spyragge Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Παιδιά μόλις έβαλα ελληνικά στο απο Αγγλία ν8 μου, και χωρίς αλλαγή product code, με εγγύηση εν ισχύ δηλαδή (με αγγλική απόδειξη αγοράς τον Δεκέμβρη - το καλύπτει?)...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 dim καπου το χτυπησες δυνατα. Δεν παιζει να γινει τετοιο πραγμα ευκολα! Αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν και αλλοι που του εχουν κανει "crash test". Ενος μαλιστα ειχε πεσει απο 3 οροφους αν θυμαμαι καλα και δεν ειχε παθει τετοιο πραγμα!! Σιγουρα το χτυπησες καπου (σε καποια γωνια ισως) χωρις να το παρεις χαμπαρι... Ε μάλλον...δεν εξηγείται διαφορετικά...αλλα "που" ειναι το θέμα... ψαχνομαι να καταλαβω....τελος παντων....κ δεν γουσταρω να βάλω θήκη....τελος παντων...κριμα παντως...φτου κ παλι φτου....:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Μήπως το πήρε κάποιος στα χέρια του για να το απολαύσει και κατά λάθος του έπεσε χωρίς να το αντιληφθείς? Τώρα βέβαια, όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία. Το σίγουρο είναι πως δεν φταίει το μπες-βγες στην τσέπη. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Μήπως το πήρε κάποιος στα χέρια του για να το απολαύσει και κατά λάθος του έπεσε χωρίς να το αντιληφθείς? Τώρα βέβαια, όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία. Το σίγουρο είναι πως δεν φταίει το μπες-βγες στην τσέπη. Γκαντεμης μια φορά δεν ειμαι...τωρα το πως εγινε...δεν ξερω... ισως επειδη το προσέχω πολυ... και να φανταστεις το ομνια που δεν το προσεχα...μου ήταν κουκλι...κι απο τούμπες...αλλο τιποτα... τι να πω...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ε μάλλον...δεν εξηγείται διαφορετικά...αλλα "που" ειναι το θέμα... ψαχνομαι να καταλαβω....τελος παντων....κ δεν γουσταρω να βάλω θήκη....τελος παντων...κριμα παντως...φτου κ παλι φτου....:( Εχω και γω το ασημι οπως και εσυ. Και εχω να δηλωσω οτι και μενα χωρις να καταλαβω γιατι εκανε κατι μικρογρατζουνιες η αβαφα κατι τετοιο τελος παντων στην πλατη του στο αλουμινιο. Οχι βεβαια κατι φοβερο αλλα φαινοτανε με λιγη προσοχη. Τελικα του εβαλα θηκη και ολα οκ τωρα αλλα νομιζω οτι το ασημι δεν εχει το φινιρισμα του μαυρου...Η οθονη μου φαινεται σαφως πιο ανθεκτικη οσο περιεργο και αν ακουγεται.:p Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 μάλλον πιέστηκε από κάποιο αντικείμενο που είχες στην τσέπη την ώρα που καθόσούν. Αλλά πάλι δύσκολο. Το πιθανότερο είναι να έγινε αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω. Κάποιος το έπιασε στα χέρια του και το χτύπησε σε καμία γωνία τραπεζιού με δύναμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 παιδια χθες ειχε γεννεθλια ενα φιλαρακι μου και βγηκαμε εξω....το ριξαμε μπουζούκια κτλ κτλ κτλ .... τις photos που τραβηξα με το n8 τις θελουν ολοι μιλαμε....:p:p παθανε πλακα οι παντες......!!!!!!!!!!!!!! θα σας τις ανεβαζα αλλα δεν μπορω λογω προσωπικών δεδομενων.....:p η καμερα και το ξενον φλας για τετοιες φασεις απλα δεν παίζονται... βρε τραβουσε ο ενας με το ipnone 4 οταν οι κοπελες ηταν πανω στο τραπεζι βρε ο αλλος με το δεν ξερω εγω τι...οι δικες μου οι photos ειναι πραγματικα για κορνιζα!!!!!!!!!!!!!!!:):):):) τα σπαει το κινητο σε αυτο το θεμα ειδικα αν δεν εχεις φωτογραφική μαζι σου....!!!!! σημερα ημουν στο κτημα ενος φιλου μου...δειτε photo ρε παιδια απο το κινητο ενα σκυλακι που ειχε στο κτημα εγω εχω μεινει αφωνος.... ειναι σε χαμηλο φωτισμο με φλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://img233.imageshack.us/i/681r.jpg/ μεχρι και τα γράμματα πισω στο γαλα φαινονται!!!!!!!!!!!!!!!::pΌντως φιλε τραβαει καλες φωτογραφιες ειδικα για κινητο θα ελεγα αριστες. Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Νομιζα οτι αυτο εκανες! Αν αλλαξες το ονομα του wifi μονο το κινητο δεν θα πιασει στο λες ως παθων, αλλωστε το ειδες και εσυ. Τελος παντων δοκιμασε να αλλαξεις το ονομα και των δυο router μεω υπολογιστη. Ετσι το διορθωσα εγω και μου φαινεται περιεργο που αντιμετωπιζει προβληματα ο υπολογιστης σου. Καλο ειναι αν εχεις αποθηκευεσει στον υπολογιστη τα δυο wifi σου με τοθς κωδικο να τα σβησεις και να τα ξαναπερασεις και λογικα θα μπαινει κανονικα. Καλη τυχη;) Φίλε Rayden1, μπήκα στον router, άλλαξα το όνομα του και πλέον στη σάρωση wlan, φαίνεται με το νέο όνομα που του έδωσα! Έκανα και εκ νέου σύνδεση και ρυθμίσεις στο pc και συνδέεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα (κάποια μαμακία μάλλον είχα κάνει παλαιοτέρα…) Αύριο θα κάνω το ίδιο και στο πατρικό μου! Μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα, δε μπορεί! Επανήλθε όμως ένα παλιό πρόβλημα που είχα λύσει με τον λεγόμενο “μπακάλικο”! Το τηλ άρχισε πάλι να συνδέεται από μόνο του με το wlan (με τη νέα ονομασία πλέον που του έχω δώσει) …χαχαχαχαχαχαχ! Βρήκα λοιπόν ένα νέο τρόπο για να μη γίνεται αυτό και το γράφω για να το δοκιμάσουν κάποιοι φίλοι που έχουν ακόμα αυτό πρόβλημα! Ενώ είναι συνδεμένο το τηλ με το οικείο wlan που έχει το πρόβλημα, κάνω δημιουργία νέου σημείου πρόσβασης στο διαδίκτυο! Βρίσκει λοιπόν το ίδιο δίκτυο που είναι ήδη συνδεμένο, το επιλέγω, βάζω τον κωδικό και απλά βάζει το (01) δίπλα για να το ξεχωρίζει! Αποσυνδέω μετά το συνδεμένο δίκτυο και το διαγράφω! Αυτό ήταν! Κάνω μετά και μετονομασία και βγάζω το (01) από δίπλα! Δε συνδέεται από μόνο του πλέον, μόνο όταν εγώ θέλω να μπω πχ στο internet, η να πάρω τα mail μου και όταν το κλείσω αποσυνδέεται… http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Φίλε Rayden1, μπήκα στον router, άλλαξα το όνομα του και πλέον στη σάρωση wlan, φαίνεται με το νέο όνομα που του έδωσα! Έκανα και εκ νέου σύνδεση και ρυθμίσεις στο pc και συνδέεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα (κάποια μαμακία μάλλον είχα κάνει παλαιοτέρα…) Αύριο θα κάνω το ίδιο και στο πατρικό μου! Μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα, δε μπορεί! Επανήλθε όμως ένα παλιό πρόβλημα που είχα λύσει με τον λεγόμενο “μπακάλικο”! Το τηλ άρχισε πάλι να συνδέεται από μόνο του με το wlan (με τη νέα ονομασία πλέον που του έχω δώσει) …χαχαχαχαχαχαχ! Βρήκα λοιπόν ένα νέο τρόπο για να μη γίνεται αυτό και το γράφω για να το δοκιμάσουν κάποιοι φίλοι που έχουν ακόμα αυτό πρόβλημα! Ενώ είναι συνδεμένο το τηλ με το οικείο wlan που έχει το πρόβλημα, κάνω δημιουργία νέου σημείου πρόσβασης στο διαδίκτυο! Βρίσκει λοιπόν το ίδιο δίκτυο που είναι ήδη συνδεμένο, το επιλέγω, βάζω τον κωδικό και απλά βάζει το (01) δίπλα για να το ξεχωρίζει! Αποσυνδέω μετά το συνδεμένο δίκτυο και το διαγράφω! Αυτό ήταν! Κάνω μετά και μετονομασία και βγάζω το (01) από δίπλα! Δε συνδέεται από μόνο του πλέον, μόνο όταν εγώ θέλω να μπω πχ στο internet, η να πάρω τα mail μου και όταν το κλείσω αποσυνδέεται… Εμενα τις δυο φορες που εχει τυχει να μου συμβει το γνωστο αυτο bug τυγχανει να προηγειται μια συγχυση στα widget που εχω στην μια απο τις 2 αρχικες οθονες που χρησιμοποιω οπου, μετα την συγχυση-κολλημα, επαναφερονται τα αρχικα widget που ειχε η συσκευη εργοστασιακα. (Για την συγχυση μην το ψαχνετε μαλλον ειχα κανει εγω πατατα:X). Μολις επαναφερω τα widget οπως τα ειχα πριν, αρχιζει και το bug της συνεχους επανασυνδεσης (ειτε σε wifi ειτε σε cosmote δεν εκανε επιλογες). Οποτε συνδεω το bug με το γεγονος που σας περιεγραψα. Η λυση τωρα που εφαρμοσα και στις δυο περιπτωσεις, την πρωτη φορα βεβαια κατα τυχη, ηταν να σβησω μονο το σημειο προσβασης cosmote και οχι κανενα wifi. Στη συνεχεια το ξανααποθηκευσα ακριβως εκει που το ειχα και πριν και το bug εξαφανιστηκε!:lol: Προτεινω σε οποιον το δοκιμασει να λαβει πρωτα τις ρυθμισεις internet απο τον παροχο του με sms και να κρατησει αυτο τo sms σε περιπωση που ξαναχρειαστει. Αλλη μια μπακαλικη λυση μεχρι να βρουμε την τελικη μαλλον με αναβαθμιση. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 ειναι θεμα flash....δυστυχώς..... ειπαμε υπομονη... Ετσι ειναι εχει flash lite 4 και δεν μπορει να δειξει ολες τις σελιδες. Βεβαια κανει φιλοτιμες προσπαθειες και δειχνει μερικους players οπως π.χ. του Αντ1 τν. Ελπιζω να μην ειναι τοσο δυσκολο να του βαλει τα καλα που εχει και το Ν900. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 επίσης οι ελληνικοί υπότιτλοι γίνονται κινέζικοι.. Για να σου δείχνει τους υπότιτους στα ελληνικά θα ανοίξεις το αρχείο srt στον υπολογιστή σου με το notebook και θα κάνεις save as -> unicode. Αυτό γίνεται και μέσα από το Ν8 ανοίγοντας το X-plore και επιλέγοντας file -> edit -> save as inicode. Παιδιά μόλις έβαλα ελληνικά στο απο Αγγλία ν8 μου, και χωρίς αλλαγή product code, με εγγύηση εν ισχύ δηλαδή (με αγγλική απόδειξη αγοράς τον Δεκέμβρη - το καλύπτει?)...:) Ναι, έχεις κανονικά εγγύηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Πως μπορω εφαρμογες που κατεβαζω απο το OviStore να διαλεξω που να τις εγκαταστησω? Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw316turbo Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλημερα παιδια και απο μενα. Ειμαι ο πρωτος που ανεφερα σε αυτο το φορουμ για ξαφνικο θανατο στο τηλεφωνο που ειχα αγορασει τον νοεμβριο.Εκτοτε , μου το αντικαταστησανε απο φιλανδια μερια σε 40 ημερες και απο τα μεσα δεκεμβριου μεχρι τωρα ευτυχως δεν εχει κανει κιχ!! Ο λογος που γραφω ειναι οτι εκανα καποια πειραματα στον φοινικα και νομιζω πετυχαν βελτιωνοντας το κινητο αρκετουτσικα. 1) εχω γερμανικο product code και εχω φλασσαρει την ελληνικη firmware απο cosmote 11.012 για το πρασσινο χρωμα 2) Σεταρα το κινητο συμφωνα με τις ορεξεις μου και το εκανα backup στην sdcard 3) Eβγαλα την sdcard απο το ν8 και εκανα επανεκκινηση 4)κατεβασα την σκανδιναβικη firmware 13.015 5)Tην αποσυμπιεσα και κρατησα το μεγαλο αρχειο core (134 mb περιπου) 6)κατεβασα την custom firmware h20 του feanil (καπως ετσι) 7) Συνδεσα στο φοινικα το ν8 ,παταω update firmware και βλεπω τα μαμα αρχεια του firmware 11.012 στο φακελο Rm596, παταω options και αντικαθιστω το core αρχειο της 11.012 με το 13.015 , και το uda της 11.012 με το custom Η20.Τα υπολοιπα αρχεια τα αφησα μαμα με ελληνικα. Φλασσαρω και δουλεψε τελεια .Αποσυνδεσα το φοινικα και εκανα restore τα παντα απο την sdcard. To τηλεφωνο σεταριστηκε οπως πριν αλλα τωρα βλεπω εκδοση pr1.1 με custom Η20. Εβαλα και το MOD 4.00 του γερμανου χωρις sign (το h20 εχει πειραγμενο installserver και δεν χρειαζεται signing). Εντυπωσεις. Το δουλευω εδω και μια μερα χωρις κιχ, 1)Κλειδωμα οθονης πιο γρηγορο 2) Αλλαγη οθονων πιο γρηγορη 3) γενικα μια πιο γρηγορη αισθηση σε ολο το τηλεφωνο 4) σε σχεση με τη μαμα firmware ειχα c:\189mb free τωρα εχω 170mb 5)Δεν μου φαινεται να πολυκολαει ο μαμα browser σε σχεση με πριν στις βαριες σελιδες. (χρησιμοποιω τον opera) 6) ΤΑ θεματα του h20 εντυπωσιακα με πολλα μπλιμπλικια αλλα εγω κρατησα τα μαμα 7) Γενικα με ολες τις καστομιες βελτιωνεται πολυ το τηλεφωνο αναλογα τις επιλογες. Τωρα αν τα εκανα σωστα ή οχι θα δειξει.Παντως σε μενα δουλευουν ολα για αυτο και τα μοιραστικα μαζι σας .Επειδη εχω δουλεψει και αλλα hi end τηλεφωνα θεωρω οτι για τις ΔΙΚΕς ΜΟΥ αναγκες το Ν8 ειναι πολυ μπροστα απο τον δευτερο Χαιρεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Πως μπορω εφαρμογες που κατεβαζω απο το OviStore να διαλεξω που να τις εγκαταστησω? πηγαινε στις λεπτομερειες λογαριασμου του ovistore και βαλε την επιλογη που θελεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 έχω ένα θέμα με το μητρώο. Μου κρατάει τις κλήσεις της ημέρας και όχι των 30 τελευταίων ημερών όπως το εχω ρυθμίσει. Τι μπορεί να φταίει? Και κάτι ακόμη. Όταν ξεκινώ να γράφω ένα κείμενο (όπως αυτό) το πρώτο γράμμα δεν είναι κεφαλαίο όπως θα έπρεπε. Όχι πως είναι κανένα σπουδαίο πρόβλημα. Απλά το αναφέρω σαν απορία. Το μητρώο όμως το χρειάζομαι... δεν έχει κανένας το πρόβλημα με το μητρώο? Το χρειάζομαι πολύ λόγω δουλειάς. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 δεν έχει κανένας το πρόβλημα με το μητρώο? Το χρειάζομαι πολύ λόγω δουλειάς. To πρόβλημα του Μητρώου συνήθως σχετίζεται με το bug της επίμονης σύνδεσης που έχει αναφερθεί, πήγαινε στο Μητρώο, πάτησε το δεξιο tab και δές σε ποιό access point προσπαθεί να συνδεθεί το N8 και σβήστο απο τις ρυθμίσεις της συνδεσιμότητας. Θα δείς επίσης βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) δεν έχει κανένας το πρόβλημα με το μητρώο? Το χρειάζομαι πολύ λόγω δουλειάς. Το έχω, το έχω... :O Έχω δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν αλλά δεν λύνεται. Ελπίζω η νέα έκδοση λογισμικού να το λύσει...:worry: Edit: Ώπα. Αυτό με την διαγραφή του προορισμού δεν το έχω δοκιμάσει, παρά μόνο μεταφορά του σε νέο φάκελο "Διάφορα" σύμφωνα με το κόλπο που προτείνει ο mirror. Τώρα όμως είδα Spyr0s ότι αυτό προσπαθεί να συνδεθεί συνέχεια στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού μου που έχει και 1η προτεραιότητα και το έχω μεταφέρει απλά στον συγκεκριμένο φάκελο. Προτείνεις δηλαδή διαγραφή τελείως; Και όταν θέλω να το χρησιμοποιώ να το ξαναδημιουργώ; Edited February 1, 2011 by Johny-B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 To πρόβλημα του Μητρώου συνήθως σχετίζεται με το bug της επίμονης σύνδεσης που έχει αναφερθεί, πήγαινε στο Μητρώο, πάτησε το δεξιο tab και δές σε ποιό access point προσπαθεί να συνδεθεί το N8 και σβήστο απο τις ρυθμίσεις της συνδεσιμότητας. Θα δείς επίσης βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας. μα δεν εχω το πρόβλημα των συνδέσεων. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 μα δεν εχω το πρόβλημα των συνδέσεων. Kοίταξες στο δεξί tab του Mητρώου; Το Μητρώο σβήνει όταν γεμίζει απο υπερβολικά πολλες καταχωρήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Ρε παιδια 2 ερωτησουλες γιατι μπερδεψα τα μπουτια μου Τι πρεπει να κανω για να συνδεεται στο wind internet μονο αν το επιλεξω εγω και οχι οποτε θελει? Edited February 2, 2011 by stendor Διαχωρισμός μηνύματος. Αφαίρεση του εκτός θέματος κομματιού. KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Από εχτές παρατήρησα το εξής. Όταν πήγαινα στην οθόνη με Nokia battary monitor το τηλ. έκανε σήνδεση με το wi-fi, ενώ πριν δεν το έκανε . Όταν δεν υπήρχε wi-fi έκανε σύνδεση με το ιντερνετ. Αφαίρεσα το συγκεκριμένο widget και όλα εντάξει. Καμιά σύνδεση. Μετά από λίγο το έβαλα ξανά στην ίδια οθόνη και μέχρι τώρα όλα εντάξει. Καμιά σύνδεση !!! Όσες φορές κι αν δοκίμασα. Περίεργο ... :confused: Ας ελπίσουμε ότι με όλες αυτές τις δυνατότητες των κινητών δεν θα βρούμε τις φωτογραφίες μας και ότι άλλο έχουμε στο κινητό μας σε κάνα σαιτ του ιντερνετ :p Edited February 2, 2011 by stendor Διαχωρισμός μηνύματος. Αφαίρεση του εκτός θέματος κομματιού. http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) καλησπερα.παιδια τις δυο τελευταιες μερες μου κανει το εξης.χωρις να το πειραξω μου βγαζει την εξης λεζαντα. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ!!!κουφο μου φαινετε.τι να συμβαινει;μου το εχει εμφανισει 2 φορες μεχρι τωρα.παταω οκ και την κανει.δηλαδη σβηνει τελειως κ αμεσως μετα επανερχετε εκει που ηταν προηγουμενως. Edited February 2, 2011 by stendor Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 καλησπερα.παιδια τις δυο τελευταιες μερες μου κανει το εξης.χωρις να το πειραξω μου βγαζει την εξης λεζαντα. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ!!!κουφο μου φαινετε.τι να συμβαινει;μου το εχει εμφανισει 2 φορες μεχρι τωρα.παταω οκ και την κανει.δηλαδη σβηνει τελειως κ αμεσως μετα επανερχετε εκει που ηταν προηγουμενως. Καλημερα προφανως κατι παιζει...θυμησου τι εβαλες τελευταια στο τηλ εφαρμογη,θεμα αφαιρεσε το και δες τη συμπεριφορα του... Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 (edited) Ρε παιδια 2 ερωτησουλες γιατι μπερδεψα τα μπουτια μου Τι πρεπει να κανω για να συνδεεται στο wind internet μονο αν το επιλεξω εγω και οχι οποτε θελει? για να μην μπαινει μεσω wind θα πας στη συνδεσιμοτητα και απο εκει στους προορισμους και θα ορισεις προτεραιοτητα τοης wind τελευταια οποτε δεν θα μπαινει. Edited February 2, 2011 by stendor Διαχωρισμός μηνύματος. Αφαίρεση του εκτός θέματος κομματιού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 ειχε κανεις προβλημα με την ωρα αυτες τις μερες? Σε δυο διαφορετικα ν8 που εχω χαθηκε η ωρα.... Στο ενα γυρισε στο 2010 και στο αλλο πηγε 9/1!! Δεν την αλλαξα με το χερι...:blink::blink: Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts