paran0id Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Να προτείνω επιπλέον και αυτό https://market.android.com/details?id=com.farproc.data.enabler&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwyLDEwOSwiY29tLmZhcnByb2MuZGF0YS5lbmFibGVyIl0. το οποίο είναι αντίστοιχης αισθητικής με το default power control widget του android (και gingerbread και ics) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 widgetsoid apn on-off Να προτείνω επιπλέον και αυτό https://market.android.com/details?id=com.farproc.data.enabler&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwyLDEwOSwiY29tLmZhcnByb2MuZGF0YS5lbmFibGVyIl0. το οποίο είναι αντίστοιχης αισθητικής με το default power control widget του android (και gingerbread και ics) Ευχαριστώ παιδιά, τα δοκιμάζω. Αν και το apn on-off δεν το βρίσκω. Το data enabler νομίζω είναι αυτό που έψαχνα. Για εναλλαγή 2g/3g είχα διαβάσει ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο λόγω android δεν ξέρω αν με το ics έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paran0id Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Πάντως να ξέρεις ότι μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις να διαλέξεις εκεί που λέει mobile networks 2G only, αν δε μιλάς οπωσδήποτε για συντομευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Πλάκα πλάκα, πολύ θα ήθελα ένα widget που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί data και 3g μαζί. Θα ήταν βολικότατο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Βαλε το flash player απο το μαρκετ να δοκιμασεις. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Πάντως να ξέρεις ότι μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις να διαλέξεις εκεί που λέει mobile networks 2G only, αν δε μιλάς οπωσδήποτε για συντομευση. Ναι το ξέρω αλλά δεν βολεύει. Το θέμα είναι με ένα κλικ να αλλάζεις σε 3g όταν μπαίνεις στο internet και να το αλλάζεις μετά για να γλιτώνεις και μπαταρία. Να ρωτησω και κατι αλλο: υπαρχει τροπος να γινει αποθηκευση επαφων στο τηλεφωνο και οχι στο gmail? να μην ειναι δηλαδη gmail contact αλλα μονο στο τηλεφωνο, οπως γινεται στις αλλες συσκευες. Edited February 5, 2012 by dimitrispm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ευχαριστώ παιδιά, τα δοκιμάζω. Αν και το apn on-off δεν το βρίσκω. Το data enabler νομίζω είναι αυτό που έψαχνα. Για εναλλαγή 2g/3g είχα διαβάσει ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο λόγω android δεν ξέρω αν με το ics έχει αλλάξει κάτι. Sorry ότι να ναι έγραψα... αυτό εννοούσα Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 οταν εχω μια αναπαντητη δεν υπαρχει τροπος να το δω χωρις να χρειαζετε να ανοιξω το κινητο?δλδ στο htc που ειχα εμενε αναμενο πανω αριστερα ενα πρασινο λεντακι και καταλαβαινα οτι εχω αναπαντητη.στο nexus υπαρχει κατι αντιστοιχο εστω και καποια εφαρμογη απο το market? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Με εφαρμογή μόνο όχι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Μόνο με custom kernel και ένα προγραμματάκι το BLN ή το NSTools ώστε να ανάβει ο φωτισμός από τα πλήκτρα όταν έχεις κάποιο "χαμένο" συμβάν όπως κλήσεις, e-mail, μηνύματα κλπ. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Γνωρίζει κανείς πότε θα εχουμε πάλι ΟΤΑ την 4.0.x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Με εφαρμογή μόνο όχι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Μόνο με custom kernel και ένα προγραμματάκι το BLN ή το NSTools ώστε να ανάβει ο φωτισμός από τα πλήκτρα όταν έχεις κάποιο "χαμένο" συμβάν όπως κλήσεις, e-mail, μηνύματα κλπ. ειμαι με kernel και κατεβασα το bln αλλα δεν ξερω που πρεπει να παω και τι να κανω.αν μπορεις να με βοηθησεις Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Πρώτα από όλα θα πρέπει και ο kernel να το υποστηρίζει. Μετά άπλα ανοίγεις την εφαρμογή και τικάρεις την επιλογή Activate BLN. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 οκ.θα το κανω.ευχαριστω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Να ρωτησω και κατι αλλο: υπαρχει τροπος να γινει αποθηκευση επαφων στο τηλεφωνο και οχι στο gmail? να μην ειναι δηλαδη gmail contact αλλα μονο στο τηλεφωνο, οπως γινεται στις αλλες συσκευες. +1 Γνωρίζει κανείς το παραπάνω; Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 γεια σας παιδια.σκεφτομαι να αλλαξω το blade και να παρω το google nexus s.αυτο που με προβληματιζει ειναι τα 512ram και ο 1ghz cpu πως τα πανε με το ics.Γενικα αξιζει τα λεφτα του ή υπαρχει κατι καλυτερο στην τιμη αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silotas Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 γεια σας παιδια.σκεφτομαι να αλλαξω το blade και να παρω το google nexus s.αυτο που με προβληματιζει ειναι τα 512ram και ο 1ghz cpu πως τα πανε με το ics.Γενικα αξιζει τα λεφτα του ή υπαρχει κατι καλυτερο στην τιμη αυτη? Κοίταξε στην ενότητα "επιλογή κινητού" είχα την ίδια απορία και μου απάντησαν πως σ' αυτά τα λεφτά (280€ με Amoled οθόνη) είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Κοίταξε στην ενότητα "επιλογή κινητού" είχα την ίδια απορία και μου απάντησαν πως σ' αυτά τα λεφτά (280€ με Amoled οθόνη) είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει :happy: Thanks.Τοσο καιρο σε αυτο το forum τωρα ειδα οτι υπαρχει τετοια ενοτητα!!! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Παιδια ειναι διαθεσιμος στο market o chrome beta, και ειναι πολυ καλος! Η μονη απαιτηση ειναι android ics και market enabler γιατι προς το παρον ειναι διαθεσιμος μονο στο usa market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Παιδια ειναι διαθεσιμος στο market o chrome beta, και ειναι πολυ καλος! Η μονη απαιτηση ειναι android ics και market enabler γιατι προς το παρον ειναι διαθεσιμος μονο στο usa market. Το εχω βαλει αρκετα καλος και beta ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 γεια σας παιδια.σκεφτομαι να αλλαξω το blade και να παρω το google nexus s.αυτο που με προβληματιζει ειναι τα 512ram και ο 1ghz cpu πως τα πανε με το ics.Γενικα αξιζει τα λεφτα του ή υπαρχει κατι καλυτερο στην τιμη αυτη? Το θεμα ειναι θα το βρεις? Γιατι νομιζω πλεον τελος. αν και ειχε αναφερει ενα παιδι κατι για την vodafone αλλα στο site τους δεν εχει τπτ.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Κοίταξε στην ενότητα "επιλογή κινητού" είχα την ίδια απορία και μου απάντησαν πως σ' αυτά τα λεφτά (280€ με Amoled οθόνη) είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει :happy: 280€ καί amoled; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Το θεμα ειναι θα το βρεις? Γιατι νομιζω πλεον τελος. αν και ειχε αναφερει ενα παιδι κατι για την vodafone αλλα στο site τους δεν εχει τπτ.:cool: Εδω λεει οτι το εχει.Λιγο πιο ακριβο αλλα με το προγραμμα που λεω να κανω βγαινει γυρω στα 80 ευρω.Δλδ να το τσιμπησω αν το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Αν δεν κανω λαθος amoled δεν κυκλοφορουσαν Ελλαδα χωρις να ειμαι σιγουρος 100%. Δικη σου αποφαση ειναι αν το θελεις τοσο πολυ. Αλλα αν το παρεις σαν απλη συσκευη ειναι ακριβο στα 330 ευρω. Καλυτερα να βρεις κανα μεταχειρα μηνος. Συνηθως παιζουν στα 200 ευρω πανω-κατω :) Υ.Γ. Αυτο ειναι το κυπριακο site. μηπως για ελλαδα παιζουν αλλες τιμες στις συσκευες? και γενικα στα προγραμματα ιντερνετ-τηλεφωνιας? Edited February 8, 2012 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Όντως τα λεφτά 330€ για μοντέλο που σταμάτησε είναι πάρα πολλά. Αν δεν έχεις πρόβλημα καλύτερα να κοιτάξεις για μεταχειρισμένο άμα το θέλεις πολύ υπάρχουν σε πολύ καλή κατάσταση με max τιμή τα 240€ οπότε πιστεύω η διαφορά των 90€ είναι πολύ μεγάλη. Καθαρά άποψή μου. Σε αυτά τα λεφτά πέρνεις το Atrix και το LG2X (και τα δύο δυπύρινα). Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Αν δεν κανω λαθος amoled δεν κυκλοφορουσαν Ελλαδα χωρις να ειμαι σιγουρος 100%. Δικη σου αποφαση ειναι αν το θελεις τοσο πολυ. Αλλα αν το παρεις σαν απλη συσκευη ειναι ακριβο στα 330 ευρω. Καλυτερα να βρεις κανα μεταχειρα μηνος. Συνηθως παιζουν στα 200 ευρω πανω-κατω :) Υ.Γ. Αυτο ειναι το κυπριακο site. μηπως για ελλαδα παιζουν αλλες τιμες στις συσκευες? και γενικα στα προγραμματα ιντερνετ-τηλεφωνιας? Απο Κυπρο ειμαι γιαυτο κοιταω στην Cyta Κυπρου.Επειδη θα το παρω με προγραμμα και μου βγαινει γυρω στα 80ε.Βασικα δεν το θελω και πολυ αλλα απο τα υπολοιπα που εχει νομιζω ειναι το καλυτερο σε θεμα τιμης/αποδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts