Nikos_s3 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 θα έρθει μόνη της...αν βιάζεσαι πολύ--> http://www.androidpolice.com/2012/10/11/download-latest-google-play-store-3-9-16-with-new-ability-to-remove-apps-from-the-all-apps-list/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 θα έρθει μόνη της...αν βιάζεσαι πολύ--> http://www.androidpolice.com/2012/10/11/download-latest-google-play-store-3-9-16-with-new-ability-to-remove-apps-from-the-all-apps-list/ :) Δεν περίμενα να έρθει...την κατέβασα...έσβησα όσες εφαρμογές δεν ήθελα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Δεν περίμενα να έρθει...την κατέβασα...έσβησα όσες εφαρμογές δεν ήθελα;) Πως το βλέπεις να λειτουργεί γενικότερα; Φαντάζομαι ότι σου αντικατέστησε το παλιό Play σωστά;:) Edit: Αλήθεια, υπάρχει κάποιος λόγος να μην το εγκαταστήσουμε; Μήπως είναι ακόμα σε φάση δοκιμών; Γιατί να μην έχει δωθεί επίσημα το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Πως το βλέπεις να λειτουργεί γενικότερα; Φαντάζομαι ότι σου αντικατέστησε το παλιό Play σωστά;:) Edit: Αλήθεια, υπάρχει κάποιος λόγος να μην το εγκαταστήσουμε; Μήπως είναι ακόμα σε φάση δοκιμών; Γιατί να μην έχει δωθεί επίσημα το update; Έχει δοθεί, απλά δεν είναι δυνατόν να πάρουν την αναβάθμιση μαζί οι εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές που τρέχουν android. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Πως το βλέπεις να λειτουργεί γενικότερα; Φαντάζομαι ότι σου αντικατέστησε το παλιό Play σωστά;:) Edit: Αλήθεια, υπάρχει κάποιος λόγος να μην το εγκαταστήσουμε; Μήπως είναι ακόμα σε φάση δοκιμών; Γιατί να μην έχει δωθεί επίσημα το update; Έχει δοθεί, απλά δεν είναι δυνατόν να πάρουν την αναβάθμιση μαζί οι εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές που τρέχουν android. Μια χαρά μου δούλεψε και στο κινητό και στο tablet. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Και εγώ δεν περίμενα και έσβησα πάρα πολύ πράμα, επιτέλους αυτή η λειτουργία μαζί με την "μνήμη" του σε ποιο σημείο ήσουν στο μενού, ήταν απαραίτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Και εγώ δεν περίμενα και έσβησα πάρα πολύ πράμα, επιτέλους αυτή η λειτουργία μαζί με την "μνήμη" του σε ποιο σημείο ήσουν στο μενού, ήταν απαραίτητες. Εμένα ακόμα δεν έχει αναβαθμιστεί. Μπορώ να τρεξω το apk που βρήκα στο android police ?θα εγκατασταθεί το καινούργιο μαρκετ?αλλά μετά θα παίρνει τις αυτόματες αναβαθμίσεις από την google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Κάντε το άφοβα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Η δική μου φιλολογική ερώτηση έχει να κάνει με το ότι από την 4.0.3 και μετά, το αρχείο του Play store στο system/app directory έχει γίνει phonesky.apk κι εμείς εξακολουθούμε κατά καιρούς να αναβαθμίζουμε manually με την "παλιά" μορφή com.android.vending.apk. Καμία ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Κάντε το άφοβα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Η δική μου φιλολογική ερώτηση έχει να κάνει με το ότι από την 4.0.3 και μετά, το αρχείο του Play store στο system/app directory έχει γίνει phonesky.apk κι εμείς εξακολουθούμε κατά καιρούς να αναβαθμίζουμε manually με την "παλιά" μορφή com.android.vending.apk. Καμία ιδέα κανείς? υποψιν δεν ειμαι ρουτ,πρεπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Οχι ειναι εγκυρο καθ'ολα αρχειο signed απο την Google. Δεν κανεις κατι...περιεργο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 παιδια τι σβηνετε? απο τη λιστα apps μπορουμε να σβησουμε οπιες εφαρμογες δεν θελουμε να βλεπουμε πια εκει? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 παιδια τι σβηνετε? απο τη λιστα apps μπορουμε να σβησουμε οπιες εφαρμογες δεν θελουμε να βλεπουμε πια εκει? απο τη λιστα my apps-all apps σβηνεις ο,τι δεν θες να βλεπεις..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Σήμερα είπα να το εγκαταστήσω κι εγώ και όλα κύλησαν ομαλά χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Κατέβασα το apk μέσα απ'το λινκ σερφάροντας από το S2 μου, την εγκατέστησα κι αφού αντικατέστησε την παλιά έκδοση του Google Play τo τσέκαρα και δουλεύει ρολόι. Ήδη έσβησα όσες άχρηστες υπήρχαν στο "Εφαρμογές μου" και αυτό το multiselect με εξυπηρέτησε τρομερά. Κατεβάστε άφοβα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Σήμερα είπα να το εγκαταστήσω κι εγώ και όλα κύλησαν ομαλά χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Κατέβασα το apk μέσα απ'το λινκ σερφάροντας από το S2 μου, την εγκατέστησα κι αφού αντικατέστησε την παλιά έκδοση του Google Play τo τσέκαρα και δουλεύει ρολόι. Ήδη έσβησα όσες άχρηστες υπήρχαν στο "Εφαρμογές μου" και αυτό το multiselect με εξυπηρέτησε τρομερά. Κατεβάστε άφοβα!:) για πες το λινκ!EDIT ΟΚ το βρήκα μία σελίδα πριν! Edited October 15, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 για πες το λινκ! Από εδώ κατέβασα από κάτω κάτω το Android Police mirror #1 :) Edit: Με πρόλαβες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Πάντως εγώ ήθελα όταν από το tab όλες οι εφαρμογές μου όταν σβήνω μόνο μία μετά να θυμάται που ήμουν στην λίστα και όχι να με πηγαίνει πάνω πάνω και άντε να θυμάμαι που ήμουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εμένα πάλι τώρα τελευταία μου βγάζει το μήνυμα δεν υπάρχει επαρκής αποθηκευτικός χώρος ξαναδοκιμαστε μετά.. Και νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω πρόβλημα. Sent from my note Και αυτό μου το βγάζει κάποιες φορές.. Και να έχω 300mb ελέυθερα και να μου βγάζει αυτό!!!!!!:cry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangos Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Και αυτό μου το βγάζει κάποιες φορές.. Και να έχω 300mb ελέυθερα και να μου βγάζει αυτό!!!!!!:cry: Ακριβως το ιδιο αντιμετωπιζω κι εγω.Οταν εχω 200mb ελευθερη μνημη στην μνημη συσκευης δεν με αφηνει να κατεβασω καποιες εφαρμογες(οχι ολες)και δεν με αφηνει να κανω και αναβαθμισεις οταν μου ζητουνται.Σημερα μου εβγαλε να κανω update στο twitter και μου αναγραφει οτι δεν υπαρχει επαρκης διαθεσιμος χωρος.Εχω και μια καρτα μνημης 16GB στο τηλεφωνο.Τι φταιει; Εχω Galaxy Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 η εδώ και καιρό φημολογούμενη δυνατότητα να προσθέσεις εφαρμογές στη wishlist επιτέλους ενεργοποιήθηκε σήμερα. δουλεύει βέβαια με την έκδοση 3.9.16 του Play store. για όσους την έχουν ήδη δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, απλά θα δουν την δυνατότητα αυτή να εμφανίζεται μέσα στις εφαρμογές και φυσικά θα ενεργοποιηθεί και μια καινούρια καρτέλα menu-my wishlist. http://www.androidpolice.com/2012/10/17/play-store-wishlists-are-rolling-out-right-now/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 να μετακινησεις εφαρμογες στη λιστα αυτη κατι σαν top apps? να ταξινομησεις εσυ οπως θελεις τις εφαρμογες σου? (κριτηρια-φακελοι)..... μπα ε? στην εκδοση 10 κατι μπορει να γινει Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παίδες από που αλλάζει η γλώσσα στο https://play.google.com/store??? Στο ένα PC άνοιξα ένα link με μια εφαρμογή στα ιταλικά και τυώρα η γλώσαα είναι ιταλικά, στο δε άλλο είναι Ισραηλίτικα !!!!!! δεν βρήκα πουθενά πως επιλέγεις γλώσσαα εμφάνισης (στο pc εννοώ πάντα και στο https://play.google.com/store. Καμιά βοήθεια κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 τέρμα κάτω δε σου έχει επιλογή γλώσσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Καλά και στραβός θα το έβλεπε....Εψαχνα απο τις ρυθμίσεις και δεν σκέφτηκα να κοιτάξω καθόλου κάτω. Νομίζω συνηθήσαμε στα περίπλοκα και (εγώ τουλάχιστον) χάσαμε τα απλά. Να είσαι καλά φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 και στις ρυθμίσεις υπάρχει/φαίνεται η επιλογή γλώσσας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 http://techmaniacs.gr/to-google-play-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%8E%CE%BD/ πηρατε αυτη τη νέα αλλαγή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts