Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εε είναι σίγουρο αυτό; Εγώ προσπάθησα να γυρίσω σε 2.3.6 και έβγαλε installation aborted

δες κ αυτο http://kishanrathod.blogspot.com/2011/12/downgrade-nexus-s-from-403-to-236.html

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω και αυτή τη συσκευή και τη δοκιμάζω προσωπικά. Επέτρεψε μου λοιπόν να έχω κατ' ιδίαν άποψη. Δεν ισχύουν τα ανωτέρω. Το θέμα της μπαταρίας έχει αναφερθεί συχνά αλλά προσωπικά δεν το βλέπω. Όσον αφορά τα κολλήματα... σε καμία περίπτωση.

δες λιγο τι γίνεται σε forums ths google σε άλλες χώρες, πανικός με το θέμα της μπαταρίας..

παιδια για επιβεβαιωστε λιγο

μετα την αναβαθμιση σε παγωτο εχω παρατηρησει το εξης...αργει το κινητο να φορτωσει τις σελιδες, ειδικα οταν κανω ζουμ στην αρχη τα δειχνει λιγο θολα και μετα απο μερικα δευτερολεπτα ολα οκ....χρησιμοποιω το dolphin αλλα το παρατηρησα και με τον broswer του παγωτου...

Ναι, το κάνει αυτό μετά την αναβάθμιση. Παρόλο που φωρτώνει πιο γρήγορα τις σελίδες αργεί να τις δείξει καθαρά ενώ το loading έχει τελειώσει.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

• Administrators
δες λιγο τι γίνεται σε forums ths google σε άλλες χώρες, πανικός με το θέμα της μπαταρίας..

Δεν αντιλέγω, από προσωπική εμπειρία ωστόσο σε περισσότερα από ένα nexus s έχω δει βελτίωση στη μπαταρία. Επίσης, υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά στις συσκευές ανάλογα το μοντέλο (i9023, i9020, i9020T κτλ).

Modpic.gif

Ρε παιδιά, ορισμένες φορές πατώντας κατα λάθος τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης -πρίν το ξεκλείδωμα- το τηλέφωνο κάνει μία σύντομη δόνηση και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα άλλες τρείς.Μετά απ' αυτές τις τρείς μου εμφανίζει ένα παράθυρο για να επιλέξω την εφαρμογή που θα χρησιμοποιηθεί (GMail/Skype).

Απ' ότι έχω δεί με στα πρόχειρα του GMail μου , υπάρχουν κάτι email σαν debug της συσκευής προς αποστολή, καθώς και στην "Έκθεση" υπάρχει φάκελος με screenshot της επιφάνειας.

Επειδή το παθαίνω αρκετά συχνά και μέχρι να με παραπέμψει στην εφαρμογή προς χρηση το τηλέφωνο αργεί τραγικά, ξέρει μήπως κανείς πώς απενεργοποιείται η συγκεκριμένη λειτουργία?Ή έστω τί είναι? :confused:

υ.γ Τελικά μόλις διαπίστωσα οτι αυτό γίνεται όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και πατάω το κουμπί μείωσης έντασης και ύστερα αυτό της αύξησης.Ανοίγοντάς το με το gmail φαίνεται οτι είναι ένα αρχείο bugreport.txt, Sent from BugMailer. :S

υ.γ2 Γράψτε άκυρο..Τελικά το κάνει μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το usb debugging.. :)

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα....πιθανά είναι το gmail που έχω τα ίδια προβλήματα. Πάντως το isc είναι επιεικώς απαράδεκτο με τα bugs που έχει βγάλει. Απεγνωσμένα μια rom ????

Ρε παιδιά θέλω ένα πρόγραμμα για εγγραφή κλήσεων... Με το icecream δουλεύει κανένα πρόγραμμα;

Καλησπέρα, είμαι ακόμα με 2.3.6 παρόλο που το κινητό βρίσκεται συνδεδεμένο σε wi-fi σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Είναι λογικό αυτό?
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Θα γινω λιγο κακος και αν θεωρηθει προσβλητικο το μυνημα μου παρακαλω να διαγραφει απο τους διαχειριστες. Εχουμε και λεμε, εδω και μερικες μερες που εχω στην κατοχη μου το Νεξους βλεπω συνεχεια τις ιδιες ερωτησεις. π.χ. η μπαταρια φτανει μεχρι το 95%, αν εχει η καμερα ζουμ, εγγραφη 720, ραδιο, ποιο gps ειναι συμβατο με ics4 κτλ κτλ. Καλο θα ηταν σε οσα παιδια μπενουν να ριχνουν και μια ματια στα ποστ που εχουν γραψει οι διαχειριστες και αυτοι που εχουν γνωση στο αντικειμενο. Οπως εγω εκατσα ενα βραδυ και διαβασα 3000 ποστ για να μαθω περι τινος κινητου εχω σκοπο να αγορασω, ωστε να μην κουραζω τα παιδια με τις ιδιες ερωτησεις, καλο θα ηταν και οι υποψηφιοι αγοραστες να ριξουν ενα διαβασματακι τουλαχιστον να μαθουν τα βασικα του κινητου. Θεωρω οτι το 80% των ερωτησεων εχουν ηδη απαντηθει οποτε ενα διαβασματακι κακο δεν κανει. Το ποστ δεν το εγραψα με κακια ουτε να προσβαλω καποιο φιλο εδω μεσα, αλλα το να επαναλαμβανεις κατανταει καπου κουραστικο, ειδικα σε ερωτηματα που εχουν απαντηθει πολλακις. Ζητω συγνωμη για το υφος του ποστ. Με εκτιμηση Βασιλης. :)

Μετα την εγκατασταση του ICS εχω προβλημα στο να βαλω καποιον σε αναμονη οταν δεχομαι κληση ενω μιλαω μαζι του?Ειναι καποιο bug ?Εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?

Dont worry Be happy

Nexus s!!!!

• Administrators
Θα γινω λιγο κακος και αν θεωρηθει προσβλητικο το μυνημα μου παρακαλω να διαγραφει απο τους διαχειριστες. Εχουμε και λεμε, εδω και μερικες μερες που εχω στην κατοχη μου το Νεξους βλεπω συνεχεια τις ιδιες ερωτησεις. π.χ. η μπαταρια φτανει μεχρι το 95%, αν εχει η καμερα ζουμ, εγγραφη 720, ραδιο, ποιο gps ειναι συμβατο με ics4 κτλ κτλ. Καλο θα ηταν σε οσα παιδια μπενουν να ριχνουν και μια ματια στα ποστ που εχουν γραψει οι διαχειριστες και αυτοι που εχουν γνωση στο αντικειμενο. Οπως εγω εκατσα ενα βραδυ και διαβασα 3000 ποστ για να μαθω περι τινος κινητου εχω σκοπο να αγορασω, ωστε να μην κουραζω τα παιδια με τις ιδιες ερωτησεις, καλο θα ηταν και οι υποψηφιοι αγοραστες να ριξουν ενα διαβασματακι τουλαχιστον να μαθουν τα βασικα του κινητου. Θεωρω οτι το 80% των ερωτησεων εχουν ηδη απαντηθει οποτε ενα διαβασματακι κακο δεν κανει. Το ποστ δεν το εγραψα με κακια ουτε να προσβαλω καποιο φιλο εδω μεσα, αλλα το να επαναλαμβανεις κατανταει καπου κουραστικο, ειδικα σε ερωτηματα που εχουν απαντηθει πολλακις. Ζητω συγνωμη για το υφος του ποστ. Με εκτιμηση Βασιλης. :)

Δεν γίνεσαι καθόλου κακός, το ίδιο πράγμα λέω και εγώ τόσο καιρό αλλά προφανώς κανείς δεν διαβάζει για να με ακούσει.

Να επαναλάβω λοιπόν ότι έχουμε για αυτό το λόγο ανοίξει και ξεχωριστό θέμα όπου συζητάμε για πειράγματα / αναβαθμίσεις κτλ για το nexus s... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313951

Τα ίδια έχουν απαντηθεί και εκεί. Δεν υπάρχει λόγος ωστόσο να διαβάζει κάποιος 300+ σελίδες, αρκεί μια αναζήτηση με τα κατάλληλα keywords για να βρει αυτό που ζητάει.

Να θυμίσω ότι εδώ είναι forum όχι chat room, όπερ σημαίνει... πρώτα διαβάζουμε / ψάχνουμε και αν δεν βρούμε αυτό που ζητάμε, μετά ρωτάμε.

Modpic.gif

Εχω κανει 3 φορτισεις απο την στιγμη που το πηρα και χτες το βραδυ αφου επαιξα 30 λεπτα angry birds επεσα και κοιμήθηκα. Το πρωι που ειδα το ιστορικο της μπαταριας το επιπεδο της ειχε ανεβει αντι να πεσει!!! Εχω την 2.3.6. Μαλλον ειναι λόγω του καλιμπραρισματος ε?

Εχω κανει 3 φορτισεις απο την στιγμη που το πηρα και χτες το βραδυ αφου επαιξα 30 λεπτα angry birds επεσα και κοιμήθηκα. Το πρωι που ειδα το ιστορικο της μπαταριας το επιπεδο της ειχε ανεβει αντι να πεσει!!! Εχω την 2.3.6. Μαλλον ειναι λόγω του καλιμπραρισματος ε?

Δεν έχει σχέση φίλε μου με την έκδοση που φοράς και κατά 90% ούτε με το calibration.. Απλά σε συνθήκες καταπόνησης της συσκευής, υπερθερμαινεται και κατά συνέπεια η μπαταρία δείχνει να ξεφορτιζει με ταχύτερους ρυθμούς από το κανονικό..

Ετσι σε συνθήκες ηρεμίας παρατηρείται μετά το φαινόμενο που περιγράφεις :)

Sent from my customized sgs2 powered by Omega!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδιά έχω περάσει το 4.0.3 official και είμαι Non-rooted

Παρατηρώ τα εξής 2:

• Δεν συνδέεται το κινητό στον υπολογιστή μέσω usb
  • όταν αποσυνδέω το κινητό από τον φορτιστή ακόμη δείχνει ότι φορτίζει(το σήμα του κεραυνού και το charging στο κλείδωμα) ενώ το ποσοστό της μπαταρίας πέφτει

Έχει κανείς ιδέα;

• Administrators

• Δεν συνδέεται το κινητό στον υπολογιστή μέσω usb
  • όταν αποσυνδέω το κινητό από τον φορτιστή ακόμη δείχνει ότι φορτίζει(το σήμα του κεραυνού και το charging στο κλείδωμα) ενώ το ποσοστό της μπαταρίας πέφτει

Για το πρώτο μπορείς να πας Ρυθμίσεις / Επιλογές για προγραμματιστές / Εντοπισμός σφαλμάτων, το επιλέγεις.

Το δεύτερο δεν είναι φυσιολογικό, κάποιο "κόλλημα" έχει προκύψει.

Modpic.gif

Ρε παιδιά, ορισμένες φορές πατώντας κατα λάθος τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης -πρίν το ξεκλείδωμα- το τηλέφωνο κάνει μία σύντομη δόνηση και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα άλλες τρείς.Μετά απ' αυτές τις τρείς μου εμφανίζει ένα παράθυρο για να επιλέξω την εφαρμογή που θα χρησιμοποιηθεί (GMail/Skype).

Απ' ότι έχω δεί με στα πρόχειρα του GMail μου , υπάρχουν κάτι email σαν debug της συσκευής προς αποστολή, καθώς και στην "Έκθεση" υπάρχει φάκελος με screenshot της επιφάνειας.

Επειδή το παθαίνω αρκετά συχνά και μέχρι να με παραπέμψει στην εφαρμογή προς χρηση το τηλέφωνο αργεί τραγικά, ξέρει μήπως κανείς πώς απενεργοποιείται η συγκεκριμένη λειτουργία?Ή έστω τί είναι? :confused:

υ.γ Τελικά μόλις διαπίστωσα οτι αυτό γίνεται όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και πατάω το κουμπί μείωσης έντασης και ύστερα αυτό της αύξησης.Ανοίγοντάς το με το gmail φαίνεται οτι είναι ένα αρχείο bugreport.txt, Sent from BugMailer. :S

υ.γ2 Γράψτε άκυρο..Τελικά το κάνει μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το usb debugging.. :)

Τελικά μόνο σε εμάς εμφανίστηκε το πρόβλημα αυτό? Αν όχι έχει ... κάποιος να μας προτείνει μία λύση γιατί αρχίζει και γίνεται

αφόρητη η κατάσταση

υ.γ Gmail δεν έχετε εγκαταστήσει ? θεωρώ οι περισσότεροι, άρα είναι πρόβλημα συσκευής???

Δεν είναι πρόβλημα, απενεργοποίησε το USB debugging και δεν θα σου εμφανιστεί ξανα.

Ευχαριστώ, το έκανα απλά θα περιμένω να το διαπιστώσω αν είναι οκ...

Ευχαριστώ, το έκανα απλά θα περιμένω να το διαπιστώσω αν είναι οκ...

Δεν είναι πρόβλημα, απενεργοποίησε το USB debugging και δεν θα σου εμφανιστεί ξανα.

Αυτό. :) Εμένα δε μου ξαναεμφανίστηκε. :)

Για το πρώτο μπορείς να πας Ρυθμίσεις / Επιλογές για προγραμματιστές / Εντοπισμός σφαλμάτων, το επιλέγεις.

Το δεύτερο δεν είναι φυσιολογικό, κάποιο "κόλλημα" έχει προκύψει.

Τελικά το κατάφερα να παίξει... Αλλά το κόλλημα παραμένει! Όταν συνδέω τον φορτιστή ή τον αποσυνδέω κάνει γύρω στο μισό λεπτό για να καταλάβει την αλλαγή. Λογικά το πάω για service. Σε ποιον προτείνετε να το πάω για επισκευή;

Μπήκα μετά από 3 μέρες, οπότε απαντώ καθυστερημένα στο μέλος που ρώτησε για το cosmote 2 in 1: έχω εγώ, στις δύο προηγούμενες συσκευές (η τελευταία htc desire) έβγαινε αυτόματα ένα εικονίδιο για να εναλλάσσω από ποιο αριθμό καλώ, εδώ δεν βλέπω το εικονίδιο. Ίσως ξεχνώ κάτι; Δεν ξέρω, νομίζω το εικονίδιο έβγαινε αυτόματα στις εφαρμογές. Πάντως και οι δύο λογαριασμοί είναι ενεργοί (δέχομαι κλήσεις και στους δύο) απλά αν δεν εμφανιστεί με κάποιο τρόπο η εφαρμογή εναλλαγής, δεν μπορώ να κάνω default τη δεύτερη. Κανείς άλλος που να ξέρει την απάντηση;

Και με την ευκαιρία, να πω ότι ναι μεν λογικά από την πλευρά του διαμαρτύρεται λίγο πριν ο φίλος για εκείνους που επανέρχονται πολλές φορές στο ίδιο ερώτημα, αλλά δική μου γνώμη είναι ότι το φόρουμ εδώ έχει αυτή την ιδιαιτερότητα: Λειτουργεί λίγο σαν chat room, αφού δεν υπάρχουν τόπικ ανά θέμα και τηλέφωνο (και το καταλαβαίνω, θα γίνονταν πολύ σύντομα χιλιάδες τα τόπικ) οπότε το μοναδικό κάθε φορά τόπικ λειτουργεί ως σημείο συνάντησης και συζήτησης. Και εγώ όταν πήρα τη συσκευή και έφυγα από το τόπικ του desire ήρθα εδώ και διάβασα καμιά 30 σελίδες, τις τελευταίες, αλλά πόσοι έχουν το χρόνο να το κάνουν αυτό; Ακόμα και εγώ, τριάντα σελίδες διάβασα, όχι 200. Συμπέρασμα: Ας κάνουμε και λίγη υπομονή με αυτούς που ρωτάνε κάτι που έχει ρωτηθεί ξανά. Δεν χάθηκε ο κόσμος.

Edited by nikosal

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

• Administrators
Σε ποιον προτείνετε να το πάω για επισκευή;

Στο επίσημο service της Samsung Hellas ίσως; Δεν είμαι σίγουρος για το αν χρειάζεται επισκευής ωστόσο.

Modpic.gif

• The title was changed to Google Nexus S