zxr Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Η κωδική ονομασία της 2.2 έκδοσης του Android. Πιο απλά είτε πεις ότι έχω Froyo είτε πεις ότι έχω την έκδοση 2.2 του Android είναι το ίδιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dakisman Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Η κωδική ονομασία της 2.2 έκδοσης του Android. Πιο απλά είτε πεις ότι έχω Froyo είτε πεις ότι έχω την έκδοση 2.2 του Android είναι το ίδιο. καταλαβα... μπορειτε να μου πειτε τωρα τι πρεπει να κανω? Παράθεση http://musicholics.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 (edited) Παιδια δουλευει σε εσας το market σημερα? edit: οκ δουλεψε Edited December 26, 2010 by geil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 στο καινουργιο το market παω ολες οι εφαρμογες και δεν μου βγαζει τιποτα. μια ασπρη κενη οθονη. με διαφορες rom. καμια ιδεα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Μπορούμε να πληρώσουμε μέσω paypal στο Android Market; Όχι για τις apps που έχουν δική τους σελίδα και πληρώνεις εκεί, για όλες. (π.χ. το talking tom cat pro) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsos Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 ρε παιδια προσπατης αν κατεβασω εφαρμογη απο το μαρκετ και δν με αφηνει μ λεει ακυρωθηκε προσπαθηστε ξανα ξερει κανεισ τι συμβαινει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Μπορούμε να πληρώσουμε μέσω paypal στο Android Market; Όχι για τις apps που έχουν δική τους σελίδα και πληρώνεις εκεί, για όλες. (π.χ. το talking tom cat pro) Όχι αλλά μπορείς μέσω google checkout http://checkout.google.com Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Όχι αλλά μπορείς μέσω google checkout http://checkout.google.com Ναι, το ξερω αυτο, αλλα ελεγα να μην μοιρασω και προς τα εκει τα στοιχεια της καρτας μου... Thanks παντως... :-) Sent from my mind using my neurons' telepathetic waves. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 έχετε παρατηρήσει οτι στο Market στις λήψεις δεν εμφανίζει τις εφαρμογές που έχουν μεταφερθεί στην κάρτα μνήμης. αυτό σε DHD Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgia1986 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Εδώ και ένα μήνα δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το android market......μου λέει συνέχεια λήψη ανεπιτυχής....τι συμβαίνει? Edited January 19, 2011 by georgia1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgia1986 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 ρε παιδια προσπατης αν κατεβασω εφαρμογη απο το μαρκετ και δν με αφηνει μ λεει ακυρωθηκε προσπαθηστε ξανα ξερει κανεισ τι συμβαινει??? έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.....δεν ξέρω τι συμβαίνει... ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Εδώ και ένα μήνα δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το android market......μου λέει συνέχεια λήψη ανεπιτυχής....τι συμβαίνει? Μπες settings, applications και κάνε clear data του market Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Προσπαθωντας να λειτουργησω το google checkout αφου κανω login με τον λογαριασμο μου google που χρησιμοποιω και στο market μου λεει αυτο το μηνυμα "Δεν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Google Checkout στο λογαριασμό σας. Εγγραφείτε από τον υπολογιστή σας" Αλλα δεν μου δινει κατι για να εγγραφω.... Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Προσπαθωντας να λειτουργησω το google checkout αφου κανω login με τον λογαριασμο μου google που χρησιμοποιω και στο market μου λεει αυτο το μηνυμα "Δεν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Google Checkout στο λογαριασμό σας. Εγγραφείτε από τον υπολογιστή σας" Αλλα δεν μου δινει κατι για να εγγραφω.... emm_stra ... πάνε στο google και γράψε google chekout. Πας στο πρώτο αποτέλεσμα... και κάνεις sign in.. μπορείς; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 emm_stra ... πάνε στο google και γράψε google chekout. Πας στο πρώτο αποτέλεσμα... και κάνεις sign in.. μπορείς; ναι κανω με τον λογαριασμο του google που χρησιμοποιω για το market και αφου κανω βγαζει το μηνυμα που ανεφερα παραπανω.. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 ναι κανω με τον λογαριασμο του google που χρησιμοποιω για το market και αφου κανω βγαζει το μηνυμα που ανεφερα παραπανω.. Κάπως πρέπει να ενεργοποιήσεις το google checkout... έχουμε android session στο tinychat... μπες και εσύ να τα πούμε :Ρ tinychat.com/jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Ρε παιδια εχω προβλημα με το μαρκετ εδω και 3 μερες. Δεν μπορω ουτε να κατεβασω εφαρμογες ουτε να ενημερωσω τις ηδη υπαρχουσες. Γραφει εκκινηση ληψης και μετα απο λιγο λεει η ληψη διακοπηκε προσωρινα. Εχω καθαρισει φυσικα την μνημη του μαρκετ. Η μονη αλλαγη που εχει γινει ειναι επειδη ειμαι εκτος Ελλαδος να εχω βαλει καρτα τοπικου δικτύου.Στην αρχη ομως μπορουσα ακομα και με την καρτα αυτου του δικτυου να κατεβαζω εφαρμογες. Εχει κανεις ιδεα που μπορει να ειναι το προβλημα και πως να το λυσω? Edited January 28, 2011 by moure Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα σε κινητό Magic unrooted :( :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 http://market.android.com/ Good News! :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καλά νέα όντως... βέβαια έχει το θεματακάκι με το sign in αλλα οκ θα το φτιάξουν αυτό! Το θέμα είναι ότι πάλι δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε εφαρμογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 http://market.android.com/ Good News! :) Καταφέρατε να κάνετε sign in; Εγώ όχι ακόμα :/ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καταφέρατε να κάνετε sign in; Εγώ όχι ακόμα :/ Ούτε εγώ .Λες να μην αφήνει τους Πατρινούς;:lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Θα το διορθώσουν, υπομονή λίγο :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Και εγω προβλημα ακομα. Λογικα το φτιαχνουν :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Μολις μπηκα! :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts