thalassi Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Καλημέρα και από μένα. Εμένα συνεχίζει (καμιά φορά) να μην ενεργοποιείται η οθόνη με το πρώτο πάτημα πάτημα του διακόπτη Off-On. Σε κανέναν άλλο δεν συμβαίνει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 (edited) Hardwarικά τόση έχει και γιαυτό τόση αναφέρει. Μην ξεχνάς ότι είναι και θέμα marketing. Ναι το ξερω οτι ειναι θεμα μαρκετινκ....αλλα μου φανηκαν πολυ λιγα.. αλλα αφου ολα οκ τοτε no prob. ;) Καλημέρα και από μένα. Εμένα συνεχίζει (καμιά φορά) να μην ενεργοποιείται η οθόνη με το πρώτο πάτημα πάτημα του διακόπτη Off-On. Σε κανέναν άλλο δεν συμβαίνει αυτο? Αυτο που λες δεν με εχει τυχει...αλλα καμια φορα εμενα με κανει οταν με περνουν τηλ. Δεν πιανει το συρσιμο για να το σηκωσω..και πρεπει να κλεισο την οθονη με το ον/οφ και μετα να απαντησω!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 24, 2011 by athanaso77 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Ναι το ξερω οτι ειναι θεμα μαρκετινκ....αλλα μου φανηκαν πολυ λιγα.. αλλα αφου ολα οκ τοτε no prob. ;) Βασικά δεν είναι μάρκετινγκ τρικ, η gpu ρουφάει ένα μέρος της RAM γιαυτό δεν την βλέπεις διαθέσιμη. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Βασικά δεν είναι μάρκετινγκ τρικ, η gpu ρουφάει ένα μέρος της RAM γιαυτό δεν την βλέπεις διαθέσιμη. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ναι gpu ρουφαει ενα μερος ραμ...... αλλα τα .mkv 720π τα παζει καρε-καρε ...! :lol::p Με οτι Player και αν εχω δοκιμασει ...! :):) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 ναι gpu ρουφαει ενα μερος ραμ...... αλλα τα .mkv 720π τα παζει καρε-καρε ...! :lol::p Με οτι Player και αν εχω δοκιμασει ...! :):) Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δοκιμάσει να παίξω 720p .mkv αρχεία στο SGS, αλλά τα βιντεάκια που τράβαγε ( 720p .mkv ) τα έπαιζε κομπλέ. Επίσης είμαι βέβαιος ότι δεν παίζει ρόλο η RAM στο αν θα παίζει το βιντεάκι σωστά. Σε ποια ROM είσαι; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 παιδια καλησπερα.Ενδιαφερομαι να αποκτησω και εγω ενα nexus s απο πλαισιο,για να δω και αυτο το λειτουργικο το android,κατοχος ων 2 iphone 3gs και 4ρι.Θα ηθελα να μου υποδειξεται καποιον οδηγο ελληνικα αν ειναι δυνατον, για root της συσκευης. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δοκιμάσει να παίξω 720p .mkv αρχεία στο SGS, αλλά τα βιντεάκια που τράβαγε ( 720p .mkv ) τα έπαιζε κομπλέ. Επίσης είμαι βέβαιος ότι δεν παίζει ρόλο η RAM στο αν θα παίζει το βιντεάκι σωστά. Σε ποια ROM είσαι; Ναι το ξερω για πλακα το πα!! ρομ εχω την στοκ 2.3.4 παντως πιανει λιγα frames και στα benchmark και στο. Mkv βιντεο που ειδα.. 10-11fps Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANG Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Γεια σας παιδια , μια ερωτηση εχω να κανω μιας που ενδιαφερομαι για το κινητο . Με τις custom rom κλπ τελικα δουλευει το ραδιο ή οχι ? Δεν ειχα προσεξει καθολου οτι δεν εχει ραδιο και μολις χθες το ανακαλυψα . Τα λιγα που βρηκα ειναι οτι εχει τσιπακι για ραδιο αλλα οχι ντραιβερς στην επισημη ρομ . Μπορει καποιος να με βοηθησει .... χωρις να ψαξω ολο το ιντερνετ/φορουμ ? Ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastra Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) Γεια σας Λοιπον έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή handcent για τα μηνύματα. Το θέμα είναι ότι όταν μου στέλνουν μνμ εμφανίζεται το εισερχόμενο μνμ και στο handcent αλλά και στην εφαρμογή της συσκευής. Πως γίνεται να μου εμφανίζονται τα μηνύματα μόνο στην εφαρμογή handcent;;;;; Επισης θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί ενώ εδώ μέσα έχουν πει μερικοί οτι με την εφαρμογή gosms στέλνουν 160 χαρακτηρες, εγώ δεν μπορώ και τα μνμτα στελνοται σε 3-4 διαφορετικά, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ;;; Ευχαριστώ πολύ Edited July 27, 2011 by iliastra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Γεια σας Λοιπον έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή handcent για τα μηνύματα. Το θέμα είναι ότι όταν μου στέλνουν μνμ εμφανίζεται το εισερχόμενο μνμ και στο handcent αλλά και στην εφαρμογή της συσκευής. Πως γίνεται να μου εμφανίζονται τα μηνύματα μόνο στην εφαρμογή handcent;;;;; Επισης θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί ενώ εδώ μέσα έχουν πει μερικοί οτι με την εφαρμογή gosms στέλνουν 160 χαρακτηρες, εγώ δεν μπορώ και τα μνμτα στελνοται σε 3-4 διαφορετικά, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ;;; Ευχαριστώ πολύ πηγαινεις στο προεγκατεστημενο πρόγραμμα των μηνυμάτων και ξετικαρεις το Notification. για 160 χαρακτήρες πας στα settings του handcent SMS, πας στα sending settings και το Greek mode το κάνεις enable. εφαρμογή για σημειωματάριο δεν έχει το κινητό μας? μια καλή από το Market? Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Εχει πολλες εφαρμογες,δοκιμασε μερικες και κρατησε αυτη που αρεσει σε σενα ! Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastra Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 πηγαινεις στο προεγκατεστημενο πρόγραμμα των μηνυμάτων και ξετικαρεις το Notification. για 160 χαρακτήρες πας στα settings του handcent SMS, πας στα sending settings και το Greek mode το κάνεις enable. εφαρμογή για σημειωματάριο δεν έχει το κινητό μας? μια καλή από το Market? Thanks!! Για το handcent το βρηκα για το gosms δεν το εχω βρει. Ξερει κανεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Πως καθαριζουμε μια S-LCD οθόνη?Με βαμβάκι και οινόπνευμα κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Παιδια καλημερα ,πηρα ενα καινουργιο nexus s και δεν μου βρισκει το wi fi ,σε αντιθεση με 3 τηλεφωνα που δοκιμασα χωρις κανενα προβλημα σε αλλα wi fi που δοκιμασα δεν υπαρχει κανενα προβλημα,το τηλ συνδεεται κανονικα.το router μου ειναι draytek 2710n.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Και εμενα δεν μου βρισκει καποια router τα οποια βρισκω με αλλα κινητα..Τον λογο δεν τον ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Πως καθαριζουμε μια S-LCD οθόνη?Με βαμβάκι και οινόπνευμα κάνει? Καλύτερα με ένα στεγνό βαμβακερό ύφασμα. Επίσης συνιστώ τη χρήση screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 εχω περάσει την oxygen rom , για να γίνει OTA update οταν βγεί θα πρέπει να ξαναβάλω την stock rom? Ναι... πρέπει να είσαι με official rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Σημερα φορτηζα το κινητο και ταυτοχρονα επαιζα... και η μπαταρια εφτασε 100%. Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero76 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Ναι... πρέπει να είσαι με official rom. υπάρχει λινκ για κατεβασμα γιατι δεν την βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 υπάρχει λινκ για κατεβασμα γιατι δεν την βρίσκω? Θα τη βρεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2011 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλησπερα παιδια! Αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα οπως και θα φαινεται. Παρακολουθω τις συζητησεις σας περιπου ενα μηνα οπως επισης το εχω ψαξει πολυ το πραγμα οσον αφορα το κινητο αυτο! Αρχικα να πω οτι δεν ειχα ποτε smartphone. Ειδα λοιπον οτι το samsung nexus s ειχε τις καλυτερες κριτικες και η τιμη του ειναι αρκετα καλη γι αυτα που προσφερει. Εγω ομως περα των προσθετων λειτουργιων που προσφερει ενα smartphone που παρεμπιπτοντος δεν εχω ιδεα για το πως δουλευουν ολα αυτα , αλλα ειναι μια καλη ευκαιρια να πειραματιστω , θελω ενα κινητο να καλυπτει τις βασικες μου αναγκες , και εδω λοιπον παραθετω τις αποριες μου , και θα παρακαλουσα να απαντησει καποιος κατοχος υπευθυνα : 1) καπου διαβασα οτι στα μυνηματα παιρνει μονο μεχρι 160 χαρακτηρες , αν αυτο αληθευει και σιγουρα δεν θα ειναι οτι καλυτερο θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος να παιρνει παραπανω χαρακτηρες ανα μυνημα , και αν οχι , πως εχει η ολη διαδικασια με τα μυνηματα για να μπορεις να στειλεις σαν ανθρωπος ενα μυνημα των 500 χαρακτηρων ας πουμε?? 2) η δευτερη απορια μου και σημαντικοτερη θα ελεγα , καπου επισης διαβασα οτι δεν εχει ελληνικη γραφη στα μυνηματα. Ειναι σιγουρα εξαιρετικα ασχημο αυτο , βεβαια ειδα οτι μπορεις να κατεβασεις καποια εφαρμογη , και οριστε τα 2 υποερωτηματα μου ι) παρατηρησα οτι τις εφαρμογες οι οποιες ειναι με χρηματα τις κατεβαζεις με καποια πιστωτικη καρτα ( τις οποιες εγω δεν χρησιμοποιω και ουτε εχω σκοπο να το κανω) , ισχυει αυτο?? και ιι ) επισης ειδα οτι υπαρχουν και εφαρμογες δωρεαν για ελληνικο πληκτρολογιο , υπαρχει κανεις που να τις εχει χρησιμοποιησει και να '' δουλευουν '' οντως??? 3) τελος θα ηθελα να μαθω αν εχει ελληνικο μενου και αν οχι αν υπαρχει η ( δωρεαν) δυνατοτητα να βαλω Αυτες λοιπον ηταν οι αποριες μου, πολυ απλες θα ελεγα, αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι τα κινητα ειναι πρωτιστως για την ομαλη επικοινωνια μας και μετα ερχονται τα υπολοιπα! Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 καλησπέρα παιδιά (ή καλημέρα πλέον :P) εδώ και ένα μήνα έχω στην κατοχή μου ένα google nexus s s-lcd. Θέλω να σας ρωτήσω αν θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει root Και να αλλάξω rom. Κερδίζω σε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλησπερα παιδια! Αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα οπως και θα φαινεται. Παρακολουθω τις συζητησεις σας περιπου ενα μηνα οπως επισης το εχω ψαξει πολυ το πραγμα οσον αφορα το κινητο αυτο! Αρχικα να πω οτι δεν ειχα ποτε smartphone. Ειδα λοιπον οτι το samsung nexus s ειχε τις καλυτερες κριτικες και η τιμη του ειναι αρκετα καλη γι αυτα που προσφερει. Εγω ομως περα των προσθετων λειτουργιων που προσφερει ενα smartphone που παρεμπιπτοντος δεν εχω ιδεα για το πως δουλευουν ολα αυτα , αλλα ειναι μια καλη ευκαιρια να πειραματιστω , θελω ενα κινητο να καλυπτει τις βασικες μου αναγκες , και εδω λοιπον παραθετω τις αποριες μου , και θα παρακαλουσα να απαντησει καποιος κατοχος υπευθυνα : 1) καπου διαβασα οτι στα μυνηματα παιρνει μονο μεχρι 160 χαρακτηρες , αν αυτο αληθευει και σιγουρα δεν θα ειναι οτι καλυτερο θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος να παιρνει παραπανω χαρακτηρες ανα μυνημα , και αν οχι , πως εχει η ολη διαδικασια με τα μυνηματα για να μπορεις να στειλεις σαν ανθρωπος ενα μυνημα των 500 χαρακτηρων ας πουμε?? 2) η δευτερη απορια μου και σημαντικοτερη θα ελεγα , καπου επισης διαβασα οτι δεν εχει ελληνικη γραφη στα μυνηματα. Ειναι σιγουρα εξαιρετικα ασχημο αυτο , βεβαια ειδα οτι μπορεις να κατεβασεις καποια εφαρμογη , και οριστε τα 2 υποερωτηματα μου ι) παρατηρησα οτι τις εφαρμογες οι οποιες ειναι με χρηματα τις κατεβαζεις με καποια πιστωτικη καρτα ( τις οποιες εγω δεν χρησιμοποιω και ουτε εχω σκοπο να το κανω) , ισχυει αυτο?? και ιι ) επισης ειδα οτι υπαρχουν και εφαρμογες δωρεαν για ελληνικο πληκτρολογιο , υπαρχει κανεις που να τις εχει χρησιμοποιησει και να '' δουλευουν '' οντως??? 3) τελος θα ηθελα να μαθω αν εχει ελληνικο μενου και αν οχι αν υπαρχει η ( δωρεαν) δυνατοτητα να βαλω Αυτες λοιπον ηταν οι αποριες μου, πολυ απλες θα ελεγα, αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι τα κινητα ειναι πρωτιστως για την ομαλη επικοινωνια μας και μετα ερχονται τα υπολοιπα! Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! :) Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. :) 1) Αν στείλεις 500 χαρακτήρες, αναλόγως ποια εφαρμογή για μηνύματα χρησιμοποιείς. Άλλες τα στέλνουνε ένα ένα, άλλες τα μετατρέπουν σε μορφή mms. 2) Υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές για πληκτρολόγιο με Ελληνικά. Για τις εφαρμογές επί πληρωμή χρειάζεται πιστωτική ναι, αλλά δεν είναι αναγκαία για τις δωρεάν. 3) Έχει Ελληνικά μενού σε όλα. καλησπέρα παιδιά (ή καλημέρα πλέον :P) εδώ και ένα μήνα έχω στην κατοχή μου ένα google nexus s s-lcd. Θέλω να σας ρωτήσω αν θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει root Και να αλλάξω rom. Κερδίζω σε κάτι; Τι είναι root; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2011 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Μήπως τυχόν έχεις δοκιμάσει δωρεάν εφαρμογή για ελληνικό πληκτρολόγιο και να έχεις δει ότι όντως λειτουργεί? αν όχι, υπάρχει κάποιος ο οποίος το έχει δοκιμάσει? και αυτό που είπες για τα μηνύματα , όταν λές ότι τα στέλνει ένα ένα , δηλαδή εγώ γράφω ας πούμε το μύνημα που θέλω και το κινητό στέλνει το μύνημα αυτό σε '' κομμάτια ? ή πρέπει εγώ να διακόπτω το μύνημα μου σε κάθε 160 χαρακτήρες να το στέλνω και μετά να το ξαναρχίζω απο εκέι που το σταμάτησα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Η εφαρμογη multiling είναι η πιο πλήρες free εφαρμογή απο αυτές που έχω δοκιμάσει για ελληνικό πληκτρολόγιο. Λειτουργεί άψογα, έχει πολλές επιλογές για customizing και αναβαθμίζεται πολύ συχνά, γίνοντας ακόμα καλύτερη. Edited August 1, 2011 by brokesmack Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts