Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χωρις να μου πεφτει λογος για ποιο λογο να το φλασαρεις? αφου σε λιγες μερες θα το εχουμε το 1.1 με ΟΤΑ. τωρα για το 2,0 επισης θα περιμενω με οτα.δεν ρισκαρω τιποτα φιλε μου ειναι πολλα τα 500.

Το phoenix είναι το πιο ασφαλές μέσο αναβάθμισης, πιο ασφαλές και από το ίδιο εργαλείο που δίνει στους χρήστες η ΝΟΚΙΑ.

το flashara γιατί:

1) Δε μπορούσα να παίξω videos youtube. Κολλούσε, είχε crasharei ο flash player

2) Είχα lag σε λειτουργίες που δεν είχα παλιότερα

3) έκανε restart

Από τη στιγμή που το φλάσαρα είναι λες και έπιασα ΑΛΛΟ κινητό. Δε ξέρω πως το flashάρανε στη ΝΟΚΙΑ France αλλά είχα πολλά προβλήματα σε θέματα απόκρισης,τα οποία έχουν ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το phoenix είναι το πιο ασφαλές μέσο αναβάθμισης, πιο ασφαλές και από το ίδιο εργαλείο που δίνει στους χρήστες η ΝΟΚΙΑ.

το flashara γιατί:

1) Δε μπορούσα να παίξω videos youtube. Κολλούσε, είχε crasharei ο flash player

2) Είχα lag σε λειτουργίες που δεν είχα παλιότερα

3) έκανε restart

Από τη στιγμή που το φλάσαρα είναι λες και έπιασα ΑΛΛΟ κινητό. Δε ξέρω πως το flashάρανε στη ΝΟΚΙΑ France αλλά είχα πολλά προβλήματα σε θέματα απόκρισης,τα οποία έχουν ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ.

α οκ αν ηταν ηδη φλασαρισμενο οκ.

για να βγαλεις το 3g πηγαινε στο δικτυοα και αλλαξε τη λειτουργια. ειναι στη συνδεσιμοτητα

για να βγαλεις το 3g πηγαινε στο δικτυοα και αλλαξε τη λειτουργια. ειναι στη συνδεσιμοτητα

ευχαριστω φιλε

ευχαριστω φιλε

παιδιά δεν μου δουλεύουν τα ακουστηκα o ήχος μεταφέρεται αλλα δεν μπορώ να απαντήσω σε κλήση ούτε να αυξομειώσω την ένταση του ακουστικού ούτε να επιλέξω επόμενο σταθμό η τραγούδι. συμβαίνει σε κάποιον άλλο?

λύθηκε με επανακίνηση τηλεφώνου αλλα με συνδεμένα τα ακουστικά κατά την επανακίνηση

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

χωρις να μου πεφτει λογος για ποιο λογο να το φλασαρεις? αφου σε λιγες μερες θα το εχουμε το 1.1 με ΟΤΑ. τωρα για το 2,0 επισης θα περιμενω με οτα.δεν ρισκαρω τιποτα φιλε μου ειναι πολλα τα 500.

Τι ακριβώς να ρισκάρεις ? Μάλλον δεν ξέρεις ότι με το phoenix μπορείς να επαναφέρεις το κινητό ακόμα και εάν είναι dead

Τι ακριβώς να ρισκάρεις ? Μάλλον δεν ξέρεις ότι με το phoenix μπορείς να επαναφέρεις το κινητό ακόμα και εάν είναι dead

καποτε γραφανε οτι αν δεν εισαι πολυ προσεκτικος στο φλασαρισμα μπορει να καταληξεις με ενα "τουβλο" . δεν το εχω χρησιμοποιησει και δεν ξερω λεπτομερειες.

"Μάλλον δεν ξέρεις ότι με το phoenix μπορείς να επαναφέρεις το κινητό ακόμα και εάν είναι dead "

το εχεις δοκιμασει και το γραφεις η απλα το εχεις ακουσει?

Edited by kaivlorapanos

Εγώ πριν λίγες μέρες επανέφερα "τούβλο" φίλου. Το οποίο τούβλο του έγινε γιατί την στιγμή της αναβάθμισης με ovi suite έγινε διακοπή ρεύματος !!!!

Καλημέρα σε όλους παιδιά,ένας φίλος μου πήρε πριν ένα μήνα,το ν8 και μπήκε σε μια κλήρωση από vodafone.και κέρδισε το htc hd2.και πουλάει το νόκια μόνο 250ε,δεν έχει ούτε γρατζουνια.εγώ έχω το σατιο τησ σονυ ερικσσον.αξίζει να το αλλάξω??εγώ ο λόγος που το θέλω είναι για το ιντερνετ...δεν με ενδιαφέρουν,τραγούδια.τζι πι ες..μόνο η πλοήγηση στο ιντερνετ.παράδειγμα. Αν το δουλεύω ένα 8ωρο συνέχεια.με το φωτισμό στο χαμηλό..-και όλα τα αλλά καλούδια απενεργοποιήμενα,θα αντέχει?ευχαριστώ.

Εγώ πριν λίγες μέρες επανέφερα "τούβλο" φίλου. Το οποίο τούβλο του έγινε γιατί την στιγμή της αναβάθμισης με ovi suite έγινε διακοπή ρεύματος !!!!

θα με ενδιεφερε η διαδικασια. φανταζομαι οτι στα γνωστα μαγαζακια θα τη βρω.αν δεν σου ακει κοπο στειλε κατι με πμ. ευχαριστω προκαταβολικα

Καλημέρα σε όλους παιδιά,ένας φίλος μου πήρε πριν ένα μήνα,το ν8 και μπήκε σε μια κλήρωση από vodafone.και κέρδισε το htc hd2.και πουλάει το νόκια μόνο 250ε,δεν έχει ούτε γρατζουνια.εγώ έχω το σατιο τησ σονυ ερικσσον.αξίζει να το αλλάξω??εγώ ο λόγος που το θέλω είναι για το ιντερνετ...δεν με ενδιαφέρουν,τραγούδια.τζι πι ες..μόνο η πλοήγηση στο ιντερνετ.παράδειγμα. Αν το δουλεύω ένα 8ωρο συνέχεια.με το φωτισμό στο χαμηλό..-και όλα τα αλλά καλούδια απενεργοποιήμενα,θα αντέχει?ευχαριστώ.

Πάρτο! 250Ε; Μη το συζητάς ΚΑΝ! Αν δε το θες εσύ το θέλω εγώ!:)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θέμα δεν είναι να το πάρω..είναι αν κάνει για τη δουλειά που το θέλω.αν δεν κάνει,τι να το κάνω?να το πάρω σαν το κολλητό μου για μούρη..α και κάτι άλλο.είναι αυτό με το πορτοκάλι χρώμα.

Το θέμα δεν είναι να το πάρω..είναι αν κάνει για τη δουλειά που το θέλω.αν δεν κάνει,τι να το κάνω?να το πάρω σαν το κολλητό μου για μούρη..α και κάτι άλλο.είναι αυτό με το πορτοκάλι χρώμα.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ??????:blink:ΕΛΛΗΝΙΚΟ????Ποτε ηρθε?
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Το κινητό πραγματικά είναι πολύ καλό και έχει πολλές δυνατότητες, δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματά του αυτή τη στιγμή είναι η πλοήγηση στο ιντερνετ, σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές συσκευές. Λέω αυτή τη στιγμή γιατί αν διαβάσεις προηγούμενα ποστ θα δεις οτι αναμένουμε μεγάλο update προς τέλος Φεβρουαρίου και αυτό θα συμπεριλαμβάνει και τον browser. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και με βολεύει και σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο εγώ δεν έχω και πολλές απαιτήσεις. Τώρα κατα πόσο θα σε βολέψει εσένα σε αυτό το κομμάτι, θα μπορούσες απλά να του πεις να το δοκιμάσεις για λίγη ώρα, να πάρεις μια γεύση. Όσον αφορά την μπαταρία που ρωτάς για 8 ώρες δεν είμαι σίγουρος, πάντως τις 4 τις φτάνει σίγουρα. Πάντως αν πραγματικά δε σε ενδιαφέρει τίποτε άλλο σε μια κινητή συσκευή πέρα από την πλοήγηση στο ιντερνετ, γιατί δεν παίρνεις με τα ίδια χρήματα ένα τάμπλετ στις 7 ιντσες?

Nickolas

καλημερα, μολις φλασαρα το ν8 με πρ1.1

κατι πρεπει να εχουν κανει στο σημα του wlan και πρεπει να εχει δυναμωσει κατα πολυ, διοτι μολις εχω το κινητο με ενεργο wlan ακομα και 30 cm απο την κεραια μου του wireless για το pc πεφτει η συνδεση μεταξυ pc και ασυρματου router,

καλη φαση...

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ??????:blink:ΕΛΛΗΝΙΚΟ????Ποτε ηρθε?

δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ελληνικο δεν εχει ερθει ακομα και δεν ξερουμε ποτε

δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ελληνικο δεν εχει ερθει ακομα και δεν ξερουμε ποτε
Αυτο λεω και εγω.Περιμενω καντηλι αναμενο για πορτοκαλί και να το τσιμπησω.Μπας και ηρθε και δεν πηραμε χαμπαρι?
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Αυτο λεω και εγω.Περιμενω καντηλι αναμενο για πορτοκαλί και να το τσιμπησω.Μπας και ηρθε και δεν πηραμε χαμπαρι?

ασε ρε φιλαρακι το περιμενα πως και πως το πορτοκαλι αλλα πηρα το σκουρο γκρι απο τα πρωτα που ηρθαν τα ελληνικα γιατι ειχα φτιαχτει τοσο που δεν ειχα σκοπο να περιμενω. τελος παντων ειναι πολυ ωραιο το γκρι. παντως για πορτοκαλι απο φιλο σε μαγαζι νοκια εμαθα οτι μαλλον δεν θα ερθει μελληνικο. τωρα παραεισαγωγης βρισκεις ευκολα.

Το πήρε κανεις απο Πλαίσιο πρόσφατα σε silver white? Είναι ελληνικό? Τι παίζει?

μπορεις να το δεις απο μονος σου. νομιζω οτι τωρα δεν παιζουν παραεισαγωγες σε χρωματα που ηδη εχουν κυκλοφορησει. πηγαινε απο εκει δες το product code συγκρινε το με αυτο της 1ης σελιδας και σε ακμια περιπτωση μην παρεις ανοιγμενο κουτι

Εδώ συγκεκριμένα στην τρίπολη.έδιναν μόνο το πορτοκάλι...είναι ελληνικό...έχει τα χαρτιά όλα της αντιπροσωπείας ελλάδος,άλλωστε το πήγαμε και στο νόκια της τρίπολης,,και το έκανε εγγραφή για την εγγύηση...τώρα αν μας είπαν ψέματα και στα δύο..εγώ μπαίνω από όπερα μίνι στο ιντερνετ...αν είναι μόνο για 4ώρες δεν πρόκειται να το πάρω...θα κρατήσω το σατιο.

Εδώ συγκεκριμένα στην τρίπολη.έδιναν μόνο το πορτοκάλι...είναι ελληνικό...έχει τα χαρτιά όλα της αντιπροσωπείας ελλάδος,άλλωστε το πήγαμε και στο νόκια της τρίπολης,,και το έκανε εγγραφή για την εγγύηση...τώρα αν μας είπαν ψέματα και στα δύο..εγώ μπαίνω από όπερα μίνι στο ιντερνετ...αν είναι μόνο για 4ώρες δεν πρόκειται να το πάρω...θα κρατήσω το σατιο.

ελληνικο δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι φιλε γιατι για ελληνικο πορτοκαλι δεν υπαρχει product code. εγγραφη για εγγηυση δεν χρειαζεται γιατι με την αποδειξη αγορας εχεις εγγηυση. τωρα το τι σας ειπαν δεν μπορω να το κρινω αλλα νομιζω οτι κατι δεν παει καλα. το παλισιο παντως στην ιστοσελιδα λεει οτι δεν εχει πορτοκαλι. η κριση ειναι δικη σου. μαλλον παραεισαγωγη νομιζω οτι ειναι και λεω μαλλον γιατι δεν θελω να ειμαι απολυτος

Προσωπική μου γνώμη μην τρελαίνεστε με τα παρα-εισαγωγής.. Το 5800 που είχα ελληνικότατο ηταν και όταν χάλασε η οθόνη εξωτερικό το στείλανε. Οπότε ενα και το αυτό. Όταν πήγα για το Ν8 ούτε κοίταξα κωδικό. Το είδα μετά τυχαία γιατί τον είχε κ επάνω στο αυτοκόλλητο του που αναγκαστικά έπρεπε να αφαιρέσω. Η μόνη φορά που είχα απαιτήσει ελληνικό και το πήγα πίσω ήταν στο Navigator που είχα πάρει πριν χρόνια απο γερμανό και ήταν γερμανική η συσκεύη όντως , είχε ξεκλειδωμένους χάρτες γερμανίας.

Ερώτηση , όποτε συνδέετε/αποσυνδέετε το κινητό στο pc τα ψιλοπαίζει η micro sd? μου εξαφανισε πχ τώρα τα μισά mp3 και χτές τα εικονίδια απο κάποιες εφαρμογές. Την βγάζω/βάζω και όλα οκ μετά

Edited by Arxegonos

Προσωπική μου γνώμη μην τρελαίνεστε με τα παρα-εισαγωγής.. Το 5800 που είχα ελληνικότατο ηταν και όταν χάλασε η οθόνη εξωτερικό το στείλανε. Οπότε ενα και το αυτό. Όταν πήγα για το Ν8 ούτε κοίταξα κωδικό. Το είδα μετά τυχαία γιατί τον είχε κ επάνω στο αυτοκόλλητο του που αναγκαστικά έπρεπε να αφαιρέσω. Η μόνη φορά που είχα απαιτήσει ελληνικό και το πήγα πίσω ήταν στο Navigator που είχα πάρει πριν χρόνια απο γερμανό και ήταν γερμανική η συσκεύη όντως , είχε ξεκλειδωμένους χάρτες γερμανίας.

Ερώτηση , όποτε συνδέετε/αποσυνδέετε το κινητό στο pc τα ψιλοπαίζει η micro sd? μου εξαφανισε πχ τώρα τα μισά mp3 και χτές τα εικονίδια απο κάποιες εφαρμογές. Την βγάζω/βάζω και όλα οκ μετά

συμφωνω μαζι σου να μην τρελενομαστε αλλα να μην μας πουλανε παραμυθι και να ξερουμε τι αγοραζουμε. αλλο ειναι να παρεις φλασαρισμενο κινητο κι αλλο ενεγκιχτο. αλλο ειναι να πας να κανεις αναβαθμιση απο υπολογιστη και να χασεις τα ελληνικα. υπαρχουν λεπτομερειες που πρεπει να ξερει ο αγοραστης.

προβλημα με την καρτα δεν εχω κανενα ανεξαρτητα απο τη συνδεση

Και εγω δεν το νομιζω να ειναι ελληνικο. Ειχε σφραγιδα πανω που εγραφε Nokia Sealed? Οπως και να εχει, δεν σημαινει οτι κανατε λαθος που το πηρατε, αν ειναι τουλαχιστον ευρωπαϊκο! Το θεμα ειναι να γινονται οι αναβαθμισεις μεσω OTA και να μην υπαρχει προβλημα με την εγγυηση. Τοτε ok!

Οσο αφορα το ιντερνετ, με το Satio εισαι ικανοποιημενος; Για δοκιμασε το N8 που δινει ο φιλος σου και ξανασκεψου το! Δε νομιζω να σου αρνηθει μια δοκιμη. 250 ευρω φιλε μου θα το επαιρνα εγω για 2ο αν μου περισσευαν... δεν υπαρχει τετοια τιμη!!

Και εγω δεν το νομιζω να ειναι ελληνικο. Ειχε σφραγιδα πανω που εγραφε Nokia Sealed? Οπως και να εχει, δεν σημαινει οτι κανατε λαθος που το πηρατε, αν ειναι τουλαχιστον ευρωπαϊκο! Το θεμα ειναι να γινονται οι αναβαθμισεις μεσω OTA και να μην υπαρχει προβλημα με την εγγυηση. Τοτε ok!

Οσο αφορα το ιντερνετ, με το Satio εισαι ικανοποιημενος; Για δοκιμασε το N8 που δινει ο φιλος σου και ξανασκεψου το! Δε νομιζω να σου αρνηθει μια δοκιμη. 250 ευρω φιλε μου θα το επαιρνα εγω για 2ο αν μου περισσευαν... δεν υπαρχει τετοια τιμη!!

η τιμη ειναι οντως τρομερη αλλα και υποπτη. δεν πετας σε ενα μηνα 250 ευρω για πλακα. κατι δεν παει καλα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...