Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός,θέλω να ανακεφαλαιώσουμε:Έχει ξεκινήσει να διατίθεται η νέα έκδοση λογισμικού του Ν8 και από το σύστημα αναβάθμσης over the air;Εμένα δεν μου βγάζει τίποτα για την ώρα!Και κάτι ακόμα:Έχω product code Γερμανικό,μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα σίγουρα αν περνώντας την αναβάθμιση μέσω wifi θα χαθεί ή όχι η ελληνική γλώσσα από το κινητό;Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Έκδοση λογισμικού δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Ενημέρωση εφαρμογών εμφανίστηκε χθες και την πέρασα και εγώ που έχω το ίδιο γερμανικό product code με το δικό σου. Για να το εγκαταστήσεις πας στο εικονίδιο Ενημέρωση Λογισμικού και περιμένεις πολύ ώρα μέχρι να βρει την ενημέρωση εφαρμογών μεγέθους 1ΜΒ.

Παιδια σε οσους περασε στο ιστορικο ενημερωσων σε ολους γραφει επιτυχία; σε μενα γραφει αποτυχια και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. υπαρχει καποιος ξεκαθαρος τροπος για να δω να μπηκε και ειναι λαθος το μυν που μου βγαινει. θα μου στριψει η βιδα μιλαμε τωρα....

Σε εμένα γράφει επιτυχία. Δεν έχει βρει κάποιος τρόπο για να ξαναεμφανίσεις την ενημέρωση. Δοκίμασες αλλγή ημερομηνίας; Επανεκκίνηση συσκευής; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια σε οσους περασε στο ιστορικο ενημερωσων σε ολους γραφει επιτυχία....??

σε μενα γραφει αποτυχια και δεν μπορω να καταλαβω γιατι...:confused:

υπαρχει καποιος ξεκαθαρος τροπος για να δω να μπηκε και ειναι λαθος το μυν που μου βγαινει....?

θα μου στριψει η βιδα μιλαμε τωρα....

Στο δικό μου πέρασε αλλα δε γράφει επιτυχία, ούτε αποτυχία, αναφέρει μονο την προηγούμενη ενημέρωση που είχα κάνει το Δεκέμβρη...:p

υπαρχει καποιος ξεκαθαρος τροπος για να δω να μπηκε και ειναι λαθος το μυν που μου βγαινει....?

δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο πάτησα ενημέρωση βρήκε 4 ενημέρωσης πάτησα το αριστερό εικονίδιο της κατέβασε της εγκατέστησε μετά μου ζήτησε επανεκκίνηση και όλα οκ βεβαία άργησε λήγω

Βρηκα αυτο στο μαγαζακι

For all those that have cancelled the installation like i did... please check ur search application. (menu->applications->search) and then click options and about. If the version is 5.00.1032 then the update was successful.

Even i cancelled it...but it seems that the update was successfully installed.

παιδια απο οτι καταλαβα σε αλλους γραφει επιτυχια σε αλλους αποτυχια και σε αλλους τιποτα.....:blink:

οτι να ναι...

σε μενα το μεσημερι που την εβαλα εδειχε οτι μπηκε κανονικα αλλα στο ιστορικο βγαζει αποτυχια.....

Βρηκα αυτο στο μαγαζακι

For all those that have cancelled the installation like i did... please check ur search application. (menu->applications->search) and then click options and about. If the version is 5.00.1032 then the update was successful.

Even i cancelled it...but it seems that the update was successfully installed.

οκκ κατι τετοιο πρεπει να εγινε γιατι και σε μενα 5.00.1032 βγαζει στην αναζητηση..περιεργα πραγματα...:lol:

Σε μενα μου εβγαλε κανονικα το update σε αντιθεση με τα προηγουμενα που δεν υπηρχαν!!! :p:p:p

Φωτο εδω:

http://hotfile.com/dl/96553347/75ce2ba/IMG00010-20110113-2212.jpg.html

Το "search" version ειναι οντως 5.00.1032

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Σε μενα μου εβγαλε κανονικα το update σε αντιθεση με τα προηγουμενα που δεν υπηρχαν!!! :p:p:p

Φωτο εδω:

http://hotfile.com/dl/96553347/75ce2ba/IMG00010-20110113-2212.jpg.html

Το "search" version ειναι οντως 5.00.1032

και μενα τοσο ειναι. μαλλον περασε καποια απο τα updates πριν ακυρωθει και γιαυτο δε βρισκει το update. παρολαυτα δε μου το βγαζει στο ιστορικο για τη συγκεκριμμενη ενημερωση (ουτε επιτυχια ουτε αποτυχια). Γενικα γινεται ενα ψιλομπαχαλο με τη συγκεκριμμενη ενημερωση λογισμικου

Edited by aristotelhs2060
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Δεν ξερω αν εχω παραισθησεις ή οχι αλλα μου φαινεται και ποιο γρηγορο το download αρχειων... (sis αρχειων μεσω του mobile browser)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Στην αναζήτηση επαφών γίνεται να μου εμφανίζει άλλο πληκτρολόγιο γιατί τώρα με αγγλικά και ελληνικά ανακατεμένα είναι μπέρδεμα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Γίνεται με την παρακάτω ρύθμιση:

Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Εισαγωγή αφής - Προσαρμοσμ. Αναζήτηση - Απενεργοποιημένη

Σε αυτή την φάση βρίσκομαι εγώ τώρα. Έκλεισα 24ωρο και περιμένω.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Λοιπόν, έκανα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να μην συνδέετε το κινητό σε wifi αλλά παρ'όλα αυτά επειδή έχω το SPB mobile shell και έχει στο desktop του κινητού ενα σαν widget για όλες τις συνδέσεις παρατηρώ πως ανάβει το wifi και προσπαθεί να συνδεθεί. Δεν συνδέετε βέβαια ούτε βλέπω το εικονίδιο της κεραίας. Πιστεύω πως συμβαίνει σε όλους απλά δε το βλέπουν. Ελπίζω να το διορθώσουν άμμεσα.

2ωρο? Εμενα εκανε 4μερες αλλιως ηθελε 3ευρω.:wacko:

Σε αυτή την φάση βρίσκομαι εγώ τώρα. Έκλεισα 24ωρο και περιμένω.

Παιδιά το 1ο που ζήτησα για ένα φίλο με Ν8 έκανε λίγο παραπάνω από μισή μέρα και το δικό μου όσο είπα. Ακόμα και παλαιότερα για 5800 και navigator που είχα ποτέ δεν πέρασε πάνω απο 1 μέρα. Περίεργο μου φαίνεται αυτό που λέτε

Edited by stendor
Διαχωρισμός του off topic κομματιού του μηνύματος

Λοιπον, κανενα νεο με το update?!

ειναι 112ΜΒ και καποιοι σε καποια φορουμς εχουν ηδη φλασαρει τα ν8 τους με αυτο. λενε οτι ειναι καλυτερος ο browser αλλα κανενας μεχρι τωρα δεν ξερει ποτε θα ειναι διαθεσιμο μεσω υπολογιστη η κινητου. φανταζομαι συντομα γιατι υπαρχει ηδη στο εργοστασιακο προγραμμα φλασαρισματος της νοκια. οποτε νομιζω οτι με 1-2 μερες υπομονη θα μαθουμε περισσοτερα

Στην αναζήτηση επαφών γίνεται να μου εμφανίζει άλλο πληκτρολόγιο γιατί τώρα με αγγλικά και ελληνικά ανακατεμένα είναι μπέρδεμα.

Δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα κατά την γνώμη μου. Εχει πρώτα το αγγλικό πληκτρολόγιο και μετα το ελληνικό. Πολύ πρακτικό αν έχεις επαφές και στις δύο γλώσσες και αρκετά μεγάλο κατάλογο. Εκείνο που χρειάζεται προσοχή είναι να καταχωρούμε την επαφή αμιγώς στη μια ή την αλλη γλωσσα. πχ αν αρχίζει απο Α και ειναι ελληνικό όνομα να πληκτρολογηθει με το Α του ελληνικου αλφαβητου και όχι του αγγλικου και ας ειναι οπτικα τα ιδια.

Δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα κατά την γνώμη μου. Εχει πρώτα το αγγλικό πληκτρολόγιο και μετα το ελληνικό. Πολύ πρακτικό αν έχεις επαφές και στις δύο γλώσσες και αρκετά μεγάλο κατάλογο. Εκείνο που χρειάζεται προσοχή είναι να καταχωρούμε την επαφή αμιγώς στη μια ή την αλλη γλωσσα. πχ αν αρχίζει απο Α και ειναι ελληνικό όνομα να πληκτρολογηθει με το Α του ελληνικου αλφαβητου και όχι του αγγλικου και ας ειναι οπτικα τα ιδια.

συμφωνώ και εγώ, πολύ εύχρηστο είναι, ιδδίως για μένα που όλες μου τις επαφές τις έχω με λατινικούς χαρακτήρες περασμένες

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα πρωτα σχολια/ βασικα ταχυτητα καλυτερη λενε ολοι

the phone was updated and I can see PR1.1 is installed.

What I have notice so far is:

- Zoom in cam mode is much smoother.

- The phone is all over much faster.

- Ovi Maps is very fast when zooming the map

- Release PR1.1

- Software version 013.015

- Software version date 2011-01-07

- Browser version 7.2

- Flash version 4.0

- Java version 2.1

- I do NOT have QWERTY in portrait mode??

- I still get MMS deferred when I send an MMS so I need to delete conversations to be able to receive MMS?? (BLEH!!!)

βιντεακι απο το pr2.0 που βγαινει τον επόμενο μηνα

δειτε πως στο κεντρικο κουμπι του πληκτρολογιου εχει επιλογη για qwerty

Τα πρωτα σχολια/ βασικα ταχυτητα καλυτερη λενε ολοι

the phone was updated and I can see PR1.1 is installed.

What I have notice so far is:

- Zoom in cam mode is much smoother.

- The phone is all over much faster.

- Ovi Maps is very fast when zooming the map

- Release PR1.1

- Software version 013.015

- Software version date 2011-01-07

- Browser version 7.2

- Flash version 4.0

- Java version 2.1

- I do NOT have QWERTY in portrait mode??

- I still get MMS deferred when I send an MMS so I need to delete conversations to be able to receive MMS?? (BLEH!!!)

βιντεακι απο το pr2.0 που βγαινει τον επόμενο μηνα

δειτε πως στο κεντρικο κουμπι του πληκτρολογιου εχει επιλογη για qwerty

εκτος του portrait qwerty βλεπουμε και λιγο νεο browser

εκτος του portrait qwerty βλεπουμε και λιγο νεο browser

καλα τα λες. φαινεται καλυτεροςο νεος browser αλλα ακομα πρεπει να περιμενουμε. μια νεα ανεπιβεβαιωτη πληροφορια λεει οτι το pr1.1 θα το εχουμε το πολυ μεχρι τη δευτερα και μεσω κινητου και μεσω υπολογιστη οπως γραφουν σε αλλα φορουμς

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by kaivlorapanos

Πέρα απο το οτι ο τύπος είναι βλάκας και κρατάει το κινητό ανάποδα, τίποτα το σπουδαίο, επίσης έχει κάνει format την κάρτα μνήμης και είναι φρέσκο οπότε είναι λογικό να πηγαίνει γρήγορα. Άντε τώρα πάμε για άλλο 1½ μήνα αναμονής μέχρι να δούμε κάτι ουσιαστικό και χρήσιμο

Πέρα απο το οτι ο τύπος είναι βλάκας και κρατάει το κινητό ανάποδα, τίποτα το σπουδαίο, επίσης έχει κάνει format την κάρτα μνήμης και είναι φρέσκο οπότε είναι λογικό να πηγαίνει γρήγορα. Άντε τώρα πάμε για άλλο 1½ μήνα αναμονής μέχρι να δούμε κάτι ουσιαστικό και χρήσιμο

οχι ρε συ δεν εχει κανει format αφου εχει περασμενα 100 cd. οτι ειναι νουμερο ο τυπος και το κραταει αναποδα και συνεχεια παταει λαθος κουμπια εχεις δικιο:lol:

οχι ρε συ δεν εχει κανει format αφου εχει περασμενα 100 cd. οτι ειναι νουμερο ο τυπος και το κραταει αναποδα και συνεχεια παταει λαθος κουμπια εχεις δικιο:lol:

Δε βλεπεις στην τρίτη οθόνη που δεν έχει καθόλου widgets; Τα τραγούδια δεν είναι τίποτα, συνδέεις το κινητό και βάζεις πίσω το φάκελλο music που έχεις αντιγράψει πρίν το format. Το format στην μνήμη γίνεται μονο του απο το συγκεκριμένο firmware.

Δε βλεπεις στην τρίτη οθόνη που δεν έχει καθόλου widgets; Τα τραγούδια δεν είναι τίποτα, συνδέεις το κινητό και βάζεις πίσω το φάκελλο music που έχεις αντιγράψει πρίν το format. Το format στην μνήμη γίνεται μονο του απο το συγκεκριμένο firmware.

οκ μπορει να εχεις δικιο

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...