junglist Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Εγώ εγκαταστήσει μια rom που έχει το παλιό play store Πώς μπορώ να κάνω αναβάθμιση Στην τελευταία έκδοση του;; Κανονικά πρέπει από μόνο του να ζητήσει update στην τελευταία. Είσαι πολλές μέρες με αυτή την Rom? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jukbox Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ο φίλος το παρέλαβε το τάμπλετ...του είπαν ότι έκαναν αναβάθμιση (είναι πάλι στην 4.0.3) και δείχνει να δουλεύει πλέον...θα δείξει ..:):shifty: Τελικά βρέθηκε η λύση από την εισαγωγική εταιρεία στην Ευρώπη, κατεβάζετε το μίνι update 1ΜΒ MID7200 και όλα καλά τουλάχιστον μέχρι στιγμής: http://www.platinet.pl/en/?loc=download Υ.Γ. Δυστυχώς δεν υπάρχει firmware ή άλλη αναβάθμιση για τους πιο ανήσυχους, μάλλον ζητάω πολλά αν και στο eshop μάγκωσαν τα 139 ευρώ και έμμεσα ο παραπάνω προμηθευτής τους ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλημερα! Εχω tablet που δεν ειναι συμβατο με το google play. Απο που μπορω να κατεβασω αυτες τις ωραιες ελληνικες εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Καλημερα! Εχω tablet που δεν ειναι συμβατο με το google play. Απο που μπορω να κατεβασω αυτες τις ωραιες ελληνικες εφαρμογες? http://www.1mobile.com/app/market/?cid=9 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Καλημέρα. Εχω ένα tablet - go-clever αγορασμενο προ μηνων απο makro. Δούλευε κανονικά google-play , google -mail και το είχα ψιλο ακίνητο , τώρα προσπαθω να μπω στο google-play και δεν γίνεται τίποτα........ ούτε στο google mail οπου συνδέεται κανονικά αλλά βλέπω μόνο τα συχρονισμένα στις 28 δεκέμβρη , του κάνω συχρονισμό αλλά τίποτα. Μου έσπάσε τα νεύρα, καμιά ιδέα? Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 ρε παιδια εχω αγορασει και ανταλλαξει 2 android συσκευες οπου τους ειχα βαλει το ιδιο gmail για να κατεβασω εφαρμογες απο το play .οταν τα ανταλλαξα εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα στο ιντερνετ στο σαιτ https://play.google.com/apps μου βγαζει το καινουργιο android αλλα και τα παλια android με τις εφαρμογες που εχουν τωρα εγκατεστημενες απο αυτους που τους το ανταλλαξα. ξερει κανεις τι παιζει ?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 ρε παιδια εχω αγορασει και ανταλλαξει 2 android συσκευες οπου τους ειχα βαλει το ιδιο gmail για να κατεβασω εφαρμογες απο το play .οταν τα ανταλλαξα εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα στο ιντερνετ στο σαιτ https://play.google.com/apps μου βγαζει το καινουργιο android αλλα και τα παλια android με τις εφαρμογες που εχουν τωρα εγκατεστημενες απο αυτους που τους το ανταλλαξα. ξερει κανεις τι παιζει ?ευχαριστω Δε γινεται να σταματησει να δειχνει εκει τις παλιες σου συσκευες, αλλα δεν παιζει και κανα ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 ειμαι καινουργιος στο androin εχω το galaxy s advance.καμια εφαρμογη για να μπλοκαρει τις διαφημισεις απο παιχνιδια και εφαρμογες.το τηλεφωνο δεν το εχω κανει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 ρε παιδια εχω αγορασει και ανταλλαξει 2 android συσκευες οπου τους ειχα βαλει το ιδιο gmail για να κατεβασω εφαρμογες απο το play .οταν τα ανταλλαξα εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα στο ιντερνετ στο σαιτ https://play.google.com/apps μου βγαζει το καινουργιο android αλλα και τα παλια android με τις εφαρμογες που εχουν τωρα εγκατεστημενες απο αυτους που τους το ανταλλαξα. ξερει κανεις τι παιζει ?ευχαριστω Στο pc σου μπες στο play, κάτω-κάτω γράφει "οι παραγγελίες και οι ρυθμίσεις μου" μετά επέλεξε "ρυθμίσεις" και μετά "επεξεργασία" ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 ειμαι καινουργιος στο androin εχω το galaxy s advance.καμια εφαρμογη για να μπλοκαρει τις διαφημισεις απο παιχνιδια και εφαρμογες.το τηλεφωνο δεν το εχω κανει root Για να κάνεις τη δουλειά σου κανονικά χρειάζεται να είσαι root. Μπορείς ωστόσο να δεις και το adblock plus στο Google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Μια βοηθεια παιδια παω να κατεβασω εφαρμογες απο το play store k μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η αποθήκευση στην καρτα usb κ sd-καρτα εχω το S2 ενω στο Note κατεβαίνουν κανονικά οι εφαρμογες. Μονο στο S2 μου το κανει Edited March 2, 2013 by koza1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Σε tablet κινεζικο που τρεχει 4,0 δεν βρισκει καθολου το tune in στην αναζητηση. Γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Σε tablet κινεζικο που τρεχει 4,0 δεν βρισκει καθολου το tune in στην αναζητηση. Γιατι; Φιλε και εγω εχω κινεζικο ταμπλετ με android και οχι μονο το tune in αλλα πολλα γνωστα apps που υπάρχουν στο μάρκετ δεν κανουν στα κινεζικα και γενικα δεν βρίσκεις ολα τα παντα για ολες της μαρκες Android ειναι θεμα μαρκετ σε πολλα μη επώνυμα δεν δίνουν δεν υπάρχουν απο της εταιρείες πολλές εφαρμογές ... !!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Φιλε και εγω εχω κινεζικο ταμπλετ με android και οχι μονο το tune in αλλα πολλα γνωστα apps που υπάρχουν στο μάρκετ δεν κανουν στα κινεζικα και γενικα δεν βρίσκεις ολα τα παντα για ολες της μαρκες Android ειναι θεμα μαρκετ σε πολλα μη επώνυμα δεν δίνουν δεν υπάρχουν απο της εταιρείες πολλές εφαρμογές ... !!! ;) Απαραδεκτο.. Δυστυχως δεν εχω βρει ακομα λογο που να δικαιολογουν τα 130 ευρω που εδωσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Φιλε και εγω εχω κινεζικο ταμπλετ με android και οχι μονο το tune in αλλα πολλα γνωστα apps που υπάρχουν στο μάρκετ δεν κανουν στα κινεζικα και γενικα δεν βρίσκεις ολα τα παντα για ολες της μαρκες Android ειναι θεμα μαρκετ σε πολλα μη επώνυμα δεν δίνουν δεν υπάρχουν απο της εταιρείες πολλές εφαρμογές ... !!! ;) Μήπως έχει mips επεξεργαστή; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Δεν θα έπρεπε όμως να τις εμφανίζει και απλά να μην γίνεται να τις εγκαταστησεις; Εμένα δεν μου τις εμφανίζει κάν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Αν δοκιμάσεις από το web play store να την αναζητήσεις, θα την βρεiς και θα σου πει ότι δεν υποστηρίζεται, μέσα από την εφαρμογή του play store από την συσκευή δεν την εμφανίζει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Και το γιορτάζουν με προσφορές! Τρέξτε να προλάβετε! Επειδή δεν το διαφημίζουν στην αρχική τους σελίδα, ορίστε: https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2013_play_birthday ;) Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Πάντως ρε παιδιά ειναι τραγικά αργό το σερφάρισμα μέσα στο μάρκετ.ειδικά στο άνοιγμα όταν ΔΕΝ είμαι σε 3g μπορεί να κανει και ενάμιση λεπτό να μου ανοίξει την αρχική οθόνη!απλά τραγικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Πάντως ρε παιδιά ειναι τραγικά αργό το σερφάρισμα μέσα στο μάρκετ.ειδικά στο άνοιγμα όταν ΔΕΝ είμαι σε 3g μπορεί να κανει και ενάμιση λεπτό να μου ανοίξει την αρχική οθόνη!απλά τραγικό διόρθωση: Σου είναι τραγικό...όχι είναι γενικά τραγικό...τώρα το γιατί πρέπει να ψάξεις να το βρεις...ως συνήθως κάποια.ες εφαρμογή/ες κάνει/ουν την ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 διόρθωση: Σου είναι τραγικό...όχι είναι γενικά τραγικό...τώρα το γιατί πρέπει να ψάξεις να το βρεις...ως συνήθως κάποια.ες εφαρμογή/ες κάνει/ουν την ζημιά.3 κινητα ταυτοχρονα σε 2g κανουν ενα λεπτο να ανοιξει η κεντρικη οθονη του μαρκετ....σε 3g πολυ γρηγορα βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 3 κινητα ταυτοχρονα σε 2g κανουν ενα λεπτο να ανοιξει η κεντρικη οθονη του μαρκετ....σε 3g πολυ γρηγορα βεβαια. Φυσιολογικό δεν είναι αυτό; δηλαδή τι μπορούσε να γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 έτσι όπως το έγραψες πριν κατάλαβα ότι αναφέρεσαι σε σύνδεση wifi..:O σε 2G λογικό είναι...τον καιρό κάνεις update σε 2G και μέχρι να γίνει...αλλάζει..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Και εμένα αυτές τις μέρες μου κάνει νερά . Πολλές φορές δεν ανοίγει καν με την πρώτη φορά.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Μια χαρά είναι το market παίδες. Κάτι μεγάλο τη συσκευή ή τη σύνδεση σας παίζει. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts