Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απευθειας οχι. Ομως το θεωρω σιγουρο οτι οι roms απο nexus s θα γινονται ported σε galaxy s απο

xda developers. Και μαλιστα γρηγορα και ευκολα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

αυτη τη στιγμη που γραφω εχει παει φιλη μου στο best buy Νεας Υορκης να μου το παρει και αν ολα πανε καλα τριτη απογευμα θα το εχω στα χερια μου!!!!!!!!!!

ενημερωσε μας φιλε αν το βρει τελικα,δευτερα περιμενω και εγω απαντηση απο CA

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Και εγω μεχρι Τριτη το αργοτερο αν ολα πανε καλα θα το εχω στα χερια μου ας καλα ενας συμφουριτης

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

με αυτα τα λεφτα δεν γινεται,μαλλον ειναι bid

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω από ebay γύρω στα 150-220$ ξεκλείδωτο. Τι λέτε αξίζει?
700-800$ εννοεις ;)

με αυτα τα λεφτα δεν γινεται,μαλλον ειναι bid

700-800$ εννοεις ;)

Ναι bid είναι... Δηλαδή δεν παίζε να το τσιμπίσω με τόσα? Να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με ebay ιδιαίτερα και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δημοπρασια ειναι βαζεις εσυ παραπανω ο αλλος κτλ για πλακα μονο δες ποσο θα κλεισει οταν τελειωσει ο χρονος

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

σκ@τ@!sold out στη Νεα Υορκη στο best buy

Και μένα Νέα Υόρκη είναι ο φίλος μου και χθες που πέρασε από ένα ΒestBuy είχε πολλά σε stock και πρέπει να μου το πήρε... Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα λόγω διαφοράς ώρας... Μόλις έχω νέα θα σου πω και από πιο από όλα BestBuy (γιατί έχει και 5-6 στην Νέα Υόρκη) πήγε, μήπως μπορεί να πάει η φίλη σου...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν μπορεις φιλε μου θα σου ειμαι υποχρεος,οτι γινει σημερα γιατι αυριο ταξιδευει για αθηνα οποτε οσο πιο συντομα τοσο καλυτερα!

Φίλε μου φαντάσου ότι τώρα εκεί είναι 03:50 το πρωι....

Οπότε φαντάζομαι σε κανένα 4ωρο-5ωρο θα ξέρω...

Μόλις έχω νέα θα στα γράψω εδώ, να δουν και τυχόν άλλοι ενδιαφερόμενοι σε ποιο BestBuy στην Νέα Υόρκη υπάρχει διαθεσιμότητα (αν υπάρχει ακόμα ;);))...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

σχετικα με την λακουβιτσα που κανει το γυαλακι στο υψος των sensors kai του ακουστικου τι εχετε να πειτε;

εγω περιμενω να το παρω...

με την μια οταν ερθει Ευρωπη...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

σχετικα με την λακουβιτσα που κανει το γυαλακι στο υψος των sensors kai του ακουστικου τι εχετε να πειτε;

εγω περιμενω να το παρω...

με την μια οταν ερθει Ευρωπη...

Δευτερα κυκλοφορει UK και μπορεις να κανεις pre-order.

http://www.carphonewarehouse.com/mobiles/nexus-s

• Administrators

Πάντως καλύτερα να το πάρει κάποιος από Ευρώπη κατά τη γνώμη μου...

http://cgi.ebay.co.uk/Google-Nexus-S-Ohne-Vertrag-Ohne-Branding-Neu-OVP-/160508626334?pt=DE_Handys_ohne_Vertrag_KM&hash=item255f0f459e

Modpic.gif

Φίλε μου φαντάσου ότι τώρα εκεί είναι 03:50 το πρωι....

Οπότε φαντάζομαι σε κανένα 4ωρο-5ωρο θα ξέρω...

Μόλις έχω νέα θα στα γράψω εδώ, να δουν και τυχόν άλλοι ενδιαφερόμενοι σε ποιο BestBuy στην Νέα Υόρκη υπάρχει διαθεσιμότητα (αν υπάρχει ακόμα ;);))...

ειχαμε κανενα νεο φιλε μου?με εχει φαει η αγωνια!!

Παιδια αμα κανουμε προπαραγγελια απο το καταστημα στο UΚ ξερουμε αν κανει παραδοσεις εδω στην Ελλαδα ?

Φιλικά Σπύρος

Παιδια αμα κανουμε προπαραγγελια απο το καταστημα στο UΚ ξερουμε αν κανει παραδοσεις εδω στην Ελλαδα ?

δε νομιζω φιλε μου,στη σελιδα τους εκει που λεει delivery at home απο κατω αναφερει με αστερακι uk mainland only!

Πάντως καλύτερα να το πάρει κάποιος από Ευρώπη κατά τη γνώμη μου...

http://cgi.ebay.co.uk/Google-Nexus-S-Ohne-Vertrag-Ohne-Branding-Neu-OVP-/160508626334?pt=DE_Handys_ohne_Vertrag_KM&hash=item255f0f459e

Φίλε μου sorry αλλά εγώ 650€ για αυτό το τηλέφωνο (με τόσες πλαστικούρες κλπ) δεν δίνω με τίποτα.... Και το ότι είναι τηλέφωνο της Google με αναβαθμίσεις κλπ στην ώρα τους πάλι δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την τιμή των 650€ που πουλιέται στο Carehouse... 400€ όμως από Αμερική μου φαίνεται λογική τιμή για το συγκεκριμένο πάντα τηλέφωνο. Και οι εγγυήσεις εγώ ξέρω ότι είναι παγκόσμιες και αν τύχει κάποιος τοπικός αντιπρόσωπος να κάνει μαγκιές, με ένα email στην μαμά εταιρεία, λύνεις το πρόβλημα σου...

ειχαμε κανενα νεο φιλε μου?με εχει φαει η αγωνια!!

Ακόμα τίποτα... Μόλις μου πει θα σου πω... Υπομονή...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φίλε μου sorry αλλά εγώ 650€ για αυτό το τηλέφωνο (με τόσες πλαστικούρες κλπ) δεν δίνω με τίποτα.... Και το ότι είναι τηλέφωνο της Google με αναβαθμίσεις κλπ στην ώρα τους πάλι δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την τιμή των 650€ που πουλιέται στο Carehouse... 400€ όμως από Αμερική μου φαίνεται λογική τιμή για το συγκεκριμένο πάντα τηλέφωνο. Και οι εγγυήσεις εγώ ξέρω ότι είναι παγκόσμιες και αν τύχει κάποιος τοπικός αντιπρόσωπος να κάνει μαγκιές, με ένα email στην μαμά εταιρεία, λύνεις το πρόβλημα σου...

Ακόμα τίποτα... Μόλις μου πει θα σου πω... Υπομονή...

Φίλε kalagas ξανακοίταξέ το λίγο, γιατί νομίζω ότι είναι ανάλογα με το Region. Πανευρωπαϊκές πχ. Και ναι εκεί αν σου κάνουν μαγκιά ενημερώνεις την μαμά εταιρεία.

;)

--- Sony Xperia 5 II ---

Για αυτο δεν θα ημουν και τοσο σιγουρος. Μακαρι να ηταν ετσι αλλα δεν νομιζω...Στην εμπειρια μου με το service της samsung παντως μετα απο πολλα τηλεφωνα και ερωτησεις, ολοι οι υπαλληλοι με διαβεβαιωναν στην τελικη πως ισχυει εγγυηση για χωρες της ευρωπαικης ενωσης. Ευχομαι να μην βρεθεις ποτε στη δυσαρεστη θεση να χρειαστεις το service γιατι μετα δεν βλεπω να βγαζεις ακρη. Αυτα ειναι τα ασχημα για τους first byers που δεν εχουν υπομονη (κι εγω μεσα σε αυτους ημουν στο galaxy s).

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ρε παιδια από που μπορουμε να το προμηθευτουμε χωρις να χρειαστεί πιστωτική κάρτα άραγε από το έμπαυ γινεται να πληρώσεισα τον πωλητή με αντικαταβολή η ζητάω πολλα ?

Φιλικά Σπύρος

• The title was changed to Google Nexus S