γίνει στο software.

Δώσε παραπάνω πληροφορίες, είσαι root? Έχεις stock recovery ή clockworkmod ktl

Αρχικά μην αγχώνεσαι. Αυτό το κινητό επανέρχεται ότι λάθος και να έχει γίνει στο software.

Δώσε παραπάνω πληροφορίες, είσαι root? Έχεις stock recovery ή clockworkmod ktl

οχι δεν ειχα κανει root...μολις το ειχα ανοιξει και εκανε κατευθειαν την αναβαθμιση....τελικα δοκιμασα να βαλω καποιες official rom manual αλλα καμια δεν καθοτανε...κοβοτανε συνεχεια η αναβαθμιση...επισης παρατηρησα οτι δεν δουλευαν καποιες εφαρμογες στην 2.3.4 που ειχε απο το κουτι του...αρα υπεθεσα οτι ειχε ελλατωματικη rom φλασαρισμενη...εψαξα στο google και βρηκα official 2.3.6 full (ετσι την ελεγε) και ως δια μαγειας περαστικε κανονικα...και μετα μονο του κατεβασε την 4.0.4, οποτε τωρα ολα λειτουργουν ρολοι!!!:D

Θα μπορούσες να βάλεις αυτό για να μάθεις τι ακριβώς ξυπνάει το κινητό. Απλά θα χρειαστεί να το αφήσεις μια μέρα και μετά αύριο ξαναποστάρεις τι λέει η εφαρμογή. Θα πατήσεις να δεις τα wakelocks

το αυτο ποιο ειναι ; γιατι το λινκ δε δουλευει

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Για το θέμα της μπαταρίας που αναφέρθηκε ποιο πάνω γιατί να smart phone αν είναι να τα έχω όλα κλειστά? Σε εμένα κρατάει γύρω στης 4 με 5 ώρες με ενεργοποίηση data, ειδοποίηση για νέα mail, τοποθεσία κλπ κοινώς όλα σε λειτουργία και είμαι μια ευχαριστημένη.

Εμενα φαντασου πως χθες και σημερα του αλαξα τα φωτα σε ιντερνετ και games και εχουν περασει 23 ωρες και ειναι στο 65%..Τωρα ειμαι ικανοποιημενος ..Ευχαριστω τα παιδια για την βοηθεια...:)

το αυτο ποιο ειναι ; γιατι το λινκ δε δουλευει

Εγώ το κατέβασα το πρόγραμμα απο το link. BetterBattery Stats λέγεται

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• The title was changed to Google Nexus S