sakiss Δημ. December 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=v9pEMeTqSz0 http://www.youtube.com/watch?v=YS8v3ek4GLc vs Desire HD http://pocketnow.com/android/nexus-s-hardware-review-video Edited December 18, 2010 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iphonehellas Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 μπορουμε να βαλουμε την 2,3 που εχει το nexus s στο galaxy s ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Απευθειας οχι. Ομως το θεωρω σιγουρο οτι οι roms απο nexus s θα γινονται ported σε galaxy s απο xda developers. Και μαλιστα γρηγορα και ευκολα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 αυτη τη στιγμη που γραφω εχει παει φιλη μου στο best buy Νεας Υορκης να μου το παρει και αν ολα πανε καλα τριτη απογευμα θα το εχω στα χερια μου!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 ενημερωσε μας φιλε αν το βρει τελικα,δευτερα περιμενω και εγω απαντηση απο CA Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Και εγω μεχρι Τριτη το αργοτερο αν ολα πανε καλα θα το εχω στα χερια μου ας καλα ενας συμφουριτης Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 σκ@τ@!sold out στη Νεα Υορκη στο best buy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω από ebay γύρω στα 150-220$ ξεκλείδωτο. Τι λέτε αξίζει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 με αυτα τα λεφτα δεν γινεται,μαλλον ειναι bid Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω από ebay γύρω στα 150-220$ ξεκλείδωτο. Τι λέτε αξίζει?700-800$ εννοεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 με αυτα τα λεφτα δεν γινεται,μαλλον ειναι bid 700-800$ εννοεις ;) Ναι bid είναι... Δηλαδή δεν παίζε να το τσιμπίσω με τόσα? Να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με ebay ιδιαίτερα και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 δημοπρασια ειναι βαζεις εσυ παραπανω ο αλλος κτλ για πλακα μονο δες ποσο θα κλεισει οταν τελειωσει ο χρονος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 σκ@τ@!sold out στη Νεα Υορκη στο best buy Και μένα Νέα Υόρκη είναι ο φίλος μου και χθες που πέρασε από ένα ΒestBuy είχε πολλά σε stock και πρέπει να μου το πήρε... Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα λόγω διαφοράς ώρας... Μόλις έχω νέα θα σου πω και από πιο από όλα BestBuy (γιατί έχει και 5-6 στην Νέα Υόρκη) πήγε, μήπως μπορεί να πάει η φίλη σου... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Αν μπορεις φιλε μου θα σου ειμαι υποχρεος,οτι γινει σημερα γιατι αυριο ταξιδευει για αθηνα οποτε οσο πιο συντομα τοσο καλυτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Φίλε μου φαντάσου ότι τώρα εκεί είναι 03:50 το πρωι.... Οπότε φαντάζομαι σε κανένα 4ωρο-5ωρο θα ξέρω... Μόλις έχω νέα θα στα γράψω εδώ, να δουν και τυχόν άλλοι ενδιαφερόμενοι σε ποιο BestBuy στην Νέα Υόρκη υπάρχει διαθεσιμότητα (αν υπάρχει ακόμα ;);))... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 σχετικα με την λακουβιτσα που κανει το γυαλακι στο υψος των sensors kai του ακουστικου τι εχετε να πειτε; εγω περιμενω να το παρω... με την μια οταν ερθει Ευρωπη... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 σχετικα με την λακουβιτσα που κανει το γυαλακι στο υψος των sensors kai του ακουστικου τι εχετε να πειτε; εγω περιμενω να το παρω... με την μια οταν ερθει Ευρωπη...Δευτερα κυκλοφορει UK και μπορεις να κανεις pre-order. http://www.carphonewarehouse.com/mobiles/nexus-s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Πάντως καλύτερα να το πάρει κάποιος από Ευρώπη κατά τη γνώμη μου... http://cgi.ebay.co.uk/Google-Nexus-S-Ohne-Vertrag-Ohne-Branding-Neu-OVP-/160508626334?pt=DE_Handys_ohne_Vertrag_KM&hash=item255f0f459e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Φίλε μου φαντάσου ότι τώρα εκεί είναι 03:50 το πρωι.... Οπότε φαντάζομαι σε κανένα 4ωρο-5ωρο θα ξέρω... Μόλις έχω νέα θα στα γράψω εδώ, να δουν και τυχόν άλλοι ενδιαφερόμενοι σε ποιο BestBuy στην Νέα Υόρκη υπάρχει διαθεσιμότητα (αν υπάρχει ακόμα ;);))... ειχαμε κανενα νεο φιλε μου?με εχει φαει η αγωνια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Παιδια αμα κανουμε προπαραγγελια απο το καταστημα στο UΚ ξερουμε αν κανει παραδοσεις εδω στην Ελλαδα ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Παιδια αμα κανουμε προπαραγγελια απο το καταστημα στο UΚ ξερουμε αν κανει παραδοσεις εδω στην Ελλαδα ? δε νομιζω φιλε μου,στη σελιδα τους εκει που λεει delivery at home απο κατω αναφερει με αστερακι uk mainland only! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Πάντως καλύτερα να το πάρει κάποιος από Ευρώπη κατά τη γνώμη μου... http://cgi.ebay.co.uk/Google-Nexus-S-Ohne-Vertrag-Ohne-Branding-Neu-OVP-/160508626334?pt=DE_Handys_ohne_Vertrag_KM&hash=item255f0f459e Φίλε μου sorry αλλά εγώ 650€ για αυτό το τηλέφωνο (με τόσες πλαστικούρες κλπ) δεν δίνω με τίποτα.... Και το ότι είναι τηλέφωνο της Google με αναβαθμίσεις κλπ στην ώρα τους πάλι δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την τιμή των 650€ που πουλιέται στο Carehouse... 400€ όμως από Αμερική μου φαίνεται λογική τιμή για το συγκεκριμένο πάντα τηλέφωνο. Και οι εγγυήσεις εγώ ξέρω ότι είναι παγκόσμιες και αν τύχει κάποιος τοπικός αντιπρόσωπος να κάνει μαγκιές, με ένα email στην μαμά εταιρεία, λύνεις το πρόβλημα σου... ειχαμε κανενα νεο φιλε μου?με εχει φαει η αγωνια!! Ακόμα τίποτα... Μόλις μου πει θα σου πω... Υπομονή... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Φίλε μου sorry αλλά εγώ 650€ για αυτό το τηλέφωνο (με τόσες πλαστικούρες κλπ) δεν δίνω με τίποτα.... Και το ότι είναι τηλέφωνο της Google με αναβαθμίσεις κλπ στην ώρα τους πάλι δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την τιμή των 650€ που πουλιέται στο Carehouse... 400€ όμως από Αμερική μου φαίνεται λογική τιμή για το συγκεκριμένο πάντα τηλέφωνο. Και οι εγγυήσεις εγώ ξέρω ότι είναι παγκόσμιες και αν τύχει κάποιος τοπικός αντιπρόσωπος να κάνει μαγκιές, με ένα email στην μαμά εταιρεία, λύνεις το πρόβλημα σου... Ακόμα τίποτα... Μόλις μου πει θα σου πω... Υπομονή... Φίλε kalagas ξανακοίταξέ το λίγο, γιατί νομίζω ότι είναι ανάλογα με το Region. Πανευρωπαϊκές πχ. Και ναι εκεί αν σου κάνουν μαγκιά ενημερώνεις την μαμά εταιρεία. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Φίλε μου sorry αλλά εγώ 650€ για αυτό το τηλέφωνο (με τόσες πλαστικούρες κλπ) δεν δίνω με τίποτα.... Και το ότι είναι τηλέφωνο της Google με αναβαθμίσεις κλπ στην ώρα τους πάλι δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την τιμή των 650€ που πουλιέται στο Carehouse... 400€ όμως από Αμερική μου φαίνεται λογική τιμή για το συγκεκριμένο πάντα τηλέφωνο. Και οι εγγυήσεις εγώ ξέρω ότι είναι παγκόσμιες και αν τύχει κάποιος τοπικός αντιπρόσωπος να κάνει μαγκιές, με ένα email στην μαμά εταιρεία, λύνεις το πρόβλημα σου... Για αυτο δεν θα ημουν και τοσο σιγουρος. Μακαρι να ηταν ετσι αλλα δεν νομιζω...Στην εμπειρια μου με το service της samsung παντως μετα απο πολλα τηλεφωνα και ερωτησεις, ολοι οι υπαλληλοι με διαβεβαιωναν στην τελικη πως ισχυει εγγυηση για χωρες της ευρωπαικης ενωσης. Ευχομαι να μην βρεθεις ποτε στη δυσαρεστη θεση να χρειαστεις το service γιατι μετα δεν βλεπω να βγαζεις ακρη. Αυτα ειναι τα ασχημα για τους first byers που δεν εχουν υπομονη (κι εγω μεσα σε αυτους ημουν στο galaxy s). Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 ρε παιδια από που μπορουμε να το προμηθευτουμε χωρις να χρειαστεί πιστωτική κάρτα άραγε από το έμπαυ γινεται να πληρώσεισα τον πωλητή με αντικαταβολή η ζητάω πολλα ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts