Kriss Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα !! δυο ερωτηεις για το nexus γτ ενδιαφερεται ενας φιλος μου για αγορα. Κατ αρχας αξιζει αυτη την εποχη η αγορα του? και δευτερον υπαρχει καποιο εξαρτημα οπως στο iphone που να του δινει τη δυνατοτητα να λειτουργει κ ως ραδιοφωνο? ευχαριστω! Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Για το ραδιόφωνο μπορεί να αγοράσει handsfree που να έχουν απο μόνα του ράδιο. Για το αν αξίζει η αγορά του είναι κάτι το υποκειμενικό, εγώ το αγόρασα πρόσφατα και πιστεύω ότι αξίζει ναι. Για τον λόγο ότι παίρνει πρώτο όλες τις αναβαθμίσεις και ότι θα πάρει 99.9% και την Ice Cream Sandwich. Παρόλο που είναι μονοπύρηνο μπορώ να πω ότι τρέχει εξαιρετικά γρήγορα και όλο το λειτουργικό είναι πολύ smooth στην συσκευή. Τώρα στα μειονεκτήματα θα έλεγα την απουσία ελληνικού πληκτρολογίου που σε αναγκάζει να βάλεις το MutliLing ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα για να έχεις. Το πληκτρολόγιο γίνεται ίδιο με αυτό του Gingerbread και δεν καταλαβαίνεις την διαφορά. Πιστεύω ότι όσο απαιτητικός και να είναι ο φίλος σου θα τον ικανοποιήσει και δεν θα καταλάβει κάποιο λαγκάρισμα. Επίσης η μπαταρία στο κινητό με έχει εντυπωσιάσει, χωρίς ιδιαίτερη χρήση μπορεί να κρατήσει και πάνω από 3 μέρες ενώ με αρκετή χρήση βγάζει άνετα 1 μέρα μπορεί και 2. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 ευχαριστω πολυ για την αναλυση!!! απλα επειδη τον ενδιαφερει πολυ το ραδιοφωνο γιατι ειναι αρκετες ωες εκτος σπιτιου γ αυτο κολλαει... Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladis Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 που θα μπορουσα να βρω γιατι θα πρεπει να αλλαξω την rom και τι παραπανω θα μου προσφερει.Ζητω συγνωμη εαν παραβαινω τους νομους,μπορειτε να μου απαντησετε πμ.Ευχαριστω,ε!! ρε διαβασμα που εχει να πεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Καλησπερα! μολις το παρηγγειλα και εγω... διαβαζω οτι δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο? ειναι δυνατον? απο το πλαισιο το παρηγγειλα...:confused: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladis Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Και εγω απο πλαισιο πηγα φιλε μου,τωρα το εχω βαλει και φορτιζει.Περιμενω να παω σπιτι να αρχισει το σκαλισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) ευχαριστω πολυ για την αναλυση!!! απλα επειδη τον ενδιαφερει πολυ το ραδιοφωνο γιατι ειναι αρκετες ωες εκτος σπιτιου γ αυτο κολλαει... Δυστυχώς δεν νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι άλλο εκτός ΑΝ αρχίσει να πειραματίζεται με ROM που έχουν ραδιόφωνο και δεν ξέρω και κατά πόσο θα λειτουργήσει κιόλας. Καλησπερα! μολις το παρηγγειλα και εγω... διαβαζω οτι δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο? ειναι δυνατον? απο το πλαισιο το παρηγγειλα...:confused: Kι όμως φίλε μου ισχύει. Βλέπεις για την Google είμαστε τελείως δεύτεροι πελάτες, να σκεφτείς σε εμάς έρχεται με την S-LCD αντί με την AMOLED (βέβαια νομίζω αυτό ισχύει για όλη την Ευρώπη αλλά δεν είμαι σίγουρος), αλλά και χωρίς να έχουμε πρόσβαση στο Google Earth. Για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο Google Earth πρέπει να κάνουμε την διαδικασία που περιέγραψε μερικά post πριν ο dbal. Edited August 16, 2011 by Giannis_mathiou Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladis Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 και μετα σου λεει τερμα τα greeklish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Καλά αυτό είναι το χειρότερο. Εγώ προσωπικά ποτέ μου δεν έγραφα και δεν θα γράψω, καλύτερα να μην στείλω SMS παρά να το στείλω με greeklish. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αγόραζα κινητό χωρίς ελληνικά. Ευτυχώς στο μενού έχει κανονικά χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι :)... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) με τοσα που διαβαζω... "προβληματα με το wi-fi" , "δεν εχει απο μονο του ελληνικο πληκτρολογιο", "οχι google earth σε τηλεφωνο της google" (ακομα και το ideos x5 εχει google earth).. με εκαναν και ακυρωσα την παραγγελια...:cry::O Edited August 16, 2011 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Όλα αυτά που έγεαψα πιο παλμών φτιάχτονται πολύ εύκολα και τα έχει όλα. Όταν λέω google earth δεν εννοώ το google maps. Με το WiFi δεν μπορώ να πω ότι είχα ποτέ μου πρόβλημα.ˊ, μπορεί να μνήμη πιάνει 3 γραμμές αλλά 2-1 τις περισσότερες φορές αλλά δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην πλοήγηση ούτε μειώνεται η ταχύτητα, πιστεύω είναι λόγω SAMSUNG για να είναι χαμηλό το SAR. Θα σου έλεγα να πας να σείεται από κοντά το κινητό και να το σκεφτείς γιατί είναι μια πολύ καλή συσκευή και εγώ προσωπικά σίγουρα θα το αγόραζα ξανά. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 με τοσα που διαβαζω... "προβληματα με το wi-fi" , "δεν εχει απο μονο του ελληνικο πληκτρολογιο", "οχι google earth σε τηλεφωνο της google" (ακομα και το ideos x5 εχει google earth).. με εκαναν και ακυρωσα την παραγγελια...:cry::O Χεχεχε.... :D Πες το ψέματα!!! Επειδή όμως παίδες σκέφτομαι να το "χτυπήσω" μια από αυτές τις μέρες, θα ήθελα να μάθω από κάποιον, που το έχει εφαρμόσει, το εξής: στην πράξη αποδεικνύεται μπελάς η χρήση ελληνικού πληκτρολογίου μέσω εφαρμογών από το android market??????? Πάντα "αντιπαθούσα" ελαφρώς τα greeklish και άλλον δεν σκοπεύω να αλλάξω άποψη στα ...γεράματα. Σας ευχαριστώ πολύ!!! Π.Ν. Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 με τοσα που διαβαζω... "προβληματα με το wi-fi" , "δεν εχει απο μονο του ελληνικο πληκτρολογιο", "οχι google earth σε τηλεφωνο της google" (ακομα και το ideos x5 εχει google earth).. με εκαναν και ακυρωσα την παραγγελια...:cry::O το έχω γράψει και πιο παλιά και το γράφω ξανά.... εγώ όταν είχα την επίσημη ROM είχε μια χαρά ελληνικό πληκτρολόγιο!!!!!!! τώρα για το google earth υπάρχουν πολλές λύσεις. 1. κάνεις root και το κατεβάζεις κανονικά! 2. το κατεβάζεις απο το PC και το εγκαθιστάς κανονικότατα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Καθόλου μπελάς δεν είναι, απλά κατεβάζεις το MultiLing μετά τα ελληνικά το ρυθμιζεις ίπως ακριβώς σε βολεύει και μετά είναι ακριβώς το ίδιο σαν να είναι του κινητού. Έχει καιθέμα gingerbread από την αρχή και είναι ακριβώς όπως το κανονικό. Περισσότερο η ιδέα είναι πάρα κάτι άλλο. Αύριο αν έχετε υπομονή θα ανεβάσω και φωτογραφίες γιατί αυτήν την στιγμή δεν μπορώ :(... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Καθόλου μπελάς δεν είναι, απλά κατεβάζεις το MultiLing μετά τα ελληνικά το ρυθμιζεις ίπως ακριβώς σε βολεύει και μετά είναι ακριβώς το ίδιο σαν να είναι του κινητού. Έχει καιθέμα gingerbread από την αρχή και είναι ακριβώς όπως το κανονικό. Περισσότερο η ιδέα είναι πάρα κάτι άλλο. Αύριο αν έχετε υπομονή θα ανεβάσω και φωτογραφίες γιατί αυτήν την στιγμή δεν μπορώ :(... :up::up::up: Λες, ε???? Μάλλον με κουράζει η ιδέα να πρέπει να στείλω ένα μνμ ή ένα mail και να έχω να κάνω ολόκληρη "ιστορία''. Λογικά δεν θα είναι κάτι σπουδαίο, αφού οι περισσότεροι εδώ μέσα αυτό λέτε. Το Nexus S κερδίζει πόντους στην τελική ευθεία, μάλλον... :wink: Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 με τοσα που διαβαζω... "προβληματα με το wi-fi" , "δεν εχει απο μονο του ελληνικο πληκτρολογιο", "οχι google earth σε τηλεφωνο της google" (ακομα και το ideos x5 εχει google earth).. με εκαναν και ακυρωσα την παραγγελια...:cry::O Καλό είναι να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Το Google Earth και το Ελληνικό πληκτρολόγιο είναι υπόθεση δύο λεπτών. 5 δευτερόλεπτα για να βρεις Ελληνικό πληκτρολόγιο στο market και 115 δευτερόλεπτα μέχρι να σου στείλει κάποιος link από το forum εδώ. Όπως επίσης πολύ σωστά γράφτηκε παραπάνω, το Google Earth καμία σχέση με το Google Maps. Στο θέμα του ασύρματου τώρα, τα πράγματα είναι τελείως σχετικά. Εγώ δεν είχα πρόβλημα με το Galaxy S ποτέ και έχουν πάνω κάτω το ίδιο hardware. Και κάτι άλλο, @c0rpse_grinder και @Not1s. Χαριστικά αφήνω τα μηνύματα σας, μιας και προθυμοποιήθηκαν οι χρήστες και σας βοήθησαν. Σας ξεκαθαρίζω όμως, εδώ δεν είναι τσατ, ούτε ενότητα επιλογής κινητού. Αν το αγοράσετε καλώς, αν δεν το αγοράσετε πάλι καλώς. Αν έχετε απορίες κτλπ σας παρακαλώ να απεθυνθείτε στην αντίστοιχη ενότητα: Επιλογή κινητού Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις καμία μα καμία διαφορά, άντε ίσως το ότι είμαι λίγο πιο σκούρο από το κανονικό για τον λόγο ότι έχει περισσότερες συντομεύσεις στα πλήκτρα. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Πραγματικα πολλλη παραπληροφορηση. Το κινητο,στην παρουσα τιμη,ειναι αψογο. Το μονο του θεμα ειναι το ελαφρως αδυναμο wifi. Τιποτα τραγικο. Ελληνικα εχεις παντου και παντα,οπως γραφτηκε πιο πανω υποθεση 2 λεπτων. Η οθονη του ειναι αψογη,ας μην ειναι amoled (που αυτες η samsung τις παραγει συχνα πυκνα προβληματικες). Μπαταρια με νορμαλ χρηση βγαζει σχεδον 2 μερες,πολυ καλη αυτονομια για τα δεδομενα android. Γενικα ειναι must για την αγορα,ειδικα για καποιον που θελει να ξεκινησει την εξοικειωση του με το android,αλλα με καλο εργαλειο στα χερια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 μονο ψεγαδι του κινητου το καπως αδυναμο wifi.και καμια γραμμη να μην εχει και να εισαι οριακα σερφαρεις κανονικα αλλα αν καποιο αλλο κινητο βρισκει δικτυο με μια γραμμη στο nexus παιζει να μην το βλεπεις καθολου.αυτο δυστυχως δεν διορθωνεται.τωρα ελληνικα πληκτρολογια και τετοια ειναι αστεια.πιο πριν που ειχα αλλο android και ειχε ελληνικα παλι το multiling κατεβασα απο το μαρκετ που για μενα ειναι κορυφαιο πληκτρολογιο.το κινητακι πεταει απο τη μανα του με την 2.3.4 θα παρει επισημα icecream και στο xda εχει πολλες ρομ αν θες να το βελτιωσεις κιαλλο.για μενα τα 299 τα αξιζει με το παραπανω και εκει πανω κατω πρεπει να παιζουν ολα τα τοπ κινητα και οχι 500-600 ευρω που τα βγαζουν για να εχουν 1000% κερδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladis Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 παιδια τις επαφες της καρτας πως της βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Και κάτι άλλο, @c0rpse_grinder και @Not1s. Χαριστικά αφήνω τα μηνύματα σας, μιας και προθυμοποιήθηκαν οι χρήστες και σας βοήθησαν. Σας ξεκαθαρίζω όμως, εδώ δεν είναι τσατ, ούτε ενότητα επιλογής κινητού. Αν το αγοράσετε καλώς, αν δεν το αγοράσετε πάλι καλώς. Αν έχετε απορίες κτλπ σας παρακαλώ να απεθυνθείτε στην αντίστοιχη ενότητα: Επιλογή κινητού :sorry: Σωστός. Απολογούμαι και θα επανέλθω με συγκεκριμένα πραγματάκια προς συζήτηση, όταν πια -μάλλον- θα έχω το Nexus στα χέρια μου. Πολλές καλημέρες... Π.Ν. Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LakisFM1 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Παιδια και εγω νεος κατοχος. Οι παρατηρησεις μου ειναι οι εξης... 1) WIFI problem απαραδεκτο.Εχω το WRT54 που ειναι πολυ δυνατο σε σημα και κοβεται η συνδεση στα 5μ , απορω πως θα δουλεψει σε καφετερια!! (που ειναι ο βασικος λογος που το πηρα....) Επειδη την εχω ξαναζησει την ιστορια με χαμηλο σημα και σε ενα sony ericcson κινητο , ξερω... την πατησα....******* αγορα! και ας ειμαι μεσα στις 7 μερες δεν γινεται να το αλλαξω (με αλλο μοντελο) 2) static ip adress dns server για καποιο λογο δεν παιζει, δοκιμασα 3-4 εφαρμογες αντε να το αλλαξε 1 φορα μετα παλι DHCP επαιρνε. 3)GPS signal και αυτο δε μου φαινεται σοι σε σχεση με αλλα... 4)Μπαταρια... 1 μερα με τρελλη χρηση δεν... 5) Δεν βρισκω τροπο να απενεργοπιησω το telephone.... δεν θελω GSM!!... μονο wifi Kαλο το android alla το nexus S μαπα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Παιδια και εγω νεος κατοχος. Οι παρατηρησεις μου ειναι οι εξης... 1) WIFI problem απαραδεκτο.Εχω το WRT54 που ειναι πολυ δυνατο σε σημα και κοβεται η συνδεση στα 5μ , απορω πως θα δουλεψει σε καφετερια!! (που ειναι ο βασικος λογος που το πηρα....) Επειδη την εχω ξαναζησει την ιστορια με χαμηλο σημα και σε ενα sony ericcson κινητο , ξερω... την πατησα....******* αγορα! και ας ειμαι μεσα στις 7 μερες δεν γινεται να το αλλαξω (με αλλο μοντελο) 2) static ip adress dns server για καποιο λογο δεν παιζει, δοκιμασα 3-4 εφαρμογες αντε να το αλλαξε 1 φορα μετα παλι DHCP επαιρνε. 3)GPS signal και αυτο δε μου φαινεται σοι σε σχεση με αλλα... 4)Μπαταρια... 1 μερα με τρελλη χρηση δεν... 5) Δεν βρισκω τροπο να απενεργοπιησω το telephone.... δεν θελω GSM!!... μονο wifi Kαλο το android alla το nexus S μαπα :( 1)Εμένα δεν έχει πρόβλημα όπου πιάνουν και τα άλλα πιάνει και αυτό, μπορεί να μην πιάνει δύο γραμμές αλλά μία εώς καμία και να είναι οριακά αλλά λειτουργεί απροβλημάτιστα. 2)Δεν ξέρω. 3) Σε σύγκριση με το Ε71 που είχα κλειδώνει πιο γρήγορα αλλά με μικρότερη ακρίβεια. (μου φαίνεται και λογικό βέβαια) 3)Εμένα με τρελή χρήση μου βγάζει 1-1μιση μέρα, αλλά με τρελή! Και πάλι λογικό το βρίσκω και πάλι καλά λέω. 4.0" οθόνη, wifi τρώνε πολύ μπαταρία. 4)Αν κατάλαβα καλά δεν θες να συνδέεσαι στο internet μέσω της σύνδεσης του κινητού αλλά μόνο με WiFi. Θα πας Ρυθμίσεις->Ασύρματο και δίκτυα->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Θα ξετσεκάρεις το "Ενεργοποίηση δεδομένων" και είσαι ΟΚ. Θα σου πρότεινα μιας και δεν έχει βίντεο κλήση να χρησιμοποιήσεις και το "Χρήση μόνο δικτύων 2G" που βοηθάει στην εξοικονόμηση μπαταρίας. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 (edited) 3)Εμένα με τρελή χρήση μου βγάζει 1-1μιση μέρα, αλλά με τρελή! Και πάλι λογικό το βρίσκω και πάλι καλά λέω. 4.0" οθόνη, wifi τρώνε πολύ μπαταρία. και εγω δεν εχω παραπονο απο τη μπαταρια. το πηρα 16/8 πριν μερικες μερες του περασα infin1ty rom, μονο με αυτα και με νορμαλ χρηση, δηλαδη 10-15 λεπτα τηλεφωνο και 3-4 ωρες wifi ιντερνετ, και επειδη ειναι ακομα νωρις και δε το εχω βαρεθει μπολικες ωρες πειραγματος μου βγαζει ανετα τη μερα, με το setcpu κανοντας undervolting και overclocking ταυτοχρονα παει ανετα μιαμιση μερα. Edited August 17, 2011 by panoc Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LakisFM1 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Εννουσα να απενεργοποιησω τελειως το τηλεφωνο (δεν το πηρα για τηλεφωνο :) ) να μη τρωει μπαταρια το gsm/3g Μολις ειδα οτι αν το αφηω στο τραπεζι χωρις να το κραταω βελτιωνεται η κατασταση (απο -80 παει -70 dbm ) παντως επρεπε να πιανει 60 ...ειμαι 3 μ απο το ρουτερ.... που ειναι και απο τα δυνατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts