Stamos_150 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Και γώ παρατήρησα μία πολύ ελαφρά απόκλιση από το γκρί (πάντως σε καμία περίπτωση κόκκινο και τόσο ελαφρά που αν δεν ήμουν υποψιασμένος δεν θα το πρόσεχα με τίποτα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα ο πομπός FM; Πριν λίγη ώρα άνοιξα το κινητό και περνώντας στη δεύτερη αρχική οθόνη όπου έχω το widget του πομπού FM, μου βγάζει μήνυμα "Σφάλμα: widget αφαιρέθηκε", και όντως το είχε αφαιρέσει! Πάω στη Μουσική και προσπαθώ να τον ενεργοποιήσω από εκεί. Μου βγάζει μήνυμα σφάλματος: "Πομπός FM: μη υποστηριζόμενη λειτουργία". Περιττό να σας πω ότι έμεινα κάγκελο! :X Μετά από μία επανεκκίνηση, όλα δουλεύουν και πάλι κανονικά. Είχε κανείς αυτό το πρόβλημα; Τι μπορεί να σημαίνει; :what: Edited January 5, 2011 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα ο πομπός FM; Πριν λίγη ώρα άνοιξα το κινητό και περνώντας στη δεύτερη αρχική οθόνη όπου έχω το widget του πομπού FM, μου βγάζει μήνυμα "Σφάλμα: widget αφαιρέθηκε", και όντως το είχε αφαιρέσει! Πάω στη Μουσική και προσπαθώ να τον ενεργοποιήσω από εκεί. Μου βγάζει μήνυμα σφάλματος: "Πομπός FM: μη υποστηριζόμενη λειτουργία". Περιττό να σας πω ότι έμεινα κάγκελο! :X Μετά από μία επανεκκίνηση, όλα δουλεύουν και πάλι κανονικά. Είχε κανείς αυτό το πρόβλημα; Τι μπορεί να σημαίνει; :what: ετσι οπως το λες δεν ειχα προβλημα.απλα εμενα μια φορα τον ειχα ενεργοποιησει ειχα παει το ραδιο στην ιδια συχνοτητα....αλλα δεν εστελνε.... εκλεισα αλλαξα συχνοτητες εβαλα και ολα καλα... μετα ξαναειχα παει στην προηγουμενη και παλι ολα καλα....τι να πω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μια ερωτηση παιδια πως βαζω απο το κινητο ΠΡΟΣ τον υπολογιστη φωτο διοτι μεσα απο τον υπολογιστη ''ειδα'' το κινητο ανοιξα το φακελο που τυς εχω και απλα δεν υπηρχαν !!!!!!! Οταν παω απο το κινητο τις 'βλεπω'' μηπως φταει που τις εχω σε sd αποθηκευμενες ? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Τελικα θα βγει το update του Ιανουαριου?? Πρεπει να βγει για να λυσει αρκετα προβληματακια... Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Δεν είναι σίγουρο ότι είναι θέμα του λειτουργικού, μπορεί να είναι πρόβλημα συγκεκριμένης παρτίδας οθονών. Για να πούμε με σιγουριά ότι είναι πρόβλημα του firmware πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι το έχουν όλοι. Και ναι, είχες δίκιο για το trailer του Tron, αρχικά νόμισα ότι είναι έτσι εσκεμμένα. Δοκίμασα την εν λόγω φωτό (gradient-h.png) και δεν είδα κάποιο πρόβλημα με τα χρώματα. Όπως επίσης και όλα τα video που έχω βάλει παίζουν χωρίς θέμα. Μια ερωτηση παιδια πως βαζω απο το κινητο ΠΡΟΣ τον υπολογιστη φωτο διοτι μεσα απο τον υπολογιστη ''ειδα'' το κινητο ανοιξα το φακελο που τυς εχω και απλα δεν υπηρχαν !!!!!!! Οταν παω απο το κινητο τις 'βλεπω'' μηπως φταει που τις εχω σε sd αποθηκευμενες ? Αν είναι στη mass memory είναι στο E:\Images\Κάμερα. Αν είναι στην sd είναι στο F:\Images\Κάμερα. Edited January 5, 2011 by mpapad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παίδες, μου χει παρουσιάσει σοβαρό προβλημα το mail... Συγχρονίζει οποτε να'ναι... Ακομα κι οταν παταω πάνω στο widget δεν συγχρονιζει, ουτε όταν κάνω συγχρονισμό απ τις ρυθμίσεις του....κι αυτο συμβάινει με 2-3 mail που εχω... Για παραδειγμα χθές προσπαθούσα ποση ώρα, ήξερα οτι έχω νεα mail σε 2-3 λογαριασμούς γιατι κι εγω εστειλα μερικα επίτηδες κ σηκώνομαι σημερα το πρωι κ βλέπω μονο το ενα mail εκ των δυο ειχε συγχρονισει... Τι γίνεται ρε παιδιά...το ψαξα και σ'ολο το φορουμ και τιποτα.... Γνωρίζει κανεις κατι ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να επιβεβαιώσω το πρόβλημα με τις αποχρώσεις του μαύρου. Η αλήθεια είναι οτι κατα κάποιο τρόπο το είχα προσέξει εδώ και καιρό, καθώς μου αρέσει να βλέπω ταινίες στο κινητό και έχω περάσει αρκετές μέσα, οπότε είχα παρατηρήσει τη διαφορά στα χρώματα, ωστόσο εξαιτίας του ότι οι ταινίες που βάζω είναι χαμηλής ποιότητας υπέθεσα πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάθισα και το ψαξα λιγάκι το πράγμα και πέρασα πιο πριν από το πλαίσιο που το είχα πάρει, στο κινητό είχα περάσει μια φωτογραφία δική μου όπου φαίνεται πολύ έντονα η ¨κοκκινίλα¨ και σκέφτηκα να την περάσω και στο δείγμα που υπάρχει στο πλαίσιο. Το θέμα είναι το εξής, με μέτριο προς δυνατό φωτισμό το πρόβλημα δεν υφίσταται ούτε στο δείγμα αλλά ούτε και στο δικό μου κινητό, δυστυχώς η πωλήτρια αρνήθηκε να βγάλει το κινητό από τη βιτρίνα ώστε να το δούμε σε κάποιο πιο σκοτεινό σημείο, οπότε δε μπορώ με σιγουριά να πω αν υπάρχει και σε αυτή τη συσκευή το ίδιο θέμα. Επίσης σε Nokia care που επισκέφτηκα, η κοπέλα που ήταν εκεί με κοίταζε σαν εξωγήινο και μου είπε να πάρω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών για να μου πουν πως να αλλάξω τις ρυθμίσεις της φωτεινότητας (ασχολίαστο) :wacko: Καταλήγω λοιπόν στο εξής (χωρίς βέβαια να έχω εξηδικευμένες γνώσεις), εφόσον αρκετά άτομα εδώ μέσα το έχουν παρατηρήσει στα κινητά τους, είτε το πρόβλημα όπως αναφέρθηκε είναι θέμα firmware οπότε και μπορεί να διορθωθεί σε επόμενο update, είτε υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή παραγωγής, για παράδειγμα η ειδική επίστρωση που λένε οτι βάζουν να μην έχει επιστρωθεί καλά, δε ξέρω τι στον κόρακα να υποθέσω. Επίσης αυτοί που το παρατήρησαν τι χρώμα έχουν γιατί εγώ για παράδειγμα έχω το ασημί, μήπως τελικά αυτό το χρώμα βγήκε προβληματικό, λέω εγώ τώρα. Τέλος είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με το κινητό και γενικά με τη Nokia, μου χουν σπάσει τα νεύρα πηγαινε έλα στα Nokia care, δε μου έφτανε το Ν97 τώρα έχω και το Ν8, θά πάω να πάρω πίσω από τον κολητό μου το Ν95 που του χα χαρίσει να ησυχάσω. :mad: Παίδες, μου χει παρουσιάσει σοβαρό προβλημα το mail... Συγχρονίζει οποτε να'ναι... Ακομα κι οταν παταω πάνω στο widget δεν συγχρονιζει, ουτε όταν κάνω συγχρονισμό απ τις ρυθμίσεις του....κι αυτο συμβάινει με 2-3 mail που εχω... Για παραδειγμα χθές προσπαθούσα ποση ώρα, ήξερα οτι έχω νεα mail σε 2-3 λογαριασμούς γιατι κι εγω εστειλα μερικα επίτηδες κ σηκώνομαι σημερα το πρωι κ βλέπω μονο το ενα mail εκ των δυο ειχε συγχρονισει... Τι γίνεται ρε παιδιά...το ψαξα και σ'ολο το φορουμ και τιποτα.... Γνωρίζει κανεις κατι ??? Λοιπόν αυτό με το συγχρονισμό μου το έκανε και μένα, το θέμα είναι οτι έχω εγκαταστήσει το Situations και το είχα βάλει να μου αλλάζει μόνο του τα προφίλ, από τότε που το ενεργοποίησα παρατήρησα πρόβλημα με τα email μου, όταν το απενεργοποίησα τα email έρχονταν κανονικά, μάλλον όμως έφταιγε η αλλαγή από γενικό σε εκτός σύνδεσης και τουμπαλιν. Δε ξέρω αν σου συμβαίνει και σενα κάτι τέτοιο απλά ανέφερα τη δική μου περίπτωση. Edited January 5, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Τελικα θα βγει το update του Ιανουαριου?? Πρεπει να βγει για να λυσει αρκετα προβληματακια... Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες θα είναι έτοιμη την άλλη βδομάδα η μία και η άλλη μέσα στον Φεβρουάριο (Βέβαια ΝΟΚΙΑ είναι αυτή μπορεί να εννοεί για το 2012) http://mynokiablog.com/2011/01/05/nokia-rumours-nokia-n9-in-april-pr1-1-next-week-pr2-0-in-feb-2011/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Δηλαδή το σκούρο γκρι δίπλα στο μαύρο το βλέπεις γκρι, δεν το βλέπεις κόκκινο; Περάστε σας παρακαλώ και οι υπόλοιποι αυτήν την εικόνα στο κινητό σας και πείτε μας αν τη βλέπετε όπως στον υπολογιστή ή αν κοντά στο μαύρο το γκρι καταλήγει κόκκινο. Φαίνεται ότι βρήκαμε ελάττωμα της οθόνης (του panel για την ακρίβεια - :angry: Samsung). εγω το έδειξα σε καμια δεκαρια ατομα και κοκκινο δεν ειδαν με ζουμ φυσικα πολυ καλη η μπακαλοριθμιση για το wifi η μπαταρια 3 μερες και βαλε και το μιτροω ok μιπος το ψιριζετε και υπερβολικα το κινιτο λεο εγω τωρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα ο πομπός FM; Πριν λίγη ώρα άνοιξα το κινητό και περνώντας στη δεύτερη αρχική οθόνη όπου έχω το widget του πομπού FM, μου βγάζει μήνυμα "Σφάλμα: widget αφαιρέθηκε", και όντως το είχε αφαιρέσει! Πάω στη Μουσική και προσπαθώ να τον ενεργοποιήσω από εκεί. Μου βγάζει μήνυμα σφάλματος: "Πομπός FM: μη υποστηριζόμενη λειτουργία". Περιττό να σας πω ότι έμεινα κάγκελο! :X Μετά από μία επανεκκίνηση, όλα δουλεύουν και πάλι κανονικά. Είχε κανείς αυτό το πρόβλημα; Τι μπορεί να σημαίνει; :what: Από την στιγμή που διορθώθηκε με έμα restart είναι μια χαρά. Γειά σας και από μένα και καλή χρονιά. Είμαι καινούριο μέλος και πιθανότατα μελλοντικός (όχι πολύ) αγοραστής του Ν8 :rolleyes:. Πιστεύω πάντως πως για την τιμή του υπερτερεί από τους ανταγωνιστές του. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Τελικα θα βγει το update του Ιανουαριου?? Πρεπει να βγει για να λυσει αρκετα προβληματακια... Γιατι αγχωνεσαι? Αργα η γρηγορα θα βγει update και θα ακολουθησουν και αρκετα ακομη. Υπομονη ρε αγορια. Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να επιβεβαιώσω το πρόβλημα με τις αποχρώσεις του μαύρου. Η αλήθεια είναι οτι κατα κάποιο τρόπο το είχα προσέξει εδώ και καιρό, καθώς μου αρέσει να βλέπω ταινίες στο κινητό και έχω περάσει αρκετές μέσα, οπότε είχα παρατηρήσει τη διαφορά στα χρώματα, ωστόσο εξαιτίας του ότι οι ταινίες που βάζω είναι χαμηλής ποιότητας υπέθεσα πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάθισα και το ψαξα λιγάκι το πράγμα και πέρασα πιο πριν από το πλαίσιο που το είχα πάρει, στο κινητό είχα περάσει μια φωτογραφία δική μου όπου φαίνεται πολύ έντονα η ¨κοκκινίλα¨ και σκέφτηκα να την περάσω και στο δείγμα που υπάρχει στο πλαίσιο. Το θέμα είναι το εξής, με μέτριο προς δυνατό φωτισμό το πρόβλημα δεν υφίσταται ούτε στο δείγμα αλλά ούτε και στο δικό μου κινητό, δυστυχώς η πωλήτρια αρνήθηκε να βγάλει το κινητό από τη βιτρίνα ώστε να το δούμε σε κάποιο πιο σκοτεινό σημείο, οπότε δε μπορώ με σιγουριά να πω αν υπάρχει και σε αυτή τη συσκευή το ίδιο θέμα. Επίσης σε Nokia care που επισκέφτηκα, η κοπέλα που ήταν εκεί με κοίταζε σαν εξωγήινο και μου είπε να πάρω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών για να μου πουν πως να αλλάξω τις ρυθμίσεις της φωτεινότητας (ασχολίαστο) :wacko: Καταλήγω λοιπόν στο εξής (χωρίς βέβαια να έχω εξηδικευμένες γνώσεις), εφόσον αρκετά άτομα εδώ μέσα το έχουν παρατηρήσει στα κινητά τους, είτε το πρόβλημα όπως αναφέρθηκε είναι θέμα firmware οπότε και μπορεί να διορθωθεί σε επόμενο update, είτε υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή παραγωγής, για παράδειγμα η ειδική επίστρωση που λένε οτι βάζουν να μην έχει επιστρωθεί καλά, δε ξέρω τι στον κόρακα να υποθέσω. Επίσης αυτοί που το παρατήρησαν τι χρώμα έχουν γιατί εγώ για παράδειγμα έχω το ασημί, μήπως τελικά αυτό το χρώμα βγήκε προβληματικό, λέω εγώ τώρα. Τέλος είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με το κινητό και γενικά με τη Nokia, μου χουν σπάσει τα νεύρα πηγαινε έλα στα Nokia care, δε μου έφτανε το Ν97 τώρα έχω και το Ν8, θά πάω να πάρω πίσω από τον κολητό μου το Ν95 που του χα χαρίσει να ησυχάσω. :mad: To μαυρο εχω,οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα. Η αληθεια ειναι πως αλλαζει ελαφρως η εντυπωση σε εντονο φωτισμο,λογικο ομως,οπως και φυσικο να φαινεται πιο καλα στο σκοταδι. Θελω να πιστευω,με τις φτωχες μου γνωσεις,οτι ειναι θεμα firmware. εγω το έδειξα σε καμια δεκαρια ατομα και κοκκινο δεν ειδαν με ζουμ φυσικα πολυ καλη η μπακαλοριθμιση για το wifi η μπαταρια 3 μερες και βαλε και το μιτροω ok μιπος το ψιριζετε και υπερβολικα το κινιτο λεο εγω τωρα Oχι δεν το ψυριζουμε. Ειναι κατι που φαινεται στο ματι οποτε πρεπει να το θιξουμε. Για να μην τρεχουμε μετα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Την περασα και γω την φωτο στο κινητο. Μια χαρα φαινονται τα χρωματα γκρι και πουθενα κοκκινο, οπως ακριβως στον υπολογιστη. Εχω την ασημι συσκευη αλλα δε νομιζω οτι παιζει ρολο. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Χθες και σήμερα προσπαθώ να συνδεθώ στο διαδίκτυο με το κινητό και δεν μπορώ.Έχω cosmote και έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις κανονικά,γιατί πριν απο δυο μέρες έμπαινε.Τι λέτε να γίνεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα ο πομπός FM; Πριν λίγη ώρα άνοιξα το κινητό και περνώντας στη δεύτερη αρχική οθόνη όπου έχω το widget του πομπού FM, μου βγάζει μήνυμα "Σφάλμα: widget αφαιρέθηκε", και όντως το είχε αφαιρέσει! Πάω στη Μουσική και προσπαθώ να τον ενεργοποιήσω από εκεί. Μου βγάζει μήνυμα σφάλματος: "Πομπός FM: μη υποστηριζόμενη λειτουργία". Περιττό να σας πω ότι έμεινα κάγκελο! :X Μετά από μία επανεκκίνηση, όλα δουλεύουν και πάλι κανονικά. Είχε κανείς αυτό το πρόβλημα; Τι μπορεί να σημαίνει; :what: Δεν σημαίνει τιποτα...χαλάρωσε... κι εγω ακριβώς το ιδιο επαθα χθές με τον πομπό αλλα μετα απο ενα restart εφτιαξε.... Α κ κατι άλλο σημαντικό! Ειχε γραψει ένας πολλα ποστ πιο πριν, οσον αφορά τον πομπο fm, πως αν βγάλεις την κεραία απο το αυτοκίνητο θα πιανει πολύ καλα.... ΧΘΕΣ, ακομα κ μεσα στην θεσσαλονίκη έπιανε μαμάτα !!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ !!! sorry για τις φωνες απλά προσπαθώ να βοηθήσω όσους δεν το γνώριζαν αυτό κ δεν έχουν κάτι σχετικό με usb στο αυτοκινητό τους !:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Λοιπόν αυτό με το συγχρονισμό μου το έκανε και μένα, το θέμα είναι οτι έχω εγκαταστήσει το Situations και το είχα βάλει να μου αλλάζει μόνο του τα προφίλ, από τότε που το ενεργοποίησα παρατήρησα πρόβλημα με τα email μου, όταν το απενεργοποίησα τα email έρχονταν κανονικά, μάλλον όμως έφταιγε η αλλαγή από γενικό σε εκτός σύνδεσης και τουμπαλιν. Δε ξέρω αν σου συμβαίνει και σενα κάτι τέτοιο απλά ανέφερα τη δική μου περίπτωση. Δεν έχω φορτώσει κάτι αντίστοιχο για να μου κάνει τετοια μαμακία στα mail... Ασε που δεν μπορώ να τα διαγράψω και να τα ξαναπεράσω... Επίσης, έφτιαξα κ mail στο ovi.com κ ενώ περνάω τα στοιχεία μου, εκει που φτάνει κ αναφέρει για την δημιουργία γραμματοκιβωτίου κ κανονικά περιμένεις λίγο προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία, στο δικό μου δεν ολοκληρώνεται ποτέ . . . . . . . . μαμώτο...τι να κάνω ???:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Η αλήθεια είναι πως φαίνεται διαφορετική στο Ν8 απ ότι στο pc η φώτο...κακα τα ψέμματα... ψιλοκοκκινίζει...τελος παντων... κατσε λιγο να δώ κ στο omnia hd κ θα σας πω...μηπως τυχόν κ είναι χαρακτηριστικό οθονών amoled... Η διαφορά κάνει λίγο μπαπ....κακα τα ψέμματα.... Edited January 5, 2011 by dim_dais ανέβασμα φώτο μεταξύ omnia hd και Νοκια Ν8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Δεν σημαίνει τιποτα...χαλάρωσε... κι εγω ακριβώς το ιδιο επαθα χθές με τον πομπό αλλα μετα απο ενα restart εφτιαξε.... Α κ κατι άλλο σημαντικό! Ειχε γραψει ένας πολλα ποστ πιο πριν, οσον αφορά τον πομπο fm, πως αν βγάλεις την κεραία απο το αυτοκίνητο θα πιανει πολύ καλα.... ΧΘΕΣ, ακομα κ μεσα στην θεσσαλονίκη έπιανε μαμάτα !!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ !!! sorry για τις φωνες απλά προσπαθώ να βοηθήσω όσους δεν το γνώριζαν αυτό κ δεν έχουν κάτι σχετικό με usb στο αυτοκινητό τους !:happy: Κι εγώ δεν έχω USB στο αυτοκίνητό μου, και παρότι έχω είσοδο 3.5mm, εντούτοις προτιμώ να μη χρησιμοποιώ καλώδια. Όπως και να 'χει, είναι ανεκτίμητη δυνατότητα. :D Όσο για τη Θεσσαλονίκη, Σάββατο που ανεβαίνω θα δω τι παίζει με κενές συχνότητες και με την ποιότητα του πομπού FM. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Η αλήθεια είναι πως φαίνεται διαφορετική στο Ν8 απ ότι στο pc η φώτο...κακα τα ψέμματα... ψιλοκοκκινίζει...τελος παντων... κατσε λιγο να δώ κ στο omnia hd κ θα σας πω...μηπως τυχόν κ είναι χαρακτηριστικό οθονών amoled... Η διαφορά κάνει λίγο μπαπ....κακα τα ψέμματα.... Στο δικο σου n8 οντως φαινεται η κοκκινηλα στο δικο μου ομως ΚΑΘΟΛΟΥ και σας το λεω εγγυημενα. Προσπαθησα πολυ να την ανακαλυψω αλλα τιποτα η φωτογραφια ειναι τελεια. Τι να πω ελαττωματικη οθονη; Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Νομιζω φταιει φιμε η μεμβρανη που εχει το Ν8. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Ούτε εμένα κοκκινίζει. Μήπως έχετε καμία περίεργη μεμβράνη (= screen protector) στην οθόνη σας και κάνει παιχνίδια με τη διάθλαση του φωτός; Λέω εγώ τώρα... Λάβετε υπόψη σας πως οτιδήποτε υπάρχει πάνω στην οθόνη, π.χ. δαχτυλιές, σκόνες, μεμβράνη κλπ, μπορεί να προκαλεί αυτό το φαινόμενο. Αλλιώς τι να πω, ίσως πρόκειται για σφάλμα μιας συγκεκριμένης παρτίδας του Ν8. Είναι "γνήσιο" ελληνικό το δικό σας, ή παραεισαγωγή; Edited January 5, 2011 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonick7 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ούτε και σε εμένα παρουσιάζει αυτό το "πρόβλημα".Όπως λέει ο panosz75 σίγουρα είναι καθαρή η οθόνη σας,απο οτιδήποτε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ούτε και σε εμένα παρουσιάζει αυτό το "πρόβλημα".Όπως λέει ο panosz75 σίγουρα είναι καθαρή η οθόνη σας,απο οτιδήποτε; Δυστυχώς φίλοι μου είναι πεντακάθαρη και δεν έχει screenprotectors!! Και να φανταστείτε πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γιατί δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό αυτό το κινητό μέχρι τώρα!! Τι να πω δεν ξέρω!! Είναι κρίμα να είναι hardware το πρόβλημα!!:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Η αλήθεια είναι πως φαίνεται διαφορετική στο Ν8 απ ότι στο pc η φώτο...κακα τα ψέμματα... ψιλοκοκκινίζει...τελος παντων... κατσε λιγο να δώ κ στο omnia hd κ θα σας πω...μηπως τυχόν κ είναι χαρακτηριστικό οθονών amoled... Η διαφορά κάνει λίγο μπαπ....κακα τα ψέμματα.... Ακριβως αυτο. Και επαναλαμβανω,ειναι ΜΟΝΟ ενα παραδειγμα αυτη η φωτο. Συμβαινει γενικως σε αναλογες απεικονισεις. Δεν εχουμε ουτε μεμβρανες,ουτε παραμορφωμενες οθονες,ουτε γενικα εχει προβλημα η οθονη οπως την βλεπεις φυσιολογικα. Για να καταλαβετε,οταν κατεβαζεις μια ταινια πχ κακης ποιοτητας,ο video player κανει περιεργους "λεκεδες" στα πολυ σκοτεινα χρωματα. Κατι αναλογο συμβαινει και εδω. Ειναι δυνατον να φταιει η ιδια η amoled γι'αυτο ; μπορει να απαντησει μονο,και μονο,καποιος που ξερει καλα απ'αυτα. Αυτο που ξερουμε σιγουρα ειναι οτι το προβλημα ειναι υπαρκτο,οχι μονο σ εμας εδω,αλλα και εκτος που το συζητανε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts