Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβασε το μαρκετ στο κομπιουτερ και μετα κανε εγκατάσταση του μαρκετ μσω του κομπιουτερ στο κινητό

Αυτό ήταν το πρώτο που έκανα. Δεν πιάνει...

Μόλις πάει να ανοίξει η εφαρμογή, τερματίζει.

Η "κινητή" ιστορία μου: Motorola T180, Nokia 3310, Nokia 3650, Motorola V3, Samsung D900, iPhone 3G, HTC 7 Trophy, Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 1520, Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απλα δεν μπορω να βρω την επιλογη που λεει για να κανω uninstall τα updates!!

δηλαδη το θεμα αυτο μπορει να λυθει αν βαλουμε το παλιο μαρκετ???

Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Διαχείριση εφαρμογών - Ολα - Market - Απεγκατάσταση ενημερώσεων

Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Διαχείριση εφαρμογών - Ολα - Market - Απεγκατάσταση ενημερώσεων

Χμμμ πάλι δεν μπορω να βρω πουθενά την συγκεκριμένη επιλογή

μπορεί αυτό που θα πω να είναι άσχετο αλλά μήπως βλέπει τις εφαρμογές ως εφαρμογές συστήματος?

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

σε ευχαριστω για το link..

I had the same problem and this is what I ended up doing.

Under Manage Applications/all

clear data and uninstall updates for market

clear data for download manager

Now I opened market and had the old/original market back, before it updated again I searched for the app that was bugged and it let me purchase/install it on the old market. A minute later the market was auto updated. Not sure what steps were actually needed but this is what worked for me. GL

απλα δεν μπορω να βρω την επιλογη που λεει για να κανω uninstall τα updates!!

δηλαδη το θεμα αυτο μπορει να λυθει αν βαλουμε το παλιο μαρκετ???

παιδια τα καταφερα με αυτον το τροπο και αγορασα το tapatalk!

λοιπον εκανα αυτο που λεει ο kted.

κολλησε για αρκετη ωρα και μου εγραφε ''φορτωση'' πατησα στο πεναλεπτο το πληκτο back

μετα αλλαξα τη γλωσσα στο τηλεφωνο σε αγγλικα uk

συνδεθηκα στο ιντερνετ wi-fi

μπηκα στο παλιο πλεον μαρκετ και μου εγραφε να αποδεκτω τους ορους χρησης οπου και το εκανα.

εγραψα tapatalk μου εβγαλε τη ''φορμα'' για χρεωση της καρτας μου εκανα αποδοχη και κατεβηκε η εφαρμογη.

τσεκαρα το gmail μου και ειχε ερθει Mail οτι χρεωθηκα το tapatalk!

εσβησα το αρχειο .apk απο το σπασμενο

Η εκδοση που μου βγαζει για το tapatalk ειναι η 1.13.5 και το βλεπω στο μαρκετ στις εφαρμογες μου.

τωρα ηρθε και το νεο μαρκετ.

:yahoo:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

καλησπερα,εχω προβλημα με το market.ενω μεχρι προτινος κατεβαζα κανονικα εφαρμογες ξαφνικα δεν μπορω και μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση σε χωρο αποθηκευσης usb η καρτα sd ενω εχω χωρο στην sd αλλα κ στο τηλ.αν ξερει καποιος κατι..

καλησπερα,εχω προβλημα με το market.ενω μεχρι προτινος κατεβαζα κανονικα εφαρμογες ξαφνικα δεν μπορω και μου βγαζει το μηνυμα οτι δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση σε χωρο αποθηκευσης usb η καρτα sd ενω εχω χωρο στην sd αλλα κ στο τηλ.αν ξερει καποιος κατι..

Πας > ρυθμίσεις > εφαρμογές > διαχείριση εφαρμογών > όλα > βρες Market κλικαρε πάνω του και μετά > Εκκαθάριση δεδομένων..! Mπας και πάρει μπρος..!!!;) αλλιώς σμπρωξε στην κατηφόρα και βάλε δεύτερα...!!!:lol: ελπίζω να έχεις χιούμορ.!:) το πρώτο να το κανείς..!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

παιδια τα καταφερα με αυτον το τροπο και αγορασα το tapatalk!

λοιπον εκανα αυτο που λεει ο kted.

κολλησε για αρκετη ωρα και μου εγραφε ''φορτωση'' πατησα στο πεναλεπτο το πληκτο back

μπηκα στο παλιο πλεον μαρκετ και μου εγραφε να αποδεκτω τους ορους χρησης οπου και το εκανα.

εγραψα tapatalk μου εβγαλε τη ''φορμα'' για χρεωση της καρτας μου εκανα αποδοχη και κατεβηκε η εφαρμογη.

τσεκαρα το gmail μου και ειχε ερθει Mail οτι χρεωθηκα το tapatalk!

εσβησα το αρχειο .apk απο το σπασμενο

Η εκδοση που μου βγαζει για το tapatalk ειναι η 1.13.5 και το βλεπω στο μαρκετ στις εφαρμογες μου.

τωρα ηρθε και το νεο μαρκετ.

:yahoo:

πως το κανες αυτο ρε φιλε γιατι σε μενα στον γαλαξια μου εχει σπασει το κεφαλι μου!

δεν μπορω να βρω την συγκεκριμένη επιλογη με τιποτα...:rolleyes:

πως το κανες αυτο ρε φιλε γιατι σε μενα στον γαλαξια μου εχει σπασει το κεφαλι μου!

δεν μπορω να βρω την συγκεκριμένη επιλογη με τιποτα...:rolleyes:

εσενα εχει την τελευταια εκδοση και δεν εχει κανει update..γι αυτο. γιατι δεν κανεις ολα τα αλλα εκτος απο αυτο;

εσενα εχει την τελευταια εκδοση και δεν εχει κανει update..γι αυτο. γιατι δεν κανεις ολα τα αλλα εκτος απο αυτο;

ποια ειναι ολα τα άλλα????:)

Clear data :p

δεν πιανει ρε συ!

οτι και να κανω οι σπασμενες εφαρμογες βγαινουν αγορασμενες!!

Παιδιά εχω το Xperia 10 mini και εχω τα εξης τρια προβληματα:

1ο: Δεν μπορω να κατεβασω απο το Market γιατι συνεχεια μου λεει η ληψη της εφαρμογης δεν ηταν επιτυχης. Ενω εχω καθαρισει την μνημη παλι δεν γινεται τπτ.

2ο: Αν παω να κατεβασω απο το android Market απο το PC μου λεει οτι δεν υπαρχει android κινητο σε αυτον τον λογαριασμό.

3ο: Οταν κατεβαζω απο το PC μια εφαρμογη (.apk) οχι απο Android Market, οταν συνδεω το κινητο μου στον υπολογιστη δεν ξερω που να αποθηκευσω την εφαρμογη εχω δοκιμασει σε πολλους φακελους να την βαλω αλλα δεν την βρισκω μετα στο κινητο.

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

δεν πιανει ρε συ!

οτι και να κανω οι σπασμενες εφαρμογες βγαινουν αγορασμενες!!

Κατέβασε μια παλιά custom που έχει το παλιό μαρκετ. Άνοιξε το zip και πάρε απο το /system/app το vending.apk και αντικατέστησε το με το δικό σου (στο /system/app στο κινητό) και δώσε τα κατάλληλα permisions. Κάνε και ένα πάγωμα το market updater με το titanium για να μείνει στο παλιό. Reboot και έτοιμος.

Όταν θελήσεις το νέο μάρκετ, ξεπαγωσε το market updater.

Κατέβασε μια παλιά custom που έχει το παλιό μαρκετ. Άνοιξε το zip και πάρε απο το /system/app το vending.apk και αντικατέστησε το με το δικό σου (στο /system/app στο κινητό) και δώσε τα κατάλληλα permisions. Κάνε και ένα πάγωμα το market updater με το titanium για να μείνει στο παλιό. Reboot και έτοιμος.

Όταν θελήσεις το νέο μάρκετ, ξεπαγωσε το market updater.

εγινε σε ευχαριστω!

θα το δοκιμασω αργοτερα που θα βρω χρονο ελπιζω να πιασει:)

Έκανες clear data στο download manager ? Απεγκατεστησες τις περίεργες εφαρμογές ? Πάγωσε και το market updater για καλό και για κακό ? Κάνε και ένα fast reboot με την ομώνυμη εφαρμογή πάλι για κάθε ενδεχόμενο . Δεν μπορεί , το έχουμε δοκιμάσει και πιάνει πάνω από ένας ...

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Έκανες clear data στο download manager ? Απεγκατεστησες τις περίεργες εφαρμογές ? Πάγωσε και το market updater για καλό και για κακό ? Κάνε και ένα fast reboot με την ομώνυμη εφαρμογή πάλι για κάθε ενδεχόμενο . Δεν μπορεί , το έχουμε δοκιμάσει και πιάνει πάνω από ένας ...

from THE hd2

Έχει το νεο μαρκετ. Δεν έχει το παλιό αναβαθμισμένο. Πρέπει να κάνει αυτό που έγραψα ;)

Α ! Sorry νόμιζα πως είχε αλλάξει μάρκετ . Επίσης αν επαναφέρει κάνεις μια ROM που έχει ξαναχρησιμοποιήσει (δεν ειναι καινούργια εγκατάσταση ) πρέπει φαντάζομαι να κάνει την ίδια διαδικασία ξανά ?

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Οταν εκανα την Απεγκατάσταση ενημερώσεων στο μαρκετ η εκδοση που μου γραφει οτι εχει ειναι η 2.3.6. ψαξε στο γουγλη για αυτη την εκδοση (market 2.3.6) και κατεβασε τη.

Αποσυνδεσου απο το ιντερνετ και εγκατεστησε τη στο τηλεφωνο σου.

κανε και ενα παγωμα ενημερωσεων που γραφουν και τα παιδια ποιο πανω

μετα κανε αυτα που γραφω στο ποστ μου στις 10-2: (αφου θα εχεις τη 2.3.6)

επισης σημαντικο για να μπορεσεις να κανεις αγορα απο το market ειναι να ειναι η γλωσσα στα αγγλικα.

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εγώ τα κατάφερα χωρίς να αλλάξω τη γλώσσα στα αγγλικά. Απλά απεγκατέστησα τις ενημερώσεις του market και γρήγορα πριν προλάβει να κατεβάσει το καινούριο, μπήκα και αγόρασα το soundhound που το είχα σπασμένο.

Καλησπέρα..

Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το μάρκετ και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Το πρόβλημα μπορεί να το συναντήσετε μόνο όσοι περνάτε custom ROM και κάνετε backup και restore τις εφαρμογές σας μέσω titanium backup.

Τι συμβαίνει λοιπόν...

Μπορεί ξαφνικά να δείτε τις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει να λείπουν από την ενότητα "οι εφαρμογές μου" και η περιοχή να είναι κενή! Αν πληκτρολογήσετε μια εγκατεστημένη εφαρμογή, θα σας τη βρει σαν εγκαταστημένη, αλλά φυσικά δε θα μπορείτε να τη παρακολουθείτε για τυχόν updates!

Το θέμα αυτό παρουσιάζεται μετά από το restore κάποιας/ων εφαρμογής μέσω TB που δεν είναι στο μάρκετ ή είναι σπασμένες, και συνδέουμε το link με το μάρκετ ώστε να τη/τις δείχνει στις "εφαρμογές μου"!

Αυτό μπορεί επίσης να εμφανιστεί μετά από καιρό και μετά από πέρασμα πολλών custom ROM.

Γιαυτό προσοχή, μη συνδέετε αυτές τους εφαρμογές με το μάρκετ, αλλά μόνο όσες έχετε κατεβάσει από εκεί.

Έχει αναφερθεί και στη google το πρόβλημα και είπαν ότι θα το κοιτάξουν, όπως επίσης ανέβηκε εφαρμογή, το market fixer, για αυτό το πρόβλημα.Προσωπικά δε με βοήθησε και με παιδεψε πολύ μέχρι να το φτιάξω (έσβησα από το system/data/data τα databases του μάρκετ αλλά και κάποιες άλλες αλχημείες) και απλά το αναφέρω εδώ για να το έχετε υπόψη σας.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

μα εχουμε πολλες τετοιες πως θα γινει αυτο?

Υπαρχουν καποιες εφαρμογες που δε θα τις βρεις στο μαρκετ, αλλα θα στις σελιδες των xda η...σε διαφορα μαγαζακια.Φυσικα δε μπορω να τις αναφερω εδω...

Αλλα δε μιλαω μονο για αυτες, αλλα και για οσες paid υπαρχουν στο μαρκετ και καποιος τις εχει κατεβασει τσαμπα...:rolleyes:

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Με το whatsup τελικα δεν μπορεις να μιλας στο τηλ μεσω ιντερνετ δωρεαν?Εγω νομιζα πως γινοτανε και πηρα στην ελλαδα τηλ και μου εφαγε 4,80€ για 15 λεπτα σχεδον ομιλιας.

Με το whatsup τελικα δεν μπορεις να μιλας στο τηλ μεσω ιντερνετ δωρεαν?Εγω νομιζα πως γινοτανε και πηρα στην ελλαδα τηλ και μου εφαγε 4,80€ για 15 λεπτα σχεδον ομιλιας.

Αν και offtopic, το whatsapp ειναι μονο για κειμενο. Η κληση που εκανες ηταν κανονικη γι αυτο και χρεωθηκες τόσο.

Oneplus 6 8/128