Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω ελευθερο χωρο στο κινητο μου 50 MB και μου λεει οτι η εφαρμογη που κατεβω ουτε 5 ΜΒ δεν μπορει να εγκατασταθει

Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue

COSMOTE WHATS UP

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω ελευθερο χωρο στο κινητο μου 50 MB και μου λεει οτι η εφαρμογη που κατεβω ουτε 5 ΜΒ δεν μπορει να εγκατασταθει

Αν ειναι συμβατη με το τηλεφωνο σου η εφαρμογη που προσπάθησε να κατεβάσεις τοτε δοκίμασε : ενα Clear data και ενα Clear cache στο play store .

Samsung galaxy s21+

Παίδες 1 απορία..

Ενώ στο Google Play έχω tikάρει την επιλογή να κάνει update μόνο με wifi, όταν συνδέομαι με 3G, μου βγάζει ειδοποίηση ότι βρέθηκαν updates εφαρμογών! Δεν έχω πατήσει βέβαια να δω αν τις κάνει update με το φόβο μη χρεωθώ. Από την άλλη, όταν μπήκα με wi-fi, δε μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβαθμίσεις! Σα να έχει την ανάποδη λειτουργία δηλαδή!! Κάνω κάτι λάθος εγώ ή το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος?

Thanks!

Παίδες 1 απορία..

Ενώ στο Google Play έχω tikάρει την επιλογή να κάνει update μόνο με wifi, όταν συνδέομαι με 3G, μου βγάζει ειδοποίηση ότι βρέθηκαν updates εφαρμογών! Δεν έχω πατήσει βέβαια να δω αν τις κάνει update με το φόβο μη χρεωθώ. Από την άλλη, όταν μπήκα με wi-fi, δε μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβαθμίσεις! Σα να έχει την ανάποδη λειτουργία δηλαδή!! Κάνω κάτι λάθος εγώ ή το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος?

Thanks!

Βγάλε και την επιλογή notifications και auto update apps και άσε μόνο το update over wifi only για να μην σου τρώει καθόλου δεδομένα.

Oneplus 6 8/128

Παίδες 1 απορία..

Thanks!

Η επιλογη που λες ειναι για να κανει μονο του update τις εφαρμογες χωρις να σε ρωταει και χωρις να σε ενημερωνει. Με 3g λοιπον λειτουργησε σωστα, απλα σε ενημερωσε. Αν πατησεις μεσα θα σε βγαλει στις εφαρμογες, πρεπει να πατησεις update για να τις αναβαθμισει. Αν δεν εχεις καθολου δεδομενα μην κανεις ουτε αυτο γιατι και τοτε κατεβαζει κατι ψιλα για να ανοιξει το play.

[...]Αν δεν εχεις καθολου δεδομενα μην κανεις ουτε αυτο γιατι και τοτε κατεβαζει κατι ψιλα για να ανοιξει το play.

Εάν δεν έχεις καθόλου δεδομένα, βάλε έστω και λίγα για να ευχαριστηθείς το τηλέφωνό σου χωρίς να εξαρτάσαι πάντα από WiFi :)

Εάν δεν έχεις καθόλου δεδομένα, βάλε έστω και λίγα για να ευχαριστηθείς το τηλέφωνό σου χωρίς να εξαρτάσαι πάντα από WiFi :)

πολυ σωστη παρατηρηση δυστυχως wifi δεν βρισκεις παντα και παντου...(στην Ελλαδα δηλαδη γιατι αλλου...)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλησπέρες!

άνοιξα έναν λογαριασμό στη eurobank και έβγαλα και μια debit card.

κάπως έτσι αγόρασα για πρώτη φορά εφαρμογή από το play store. έβαλα τα στοιχεία της κάρτας, η αγορά έγινε με επιτυχία.

στο ebanking φαίνεται μειωμένο το υπόλοιπο, αλλά δεν φαίνεται τίποτα στην κίνηση του λογαριασμού.

έχουν περάσει σχεδόν 2 ώρες..

είναι φυσιολογικό αυτό? θα έπρεπε να εμφανίζεται κάτι στην κίνηση ή όχι?

Αν στο μάρκετ κάνεις διαγραφή δεδομένων (θέλω να κατεβασω κάτι και δεν κάνει λήψη άσχετα αν η μπάρα πάει στο 100%:banghead: μήπως κάνουν καμιά αναβάθμιση;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Δεν κατάλαβα ακριβώς την ερώτησή σου, αλλά η λύση στο πρόβλημα που περιγράφεις (100% download χωρίς εγκατάσταση) είναι όπως είπες να διαγράψεις τα δεδομένα και όλες τις αναβαθμίσεις του play/market app.

Δεν κατάλαβα ακριβώς την ερώτησή σου, αλλά η λύση στο πρόβλημα που περιγράφεις (100% download χωρίς εγκατάσταση) είναι όπως είπες να διαγράψεις τα δεδομένα και όλες τις αναβαθμίσεις του play/market app.

Ευχαριστώ αυτό έκανα και όλα οκ τώρα :)

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

• 2 weeks later...
Γινεται με καποιον τροπο να κατεβαζω τις εφαρμογες σε .apk ή που μπορω να τις βρω μεσα στο κινητο σε apk?

Γινεται με καποιον τροπο να κατεβαζω τις εφαρμογες σε .apk ή που μπορω να τις βρω μεσα στο κινητο σε apk?

Οι εφαρμογές χρήστη είναι στο /data/app/ και οι εφαρμογές συστήματος στο /system/app

Για κατέβασμα υπάρχουν διάφορες σελίδες κάποιες όχι και τόσο νόμιμες.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Ή μπορείς με το on the fly backup ,και αφού τις έχεις εγκαταστήσει στο τηλέφωνο από το play , να σώσεις στην κάρτα σου το αντίστοιχο .apk που χρειάζεσαι ...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Aλλαξα τη sim κι έβαλα άλλη, νέο αριθμό. Ενώ από το κινητό μπαίνω και κατεβάζω όποια εφαρμογή θέλω, το google play δεν το αναγνωρίζει καθόλου! Εμφανίζει μόνο την ταμπλέτα που έχω καταχωρίσει και τις δικές της εφαρμογές. Κι εκεί που έδειχνε το τηλέφωνο, τώρα γράφει "άλλες εφαρμογές στη βιβλιοθήκη μου".

Πρόβλημα, γιατί ό,τι ήθελα το έστελνα μέσω υπολογιστή στο τηλεφωνο. Αντε τώρα να περιμένω μια ώρα ν' ανοίξει το play στο κινητό, να μπω, να κατεβάσω..

Καμμιά ιδέα;

Scotty, beam us up.

Πλέον όταν βγαίνει ένα update για μια εφαρμογή κατεβάζει μόνο τα αρχεία που χρειάζονται και όχι όλη την εφαρμογή από την αρχή.

Αρχικά φαίνεται ότι πάει να την κατεβάσει ολόκληρη αλλά σε ένα σημείο σταματάει και γράφει installing πριν προλάβει να φτάσει στο 100%

Oneplus 6 8/128

γεια σας παιδια,ειμαι νεος στο forum καλος σας βρηκα.λοιπον ας ξεκινησω με το προβλημα που εχω,εχω ενα ericsson x8 και θελω να κανω λογαριασμο στην google και δεν το κανει λεει οτι ο διακομιστης και κατι αλλα,γιατι δεν μπορω να κανω εγγραφη?

αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχεις gmai για να κανεις εγγραφη οταν πηγα να κανω εγω εκει ειχα ενα προβλημα που δεν το ειχα δει.

checkaρετο μηπως εχεις εκει προβλημα

iphone xs max ipad 6th gen

Εχεις ανοιχτό wifi? Πολλές φορές κατά την ενεργοποίηση μας ζητάει να συνδεθούμε αλλά δεν έχουμε ίντερνετ και βγάζει σφάλμα. Άμα δεν τα καταφέρεις μπες από υπολογιστή και κάνε εγγραφή από εκεί.

Πλέον όταν βγαίνει ένα update για μια εφαρμογή κατεβάζει μόνο τα αρχεία που χρειάζονται και όχι όλη την εφαρμογή από την αρχή.

Αρχικά φαίνεται ότι πάει να την κατεβάσει ολόκληρη αλλά σε ένα σημείο σταματάει και γράφει installing πριν προλάβει να φτάσει στο 100%

και γιατι δεν βγαζει το πραγματικο μεγεθος του update? και να παει νορμαλ η μπαρα μεχρι τελος αλλα δινει ολο το αρχικο μεγεθος? αχ....google...βηματακι βηματακι .....μισα μισα

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

πηγα και κατεβασα απο το google play την εφαρμογη Shake - Screen Off

((AndroidDev Team)) με την οποια κουνας το κινητο η δεξια η αριστερα σου και σου κλειδωνει το πληκτρολογιο αυτοματα (ειναι στα free app). τα πρωτα δεκα λεπτα λοιπον ηταν μια χαρα!! μετα ομως αρχισαν τα οργανα... oταν ενεργοποιούσα το κινητο εκανε ενα δεκαλεπτο να ανοιξει, οταν τελικα ανοιγε παγωνε το ρολοι και δεν αλλαζε, αργουσε πολυ να ερθει το σημα του δικτυου, δεν μπορουσα να μπω ευκομα στο μενου... και γενικα γονατισε το κινητο μου... αλλα το κυριοτερο προβλημα ηταν οτι μου μπλοκαρε τα μηνυματα του κινητου!! μου στελναν και δεν τα δεχομουν μεχρι που εσβησα το app και μ ηρθαν ολα μαζεμενα!

(δεν ξερω αν κανω καλα που το λεω εδω)

Edited by lek88

Μα καλά ρε παιδιά....έχω μια απορία....δεν βλέπετε τις βαθμολογίες;Βάζετε ότι να'ναι στο κινητό σας;3 έχει η συγκεκριμένη και στους μισούς δουλεύει και στους άλλους μισούς έχει 1002 προβλήματα!Το λένε και στα σχόλια!

Απλά διαγραφή της και άλλη φορά πάνω από 4 στην βαθμολογία και βλέπε και τα σχόλια για να μην την ξαναπατήσεις!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Μα καλά ρε παιδιά....έχω μια απορία....δεν βλέπετε τις βαθμολογίες;Βάζετε ότι να'ναι στο κινητό σας;3 έχει η συγκεκριμένη και στους μισούς δουλεύει και στους άλλους μισούς έχει 1002 προβλήματα!Το λένε και στα σχόλια!

Απλά διαγραφή της και άλλη φορά πάνω από 4 στην βαθμολογία και βλέπε και τα σχόλια για να μην την ξαναπατήσεις!

καλα λες αλλα την κατεβασα πριν αρκετο καιρο και τοτε ειχε 2-3 σχολια... αν τν εβλεπα τωρα με ολα αυτα δεν θα την κατεβαζα.