Villis Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 μου γραφει Σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απτον διακοσμιτη. BMPPH-01 ιδιο email Πότε στο βγάζει αυτό; Χρησιμοποιείς το gmail σου κανονικά στις δυο συσκευές και στο βγάζει μόνο κατά την εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής ή δεν μπορείς καν να περάσεις το gmail στη δεύτερη συσκευή; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Τελικα εκλεισα το κινητο δυο φορες κ εστρωσε! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Την αφαιρεση του ονοματος της Google κατω από το ονομα της εφαρμογης την προσεξατε? :blink: Τωρα μετα το update στην εκδοση 5.0 γραφει YouTube..! Αυτό ήταν έτσι κι από παλιά, δεν είναι κάτι νέο. Σε εποχές gingerbread θυμάμαι έψαχνα νομίζοντας ότι θα το βρω στις εφαρμογές της google inc. & το παρατήρησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Τοτε μαλλον στο ενδιαμεσο ειχε ξανααλλαξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Τοτε μαλλον στο ενδιαμεσο ειχε ξανααλλαξει.... Μάλλον! Πιο πρόσφατο που θυμάμαι πριν 2 μήνες, όταν έστηνα κινητό φίλου με gb. Youtube έγραφε, όχι google inc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ναι, εγώ είμαι στην 7.1.0. Συνήθως αυτά πάνε με staged roll-out οπότε κάνε λίγη υπομονή. Ξεχασα να ρωτησω - με τι κινητο εισαι και τι android version εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ξεχασα να ρωτησω - με τι κινητο εισαι και τι android version εχει? Note 2 με 4.1.2 Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Thanks! Παντως φαινεται πως κατι τρεχει πλεον με την αναβαθμιση σε 7.0 + Εχω την εντυπωση οτι οσοι την πηραν με το staged rollout τις πρωτες 1-2 μερες, από εκει και μετα οποιος απεγκατεστησε για οποιοδηποτε λογο ή δεν πηρε την αναβαθμιση στην αρχη, εχει μεινει στην 6.14.4. Μεχρι και στο XDA αρχισαν να ανησυχουν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44742174 Το ολο σκηνικο της απόσυρσης ταιριαζει με το γεγονος οτι και οι 5 Google εφαρμογες που αναβαθμιστηκαν προσφατα, εφτασαν στο κινητο μου με την συνηθη λογικη καθυστερηση 1-2 ημερων, συν τον καταιγισμο αρνητικων σχολιων (αδικαιολογητα για μενα σε μεγαλο βαθμο) που δεχτηκε η εφαρμογη για το νεο interface / features...ολα αυτα ισως εκαναν την google να ξανασχεδιαζει ορισμενα πραγματα (οπως η ατακτη επαναφορα της scale bar στην 7.1) και ως εκ τουτου να δωσει νεα εκδοση σε δευτερο χρονο Αλλωστε και επίσημα στις οδηγιες για το developing και distribution εφαρμογων προς τους προγραμματιστες, η ιδια η google συστηνει το staged rollout για τον ελεγχο της καλης λειτουργιας και το σχετικο feedback από τους χρηστες (beta testing - sic!) Οπότε, καταλήγουμε παλι στην υπομονή... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Καλά ναι, η υπομονή είναι αναπόφευκτη!! Ίσως όντως να είχαν κάποια θέματα αλλά μου κάνει εντύπωση να αφήνουν τον κόσμο στην 6.x ή να απέσυραν την 7. Θα φανεί. Πάντως αυτό το staged rollout ώρες ώρες είναι εκνευριστικό! Το update του Yahoo! Mail μου ήρθε με 2 εβδομάδες καθυστέρηση και παραπάνω..! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Απο συσκευες παλιες που εχει κρατησει το google play εχω κανει να μην φαινοντε οι παλιες σε νεες εγκαταστασεις . Γινεται να διαγραφουν εντελως ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Οχι, φευγουν "καποια στιγμη" μονες τους. Χρονιο προβλημα και αιτημα πολλων για να δοθει αυτη η δυνατοτητα. Τελευταια ερευνα που εκανα, βρηκα ενα thread στο XDA, όπου καποιος διαβεβαιωνει πως το χρονικο διαστημα που εχει ορισει η Google για την διαγραφη ειναι 9 μηνες και το εχει τσεκαρει με 4 διαφορετικα κινητα & tablet Εχω συσκευη που πλησιαζει στο 9μηνο, αν δω οτι οντως ισχυει, θα ενημερωσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Οχι, φευγουν "καποια στιγμη" μονες τους. Χρονιο προβλημα και αιτημα πολλων για να δοθει αυτη η δυνατοτητα. Τελευταια ερευνα που εκανα, βρηκα ενα thread στο XDA, όπου καποιος διαβεβαιωνει πως το χρονικο διαστημα που εχει ορισει η Google για την διαγραφη ειναι 9 μηνες και το εχει τσεκαρει με 4 διαφορετικα κινητα & tablet Εχω συσκευη που πλησιαζει στο 9μηνο, αν δω οτι οντως ισχυει, θα ενημερωσω... Το πιο παλιο που εχω ειναι απο 12/2012 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Αρα περιμενεις κι εσυ για επιβεβαιωση τον Σεπτεμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Αρα περιμενεις κι εσυ για επιβεβαιωση τον Σεπτεμβρη Για να δουμε... Προσθηκη νεου κινητου πως βαζουμε ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Για να δουμε... Προσθηκη νεου κινητου πως βαζουμε ? Όταν βάλεις το google λογαριασμό σου σε ένα κινητό και συνδεθείς στο play store, το εμφανίζει στις συσκευές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Όταν βάλεις το google λογαριασμό σου σε ένα κινητό και συνδεθείς στο play store, το εμφανίζει στις συσκευές σου. Σε ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Λογικά έχει ερωτηθεί πολλές φορές αλλά μήπως ξέρετε πως μπορώ να εμφανίσω όλο το περιεχόμενο του play store στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Λοιπόν εδώ και 2 βδομάδες βρίσκομαι στην Ουγγαρία... και το google play μου εμφανίζει μερικά στα ελληνικά και μερικά στα ούγγρικα. Αυτά που είναι στα ούγγρικα είναι οι κατηγορίες που εμφανίζονται στην αρχική οθόνη(παραγωγικότιτα, πολυμέσα κτλ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Γεια χαρα σε ολους! Εχω την εκδοση 4.3.11 με jb και μου κανει το εξης! Οταν παταω πανω να ανοιξει μια εφαρμογη μπαινει στο μπλε πλαισιο δηλαδή εχει πατηθει και μενει ετσι και μπορω ας πουμε να σκρολαρω ενω ειναι πατημενη! Τι γίνεται? Edited August 30, 2013 by vampyre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Εγώ μετά από αλλαγή rom, πριν 3-4 μέρες, είμαι στην 6.14.4:p Επειδη κι εγω ειχα κολλησει στην 6.14.4 μετα από uninstall της 7.0.2 μηπως και ερθει η 7.1, ψαχνοντας σημερα διαπιστωσα οτι οντως οσοι για οποιοδηποτε λογο (uninstall, factory reset, service κλπ) αφαιρεσανε εκδοση 7, δεν εχουν ξανα-αναβαθμιστει εκτοτε :blink: Κανεις δεν εχει βρει το γιατι (τιμωρια από την Google ισως?? :p ) οπότε επειδη βαρεθηκα να το αναζητω, περασα το apk και ησυχασα... Αν βεβαια καποιος εχει καταφερει να παρει αναβαθμιση σε 7 για δευτερη φορα, ας το γραψει μπας και βγει καμια ακρη... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Επειδη κι εγω ειχα κολλησει στην 6.14.4 μετα από uninstall της 7.0.2 μηπως και ερθει η 7.1, ψαχνοντας σημερα διαπιστωσα οτι οντως οσοι για οποιοδηποτε λογο (uninstall, factory reset, service κλπ) αφαιρεσανε εκδοση 7, δεν εχουν ξανα-αναβαθμιστει εκτοτε :blink: Κανεις δεν εχει βρει το γιατι (τιμωρια από την Google ισως?? :p ) οπότε επειδη βαρεθηκα να το αναζητω, περασα το apk και ησυχασα... Αν βεβαια καποιος εχει καταφερει να παρει αναβαθμιση σε 7 για δευτερη φορα, ας το γραψει μπας και βγει καμια ακρη... :X μιας και δε χρησιμοποιω πλεον τοσο πολυ τους χαρτες (το καλοκαιρι τους τιμησα αρκετες φορες), θα παραμεινω οπως ειμαι, για να δω ποτε θα ερθει η ενημερωση.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις για το...θαυμα ε? :) Παντως κατι εχει παιχτει με την συγκεριμενη αναβαθμιση από καποια ημερομηνια και μετα και μαλιστα να σχετιζεται και με συγκεκριμενες συσκευες...anyway, ας ειναι καλα τα apks και οι απαντησεις κλασικα, θα δοθουν μονες τους με τον καιρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις για το...θαυμα ε? :) Παντως κατι εχει παιχτει με την συγκεριμενη αναβαθμιση από καποια ημερομηνια και μετα και μαλιστα να σχετιζεται και με συγκεκριμενες συσκευες...anyway, ας ειναι καλα τα apks και οι απαντησεις κλασικα, θα δοθουν μονες τους με τον καιρο... εννοειται πως θα ενημερωσω.;) νομιζω πως εχει να κανει με την εκδοση android που εχει ο καθενας. εδω με 4.1.2 ειμαι στην εκδοση 6 των χαρτων. σε συσκευη με 4.2.2 πριν λιγες μερες κατεβασα απευθειας την εκδοση 7 απο το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Note 2 με 4.1.2 εννοειται πως θα ενημερωσω.;) νομιζω πως εχει να κανει με την εκδοση android που εχει ο καθενας. εδω με 4.1.2 ειμαι στην εκδοση 6 των χαρτων. σε συσκευη με 4.2.2 πριν λιγες μερες κατεβασα απευθειας την εκδοση 7 απο το play store. Όπως βλεπεις το εψαξα κι αυτο! Δεν... Το θεμα ειναι πολυ περιπλοκο και στα forums παντου μονο εικασιες γινονται, με την μια να αναιρει την αλλη και φυσικα τιποτα επίσημο από την Google - Ιδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Όπως βλεπεις το εψαξα κι αυτο! Δεν... Το θεμα ειναι πολυ περιπλοκο και στα forums παντου μονο εικασιες γινονται, με την μια να αναιρει την αλλη και φυσικα τιποτα επίσημο από την Google - Ιδωμεν... παντως στην περιγραφη στο google play το λεει ξεκαθαρα "Η ενημέρωση αυτή θα γίνει διεθέσιμη σταδιακά σε χρήστες Android 4.0.3+ τις προσεχείς εβδομάδες", αρα περιμενω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts