Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι απίστευτο είπα να δοκιμάσω να βγάλω με την επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας ένα κύκλο αποφόρτισης της μπαταρίας. 4 ημέρες μετά η στάθμη έχει κατέβει κατά μια γραμμή!!! Ο δείκτης λέει ότι είναι στο 70%!

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι χρήση κάνεις στο κινητό σου; Και εγώ τον τελευταίο καιρό την έχω μόνιμα ενεργοποιημένη μιας και δεν χρειάζομαι τόσο ούτε τη μόνιμα ενεργοποιημένη ένδειξη ώρας, ούτε έντονο φωτισμό, και έχω πετύχει αυτονομία από 2 έως 3,5 μέρες (το κολπάκι αυτό κάνει θαύματα). Το νούμερο που αναφέρεις είναι πολύ μεγάλο (ενημέρωσέ μας πόσο σε έβγαλε τελικά) καθώς θεωρώ ότι ακόμα και τα νούμερα που αναφέρω εγώ, είναι ρεκόρ για τέτοιου είδους συσκευή και μπαταρία τέτοιας χωρητικότητας.

δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις συνδέσεις με wlan όπως διαβάζω από αλλά παιδιά αλλά όταν χρησιμοποίησα πρόσφατα το lonely planet (Κωνσταντινούπολη) άρχισε να ψάχνει συνεχώς για δίκτυο μέχρι που έκανα επανεκκίνηση και σταματούσε. Αυτό έγινε 4-5 φορές μέχρι που απεγκατέστησα την εφαρμογή.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδιά προέκυψε νέο πρόβλημα και δε βλέπω να γλυτώνω το refurbish.

Τα WRT widgets ξαφνικά σταμάτησαν να δουλεύουν, Battery Monitor, MemInfo, Sport-FM κλπ, όλα έχουν πρόβλημα. Δοκίμασα επανεγκαταστασεις, επανεκινήσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα :-(

βγάλε αυτό το θέμα που χρησιμοποιείς κάνε επανεκκίνηση και είσαι εντάξει. Το συγκεκριμένο θέμα δημιουργεί πολλά προβλήματα.

frastgr

Είναι απίστευτο είπα να δοκιμάσω να βγάλω με την επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας ένα κύκλο αποφόρτισης της μπαταρίας. 4 ημέρες μετά η στάθμη έχει κατέβει κατά μια γραμμή!!! Ο δείκτης λέει ότι είναι στο 70%!

Ναι και μενα πηγε 5 μερες ετσι,αλλα καθολου πειραγμα,μονο και τονιζω μονο ενα δυο τηλεφωνα την ημερα (στις 5 μερες) και παλι δεν ειχε τελειωσει...:D

Jason the Greek

Τι χρήση κάνεις στο κινητό σου; Και εγώ τον τελευταίο καιρό την έχω μόνιμα ενεργοποιημένη μιας και δεν χρειάζομαι τόσο ούτε τη μόνιμα ενεργοποιημένη ένδειξη ώρας, ούτε έντονο φωτισμό, και έχω πετύχει αυτονομία από 2 έως 3,5 μέρες (το κολπάκι αυτό κάνει θαύματα). Το νούμερο που αναφέρεις είναι πολύ μεγάλο (ενημέρωσέ μας πόσο σε έβγαλε τελικά) καθώς θεωρώ ότι ακόμα και τα νούμερα που αναφέρω εγώ, είναι ρεκόρ για τέτοιου είδους συσκευή και μπαταρία τέτοιας χωρητικότητας.

Γιώργο το κολπάκι αυτό όντως είναι πολύ καλό για την αυτονομία της μπαταρίας.

Εμένα με λίγα μηνύματα και τηλέφωνα περίπου 20' λεπτά, μου βγάζει πλέον 2 ημέρες σίγουρα. Δεν έχω ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας (μου αρέσει να βλέπω το αναλογικό ρολόι στην οθόνη :p ) και το βράδυ το έχω σε flight mode.

Δυστυχώς εξακολουθώ να έχω το πρόβλημα με το μητρώο όμως...

Ποιο θεμα;:confused:

στο screenshot του φίλου μας φαίνεται ότι χρησιμοποιεί στο τηλέφωνο του το θέμα deepblu. Το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ προβληματικό για αυτό όσοι το έχετε, βγάλτε το.

frastgr

στο screenshot του φίλου μας φαίνεται ότι χρησιμοποιεί στο τηλέφωνο του το θέμα deepblu. Το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ προβληματικό για αυτό όσοι το έχετε, βγάλτε το.

To πρόβλημα προέκυψε με άλλο θέμα (Digital Abstract IND190) το οποίο είχα πειράξει εγω για να προσθέσω εικονίδια με το SIS Contents, μετά λοιπόν την εγκατάσταση του πειραγμένου θέματος, μάλλον κάτι δε πήγε καλά με τα εικονίδια που είχα βάλει και όταν το έκανα apply μου πέταξε "σφάλμα συστήματος, το widget αφαιρεθηκε". Οι τρείς αρχικές οθόνες επανήλθαν μόνες τους στην default κατάσταση, δηλαδή χάθηκαν όλες οι ρυθμίσεις και απο τότε έχω το πρόβλημα. Τέλος πάντων, έριξα ένα φλασάρισμα και όλα έφτιαξαν, με το Deep Blu που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή δεν έχω δεί κάτι εκτός απο το οτι αργεί το πληκτρολόγιο απο portrait σε landscape, αν έχεις κάποια πηγή που αναφέρει τα προβλήματα δείξε ή κάνε quote αν είναι περίεργο το site για να ξέρουμε περι τίνος πρόκειται.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CD7eagLl5c4]YouTube - Dot. The world's smallest stop-motion animation character shot on a Nokia N8[/ame]
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

παιδια χθες ειχε γεννεθλια ενα φιλαρακι μου και βγηκαμε εξω....το ριξαμε μπουζούκια κτλ κτλ κτλ ....

τις photos που τραβηξα με το n8 τις θελουν ολοι μιλαμε....:p:p

παθανε πλακα οι παντες......!!!!!!!!!!!!!!

θα σας τις ανεβαζα αλλα δεν μπορω λογω προσωπικών δεδομενων.....:p

η καμερα και το ξενον φλας για τετοιες φασεις απλα δεν παίζονται...

βρε τραβουσε ο ενας με το ipnone 4 οταν οι κοπελες ηταν πανω στο τραπεζι βρε ο αλλος με το δεν ξερω εγω τι...οι δικες μου οι photos ειναι πραγματικα για κορνιζα!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)

τα σπαει το κινητο σε αυτο το θεμα ειδικα αν δεν εχεις φωτογραφική μαζι σου....!!!!!

σημερα ημουν στο κτημα ενος φιλου μου...δειτε photo ρε παιδια απο το κινητο ενα σκυλακι που ειχε στο κτημα εγω εχω μεινει αφωνος....

ειναι σε χαμηλο φωτισμο με φλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://img233.imageshack.us/i/681r.jpg/

μεχρι και τα γράμματα πισω στο γαλα φαινονται!!!!!!!!!!!!!!!::p

Edited by freddaras

Η καμερα ειναι ολα τα λεφτα. Σαφως με τα 12mp τραβηξε την προσοχη ολων και μετα με hdmi, usb κτλ εκανε ενα ολοκληρωμeνο πακετο που ελπιζουμε να γινει ακομη καλυτερο!

γι αυτο που συζηταγαμε με τις ανενεργες συνδεσεις τελικα ο τροπος για να ξεκολλησει και να την ξαναβγαλει ενεργη ειναι να συνδεθεις με ενα δικτυ που δεν εχει κλειδωμα wpa/wpa2 και μετα ξεκολλαει και μπιανει ξανα σε ολα τα δικτυα. ο τροπος ειναι εμπειρικος και ισως χρειαστει και μια δυο προσπαθειες

Ρε παιδες να ρωτησω κατι. Στο ovi store οταν μπαινεις δεν υπαρχει κανα menu να αναβαθμισεις τα application που εχεις εγκαταστησει σε περιπτωση που εχει βγει καμια καινουργια εκδοση ? Πρεπει καθε φορα να ελεγχω χειροκινητα ποια εκδοση του συγκεκριμενου app εχω και να το ξανακατεβαζω ? Περιμενα τοσο καιρο να βγει καμια αναβαθμιση καποιου ηδη υπαρχοντος προγραμματος μπας και μου εμφανιστει κανα μηνυμα αλλα παπα#$ . Αν δεν εχει η ιδια εφαρμογη update feature ολα manual ετσι? Υπαρχει μηπως κανα app που να κανει αυτην ακριβως τη δουλεια ? Ειναι κουραστικο να ελεγχω καθε φορα τα version απο 100 app και να ψαχνω μετα αν εχει βγει καμια αλλη εκδοση. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.
I'll attract the enemy with my human call.... I'm so wasted, I'm so wasted!

Ρε παιδες να ρωτησω κατι. Στο ovi store οταν μπαινεις δεν υπαρχει κανα menu να αναβαθμισεις τα application που εχεις εγκαταστησει σε περιπτωση που εχει βγει καμια καινουργια εκδοση ? Πρεπει καθε φορα να ελεγχω χειροκινητα ποια εκδοση του συγκεκριμενου app εχω και να το ξανακατεβαζω ? Περιμενα τοσο καιρο να βγει καμια αναβαθμιση καποιου ηδη υπαρχοντος προγραμματος μπας και μου εμφανιστει κανα μηνυμα αλλα παπα#$ . Αν δεν εχει η ιδια εφαρμογη update feature ολα manual ετσι? Υπαρχει μηπως κανα app που να κανει αυτην ακριβως τη δουλεια ? Ειναι κουραστικο να ελεγχω καθε φορα τα version απο 100 app και να ψαχνω μετα αν εχει βγει καμια αλλη εκδοση. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

δεν εχω δει κατι τετοιο. καλο θα ηταν να υπηρχε κατι οπως το λες, αλλα σκεψου οτι προερχονται απο πολλες διαφορετικες εταιριες. ελπιζουμε στο μελλον

γι αυτο που συζηταγαμε με τις ανενεργες συνδεσεις τελικα ο τροπος για να ξεκολλησει και να την ξαναβγαλει ενεργη ειναι να συνδεθεις με ενα δικτυ που δεν εχει κλειδωμα wpa/wpa2 και μετα ξεκολλαει και μπιανει ξανα σε ολα τα δικτυα. ο τροπος ειναι εμπειρικος και ισως χρειαστει και μια δυο προσπαθειες

Δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον με εμένα. Προχτές ήμουν σ' ένα καφέ που προσφέρει ελεύθερο WiFi spot, δεν έχει κανενός είδους κλείδωμα, και πάλι δεν το έβλεπε. Και απ' ό,τι φαίνεται, δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για να ξεκολλήσει. Σαφώς και είναι bug που πρέπει να διορθωθεί.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον με εμένα. Προχτές ήμουν σ' ένα καφέ που προσφέρει ελεύθερο WiFi spot, δεν έχει κανενός είδους κλείδωμα, και πάλι δεν το έβλεπε. Και απ' ό,τι φαίνεται, δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για να ξεκολλήσει. Σαφώς και είναι bug που πρέπει να διορθωθεί.

φιλε μου δεν εχεις διαβασει τι εχω γραψει πιο παλια. δεν γινεται με ολα τα δικτυα και δεν ειναι οτι δεν τα βλεπει. συνδεετε αλλα η συνδεση μενει ανενεργη. και ο τροπος για το ξεκολλημα ειναι εμπειρικος και ισως τυχαιος. δεν ειπα οτι βρηκα τον τροπο να φτιαξω το bug. με τις συνδεσεις που αναφερω δεν το κανει παντα αλλα καποιες φορες.

Αυτό υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στο Maemo και όσο είχα το Ν900 ήταν απίστευτα χρήσιμο. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειαζόταν να μπεις στο κατάστημα αλλά γινόταν αυτόματα με το που συνδεόσουν στο διαδίκτυο και σου έβγαινε ανάλογη ειδοποίηση.

Ξέρουμε ότι με την έλευση της PR 3.0 το Symbian θα αλλάξει ριζικά και θα έρθει ακόμα πιο κοντά στο Maemo/Meego. Οπότε, κατά 90% θα έχουμε και στο Symbian την συγκεκριμένη δυνατότητα.

Παντως εγω εχω παρατηρησει οτι οταν συνδεομαι με τον browser πχ σε μια σελιδα κατευθειαν με την προεπιλογη συνδεσης που εχω κανει δηλαδη πρωτα ολα τα wifi τελος το cosmote internet αν το σημα δεν ειναι πανω απο 50% περιπου το κινητο συνδεεται αυτοματα στην cosmote. Αντιθετα αν συνδεθω χειροκινητα δηλαδη μεσω την αναζητησης ασυρματων διαλεξω το wifi τοτε διατηρει την συνδεση και με λιγοτερο ισχυρο σημα. Περιεργα ολα αυτα.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

5η μέρα και συνεχίζει με το δείκτη στο 40%. Τις τελευταίες 5 ημέρες λοιπόν υπολογίζω γύρω στα 30 λεπτά ομιλίας, 10 φωτογραφίες, 15 μηνυματα, 30 λεπτά ιντερνετ, 10 λεπτά angry birds και καμμιά ώρα περιήγηση γενικά στο τηλέφωνο. Είναι λίγη η χρήση γι αυτό και αυτά τα νούμερα αλλά η πλάκα είναι ότι συνεχίζει...

Καλημέρα.Δεν εχω βγάλει ακόμα το πλαστικό πίσω από την κάμερα,και ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλός όταν βγάζω βίντεο.αν το βγάλω έχει διαφορά?

Καλημέρα.Δεν εχω βγάλει ακόμα το πλαστικό πίσω από την κάμερα,και ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλός όταν βγάζω βίντεο.αν το βγάλω έχει διαφορά?

εχει διαφορα,τοχω δοκιμασει με φωτογραφια.

Βγαλτο σιγουρα ειναι καλυτερο θα δεις αλλο τηλεφωνο!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Είναι σαν να παίρνεις καινούργιο αυτοκίνητο και δεν βγάζεις τις σακούλες από τα καθίσματα!!!

Τον πρώτο καιρό κι εγώ δεν την έβγαζα λόγω τεράστιας προσοχής που του είχα... άλλα όταν την έβγαλα είδα τεράστια διαφορά στην ποιότητα της φωτογραφίας! Λογικό άλλωστε.

:ninja:

Μου τη δίνει (γκρινιάρης) να μη βγάζει κάποιος τα αυτοκολλητάκια , είναι σαν τις γιαγιάδες που αφήνουν το αλουμινένιο περίβλημα στο γιαούρτι και δεν το κόβουν ολόκληρο. :lol:

Ακόμα και να γρατζουνίστει ο φακός στις φώτο πρόβλημα δε θα έχεις. Το κινητό βέβαια σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις είναι απο gorilla glass και δεν έχει ανάγκη. Προς το παρόν το έχω συνέχεια μαζί με κλειδιά και το ψάχνω σε κάθε στροφή στο αυτοκίνητο και δεν έχει το παραμικρό :D

βρε παιδια για την ζελατινα λετε;:worry:

και ενα αλλο που θελω να ρωτησω ειναι οτι δεν μπορω να βρω που εχουν παει οι επαφες μου!στο τηλ. η στις μεμορυ καρτες;δεν τις βρισκω ρε γ......(που εχουν αποθηκευτει κ πως θα τις δω);

μπορω να τις περασω στην ξεχωριστη μνημη που εχω.(την extra της συσκευης εννοω).

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...