Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει μια επιλογη στο Play, στις ρυθμισεις για αυτοματη ενημερωση των εφαρμογων οταν υπαρχει wifi

Αυτό είναι άσχετο με το αν θα ενημερωθεί μόνη της μια εφαρμογή ή όχι. Αν έχει επιλεγεί να ενημερώνεται αυτόματα, θα γίνει όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο Wi-Fi.

Κοίταξα μια μια όλες τις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες και είδα πως όλες είχαν από μονές τους την επιλογή για αυτόματη ενημέρωση. Λογικά γιαυτό δεν είχα ποτέ ειδοποίηση.

Το θέμα είναι πως δεν θυμάμαι να το επέλεξα ποτέ αυτό. Όσο νάναι, το να ελέγξεις μια μια 88 εφαρμογές είναι ένα θέμα. Προσοχή μετά από νέα εγκατάσταση εφαρμογής, να μην επιλέγει μόνη της, τις ενημερώσεις.

Edit: τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, απενεργοποίησα και αυτήν την επιλογή και το έβγαλα να μην ενημερώνεται ποτέ. Για να δούμε

Edited by cb600f

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κοίταξα μια μια όλες τις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες και είδα πως όλες είχαν από μονές τους την επιλογή για αυτόματη ενημέρωση. Λογικά γιαυτό δεν είχα ποτέ ειδοποίηση.

Απο που και πως το ειδες αυτο για καθε μια εφαρμογη ? Απο το κινητο ή απο το pc ? Εγω μονο γι ολλες μπορω να ρυθμισω ενημερωσεις ή οχι

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Απο που και πως το ειδες αυτο για καθε μια εφαρμογη ? Εγω μονο γι ολλες μπορω να ρυθμισω ενημερωσεις ή οχι

Μπες μεσα σε μια εφαρμογη και πατα το πληκτρο μενου της συσκευης σου. ;)

Μπες μεσα σε μια εφαρμογη και πατα το πληκτρο μενου της συσκευης σου. ;)

Ευχαριστω...Το γνωστο προβλημα που ειχα ξαναγραψει εδω με screenshot οτι το HTC One X δεν εχει μενου συσκευης στην συγεκριμενη εικονα .:mad::mad:

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω...Το γνωστο προβλημα που ειχα ξαναγραψει εδω με screenshot οτι το HTC One X δεν εχει μενου συσκευης στην συγεκριμενη εικονα .:mad::mad:

Δεν μπορεί να μην έχει πλήκτρο menu το OneX. Αφού δεν έχει hardware θα έχει software button. Δεν κάνεις μια ερώτηση στο θέμα της συσκευής σου να σου πουν τι γίνεται?

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Τελικά τίποτα. Έκανα τις ρυθμίσεις που έπρεπε, ξε τικαρα την επιλογή αυτόματης ενημέρωσης αλλά τώρα που είδα, μια εφαρμογή έχει ενημέρωση αλλά δεν μου εμφανίζει καμία ειδοποίηση.

Edit: έκανα επανεκκίνηση και εμφανίστηκε ειδοποίηση. Τι μπορεί να φταίει; έχω stock rom και stock kernel με root.

Edited by cb600f

Τελικά τίποτα. Έκανα τις ρυθμίσεις που έπρεπε, ξε τικαρα την επιλογή αυτόματης ενημέρωσης αλλά τώρα που είδα, μια εφαρμογή έχει ενημέρωση αλλά δεν μου εμφανίζει καμία ειδοποίηση.

Edit: έκανα επανεκκίνηση και εμφανίστηκε ειδοποίηση. Τι μπορεί να φταίει; έχω stock rom και stock kernel με root.

Και μένα μου συμβαίνει να μη βγάζει ειδοποίηση, δε νομίζω ότι φταίει το δικό σου.

κανε μια αναζητηση στο google "htc one x home button" και θα βρεις την ακρη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Η Google έχει αρχίσει την εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης του καταστήματος Google Play 4.1.10

http://www.droidevs.com/content.php?r=607-Google-Play-Store-4-1-10-begins-rollout-Download

Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!!

Αντιμετωπίζω το πρόβλημα που δείχνω στην εικόνα.

Έχω 4.2.1

Είδα ότι υπάρχει πρόβλημα με 4.1...

Έκανα εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατασταση, ξανά εγκατάσταση, τίποτα...

Έβαλα το play 4.1.10 , τίποτα...

Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων, τίποτα.....

Μήπως υπάρχει κάποιοι κρυφό αρχείο να ψάξω να το σβήσω?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πριν λίγες μέρες προσπάθησα να αγοράσω ένα παιχνίδι. Για ένα ή δυο λεπτά που έλειπαν από την κάρτα η αγορά δεν ολοκληρώθηκε και μου ήρθε το σχετικό μήνυμα και όλα καλά.

Από τότε όμως κάθε τρεις και λίγο μου έρχεται συνέχεια η ίδια και ίδια ειδοποίηση πως η αγορά δεν έγινε.

Εντάξει το κατάλαβα, πως φεύγει αυτή η ειδοποίηση;

Έχω 4.2.1

Και ο άγιος φοβέρα θέλει, επιτέλους μετά από δύο μέρες ξεκόλλησε.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το ιδιο εβγαζε και σε μενα.λυθηκε αμεσα με καταργηση και ξαναπερασμα του google account

Η Google έχει αρχίσει την εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης του καταστήματος Google Play 4.1.10

http://www.droidevs.com/content.php?r=607-Google-Play-Store-4-1-10-begins-rollout-Download

Η οποία σε μένα τουλάχιστον δεν λύνει το πρόβλημα με το network location :/

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Το ιδιο εβγαζε και σε μενα.λυθηκε αμεσα με καταργηση και ξαναπερασμα του google account
Πως καταργείς τον λογαριασμό?Δέν βρίσκω τετοια επιλογή.:blink:
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Έχω 4.2.1

To ίδιο πρόβλημα και εγω.Έβαλα και εγώ την εκδοση 4.1.10 αλλά βγάζει το ίδιο.:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Την επιλογή αυτή δεν την έχουν όλες οι συσκευές! Aν μπεις από τις ρυθμίσεις/λογαριασμοί και συγχρονισμός/google και δεν υπάρχει η επιλογή remove account μάλλον η λύση είναι το hard reset
Τhe end of an era...

Η κατάργηση ακόμη και του κύριου gmail λογαριασμού έχω την εντύπωση ότι ισχύει για όλες τις συσκευές απο ics και άνω

Ακόμη δεν έρχονται ειδοποιήσεις για εφαρμογές που έχουν ενημέρωση. Πρέπει κάθε φορά να ελέγχω εγώ για ενημερώσεις. Στις τελευταίες εκδόσεις 3.x.x δεν υπήρχε πρόβλημα. Όλα άρχισαν από την έκδοση 4 του play και μετά. Η ενημέρωση του play έγινε αυτόματα χωρίς κάποιο apk.

Κανείς που διόρθωσε ανάλογο πρόβλημα;

Την επιλογή αυτή δεν την έχουν όλες οι συσκευές! Aν μπεις από τις ρυθμίσεις/λογαριασμοί και συγχρονισμός/google και δεν υπάρχει η επιλογή remove account μάλλον η λύση είναι το hard reset

Τελικα έκανα hard reset και δούλεψε.Ξαναπέρασα την rom+gapps και τώρα μου έχει την έκδοση 4.1.10 ενώ πρίν με την ίδια rom είχα 4.0.6 νομίζω.:blink:

Πριν λίγο έκανα εκκαθάριση ενημερώσεων και γύρισε στην έκδοση 3.10.10. Μετά από λίγο αναβαθμίστηκε στην έκδοση 4.1.6 ενώ ήδη υπάρχει η 4.1.10. Έχω κατεβάσει το αντίστοιχο apk και σκέφτομαι να το περάσω από πάνω.

Ακόμη δεν έρχονται ειδοποιήσεις για εφαρμογές που έχουν ενημέρωση. Πρέπει κάθε φορά να ελέγχω εγώ για ενημερώσεις. Στις τελευταίες εκδόσεις 3.x.x δεν υπήρχε πρόβλημα. Όλα άρχισαν από την έκδοση 4 του play και μετά. Η ενημέρωση του play έγινε αυτόματα χωρίς κάποιο apk.

Κανείς που διόρθωσε ανάλογο πρόβλημα;

Μήπως τσεκαρεις πολύ συχνά για ενημερώσεις; εμένα έρχονται καμία μέρα μετά ή δύο αφού έχουν εμφανιστεί. Δεν τις κάνω update αυτές τις μέρες λόγω έλλειψη ΜΒ γι' αυτό το παρατήρησα.

Μήπως τσεκαρεις πολύ συχνά για ενημερώσεις; εμένα έρχονται καμία μέρα μετά ή δύο αφού έχουν εμφανιστεί. Δεν τις κάνω update αυτές τις μέρες λόγω έλλειψη ΜΒ γι' αυτό το παρατήρησα.

Τι να σου πω!

Θα το αφήσω μια με δύο μέρες να δω τι θα γίνει. Αν και είμαι σίγουρος πως μετά θα έχω καμία 5-6 εφαρμογές για ενημέρωση :rolleyes:

Καμία φορά, βλέπω πως υπάρχει ενημέρωση αλλά δεν την κάνω. Κάνω reboot το τηλέφωνο και τότε θυμάται και τις εμφανίζει.

Μετά από μέρες βλέπω πάλι πως δεν έχω καμία ειδοποίηση από το play για τις εφαρμογές που έχουν ενημέρωση.

Επίσης συνεχίζει και έρχεται ειδοποίηση ένα παιχνίδι που προσπάθησα να αγοράσω κάποια στιγμή αλλά η κατά δεν είχε το απαιτούμενο ποσό. Μετά από δύο μέρες συμπλήρωσα το ποσό και το αγόρασα κανονικά. Γιατί όμως συνεχίζει αυτό;

[ATTACH]33337[/ATTACH]

Έχω stock ROM και kernel, έκδοση play 4.1.10