panosz75 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) panos ουτε εγω εμπλεξα.... το ειχα συνδέσει απλα για να φορτισει στο pc..και εκανα κατι δουλειές που ειχα.. μολις το εβγαλα ειδα αυτο το αποτελεσμα.....για αυτο νευρίασα... υπαρχει καποια ρύθμιση που δεν πηραμε χαμπαρι.....???? βασικα δεν καταλαβα καν τι εγινε.....:blink: τωρα θα πρεπει να διαγραψω ολα τα Mp3 μου και να τα περασω απο την αρχη.....:mad: Μήπως έχεις ρυθμίσει το OVI Suite να κάνει συγχρονισμό με το που συνδέεται το Ν8; Κάπου πρέπει να έχει σχετική ρύθμιση, δες το "Sync Options" ή "Sync Settings" ή κάτι τέτοιο. Edited February 22, 2011 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Μήπως έχεις ρυθμίσει το OVI Suite να κάνει συγχρονισμό με το που συνδέεται το Ν8; Κάπου πρέπει να έχει σχετική ρύθμιση. Θα το ψαξω και θα σου πω φιλε... δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια ρύθμιση γιατι δεν ασχολήθηκα ποτε... μαλλον κατι τετοιο πρεπει να εγινε....:rolleyes: κυριως για οσους βρισκονται θεσσαλονικη ειναι αυτο(φυσικα αν γνωριζουν και οι υπολοιποι θελω να μαθω :) ) , οταν ενεργοποιουμε τον πομπο fm , υπαρχει καποιο tip για να μην κανει τοσα παρασιτα (θελω να πω καποια συχνοτητα στην θεσσαλονικη)? Γιατι οπου και να το βαζω και να βρισκω καθαρο σημα ενω οδηγω, πρεπει να σταματω ανα καποια χιλιομετρα να αλλαζω σταθμο γιατι ολο και καποιος παρεμβαλλεται και μου σπαει τα νευρα. Αν δεν υπαρχει λυση , τοτε κατε'εμε ο πομπος fm χρησιμευει μονο οταν εισαι σε σταθερο σημειο. :protest::knife:elop:protest: εχεις δικιο σε αυτο που λες.. βασικα ο τρανσμιτερ του n900 ειναι πιο δυνατος απο του n8..γιατι σε ταξιδι μου σαλονικα με το πρωτο δεν ειχα κανενα προβλημα με το n8 οντως χανεις το σημα..και μπαινουν παρασιτα... φιλε δοκιμασε (αν γινεται φυσικα) να βγαλεις την κεραια απο το αμαξι...... νομιζω οτι αυτο το κολπο πιανει....:p Edited February 22, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Θα το ψαξω και θα σου πω φιλε... δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια ρύθμιση γιατι δεν ασχολήθηκα ποτε... μαλλον κατι τετοιο πρεπει να εγινε....:rolleyes: εχεις δικιο σε αυτο που λες.. βασικα ο τρανσμιτερ του n900 ειναι πιο δυνατος απο του n8..γιατι σε ταξιδι μου σαλονικα με το πρωτο δεν ειχα κανενα προβλημα με το n8 οντως χανεις το σημα..και μπαινουν παρασιτα... φιλε δοκιμασε (αν γινεται φυσικα) να βγαλεις την κεραια απο το αμαξι...... νομιζω οτι αυτο το κολπο πιανει....:p ρε εσεις καλοι ειστε εμεις στην αθηνα που δεν πιανουμεπουθενα ελευθερη συχνοτητα τι να πουμε? παντως νομιζω στα ακρα της μπαντας των fm 108 και 87.8 ειναι γενικα πιο ευκολο να βρεις κενα γιατι δεν στηνεις ευκολα σταθερο σταθμο εκει εκτος αν δεν εχεις αλλη επιλογη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Μήπως έχεις ρυθμίσει το OVI Suite να κάνει συγχρονισμό με το που συνδέεται το Ν8; Κάπου πρέπει να έχει σχετική ρύθμιση, δες το "Sync Options" ή "Sync Settings" ή κάτι τέτοιο. Βασικά και εγώ έχω απενεργοποιήσει το auto sync. Απλά έκανα sync τις επαφές μου και ξαφνικά κάποια από τα mp3s (ευτυχώς όχι όλα, αν και δεν κατάλαβα πώς έγινε αυτό :confused:) μου έγιναν διπλά. Τέσπα. Δε με απασχολεί και τόσο, απλά σπάζω το κεφάλι μου να δω τι έγινε για να μη μου ξαναγίνει...:confused: A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) ρε εσεις καλοι ειστε εμεις στην αθηνα που δεν πιανουμεπουθενα ελευθερη συχνοτητα τι να πουμε? παντως νομιζω στα ακρα της μπαντας των fm 108 και 87.8 ειναι γενικα πιο ευκολο να βρεις κενα γιατι δεν στηνεις ευκολα σταθερο σταθμο εκει εκτος αν δεν εχεις αλλη επιλογη Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εμένα ρυθμίζεται από 88,1 μέχρι 107,9. Τελείως στα άκρα την μπάντας (87,5 ή 108,0) δε μπορώ να τον ρυθμίσω. Δεν ξέρω γιατί. :what: Edited February 22, 2011 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Θα το ψαξω και θα σου πω φιλε... δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια ρύθμιση γιατι δεν ασχολήθηκα ποτε... μαλλον κατι τετοιο πρεπει να εγινε....:rolleyes: εχεις δικιο σε αυτο που λες.. βασικα ο τρανσμιτερ του n900 ειναι πιο δυνατος απο του n8..γιατι σε ταξιδι μου σαλονικα με το πρωτο δεν ειχα κανενα προβλημα με το n8 οντως χανεις το σημα..και μπαινουν παρασιτα... φιλε δοκιμασε (αν γινεται φυσικα) να βγαλεις την κεραια απο το αμαξι...... νομιζω οτι αυτο το κολπο πιανει....:p ρε εσεις καλοι ειστε εμεις στην αθηνα που δεν πιανουμεπουθενα ελευθερη συχνοτητα τι να πουμε? παντως νομιζω στα ακρα της μπαντας των fm 108 και 87.8 ειναι γενικα πιο ευκολο να βρεις κενα γιατι δεν στηνεις ευκολα σταθερο σταθμο εκει εκτος αν δεν εχεις αλλη επιλογη δυστυχως κεραια δεν εχει το αυτοκινητο μου. ειναι καπου μεσα χωμενη στον σκελετο του :P . μπα φιλε μου, και εδω θεσσαλονικη, ανα 0.2 εχουμε σταθμο.. το χω δοκιμασει και στα ακρα αλλα τπτ.. κριμα και ειναι πραγματικα πολυ καλο εργαλειο. :protest::knife:elop:protest: Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) kaivlorapanos δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ειναι προβλημα το κινητου και οχι των σταθμων..... απο οτι θυμαμαι το n900 μεσα σαλονικη επιανε κανονικα... και μαλα κασα (δεν ξερω πως να το γραψω για να μην το πιανει σαν βρισια:p) πέρυσι που πηγα(για να δω τους ραμσταιν:p) δεν θυμαμαι να ειχα παράσιτα....(παντα για το ν900 μιλαω...) με το n8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που κατεβηκα χριστουγεννα ειχα προβλημα.... τεσπα ας με επιβεβαιώσει και καποιος που ειχε το n900 γιατι μπορει να κανω και λαθος η να μην θυμαμαι καλα.....(αν και δεν το νομιζω....) στα δικα μου τωρα:p παιδια τωρα το σύνδεσα σε "μεταφορα δεδομενων" για να δω τι παιζει με τα mp3 μου ανοιξα το windows Player και την μουσικη στο κινητο και μου βγαινει το μυνημα μεταφορα πολυμέσων σε εξελιξη...στο κινητο...:rolleyes: αυτο πρεπει να εγινε και το μεσημερι και μου εκανε το κινητο ανω κατω.. τι ειναι αυτο ρε παιδια...? δεν βρισκω να εχω τσεκάρει κατι..ωστα να μου συγχρονίζει την μουσικη με το pc..αν γινεται αυτο τελικα γιατι ακομη δεν καταλαβα... Edited February 22, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Το δικό μου ελληνικό ασημί (059F053) το έστειλα στο NOKIA CARE Π. Φαλήρου για αλλαγή οθόνης και κάτω πλαστικού. Περιμένω να μου επιστραφεί. Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 ρε εσεις καλοι ειστε εμεις στην αθηνα που δεν πιανουμεπουθενα ελευθερη συχνοτητα τι να πουμε? παντως νομιζω στα ακρα της μπαντας των fm 108 και 87.8 ειναι γενικα πιο ευκολο να βρεις κενα γιατι δεν στηνεις ευκολα σταθερο σταθμο εκει εκτος αν δεν εχεις αλλη επιλογη Εγώ πάντως έχω βρει δυο συχνότητες στην Αθήνα που με χουν βολέψει και ανάλογα ποια από τις δύο είναι ελεύθερη της εναλλάσσω, 100,5 και 100,7 και ενώ η κεραία του αυτοκινήτου είναι στο πίσω μέρος πιάνει αρκετά καλά. Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 παιδια τι παιζει με το ovi suite και τα αρχεια της μουσικης μας...? πριν απο λιγο σύνδεσα..το κινητο(για αρκετη ωρα....) και εκανα και αλλες δουλειες...στο pc... βασικα δεν ξερω τι εγινε..αλλα πολλα Mp3 που τα εβγαζε σαν άγνωστο αλμπουμ τα χωρισε κατηγορίες πολλα που ενω τα εβαζα εξώφυλλο και δεν τα διαβαζε τα διαβασε αλλα παλι τα εβαλε εξώφυλλα που ηθελε αυτο..:confused:και το βασικοτερο πολλα mp3 μου εμφανίζονται τωρα 2 φορες...:mad::mad:(αυτο μου την εσπασε λιγο).... παιζει κατι και δεν το πηρα χαμπαρι...?γιατι δεν θυμαμαι να πειραξα κατι.... τεσπα αυτο τωρα πως διορθώνεται...? Εγω πάντως χρησιμοποιώ το Nokia Ovi Player και οχι το Ovi Suite χωρίς πρόβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Εγω πάντως χρησιμοποιώ το Nokia Ovi Player και οχι το Ovi Suite χωρίς πρόβλημα για πες μου λιγο τι ακριβως κανεις με το ovi player..γιατι εμενα κατι κανει με τον windows media player... το πιο κουφο τωρα ξερετε ποιο ειναι...? ειχα μεσα ενα cd της βανδη που μου το εβγαζε άγνωστος καλλιτέχνης και τα κομμάτια σε καμια κατηγορία...... τωρα μετα απο που εγινε...μου το βγαζει σαν άλμπουμ κανονικα....:) despina vandi τον τιτλο κτλ...:blink: πολλα Mp3 που τα ειχα χύμα γινοταν το ιδιο ενω τωρα μου τα βγαζει κανονικα σαν αλμπουμ.....και αυτα... επισης ενω ειχα κανει tag σε μερικα cd για να μου τα βγαζει εξωφύλλο για αγνωστο λογο μερικα απο αυτα δεν μου τα βγαλε ποτε..ενω τωρα με αυτο που γινεται τα βγαζει κανονικα... δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.....ανοιγω απλα το player του κινητου και τον windows media player στο pc....στο κινητο μου βγαινει το μήνυμα μεταφορα πολυμέσων σε εξελιξη...την ωρα που γινεται.....ολο αυτο.. εχω "κολλήσει" ασχημα με το θεμα τωρα...θα το αφησω να δω που θα σταματησει ολο αυτο και θα σας πω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Παιδιά,έχει ο αδερφός μου το Ν8 και ξαφνικά χάθηκαν ολες οι φωτογραφίες/βίντεο από την 16άρα μνήμη. Τι συμβαίνει? Δεν έκανε hard format ή κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 ρε εσεις καλοι ειστε εμεις στην αθηνα που δεν πιανουμεπουθενα ελευθερη συχνοτητα τι να πουμε? παντως νομιζω στα ακρα της μπαντας των fm 108 και 87.8 ειναι γενικα πιο ευκολο να βρεις κενα γιατι δεν στηνεις ευκολα σταθερο σταθμο εκει εκτος αν δεν εχεις αλλη επιλογη ο τελαιυταιος σταθμος που βρηκα ειναι στα 107,2 οποτε αν το βαλεις πανω απο 107,5 δεν εχεις καποιο προβλημα... Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 για πες μου λιγο τι ακριβως κανεις με το ovi player..γιατι εμενα κατι κανει με τον windows media player... Κάνω drag and drop τα αλμπουμ στο "Υπολογιστής μου", μετά επεξεργασία στοιχείων αλμπουμ, βάζω το εξώφυλλο που θέλω απο google αν δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων και μετά κάνω το αλμπουμ drag and drop στο "N8", έτσι απλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 χαχαχ οχι μονο εγω ρε φιλε αλλα και συ :lol: απο οτι βλεπω εκτοσ αν το εβαλεσ ετσι το αβαταρ !! το θεμα ειναι τουλαχιστον να παρει μια καλη αναβαθμηση και να γινει καλυτερο. αλλα ετσι παει και το καλυτερο κιν να παρεισ του χρονου θα βγει αλλο καλυτερο, κ παλι καλυτερο και παει λεγοντασ.. προφανως και ο φιλος δεν θεωρει (οπως και εγω) οτι ντε και καλα το κινητο πρεπει να εχει 10πυρηνο επεξεργαστη για να τρεχει... γιαυτον δεν ειναι τσαμπα τα λεφτα οπως ειπες εσυ πιο πανω, γιαυτον αξιζε καθε ευρω ;):rolleyes: Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 έχει αλλάξει κανείς την οθόνη λόγου κοκκινίλας???? αν ναι, διορθώθηκε??? κ τι πρέπει να πρσέξουμε οταν την αλλάξουμε??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 έχει αλλάξει κανείς την οθόνη λόγου κοκκινίλας???? αν ναι, διορθώθηκε??? κ τι πρέπει να πρσέξουμε οταν την αλλάξουμε??? Καλημέρα. Την έχω στείλει εγώ για αλλαγή και περιμένω. Θα σου πω σε λίγες μέρες. Ασημί ελληνικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 ο τελαιυταιος σταθμος που βρηκα ειναι στα 107,2 οποτε αν το βαλεις πανω απο 107,5 δεν εχεις καποιο προβλημα... Για αθηνα δοκιμαστε το 100.7. Εγω το χρησιμοποιω στις περισσοτερες περιοχες ικανοποιητικα στο αμαξι! Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Για αθηνα δοκιμαστε το 100.7. Εγω το χρησιμοποιω στις περισσοτερες περιοχες ικανοποιητικα στο αμαξι! Δοκιμάστε και το 102, μέχρι στιγμής δουλεύει ικανοποιητικά στην Αθήνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 μπα φιλε μου, και εδω θεσσαλονικη, ανα 0.2 εχουμε σταθμο.. το χω δοκιμασει και στα ακρα αλλα τπτ.. κριμα και ειναι πραγματικα πολυ καλο εργαλειο. :protest::knife:elop:protest: Δοκίμασε 88.5 , τώρα που (δυστυχώς) έκλεισε ο σταθμός τουλάχιστον έχουμε φρί συχνότητα :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 ένα από τα πράγματα που με δυσκολεύει είναι το σκρολιν... παρα είναι ευαίσθητο όταν τρέχω τη λίστα με τα ονόματα, μπ3 κλπ... σε σχέση με το Ε63 που έχω τώρα, θα μου λείψει σίγουρα η λειτουργία του φακού... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 εχουμε νεα ενημερωση λογισμικου, κατι με γρηγορη αναζητηση τωρα τι ακριβως ειναι δεν ξερω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 εχουμε νεα ενημερωση λογισμικου, κατι με γρηγορη αναζητηση τωρα τι ακριβως ειναι δεν ξερω Γράφει στις λεπτομέρειες τις αναβάθμισης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Γράφει στις λεπτομέρειες τις αναβάθμισης ;) και εμένα μου βγήκε....το κατεβάζω και μετά θα διαβάσω τι είναι :) ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) Τα ίδια και τα ίδια, ξεκίνησε η αναβάθμιση περίμενα κάποια ώρα, το κινητό έκανε μονο του επανεκκίνηση, η αναβάθμιση δε φαίνεται πουθενά στο ιστορικό και στη διαχείριση εφαρμογών... edit:φαίνεται στο μητρώο της Διαχείρισης Εφαρμογών ως Search Widget 1.01(1) Edited February 23, 2011 by Spyr0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts