jonick33 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ξεκίνα από εδώ και γενικότερα από την ενότητα του android στο forum. Σε ευχαριστώ Δημήτρη, έχει διάβασμα το επόμενο διάστημα. :cool: Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Συζητάμε για αυτό το θέμα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3914397#post3914397 Επίσης, να σε ενημερώσω ότι η γραφή τύπου sms έχει απαγορευτεί στο forum. πια είναι εγγραφη sms?? τo σκέτο k που βάζω??? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 πια είναι εγγραφη sms?? τo σκέτο k που βάζω??? Ναι, αυτό θεωρείται γραφή τύπου sms και απαγορεύεται. Αν εξακολουθείς να έχεις απορίες επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm μιας και αυτή η συζήτηση δεν αφορά το παρόν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Own Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Γιατι να μην βελτιωνεται η διαρκεια της μπαταριας με ενα νεο update ? Γιατι αυτο το θεμα δειχνει να το εχουν παντα στην απ εξω?Αν ειχε καλυτερη αυτονομια για εμενα θα ηταν κοντα στο τελειο αυτο το κινητο με αυτην την εκδοση!!!Ξερουμε εχουν σκοπο να βελτιωσουν αυτο την διαρκεια? Παράθεση Dont worry Be happy Nexus s!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Κοντά στις 15 μερες με ICS. Αρκετά καλό λειτουργικό. Όντως είναι σα να έχουμε νέο τηλέφωνο.Δύο παρατηρήσεις θα ήθελα να κάνω. 1) Ενώ μου κάνουν κλήσεις 2-3 φορές δεν ανταποκρίνονταν η οθονη. έπρεπε να πατήσω το κουμπί κλειδώματος και μετά να ξεκλειδώσω το κινητό για να μπορέσω να απαντήσω. Το ίδιο και σε φίλου μου. 2) Δεν λειτουργεί το Αura (sygic) . Υπάρχει κάποιο navigator programm που να λειτουργεί με ICS; Αυτά τα λίγα από εμένα. Καλημέρες και καλές γιορτές να έχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Igo και Ndrive λειτουργουν κανονικα. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιο παιδι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Sygic Trial που κατεβασα λειτουργει κανονικα *παιδια με τη μπαταρια καμμια ιδεα? αλλο μια μερα αλλο 12ωρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Πραγματι το sygic δουλευει άψογα μετα το προσφατο update για ICS Όσον αφορα την μπαταρία, καποια backround app, widget, wallpaper σου την ξεζουμιzει - 12 ωρες δεν δικαιολογειται με καμμια φυσιολογικη χρηση Edited December 29, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Δοκίμασα χθες το ndrive. Άθλιο είναι με πήγαινε από όπου να ναι είχε ασαφείς οδηγίες και η εκφωνήτρια ήταν σαν καθυστερημένη υστερική! Άντε να βγει το navigon για ics που ένα χρόνο το δουλεύω είναι πολύ καλό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Η μπαταρία σε standby το βράδι μετά από 8-10 ώρες μειώνετε κατά 2-3%. Με φυσιολογική χρήση βγάζει άνετα μια μέρα. Το gps μου τρώει πολύ μπαταρία, πάνω από 20% σε μία ώρα. Θέλει απαραίτητα φορτιστή αυτοκινήτου. Επειδή σκέφτομαι να πάρω έναν, τί χαρακτηριστικά πρέπει να έχει; Αυτός που έχω για την πρίζα λέει 5V 0,7A. Βρήκα μερικούς για αυτοκίνητο από 4,5V μέχρι 5,5V τα περισσότερα 0,5Α. Θα υπάρξει πρόβλημα η μεγαλύτερη τάση; Edited December 29, 2011 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ χθες ένα nexus s το οποίο έχει περασμένη την 2.3.4 έκδοση του Android. Στην έρευνα για νέα έκδοση λογισμικού μου λέει ότι το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο. Το ICS το έχετε λάβει όλοι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Αν κλεισετε το autorotation της οθόνης από ρυθμίσεις> προσβασιμοτητα βελτιώνεται η αυτονομία. Είναι bug του λογισμικού και ελπιζουμε να διορθωθεί σύντομα. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ χθες ένα nexus s το οποίο έχει περασμένη την 2.3.4 έκδοση του Android. Στην έρευνα για νέα έκδοση λογισμικού μου λέει ότι το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο. Το ICS το έχετε λάβει όλοι; Το πήρα το Σάββατο από Πλαίσιο και εγώ και μέχρι και σήμερα παραμένω με την 2.3.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εγω οταν το πηρα ειχε 2.3.4 και μολις το ανοιξα εκανε update σε 2.3.6..Λογικα και σε εσας θα το κανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Javatzis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Όπως γράφτηκε και σε προηγούμενα posts η Google έχει σταματήσει το OTA update σε ICS από τις 20 του μηνός, αν το έχει πάρει κανείς από τότε και μετά ας μας πει, λόγω των θεμάτων που έβγαλε η νέα έκδοση. Τώρα για τη 2.3.6 δεν ξέρω. Παράθεση You're either a one or a zero. Alive or dead Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εγω την περασα manually. πρωτα 2.3.6 και μετα ICS, το θεμα της μπαταριας με εχει προβλιματισει πολυ, και δε τρεχει τπτ περιεργο στο backround. κατι αλλο, παιρνει παρα πολυ δυσκολα MMS (voadafone) και αν καταφερει να το κανει download τοτε ι φωτογραφια ειναι πολυ μικρη. Ξερεις κανεις τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Κοντά στις 15 μερες με ICS. Αρκετά καλό λειτουργικό. Όντως είναι σα να έχουμε νέο τηλέφωνο.Δύο παρατηρήσεις θα ήθελα να κάνω. 1) Ενώ μου κάνουν κλήσεις 2-3 φορές δεν ανταποκρίνονταν η οθονη. έπρεπε να πατήσω το κουμπί κλειδώματος και μετά να ξεκλειδώσω το κινητό για να μπορέσω να απαντήσω. Το ίδιο και σε φίλου μου. 2) Δεν λειτουργεί το Αura (sygic) . Υπάρχει κάποιο navigator programm που να λειτουργεί με ICS; Αυτά τα λίγα από εμένα. Καλημέρες και καλές γιορτές να έχουμε Για το 1 μπορώ να σου απαντήσω: Δεν έχει σχέση με το Ics. Το έκανε πάντα με όλες τις εκδόσεις.Από παλιότερη αναζήτηση είχα βρει ότι είναι πρόβλημα της οθόνης και εμφανίζεται μόνο όταν η οθόνη εφάπτεται με μεγάλη επιφάνεια κατά το χτύπημα της εισερχόμενης κλήσης. δηλ. το έχεις στη τσέπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Όπως γράφτηκε και σε προηγούμενα posts η Google έχει σταματήσει το OTA update σε ICS από τις 20 του μηνός, αν το έχει πάρει κανείς από τότε και μετά ας μας πει, λόγω των θεμάτων που έβγαλε η νέα έκδοση. Τώρα για τη 2.3.6 δεν ξέρω. Αυτό είναι αλήθεια, ωστόσο για όποιον θέλει μπορεί να βάλει όλα τα update χειροκίνητα, περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό θέμα των τροποποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgestef Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Το Νexus με τη έκδοση 4.0.3 είναι πλήρη αποτυχία!!! Με σχέση την 2.3.6 έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Το Νexus με τη έκδοση 4.0.3 είναι πλήρη αποτυχία!!! Με σχέση την 2.3.6 έκδοση Διαφωνώ κάθετα. Έχω δει βελτίωση σε όλους τους τομείς. Επίσης ενδείκνυται όταν λέμε κάτι να είμαστε σε θέση να το τεκμηριώνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgestef Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εάν ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες θα το καταλάβεις. Βασικότερα μειονεκτήματα είναι: μείωση διάρκειας μπαταριάς κατά πολύ, αδικαιολόγητα κολλήματα του κινητού. Κπλ. Με αυτά τα βασικά προβλήματα τι να κάνεις τα πλεονεκτήματα του 4.0.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Έχω και αυτή τη συσκευή και τη δοκιμάζω προσωπικά. Επέτρεψε μου λοιπόν να έχω κατ' ιδίαν άποψη. Δεν ισχύουν τα ανωτέρω. Το θέμα της μπαταρίας έχει αναφερθεί συχνά αλλά προσωπικά δεν το βλέπω. Όσον αφορά τα κολλήματα... σε καμία περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εάν ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες θα το καταλάβεις. Βασικότερα μειονεκτήματα είναι: μείωση διάρκειας μπαταριάς κατά πολύ, αδικαιολόγητα κολλήματα του κινητού. Κπλ. Με αυτά τα βασικά προβλήματα τι να κάνεις τα πλεονεκτήματα του 4.0.3 ? Λίγο άτοπο αυτό που λες δεν έχω συναντήσει και τέτοιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την ics. Πραγματικά δεν έχει κολλήματα ούτε crasharismata πάει αρκετα γρήγορα και το μόνο μειωνέκτημα πιστεύω πως είναι το θέμα της αυτονομίας που σε μένα δεν έχει φανεί πολύ. κρατάει 2 μιση μέρες το κινητό ανοιχτό με wifi 3g δεδομένα κτλ. κλείνοντας το απλά μόνο αργά το βράδυ μέχρι το ξημέρωμα. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Το Νexus με τη έκδοση 4.0.3 είναι πλήρη αποτυχία!!! Με σχέση την 2.3.6 έκδοση Θα διαφωνησω φιλε μου και εγω μαζι σου... Η ταχυτητα του κινητου εχει βελτιωθει αρκετα σε σχεση με την gingerbread σε σημειο που φτανει τις custom rom... Πχ ανοιγμα μενου, ανοιγμα εφαρμογων, ακουστικη κατα την κληση κτλ... Η ginger ηταν λιγο πολυ "σπαρτιατικη" και σε καποιους ισως να μην αρεσε ολη αυτη η απλοτητα. Την ics δεν μπορεις να την πεις απλη και γυμνη... Εχει τα παντα αλλα ειναι και eye candy;) Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts