Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου γραφει Σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απτον διακοσμιτη. BMPPH-01 ιδιο email

Πότε στο βγάζει αυτό; Χρησιμοποιείς το gmail σου κανονικά στις δυο συσκευές και στο βγάζει μόνο κατά την εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής ή δεν μπορείς καν να περάσεις το gmail στη δεύτερη συσκευή;

Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την αφαιρεση του ονοματος της Google κατω από το ονομα της εφαρμογης την προσεξατε? :blink: Τωρα μετα το update στην εκδοση 5.0 γραφει YouTube..!

Αυτό ήταν έτσι κι από παλιά, δεν είναι κάτι νέο. Σε εποχές gingerbread θυμάμαι έψαχνα νομίζοντας ότι θα το βρω στις εφαρμογές της google inc. & το παρατήρησα

Τοτε μαλλον στο ενδιαμεσο ειχε ξανααλλαξει....

Μάλλον! Πιο πρόσφατο που θυμάμαι πριν 2 μήνες, όταν έστηνα κινητό φίλου με gb. Youtube έγραφε, όχι google inc...

Ναι, εγώ είμαι στην 7.1.0. Συνήθως αυτά πάνε με staged roll-out οπότε κάνε λίγη υπομονή.

Ξεχασα να ρωτησω - με τι κινητο εισαι και τι android version εχει?

Sony logo.gif

Ξεχασα να ρωτησω - με τι κινητο εισαι και τι android version εχει?

Note 2 με 4.1.2

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Thanks! Παντως φαινεται πως κατι τρεχει πλεον με την αναβαθμιση σε 7.0 +

Εχω την εντυπωση οτι οσοι την πηραν με το staged rollout τις πρωτες 1-2 μερες, από εκει και μετα οποιος απεγκατεστησε για οποιοδηποτε λογο ή δεν πηρε την αναβαθμιση στην αρχη, εχει μεινει στην 6.14.4. Μεχρι και στο XDA αρχισαν να ανησυχουν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44742174

Το ολο σκηνικο της απόσυρσης ταιριαζει με το γεγονος οτι και οι 5 Google εφαρμογες που αναβαθμιστηκαν προσφατα, εφτασαν στο κινητο μου με την συνηθη λογικη καθυστερηση 1-2 ημερων, συν τον καταιγισμο αρνητικων σχολιων (αδικαιολογητα για μενα σε μεγαλο βαθμο) που δεχτηκε η εφαρμογη για το νεο interface / features...ολα αυτα ισως εκαναν την google να ξανασχεδιαζει ορισμενα πραγματα (οπως η ατακτη επαναφορα της scale bar στην 7.1) και ως εκ τουτου να δωσει νεα εκδοση σε δευτερο χρονο

Αλλωστε και επίσημα στις οδηγιες για το developing και distribution εφαρμογων προς τους προγραμματιστες, η ιδια η google συστηνει το staged rollout για τον ελεγχο της καλης λειτουργιας και το σχετικο feedback από τους χρηστες (beta testing - sic!)

Οπότε, καταλήγουμε παλι στην υπομονή... :cool:

Sony logo.gif

Καλά ναι, η υπομονή είναι αναπόφευκτη!! Ίσως όντως να είχαν κάποια θέματα αλλά μου κάνει εντύπωση να αφήνουν τον κόσμο στην 6.x ή να απέσυραν την 7. Θα φανεί. Πάντως αυτό το staged rollout ώρες ώρες είναι εκνευριστικό! Το update του Yahoo! Mail μου ήρθε με 2 εβδομάδες καθυστέρηση και παραπάνω..!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Απο συσκευες παλιες που εχει κρατησει το google play εχω κανει να μην φαινοντε οι παλιες σε νεες εγκαταστασεις . Γινεται να διαγραφουν εντελως ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Οχι, φευγουν "καποια στιγμη" μονες τους. Χρονιο προβλημα και αιτημα πολλων για να δοθει αυτη η δυνατοτητα. Τελευταια ερευνα που εκανα, βρηκα ενα thread στο XDA, όπου καποιος διαβεβαιωνει πως το χρονικο διαστημα που εχει ορισει η Google για την διαγραφη ειναι 9 μηνες και το εχει τσεκαρει με 4 διαφορετικα κινητα & tablet

Εχω συσκευη που πλησιαζει στο 9μηνο, αν δω οτι οντως ισχυει, θα ενημερωσω...

Sony logo.gif

Οχι, φευγουν "καποια στιγμη" μονες τους. Χρονιο προβλημα και αιτημα πολλων για να δοθει αυτη η δυνατοτητα. Τελευταια ερευνα που εκανα, βρηκα ενα thread στο XDA, όπου καποιος διαβεβαιωνει πως το χρονικο διαστημα που εχει ορισει η Google για την διαγραφη ειναι 9 μηνες και το εχει τσεκαρει με 4 διαφορετικα κινητα & tablet

Εχω συσκευη που πλησιαζει στο 9μηνο, αν δω οτι οντως ισχυει, θα ενημερωσω...

Το πιο παλιο που εχω ειναι απο 12/2012

Φιλικά Γιάννης

Αρα περιμενεις κι εσυ για επιβεβαιωση τον Σεπτεμβρη

Για να δουμε...

Προσθηκη νεου κινητου πως βαζουμε ?

Φιλικά Γιάννης

Για να δουμε...

Προσθηκη νεου κινητου πως βαζουμε ?

Όταν βάλεις το google λογαριασμό σου σε ένα κινητό και συνδεθείς στο play store, το εμφανίζει στις συσκευές σου.

Όταν βάλεις το google λογαριασμό σου σε ένα κινητό και συνδεθείς στο play store, το εμφανίζει στις συσκευές σου.

Σε ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Λογικά έχει ερωτηθεί πολλές φορές αλλά μήπως ξέρετε πως μπορώ να εμφανίσω όλο το περιεχόμενο του play store στο κινητό;

Λοιπόν εδώ και 2 βδομάδες βρίσκομαι στην Ουγγαρία... και το google play μου εμφανίζει μερικά στα ελληνικά και μερικά στα ούγγρικα. Αυτά που είναι στα ούγγρικα είναι οι κατηγορίες που εμφανίζονται στην αρχική οθόνη(παραγωγικότιτα, πολυμέσα κτλ.)

Γεια χαρα σε ολους! Εχω την εκδοση 4.3.11 με jb και μου κανει το εξης! Οταν παταω πανω να ανοιξει μια εφαρμογη μπαινει στο μπλε πλαισιο δηλαδή εχει πατηθει και μενει ετσι και μπορω ας πουμε να σκρολαρω ενω ειναι πατημενη! Τι γίνεται? Edited by vampyre

Εγώ μετά από αλλαγή rom, πριν 3-4 μέρες, είμαι στην 6.14.4:p

Επειδη κι εγω ειχα κολλησει στην 6.14.4 μετα από uninstall της 7.0.2 μηπως και ερθει η 7.1, ψαχνοντας σημερα διαπιστωσα οτι οντως οσοι για οποιοδηποτε λογο (uninstall, factory reset, service κλπ) αφαιρεσανε εκδοση 7, δεν εχουν ξανα-αναβαθμιστει εκτοτε :blink:

Κανεις δεν εχει βρει το γιατι (τιμωρια από την Google ισως?? :p ) οπότε επειδη βαρεθηκα να το αναζητω, περασα το apk και ησυχασα...

Αν βεβαια καποιος εχει καταφερει να παρει αναβαθμιση σε 7 για δευτερη φορα, ας το γραψει μπας και βγει καμια ακρη... :X

Sony logo.gif

Επειδη κι εγω ειχα κολλησει στην 6.14.4 μετα από uninstall της 7.0.2 μηπως και ερθει η 7.1, ψαχνοντας σημερα διαπιστωσα οτι οντως οσοι για οποιοδηποτε λογο (uninstall, factory reset, service κλπ) αφαιρεσανε εκδοση 7, δεν εχουν ξανα-αναβαθμιστει εκτοτε :blink:

Κανεις δεν εχει βρει το γιατι (τιμωρια από την Google ισως?? :p ) οπότε επειδη βαρεθηκα να το αναζητω, περασα το apk και ησυχασα...

Αν βεβαια καποιος εχει καταφερει να παρει αναβαθμιση σε 7 για δευτερη φορα, ας το γραψει μπας και βγει καμια ακρη... :X

μιας και δε χρησιμοποιω πλεον τοσο πολυ τους χαρτες (το καλοκαιρι τους τιμησα αρκετες φορες), θα παραμεινω οπως ειμαι, για να δω ποτε θα ερθει η ενημερωση.:p

Μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις για το...θαυμα ε? :)

Παντως κατι εχει παιχτει με την συγκεριμενη αναβαθμιση από καποια ημερομηνια και μετα και μαλιστα να σχετιζεται και με συγκεκριμενες συσκευες...anyway, ας ειναι καλα τα apks και οι απαντησεις κλασικα, θα δοθουν μονες τους με τον καιρο...

Sony logo.gif

Μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις για το...θαυμα ε? :)

Παντως κατι εχει παιχτει με την συγκεριμενη αναβαθμιση από καποια ημερομηνια και μετα και μαλιστα να σχετιζεται και με συγκεκριμενες συσκευες...anyway, ας ειναι καλα τα apks και οι απαντησεις κλασικα, θα δοθουν μονες τους με τον καιρο...

εννοειται πως θα ενημερωσω.;)

νομιζω πως εχει να κανει με την εκδοση android που εχει ο καθενας. εδω με 4.1.2 ειμαι στην εκδοση 6 των χαρτων. σε συσκευη με 4.2.2 πριν λιγες μερες κατεβασα απευθειας την εκδοση 7 απο το play store.

Note 2 με 4.1.2

εννοειται πως θα ενημερωσω.;)

νομιζω πως εχει να κανει με την εκδοση android που εχει ο καθενας. εδω με 4.1.2 ειμαι στην εκδοση 6 των χαρτων. σε συσκευη με 4.2.2 πριν λιγες μερες κατεβασα απευθειας την εκδοση 7 απο το play store.

Όπως βλεπεις το εψαξα κι αυτο! Δεν...

Το θεμα ειναι πολυ περιπλοκο και στα forums παντου μονο εικασιες γινονται, με την μια να αναιρει την αλλη και φυσικα τιποτα επίσημο από την Google - Ιδωμεν...

Sony logo.gif

Όπως βλεπεις το εψαξα κι αυτο! Δεν...

Το θεμα ειναι πολυ περιπλοκο και στα forums παντου μονο εικασιες γινονται, με την μια να αναιρει την αλλη και φυσικα τιποτα επίσημο από την Google - Ιδωμεν...

παντως στην περιγραφη στο google play το λεει ξεκαθαρα "Η ενημέρωση αυτή θα γίνει διεθέσιμη σταδιακά σε χρήστες Android 4.0.3+ τις προσεχείς εβδομάδες", αρα περιμενω.:p