mixtri Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο "πρόβλημα" η ΝΟΚΙΑ δίνει απάντηση ότι είναι μάλλον λόγω τεχνολογίας amoled σε χαμηλή στάθμη ενέργειας. Τόσο πολύ φαίνεται το κόκκινο; Σκέπτομαι προσωπικά,μετά από κανένα 2 μηνο να το πάω για service . Λόγοι; 1) Light leakage στο καπάκι του silver - όχι τίποτα φοβερό 2) Οθόνη Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο "πρόβλημα" η ΝΟΚΙΑ δίνει απάντηση ότι είναι μάλλον λόγω τεχνολογίας amoled σε χαμηλή στάθμη ενέργειας. Τόσο πολύ φαίνεται το κόκκινο; Φαίνεται πολύ. Το σε "χαμηλή στάθμη ενέργειας" τι σημαίνει ακριβώς και πως μεταφράζεται όταν βλέπουμε βίντεο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Μόλις κατέβηκε η αναβάθμιση για το βίντεο και αναγνωρίζει όλα τα encode των .srt παιδιά (ANSI, Unicode , UTF-8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Φαίνεται πολύ. Το σε "χαμηλή στάθμη ενέργειας" τι σημαίνει ακριβώς και πως μεταφράζεται όταν βλέπουμε βίντεο; σε τι επίπεδο έχεις ρυθμίσει τον αισθητήρα φωτισμού; Αν το βάλεις στο τέρμα λογικά δε θα έχεις πρόβλημα... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδιά βοηθήστε λίγο. Έχω το γνωστό πρόβλημα με έντονη την κοκκινίλα στην φωτογραφία, στο ρολόι, στο βίντεο του tron, ακόμη και στην έξοδο από τον screensaver έχω αλλοίωση των χρωμάτων της οθόνης για μια στιγμή. Επειδή το κινητό το έχω μόνο τέσσερις μέρες αγορασμένο από Multirama αξίζει να το επιστρέψω; Υπάρχει πιθανότητα αντικατάστασης; Διαβάζοντας είδα ότι κάποια παιδιά δεν έχουν τέτοια προβλήματα οπότε αν είναι να έχω μία δεύτερη ευκαιρεία λέω να δοκιμάσω. Εσείς τι λέτε; Oχι δεν αξιζει. Το εχουμε πολλοι το συγκεκριμενο θεμα. Ενα ατομο εδω μεσα το αλλαξε,πηρε απο καινουργια παρτιδα και το κοκκινο προβλημα παραμενει. Το αναγνωρισε τελικα η nokia το προβλημα ; γιατι αν οντως το αναγνωριζε θα μας ελεγε αν χρειαζεται servise ή θα μας το διορθωσει μεσω μελλοντικης αναβαθμισης με καποιο τροπο. Ασε που στο multirama με πολλη δυσκολια αναγνωριζουν προβλημα ωστε να κανουν αμεση αντικατασταση,αυτο που κανουν ειναι να το στελνουν στα κεντρικα,οποτε θα χεις κινητο ξανα σ ενα μηνα και αν. Σου τα λεω απο προσωοικη εμπειρια :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παντως εγω εβαλα μια ταινια να δω και η αντιθεση ειναι οτι να ναι. Αλλοιωνει τα χρωματα σε καποια σημεια. Με φουλ την φωτεινοτητα καλυτερευει η κατασταση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Oντως οτι να ναι. Αλλα δεν ξερω πως να δωσω hardware εξηγηση στο συγκεκριμενο προβλημα. Εδω δε μπορουν να το καταλαβουν καν οι τεχνικοι στα Nokia Care... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 φαίνεται ότι το κάνει σε μια συγκεκριμένη χρωματική μετάβαση από πιο σκοτεινα σε πιο ανοικτα χρώματα. Αλλά πρόβλημα δε θεωρείται. Κάτι σε driver της gpu μου κάνει. Θα διορθωθεί το θέμα αυτό. Δεν φαίνεται να ευθύνεται το υλικό αλλά το λογισμικό. Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Για εμάς που έχουμε το πρόβλημα με τη μόνιμη σύνδεση wi-fi καμια καινούργια λύση υπάρχει? Οι 3 τρόποι που έχουν προαναφερθεί δεν κάνανε τίποτα σε εμένα:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Για εμάς που έχουμε το πρόβλημα με τη μόνιμη σύνδεση wi-fi καμια καινούργια λύση υπάρχει? Οι 3 τρόποι που έχουν προαναφερθεί δεν κάνανε τίποτα σε εμένα:mad: μέσα στις 3 λύσεις είναι και το σβήσιμο του σημείου και της νέας εγγραφήςτου ? ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Αυριο παιδια παραλαμβανω την συσκευη απο NOKIA CARE.H δευτερη παρτιδα μολις εφτασε. Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 μέσα στις 3 λύσεις είναι και το σβήσιμο του σημείου και της νέας εγγραφήςτου ? Ναι , αυτη που λές , η μπακάλικη και η official στο symbian^3 read before you ask Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Μόλις κατέβηκε η αναβάθμιση για το βίντεο και αναγνωρίζει όλα τα encode των .srt παιδιά (ANSI, Unicode , UTF-8) Εμενα παιζει μονο αγγλικους υποτιτλους... οι ελληνικοι και στα 3 format ειναι κινεζικα... Με ποιον text editor εκανες την μετατροπη σε unicode κτλ? Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Τα 250ε δεν είναι πολλα για εμένα βρε παιδιά,,απλά ρωτο όσους το έχουν αν θα αντέχε με χαμηλό φωτισμό και με όπερα μίνι ένα 8ωρο.δεν με ενδιαφέρει ούτε μρ3. Ραδιόφωνο.κάμερα,βίντε και τέτοια.μόνο το ιντερνετ με ενδιαφέρει.και δεν ενδιαφέρο για κάποιο ταμπλετ πι σι. Δοκιμασε αν δουλευει σωστα σε ολα και τσεκαρε μονος σου ποσο αντεχει το ιντερνετ γιατι η χρηση που κανει ο καθενας ειναι διαφορετικη!!!Αν ειναι οκ παρτο ειναι πολυ καλη τιμη!!!;) Μόλις παρέλαβα απο Πλαίσιο ελληνικότατο silver white. Όλα τα λεφτά λέμε το εργαλείο!!!! Καλοριζικο να το ευχαριστηθεις!!!;) αφου φορας την 1.1 μηπως εχειις δοκιμασει hard reset? Ρε παιδια οταν με το καλο ερθει η 1.1 πρεπει αφου την βαλουμε (μεσ OTA) υποχρεωτικα πρεπει να κανουμε hard reset??Εγω τοσα χρονια μετα απο αναβαθμισεις ποτε δεν εκανα και δεν ειχα προβλημα εχει αλλαξει τωρα κατι η οχι?? μεχρι τωρα δεν την βγαζει με κανενα απο τους 2 τροπους. φανταζομαι μεχρι το πρωι θα εμφανιστει Εγω την εβαλα πριν απο λιγο με wlan μου την βρηκε με την πρωτη και εχω γερμανικο product code και απο το μενου του κινητου ενημερωση συσκευης...!!!Για να δουμε τι λεει..!! :D Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Εμένα πάντως μόνο μέσω OVI Suite εμφάνισε το update του Βίντεο και το εγκατέστησα κανονικά. Δεν έχω τσεκάρει ακόμα τι παίζει με συμβατότητα ελληνικών υποτίτλων. Θα το τσεκάρω και θα αναφέρω. :) Edit: Υπάρχει λύση εγγυημένη για τους υπότιτλους. Όταν ένας υπότιτλος παίζει αλαμπουρνέζικα, ανοίξτε τον με τον X-plore (τα srt τα ανοίγει κανονικότατα σαν κείμενο): Menu->File->Edit Έχοντας μπει σε Edit mode του κειμένου: Menu->Save as unicode->Save. Ξαναδοκιμάστε την αναπαραγωγή του βίντεο. Σε εμένα τουλάχιστον δούλεψε. Μόλις δοκίμασα το τελευταίο επεισόδιο V. Άψογα. :dance: :D Edited January 17, 2011 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδιά, σε εσάς που ήρθε η αναβάθμιση του video player, είχε κανένας από εσάς αγορασμένο από Γερμανό (δηλαδή product code της Cosmote); Ρωτάω γιατί βλέπω ότι σε κάποιους έχει έρθει η αναβάθμιση και σε κάποιους όχι (εμένα για παράδειγμα δεν έχει έρθει :P ). Το δικό μου είναι από Γερμανό με Cosmote :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 παιδια παταω για νεα ενημερωση μου βγαζει το "βίντεο"... παταω εναρξη και εδω και 10 λεπτα εχει κολλήσει στο "ληψη βίντεο 1 απο 1 "...:( τι κανεις τωρα μου λετε...??? φοβαμαι να πατησω ακυρωση μην χασω το Update....(σαν την προηγουμενη φορα...).. απο την αλλη περιμενω τηλ και πρεπει να φυγω σε λιγο....:mad: οποτε τι κανουμε τωρα μου λετε....? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 παιδια παταω για νεα ενημερωση μου βγαζει το "βίντεο"... παταω εναρξη και εδω και 10 λεπτα εχει κολλήσει στο "ληψη βίντεο 1 απο 1 "...:( τι κανεις τωρα μου λετε...??? φοβαμαι να πατησω ακυρωση μην χασω το Update....(σαν την προηγουμενη φορα...).. απο την αλλη περιμενω τηλ και πρεπει να φυγω σε λιγο....:mad: οποτε τι κανουμε τωρα μου λετε....? Εγώ το ακύρωσα όταν έψαχνε μέσω OTA. Παρόλα αυτά μου το εμφάνισε κανονικά στο OVI Suite, μαζί με την αναβάθμιση του Real Golf. Θα πρότεινα να μην το φοβηθείς. Ακύρωσέ το και κάνε την αναβάθμιση κανονικά όταν πας στον υπολογιστή σου. Μην ταλαιπωρείσαι μέσω ΟΤΑ αν δεις ότι αργεί πολύ. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Εγώ το ακύρωσα όταν έψαχνε μέσω OTA. Παρόλα αυτά μου το εμφάνισε κανονικά στο OVI Suite. Θα πρότεινα να μην το φοβηθείς. Ακύρωσέ το και κάνε την αναβάθμιση κανονικά όταν πας στον υπολογιστή σου. Μην ταλαιπωρείσαι μέσω ΟΤΑ. φιλε δεν ξερω αν μπορω μεσω ovi suite γιατι δεν ειναι ελληνικη η συσκευη μου.. ειναι γερμανικη και ελληνικα την εβαλα εγω ο ιδιος με τον "φοίνικα"...:) οποτε φοβαμαι να κανω κατι απο εκει μηπως χασω την ελληνικη γλωσσα.... (το μήνυμα παραμενει παντως....) Opsss η ενημερωση απετυχε......:mad: EDIT ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΦΟΡΕΣ μπηκε κανονικα οποτε τελος καλο ολα καλα:):) Edited January 17, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Opsss η ενημερωση απετυχε......:mad: EDIT ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΦΟΡΕΣ μπηκε κανονικα οποτε τελος καλο ολα καλα Μέσω ΟΤΑ; Κι εμένα αυτό μου έγραφε. Έχω από το απόγευμα που προσπαθούσα, που ήμουν εκτός σπιτιού, και δεν κατάφερα να το κάνω να την κατεβάσει. Μόνο μέσω OVI Suite μπόρεσα, μόλις μπήκα σπίτι. Edit: Πάλι καλά. Δοκίμασε το κολπάκι που γράφω πιο πάνω με το edit μέσα από τον X-plore. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Η αναβαθμιση για το βιντεο τι νεο εχει? Μονο η αναγνωριση για εξωτερικους υποτιτλους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Μέσω ΟΤΑ; Κι εμένα αυτό μου έγραφε. Έχω από το απόγευμα που προσπαθούσα, που ήμουν εκτός σπιτιού, και δεν κατάφερα να το κάνω να την κατεβάσει. Μόνο μέσω OVI Suite μπόρεσα, μόλις μπήκα σπίτι. Edit: Πάλι καλά. Δοκίμασε το κολπάκι που γράφω πιο πάνω με το edit μέσα από τον X-plore. ;) το δοκιμαζω αλλα δεν μου εμφανιζει ελληνικα μονο αλαμπουρνεζικα....:( τα καταφερα παιδια μεσω απο το pc με τον τροπο που ειπατε πιο πανω... ουαουυυυυυ επιτελους εχουμε υποτιτλους!!!!!!!!!!!! για μενα ενα μεγαλο μπραβο στην νοκια!!!!!!! αυτο πραγματικα το update αξιζε και με το παραπανω...:):) Edited January 17, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Εμένα πάντως μόνο μέσω OVI Suite εμφάνισε το update του Βίντεο και το εγκατέστησα κανονικά. Δεν έχω τσεκάρει ακόμα τι παίζει με συμβατότητα ελληνικών υποτίτλων. Θα το τσεκάρω και θα αναφέρω. :) Edit: Υπάρχει λύση εγγυημένη για τους υπότιτλους. Όταν ένας υπότιτλος παίζει αλαμπουρνέζικα, ανοίξτε τον με τον X-plore (τα srt τα ανοίγει κανονικότατα σαν κείμενο): Menu->File->Edit Έχοντας μπει σε Edit mode του κειμένου: Menu->Save as unicode->Save. Ξαναδοκιμάστε την αναπαραγωγή του βίντεο. Σε εμένα τουλάχιστον δούλεψε. Μόλις δοκίμασα το τελευταίο επεισόδιο V. Άψογα. :dance: :D Την πρωτη φορα που θα ανοιξεις τα ελληνικα, στα δειχνει κανονικα? Ακομα και ετσι εμενα δεν δουλεψε :( Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 φιλε SubeRip σε μενα το κολπο του πανος με τον xplore δεν πετυχε... οταν αλλαξα ομως το Unicode απο το pc.....διαβασε τα ελληνικα κανονικα...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 φιλε SubeRip σε μενα το κολπο του πανος με τον xplore δεν πετυχε... οταν αλλαξα ομως το Unicode απο το pc.....διαβασε τα ελληνικα κανονικα...:) τελικα το ανοιξα με το notepad (αντι για τον emeditor), και κατω δεξια εχει option για encoding Με unicode & utf-8 δουλεψε! Με ANSI οχι!! Ειμαι χαρουμενος!! :lol::lol::lol: Καλο βραδυ σε ολους! thx Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts