giorgos3924 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 (edited) Θα έχουμε και την επίσημη ενημέρωση σε android 4 ice cream sandwich? Ξέρει κανείς πως διαγράφουμε μερικές από τις αρχικές οθόνες; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited October 20, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Θα έχουμε και την επίσημη ενημέρωση σε android 4 ice cream sandwich? Ξέρει κανείς πως διαγράφουμε μερικές από τις αρχικές οθόνες; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. 1.Δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία 2.Δεν γίνεται.Βάλε κάποιον Launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Τί εννοείς Launcher; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Τί εννοείς Launcher; Διάβασε το πρώτο post. Και μετά άρχισε να διαβάζεις και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Θα λυθούν όλες σου οι απορίες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Τι;;;;;...... Βγήκε αναβάθμηση;;;;.... Εγώ πριν δύο μήνες το πήρα σχεδόν και δεν το έχω κρατήσει πάνω από βδομάδα συνεχόμενα στα χέρια μου.... Δεν ξέρω για τις αναβαθμήσεις.... Πάντως όταν συνδέθηκα στο internet δεν μου πέταξε τίποτα για αναβάθμηση.... Ναι, η 2.3.6. Δες στα λινκ απο κατω!! παίδες βρήκα λύση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3822678#post3822678 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1056062 και διαβάστε το πόστ μου! επιτέλους έχω 2.3.6 Δουλεψς και σε μενα, ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Δωρακι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 sorry παιδες αν εχει αναφερθει αλλα μολις χτες πειρα το nexus s και θελω να ρωτησω κατι αμεσα! usb συνδεση χωρις να φορτιζει την μπαταρια γινετε? Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Δωρακι!!! Eχει βρει κανενας πουθενα την ρομ? Γιατι δεν μπορει ολο και καπου θα ανεβει εφοσον εχει δωθει το sdk του ics... Εχω κανει nanadroid και περιμενω! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Το μόνο που έχω βρει είναι αυτό, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό που ψάχνεις. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Το μόνο που έχω βρει είναι αυτό, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό που ψάχνεις. Thanks αλλα ναι δεν ειναι αυτο που ψαχνω (εκτος εαν ειμαι dev και δεν το ξερω):p Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 sorry παιδες αν εχει αναφερθει αλλα μολις χτες πειρα το nexus s και θελω να ρωτησω κατι αμεσα! usb συνδεση χωρις να φορτιζει την μπαταρια γινετε? Δυστυχώς δεν γίνεται... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 sorry παιδες αν εχει αναφερθει αλλα μολις χτες πειρα το nexus s και θελω να ρωτησω κατι αμεσα! usb συνδεση χωρις να φορτιζει την μπαταρια γινετε? Για ποιό λόγο να γίνει κάτι τέτοιο; Είναι καλύτερα να φορτίζεις την μπαταρία σου με την κάθε ευκαιρία και να μην την αφήνεις να εκφορτίζεται τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια ,μολις πριν απο λιγο εχασα το nexus μου. Μπορει να βοηθησει καποιος πως μπορω να το βρω η να το κλειδωσω; το IMEI το γνωριζω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Edited October 23, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Καλησπερα παιδια ,μολις πριν απο λιγο εχασα το nexus μου. Μπορει να βοηθησει καποιος πως μπορω να το βρω η να το κλειδωσω; το IMEI το γνωριζω. Κοίτα υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν αυτό το πράγμα (remote control, κλείδωμα κλπ) (η samsung νομίζω έχει κάτι τέτοιο προεγκατεστημένο) αλλά σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να το σετάρεις (φτιάχνεις κάποιο account, ώστε να μπεις μετά remote μέσω ιντερνετ και να κάνεις ότι μπορείς) Αν δεν είχες κάτι τέτοιο δυστυχώς δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι τώρα. Κάποτε όμως είχα ακούσει πως γίνεται να πας πχ στην vodafone και να δώσεις το ΙΜΕΙ και όταν κάποιος βάλει κάρτα SIM και συνδεθεί με την Vodafone θα το δουν και προφανώς θα σε ειδοποιήσουν. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό στην Ελλάδα και για ποιες εταιρίες ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση, πηρα πριν απο λιγο την cosmote και μου ειπαν πως δεν γινεται, και να απευθυνθω στην samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση, πηρα πριν απο λιγο την cosmote και μου ειπαν πως δεν γινεται, και να απευθυνθω στην samsung Κρίμα που ακόμα δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα... Λες και είναι τίποτα δύσκολο ή τεχνικά ακατόρθωτο. (Μήπως το κάνουν από άλλη εταιρία?) Τέλος πάντων... Πάρε το πρωί στην Samsung φίλε μου, και εύχομαι να το βρεις κρίμα το κινητάκι... Για εξυπηρέτηση πελατών από Ελλάδα. Από σταθερό: 80111-SAMSUNG (80111 7267864), αστική χρέωση Από κινητό: 210 6897691 Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00 Edit: Διαβάζω κάτι παλιά θέματα στο ιντερνετ και βλέπω οτι κι αλλος ξερει πως αυτό γινόταν στην Vodafone τουλάχιστον. Στην samsung αν το δώσεις, δεν θα κάνουν κάτι, απλά αααν τύχει ο κλέφτης να κάνει κάποια αναβάθμιση, ή να πάει στο σέρβις τότε το βρίσκουν. Edited October 23, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Νομιζω και στο εξωτερικο δυσκολα το κανουν.Παντως πραγματικα ενω σιγουρα ειναι εφικτο να γινει , το γιατι δεν γινεται ειναι μια αλλη ιστορια, θα βοηθουσε πολυ κοσμο αυτο ,και θα εκανε ολους οσους εχουν τα κλεμενα τηλεφωνα , η να τα πεταξουν η να τα επιστρεψουν. ΚΡΙΜΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Νομιζω και στο εξωτερικο δυσκολα το κανουν.Παντως πραγματικα ενω σιγουρα ειναι εφικτο να γινει , το γιατι δεν γινεται ειναι μια αλλη ιστορια, θα βοηθουσε πολυ κοσμο αυτο ,και θα εκανε ολους οσους εχουν τα κλεμενα τηλεφωνα , η να τα πεταξουν η να τα επιστρεψουν. ΚΡΙΜΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ. Φίλε μου δεν το κάνουν γιατί εκείνους δεν τους συμφέρει! Εκείνοι και χρεώσεις στην SIM σου θέλουν να γίνουν, και να χάσεις το κινητό σου για να πάρεις άλλο! Όλα είναι υπέρ των εταιριών και τίποτα υπερ του καταναλωτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Ετσι ειναι δυστυχως. Καλο θα ηταν να βρουμε και πως μπορουμε να κανουμε remote απο τον υπολογιστη. Το ξαχνω τωρα μεχρι στιγμης δεν βρισκω κατι αξιολογο. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ POST ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbal Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 παιδια κατεβασα το timeviewer αλλα δεν ξερω πως λειτουργει...μπορω να εχω καποια βοηθεια??η αν ξερετε καποια αντιστοιχη εφαρμογη καλυτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 παιδια κατεβασα το timeviewer αλλα δεν ξερω πως λειτουργει...μπορω να εχω καποια βοηθεια??η αν ξερετε καποια αντιστοιχη εφαρμογη καλυτερη... Απευθύνσου εδώ :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249&page=245 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παίδες να ρωτήσω κάτι. Διάβασα πως το νέο νέξους θα έρθει με full hd εγγραφή βίντεο και ραδιόφωνο! Αυτά τα καλούδια θα τα έχει και το nexus s μόλις πάρει την αναβάθμιση σε ics? Αν όχι full hd γιατί υποθέτω χωρίς να ξέρω πως δεν το υποστηρίζει το υλικό της συσκευής, hd που, ξανά, υποθέτω πως μπορεί και ραδιόφωνο που σίγουρα μπορεί. Γνωρίζει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Η οθονη μου απεκτησε ενα μικρο, αχνο yellow tint. Και νομιζα μονο το S2 εχει τετοια θεματα. :) Βρισκομαι Θεσσαλονικη, που ειναι το service ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Παίδες να ρωτήσω κάτι. Διάβασα πως το νέο νέξους θα έρθει με full hd εγγραφή βίντεο και ραδιόφωνο! Αυτά τα καλούδια θα τα έχει και το nexus s μόλις πάρει την αναβάθμιση σε ics? Αν όχι full hd γιατί υποθέτω χωρίς να ξέρω πως δεν το υποστηρίζει το υλικό της συσκευής, hd που, ξανά, υποθέτω πως μπορεί και ραδιόφωνο που σίγουρα μπορεί. Γνωρίζει κανένας; Και να υπήρχε τεχνικά η δυνατότητα να γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα το έκαναν γιατί δεν τους συμφέρει! :p Αλλά ραδιόφωνο το βρίσκω αδύνατον να γίνει αν δεν έχει δέκτη ραδιοφώνου. Για την ανάλυση στο βίντεο δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει "μεγέθυνση" από το λογισμικό, αλλά σίγουρα δε θα έχει την ίδια ποιότητα. Νομίζω πως κι αυτό δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) Η οθονη μου απεκτησε ενα μικρο, αχνο yellow tint. Και νομιζα μονο το S2 εχει τετοια θεματα. :) Βρισκομαι Θεσσαλονικη, που ειναι το service ; Εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα... Η κιτρινιλα σε εμενα ειναι στην επανω αριστερη μερια.. Με ενδιαφερει και εμενα το service στην θεσσαλονικη... Edited October 25, 2011 by funk Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts